-
پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
وارز هاست عزیز :
813MTQ-600CB Gold level 4-hot swap chassis
Supermicro X8DTL-IF 2xintel Gbit lan
1 x Intel Xeon Quad core E5620
24GB DDR3 1333 ECC/REG
2 x Hitachi 1TB 32M cache SATA2 7200rpm
Traffic : 10 tb
IP allocation : 5 ip usable
Port: 1Gbs
تمدید 210.000 تومان
+ 80.000 هزینه پهنای باند
70400 هزینه ای پی
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
Supermicro X9SCL-F IPMI/KVM
Xeon E3-1220
Passive heatsink
16GB DDR3 1333 ECC
2 x Hitachi 1TB 32M cache
تمدید 117.000 تومان
ماه اول : 70200 تومان
کد تخفیف : 40First
پایا سرور - سبد خرید
من دوتا از این می خوام می تونید تهیه کنید؟
تویه سایتتون فعال نبود برای سفارش
به دلیل حجم سفارش سرورهای e3-12x0 وQ9550 موقتا فروش این سرور ها متوقف شد.
-
پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
سلام خواهشا به پست قبلی بنده پاسخ بدین بنده تردید دارم برای لینک مستقیم رو این دیتاسنتر
چقدر گیرن ؟ نمیشه روش فایل لینک کرد ؟
-
دو تا سرور خوب داشتین اونم فروشش رو تعطیل کردین
دوستان عزیز Q9550 قویه یا e3-12x0
-
یکیشو اردر قبلا زده بودم خوش بختانه و موند یکیش.
گفتین رنج آی پی بخوایم چقدره میدین؟
-
با سلام از /29 تا /24 هر ای پی 1100 تومان
-
نقل قول:
وارز هاست عزیز :
813MTQ-600CB Gold level 4-hot swap chassis
Supermicro X8DTL-IF 2xintel Gbit lan
1 x Intel Xeon Quad core E5620
24GB DDR3 1333 ECC/REG
2 x Hitachi 1TB 32M cache SATA2 7200rpm
تمدید 210.000 تومان
+ 80.000 هزینه پهنای باند
70400 هزینه ای پی
سلام
ممنون
به این دلیل قیمت گرفتم که برای ماه آینده میلادی قرار هست سرورهای آمریکا اضافه شود
هزینه یک هارد یک ترابایت اضافه را هم اگر بفرماید ممنون میشم
قیمتی که شما ارائه کردید با قیمتی که همکاران دیگه اعلام کردن برای یک سرور اختصاصی با 24 گیگ رم و 4 هارد 1 ترابایت , حدود 90 هزار تومان تفاوت داره و قیمت ارائه شده توسط شما کمتر هست , هرچند که اونها با 4 هارد یک ترابایت قیمت دادن ولی شما با 2 هاردیسک - ولی ما در کنار قیمت مناسب دنبال کیفیت هستیم
برای ماه اول ما همون 10 ترابایت بیشتر نیاز نداریم ولی از ماه دوم 100% به پهنای باند اضافه نیاز داریم , مشکلی که نداره از ماه دوم پهنای باند اضافه روی سرور اضافه کنم ؟؟
همچنین در مورد محدودیت ارائه ای پی هم اگر توضیح بدید ممنون میشم
شرمنده سوالات زیاد شد , من عادت دارم هر زمان سرور جدید خرید کنم حداقل از 4 نفر قیمت بگیرم و وضعیت پورت و شبکه دیتاسنتر را بررسی کنم و با نیازهای شرکت آفرها را مطابقت بدم , تا بعداً مشکلی پیش نیاد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
ممنون
به این دلیل قیمت گرفتم که برای ماه آینده میلادی قرار هست سرورهای آمریکا اضافه شود
هزینه یک هارد یک ترابایت اضافه را هم اگر بفرماید ممنون میشم
قیمتی که شما ارائه کردید با قیمتی که همکاران دیگه اعلام کردن برای یک سرور اختصاصی با 24 گیگ رم و 4 هارد 1 ترابایت , حدود 90 هزار تومان تفاوت داره و قیمت ارائه شده توسط شما کمتر هست , هرچند که اونها با 4 هارد یک ترابایت قیمت دادن ولی شما با 2 هاردیسک - ولی ما در کنار قیمت مناسب دنبال کیفیت هستیم
برای ماه اول ما همون 10 ترابایت بیشتر نیاز نداریم ولی از ماه دوم 100% به پهنای باند اضافه نیاز داریم , مشکلی که نداره از ماه دوم پهنای باند اضافه روی سرور اضافه کنم ؟؟
همچنین در مورد محدودیت ارائه ای پی هم اگر توضیح بدید ممنون میشم
شرمنده سوالات زیاد شد , من عادت دارم هر زمان سرور جدید خرید کنم حداقل از 4 نفر قیمت بگیرم و وضعیت پورت و شبکه دیتاسنتر را بررسی کنم و با نیازهای شرکت آفرها را مطابقت بدم , تا بعداً مشکلی پیش نیاد
موفق باشید
سلام
هارد بستگی به نیاز شما دارد اگر هارد های وسترن دیجیتال 64 مگ بخواهید ماهانه 30.000 تومان
هارد های هیتاچی 32 مگ بخواهید 20.000 تومان
در باره قیمت بله مقداری نسبت به همکاران پایین تر ارائه شده است .
کیفیت وگاس نپ تظمین شده است .
در مورد پهنای باند مشکلی برای اضافه کردن پهنای باند نخواهیم داشت .
یررسی و تحقیق در مورد دیتا سنتر حق شماست . اگر نیاز به سوال دیگری بود مطرح کنید در اسرع وقت پاسخ خواهیم داد .
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
هارد 1 ترا منظورم بود
-
سلام
یک پیغام خصوصی تا چند دقیقه دیگه ارسال میکنم
موفق باشید
-
بله حواب ارسال شد .
دوستان انشالله امروز برای سرور های q9550 و e3-1220 جایگزین اعلام خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
بله حواب ارسال شد .
دوستان انشالله امروز برای سرور های q9550 و e3-1220 جایگزین اعلام خواهد شد.
سلام
در همون حد قطعات و قیمت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RapB0y
سلام
در همون حد قطعات و قیمت؟
مشخصات بالا تر . قیمت هم مناسب خواهد بود
اسری 54 زئون به صورت دوال
و هم core i7
-
اگر در همون رنج قیمت باشه و مشخصات سخت افزاری بالاتر باشه عالیه
-
سلام
سرور های جدید را کی اعلام می کنید؟
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
سلام
دوستانی که سرور از اینجا گرفتن تا حالا چه طور بوده ؟
-
فعلا سفارش داده شده بعد تحویل اعلام می کنیم.
-
این افر
Xeon E3-1220
Passive heatsink
16GB DDR3 1333 ECC
تمدید 117.000 تومان
http://www.payaserver.com/cart.php?a=add&pid=29
اگر موجود هست حدودا 2 تا میخواهیم شاید هم 3 تا .
-
فعلا تموم کردن چون بکی مونده بود که بهم اجازه پرداخت دادن
-
آفر های جایگزین آفر هایی که تمام شده مشخص شد یا نه؟
با تشکر
-
سلام
افر جایگزین
cpu : dual xeon 5420 2.5 Ghz
Ram : 8 gb ddr2
HDD : 1 TB Wd Black + 500 Gb wd Black
10 tb bw
5 IP
برای خریدن این افر پیام خصوصی یا ارتباط با بخش پشتیبانی سایت
افر E3 -1220 و E3-1240 برای فروش سخت افزاری موجود هست با تسهیلات . برای خرید این سرور ها نیز با بخش پشتیبانی تماس بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
سلام
افر جایگزین
cpu : dual xeon 5420 2.5 Ghz
Ram : 8 gb ddr2
HDD : 1 TB Wd Black + 500 Gb wd Black
10 tb bw
5 IP
برای خریدن این افر پیام خصوصی یا ارتباط با بخش پشتیبانی سایت
افر E3 -1220 و E3-1240 برای فروش سخت افزاری موجود هست با تسهیلات . برای خرید این سرور ها نیز با بخش پشتیبانی تماس بگیرید
ممنون حالا که اینجا آفر دادین و به بچه ها هم تخفیف میدین بهتره که قیمت و همه چی هم در این تاپیک مشخص بشه یعنی الان می تونیم 1240 بگیریم با همون قیمت ؟ اونوقت تسهیلاتش چیه ؟
-
سرور های 1220 و 1240 برای فروش هست . نه اجاره . برای فروش تسهیلات در نظر گرفتیم .
قیمت سرور 5420 ماهانه 120.000 تومان خواهد بود
-
آفر جایگزین مشخصات سخت افزاری اصلیش از اون تا قبلیه کمه و قیمت بالایی داره در سایتتون
-
متوجه منظورتون نشدم.
قیمت 120.0000 هست .
-
الان این آیپی متعلق به شما هست یا اینکه برای نمونه دادین ؟
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
چون این IP به نام Versaweb, LLC ثبت شده و این کمپانی هم سرویس کلو ارائه نمیکنه آخه !!!
https://versaweb.com/colo.php
-
ای پی برای وگاس نپ هست .
ای پی احتما قبلا استفاده میشده
برای مثال 72.46.130.55
media.sherlockmediasearch.com [72.46.130.55]
ای پی خود وگاس نپ 72.46.147.198
72.46.147.198 - Who.is
-
سلام
قرار بود یک سرور جایگزین امکانات مثل این دو تا که تمام شد باشه ولی این آفر که معرفی کردید رم پایین و قیمت بالاتری نسبت به e3 -1220 داره
آفر مناسب تر با رم بالاتر معرفی کنید
قیمت فروش این دو سرور را حدودی اعلام کنید
-
حدودا 1200 دلار هزینه فروش هر سرور هست
-
سرور ما که گفته بودید دوشنبه 100% آماده میشه ..
و ما به هزار نفر قول دادم اما هنوز به دستمون نرسیده
-
بله عزیز
ما هم منتظر ست اپ شدن سرور توسط دیتا سنتر هستیم
سرور شمات و 2 نفر دیگر از دوستان تا الان با تاخیر روبرو هست .
شرایط شما رو درک میکنیم و تمام تلاش خود را جهت سریع تر آماده شدن سرور شما و دیگر دوستان به خرج خواهیم داد
با تشکر
-
سلام ،
سوال اول : این سرور ماهیانه چقدر هزینه داره :
HDD = 4TB
Cpu = 1 * 4Core
Ram = 24GB
Port = 1GB
BW = 10TB
IP = 5
سوال 2 : من برای فایل هاستینگ نیاز دارم و روش هر چیزی آپلود میشه از آهنگ گرفته تا محتویات سی ام اس ها :D دیتاسنتر گیر نمیده ؟ منظورم وارز بودنه
-
سلام پلن مورد نظر شما کدام سرور می باشد .؟
-
و همچنان منتظریم .. ساعت 1:30 شب
-
طبق گفته هاشون سرور سفارشی مارو در آخر هفته ارائه میدن و این کمی در هست ولی خوب همچنان منتظر دریافت سرور هستیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
طبق گفته هاشون سرور سفارشی مارو در آخر هفته ارائه میدن و این کمی در هست ولی خوب همچنان منتظر دریافت سرور هستیم.
مگه میشه .. ما پس به مشتریان چی بگیم ..
یک بار گفتیم .. جمعه و جمعه هم که جواب رسید دوشنبه میدیم سرور را که ما به مشتری ها گفتیم دوشنبه
الان هم شد سه شنبه دیگه نمیدونم چی بگیم ...
به نظر من حرف درست خیلی کاره خوبی هست
به من آخره شب گفتن که امروز تحویل میدم من گفتم بیدار هستم ها .
گفت بیدار بمان و ما منتظر هستیم
ولی الان انگار ایشان توی خواب به سر میبرد ما همچنان منتظر هستیم
ساعت 2:40
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
مگه میشه .. ما پس به مشتریان چی بگیم ..
یک بار گفتیم .. جمعه و جمعه هم که جواب رسید دوشنبه میدیم سرور را که ما به مشتری ها گفتیم دوشنبه
الان هم شد سه شنبه دیگه نمیدونم چی بگیم ...
به نظر من حرف درست خیلی کاره خوبی هست
به من آخره شب گفتن که امروز تحویل میدم من گفتم بیدار هستم ها .
گفت بیدار بمان و ما منتظر هستیم
ولی الان انگار ایشان توی خواب به سر میبرد ما همچنان منتظر هستیم
ساعت 2:40
ببخشید شما چند روز هست خرید کردید ؟
-
والا ما 5 شنبه تماس گرفتیم و یه سرور را سفارش دادیم ..
و قرار شد فرداش که جمعه بود کارت به کارت کنیم و سرور را همون لحضه تحویل بگیریم ..
فرداش که زنگ زدم گفتن که سرور فروخته شد و ما قبول کردیم و سرور دیگه سفارش دادیم .. و گفت که شب میدم
و شب جمعه شد که اعلام کردن دوشنبه حتما سرور شما تحویل داده میشه :)
و الان هم دوشنبه هست بعد از تماس به این نتیجه رسیدم که آخر شب سرور تحویل داده میشه
ولی الان آخر شب شد و همچنان منتظریم ..
من کاری ندارم و کاره این آقا را تایید میکنم ولی اینو میتونم بگم که خیلی بد قول هستن
چون میتونستن به من بگن اقا سرور 1 سال بد تحویل داده میشه و ما منتظر نمی موندیم
من پیشه همه مشتری هام برای اولین بار بد قول شدم.. واقعا که
خوبی کار اینجا که من میگم بیدار هستم میگه بله بیدار بمونید تا سرور اوکی شد اولین نفر هستید
بعد به دوستم که قرار بود به اونم امروز سرور بدهد گفته که آخر هفته سرور داده میشه و به من هم میگه آخر شب داده میشه:-|
ساعت 4:45 شب باتشکر .. موفق باشید ;)
-
سلام
همکاران عزیز و دوستان محترم حساسیت و مهم بودن سریع تحویل دادن سرور را درک میکنیم و برای تمام عقاید و نظرات شما احترام بسیار زیادی قائل هستیم
متاسفانه در شیپینگ سرور ها مشکلی پیش امده بود که حل شد .
جناب اقای نیرومندان عزیز (Mehdi_enter ) بنده و دیگر همکاران تمام تلاش که در حد توان و قدرت ما هست رو برای تحویل سریع سرور اختصاصی انجام میدهیم .
بنده به عنوان نماینده پایا سرور در انجمن از شما و اقایان یگانه فر irvps و Esionline بابت تاخیری که در تحویل سرور شما پیش امده پوزش میطلبم . امیدواریم همانند دیگر مشتریان پس از تحویل سرور کیفیت و پشتیبانی فنی . این تاخیر در تحویل سرور را پوشش دهد.
پیگیر هستیم تعدادی سرور به صورت اماده در دیتا سنتر موجود باشد و بتوانیم در کمترین زمان تحویل دهیم .
از دوستان تقاضا دارم tos سایت را مطالعه بفرمایند
http://payaserver.com/TOS.htm
http://payaserver.com/TOS.pdf
-
امیدواریم دیگه تاخیری پیش نیاد
بیش از این نمیشه مشتری ها رو معطل کرد!!
-
-
سلام
Xeon E3-1220
Passive heatsink
16GB DDR3 1333 ECC
تمدید 117.000 تومان
هزینه ستاپ دارد ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_sh98
سلام
Xeon E3-1220
Passive heatsink
16GB DDR3 1333 ECC