ایول داداش کلی خندیدم
=))
نمایش نسخه قابل چاپ
در خدمت هستم :
رم : 1024
هارد : 80 گیگ
پورت : 1 گیگ
پهنای باند : 1000 گیگ
ماهانه 40000 تومان
؟
سرویس شما تحویل داده شده ! همون روز !
خودتونم کار کردید باهاش !
حرف کنترل پنل زدید ! گفتم که پولیه هم سی پنل و هم دایرکت ادمین ! انتظار ندارید که ما براتون خرید کنیم ؟ از هر جا میخواید بخرید ما براتون نصب میکنیم !
لطفا بیخود به حاشیه نکشید پرسنل رو .
مراقب این بند قوانین رو باشید:
نقل قول:
16: در نظر داشته باشید در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی بسیار دقت کنید که مشکلتونو تا اخرین لحظه با خود شرکت نوین وی پی اس رایزنی های لازم رو انجام بدید در صورتی که جواب نگرفتید میتونید در هر جای که خواستید مطرح کنید به صورت عمومی یا خصوصی اما در صورتی که رایزنی ها لازمه انجام داده نشده و اقدام به حاشیه کشیدن نوین وی پی اس در انجمن ها نموده اول سرویس فرط خاطی درجا حذف و سپس در انجمن ها موضوع را پیگیری خواهیم کرد چرا که حرکت این فرط خاطی منجر به از بین رفتن وقت پرسنل نوین برای توجیه کردن مشکل در انجمن ها خواهد شد با توجه به اینکه سفارشات زیادی روی کار داریم و زمان برای ما بسیار محدود هستش سرویش شخص خاطی فورا مسدود خواهد شد.
تبصره یک :
دوست عزیز من که هنوز باهاش کار نکردم خوبه تو تیکت دوم گفتم کار نمیکنه گفتی بررسی میکنم
الان با مدرک میام جلو چند دقیقه وایسا مدرک بیارم
مدرک
http://up98.org/upload/server1/01/z/...qrm3n64nwa.png
http://up98.org/upload/server1/01/z/...6e7bnbegbm.png
http://up98.org/upload/server1/01/z/...v7sophuaog.png
http://up98.org/upload/server1/01/z/...6rcncyzdu8.png
http://up98.org/upload/server1/01/z/...kke58emblk.png
http://up98.org/upload/server1/01/z/...i2d6aqz41j.png
:دی
معمولا این جور مشکلات با مطرح شدن در مکان های عمومی ، بدتر میشه
بهتر بود بیتن خودتون حل میکردید
من مشکلی در عکس ها ندیدم؛جز این که چندین بار گفتید سرور میگه خاموشه و جواب ندادند(من جواب ندیدم)
بقیه مورد کاملا منطقی هست؛
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
تو عکس اول ویندوزش لینوکس باشه یعنی چی؟متوجه نشدم
سرویس فرد مذکور حذف گردید.
@قزوین هاست : سرویس ایشون داون نبوده با مدرک ارائه میدم سرویسشون اگه داون بود سرازیر میشدند به کل انجمن از انتقادات
و در نهایت ، عکس ها کجاش ما دچار تخلف شدیم حتی با اینکه نصب برنامه زیپ و نصب کنترل پنل اصلا جز وظایف ما نیست ! بر طبق قانون:
باز هم در مرحله بعد حتی بهشون گفتیم پنل رو نصب میکنیم ! و ایشون گفتند : به من گفتند که دایرکت ادمین مجانیهنقل قول:
10 : انجام نصب و تنظیمات تمام برنامه های درون سیستم اعم از وب سرور ، فایل سرور ، مدیریت سرور ، پنل هاست و غیره به عهده مشتری بوده و اصولا سرور ها مدیریت نشده تحویل داده میشوند . مانند ماده 10 نصب این برنامه ها توسط کارشناسان ما صرفا برای همکاری هرچه بیشتر با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای ما در قبال کار انجام شده نخواهد آورد .
ما هیچ جا اعلام نکردیم که دایرکت ادمین مجانی داریم !
جز اینکه این مشتری از اول ، چندین تیکت باز کرد و تذکر بهشون داده شد.
نقل قول:
تو عکس اول ویندوزش لینوکس باشه یعنی چی؟متوجه نشدم
یعنی اینکه براتون لین*** نصب بشه یا ویندوز. چون در توضیحات ذکر نکردند که چه سیستم عاملی رو میخوان
صد رحمت به کسایی که قبلا ازشون سرویس گرفتم
ام بی جی هاستینگ
هاست سرویس
ابیت هاست
مایا هاست
پارس پرشیا
انقدر بند ماده نداشت اولش هرچی میخاستم انجام میدادند ولی بعدش پشتیبانی نداشتند
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
اگه دوست داشتی پول رو به این شماره بفرست اگه هم که نخاستی هیچی
6221061028217869
سرویس ها Unmanage هستند.نقل قول:
انقدر بند ماده نداشت اولش هرچی میخاستم انجام میدادند ولی بعدش پشتیبانی نداشتند
البته کار بدی میکنن همکارا قبلش توافق نمیکنن.
من به تمامی مشتریام اعلام میکنم که فقط تنظیمات را در اولین روز انجام میدم و بقیه روزها بر عهده مشتری هست
توافق انجام شدهنقل قول:
البته کار بدی میکنن همکارا قبلش توافق نمیکنن.
من به تمامی مشتریام اعلام میکنم که فقط تنظیمات را در اولین روز انجام میدم و بقیه روزها
تاپیک بنده رو در بخش فروش ببینید
+
وقتی هر مشتری در سایت سفارشی رو ثبت نام می کنه tos رو تیک میزنه و میره مرحله بعد.
و قطعا نه من و نه شما tos رو برای خودمون ننوشتیم.
در نتیجه هر مشترک tos هر شرکتی رو قبول کرده که اقدام به سفارش کرده
در غیر این صورت با مشکل بر میخوره
نمونه بند قوانین:
نقل قول:
: تمامی سرویس ها UNMANAGED میباشند بدین گونه که در صورت خرابی سرویس توسط مشترک به مشتری کنسول داده میشود و سپس میتواند نسبت به رفع مشکل خود به راحتی اقدام نماید.
با تشکر ( در صورت موجود بودن شرایط بند 1و2شامل حال این سری مشترکین خواهد شد )
الان پول ما این وسط چی شد
رفت
دیتاارقام (شرکت داده ارقام پارس)
ارائه سرورهای مجازی
از اینکه میزبان شما باشیم خرسند خواهیم بود
امیدواریم بتوانیم سرویس هایی متناسب با نیاز شما ارائه نماییم
موفق باشید
مشکل پیدا شد کمک نخاستیم
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
انگار پول مارو کشیدن بالا خدایش
ما که پول به حسابم برگشت نخورده
در صورتی که هنوز سرویس احتیاج دارید بفرماید تا آفر مناسب تقدیم کنیم
پشتیبانی اولیه رایگان هست،و سرویس آماده استفاده تحویل شما خواهد شد
پول ما این وسط چی شد دوست عزیز
قرار نيست بركشت داده بشه
بهتون تذكر دادم
خلاف قوانين عمل كرديد در جندين بند
و به درخواست خودتون سرويستون كنسل شد.
شما در صورتي مي تونيد در يك جامعه اي زندكي كنيد
كه به تمامي قوانينش احترام بزاريد
در غير اين صورت باهاتون برخورد مي كنند
حتي همين انجمن كافيه خطا كنيد
درجا بن مي كننت
بنده یک نظر بدهم فقط به دلیل اینکه انجمن عمومی هست و هر کاربر حق ارائه کامنت در تاپیک را دارد !
دوست عزیز taranoome بنده با شما آشنایی ندارم .اما از نحوه صحبت شما در این تاپیک و خصوصا بحث شما با پشتیبانی نوین وی پی اس گمان میکنم 90% مشکلات شما با پشتیبانی شرکت های مختلف به دلیل نداشتن اطلاعات در مورد وی پی اس و نحوه کار با این وسیله هستش! شما هنوز اطلاع ندارید ویندوز یک سیستم عامل هست و لینوکس یک سیستم عامل دیگر >> ویندوزش لینوکس باشه !
هنوز اطلاع ندارید جهت استفاده از دایرکت و سی پنل باید متحمل هزینه شوید و این هزینه برای شرکت سازنده این پنل ها هستش و نه شرکت های ایرانی که وی پی اس عرضه میکنند ( اصرار شما برای تخفیف در قیمت لایسنس کنترل پنل ها و بحث شما با اپراتور نوین وی پی اس در این زمینه و در انتها اصرار شما مبنی بر رایگان بودن دایرکت ادمین)
در پایان نکته ی دیگر ، ایجاد عصبانیت برای اپراتور مربوطه با ارسال پی در پی پست در تیکت (در یک تصویر به فاصله ی 3 دقیقه 3 بار شما تیکت را بروزسانی کردید)
بنده نه فروشنده هستم و نه چیزی دیگر.این موارد را ذکر کردم شاید مشکلات شما با سرویس دهنده کمتر شود و هر روز مجبور به کوچ از یک وی پی اس به وی پی اس دیگر نباشید;)
دوست عزیز
ممنون از نظرت
من کاملا با سیستم عامل اشنا هیتم و حتی کار کردم و اگر اینجا اینترنت نا محدود بود خودم یک سرور درست میکردم میاوردم بالا
به نظر من هر هاستینگی مقدار احتیاجش رو به اون پول میگه وگرنه برای من ان پولا چیز بالایی نیسن این پول یک وعده غذای من است اگه این پول مشکلش رو حل میکنه مال خودش