-
پاسخ : Vps | سوییس و آمریکا | ssl رایگان | میکروتیک ۵.۶ | تنظیمات رایگان
31.7.63.61
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfaghData
آی پی بدید
-
فقط وی پی اس شما آف شده
مشکل پرداخت نداشتید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezani
31.7.63.61
یک ایپی قبلش یک اییچ بعدش فعال هست احتمال زیاد شکایت داشتید دیتا سنتر سویس بعد ازچندتا شکایت خودش میزنه از بیخ و بن ایپی بلوک میکنه کلا و میبنده
Status Null-Routed
احتمالا مال شما هم اینطور شده البته باز باید خودشون بهتون اطلاع بدن که چی شده از خودشون پیگیری کنید
-
من از ايشون سوئيس دارم هيچ مشكلي نداره دارم كار ميكنم
-
خود ایشون کجان؟ این بود این همه ازشون تعریف میکردین؟ به خودشون زحمت نمیدن بعد از دو روز پاسخ مشتریشون رو بدن؟ حداقل سایتشون رو هم درست نمیکنن که اونجا پیگیر باشیم
-
شايد مسافرت باشن دوست عزيز من كه مشكل در سرور هاي خودم نديدم من بهشون اس ام اس داده بودم گفتن كه ديتابيس مشكل داره و درستش ميكنن شما مشكلتون چيه بگيد تا من بهشون بگم
-
درسته تعریف زیاد کردیم الان هم ایشون نیستن ولی سرویس بنده فعال هست ! مطمئن باشید زمانی که برگردن جواب قانع کننده ای میدن ، :-> بهتره صبور باشید ، مسلما کار درستی نمیکنند که مشتری لنگ نگه میدارن ، دیشب آنلاین شدن و در عرض چند ثانیه دی سی شدن ، امیدوارم هر چه زودتر پاسخ شما عزیزان بدن
-
سرور من را درست کردن یک هفته هم رایگان دادند:69:
-
سلام
واقعا شرمنده دوستان شدیم!!!
الان فرصت جواب دادن به پست های قبلی رو ندارم اما اومدم بگم دوستانی که مشکل دارند به شماره ۰۹۳۷۲۲۳۱۰۶۷ پیامک بزنن (زنگ نزنن!)
مشکلشون رو حتما حل می کنم، راضی نبودن بگن هزینه رو برگشت می دم
باز هم ممنون
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
مشکل سایت برطرف شد.
دوستان مسائل خودشون رو از طریق تیکت مطرح کنند.
از فردا پشتیبانی از سر گرفته می شه
با تشکر
-
سایتتون مشکل داره دوست من از کجا تیکت ارسال کنیم !؟ این دفعه دومی هست که با سرویس های شما به مشکل بر میخورم !
-
سلام
اول افت شدید سرعت بعد قطعی اگر ممکنه درست کنید این مشکل خیلی بد شده!
-
واقعا متاسفم برای همچین آدم بی مسئولیتی
-
سلام دوستان
۲ روز رفتم مسافرت همه چی قاطی شد!
سرور هاست داون شد و مثل اینکه ۲تا از وی پی اس ها هم مشکل پیدا کرده بودند که همشون درست شدن و خسارت هم داده شد!
با یکی از دوستان هم واسه همکاری صحبت کردم که اینشالا دیگه از این اتفاقات نمی افته.
حالا جواب چندتا از دوستان رو بدیم ببینیم چه خبره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
شرکت محل صدور SSL ها چه شرکتی میباشد؟!
احیانا StarSSL نیست؟!
موفق باشید
خیر خود ما گواهی صادر می کنیم و از هیچ جایی کمک نمی گیریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bardia
چه بلایی سر سرور های ایشون اومده :( کسی جوابگو هست؟
سرور وی پی اس که همیشه به راه بوده و هست. فقط چندتا مشکل توی سرور هاست بود که برطرف شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
بله سایتشون در دسترس نیست ، دلیلش رو نمیدونم اما وی پی اسشون سالمه و برای من داره کار می کنه 99% هم راضیم اون یک درصد هم به خاطر دیرکرد در پاسخگویی هست ، البته دیدم چند وقت پیش تو این انجمن درخواست همکار داده بودن که خیلی خوشحال شدم و این یعنی به فکر مشتری هستن ...
ممنون. با یکی از بچه ها به توافق رسیدیم. انشالا بهتر بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezani
31.7.63.61
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
یک ایپی قبلش یک اییچ بعدش فعال هست احتمال زیاد شکایت داشتید دیتا سنتر سویس بعد ازچندتا شکایت خودش میزنه از بیخ و بن ایپی بلوک میکنه کلا و میبنده
Status Null-Routed
احتمالا مال شما هم اینطور شده البته باز باید خودشون بهتون اطلاع بدن که چی شده از خودشون پیگیری کنید
ممنون از اینکه در نبود من جواب دوستان رو دادید. طبق فرموده شما اون آی پی بلاک شده بود و آی پی جدید به ایشون داده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bardia
خود ایشون کجان؟ این بود این همه ازشون تعریف میکردین؟ به خودشون زحمت نمیدن بعد از دو روز پاسخ مشتریشون رو بدن؟ حداقل سایتشون رو هم درست نمیکنن که اونجا پیگیر باشیم
تو این مدت تمام تلاشم رو می کردم که سایت بالا بیاد. شرمنده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Q.SiN
سایتتون مشکل داره دوست من از کجا تیکت ارسال کنیم !؟ این دفعه دومی هست که با سرویس های شما به مشکل بر میخورم !
الان دیگه درسته!!! دفعه اول کی بود؟! به بزرگی خودتون ببخشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
سلام
اول افت شدید سرعت بعد قطعی اگر ممکنه درست کنید این مشکل خیلی بد شده!
افت سرعت که سراسری بود و دست من نبود. قطعی هم نداشتیم به غیر از بلاک شده ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bardia
واقعا متاسفم برای همچین آدم بی مسئولیتی
ممنون از ابراز تاسفتون. شما کدوم یوزر هستید؟ مشکلتون حل شده؟
-
نقل قول:
خیر خود ما گواهی صادر می کنیم و از هیچ جایی کمک نمی گیریم
باسلام
شما خودتون اس اس ال ولید صادر میکنید؟!!:39:
شرکتی که ازش اس اس ال میگیرید چه شرکتی هست. GeoTrust COMODO ...?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
شما خودتون اس اس ال ولید صادر میکنید؟!!:39:
شرکتی که ازش اس اس ال میگیرید چه شرکتی هست. GeoTrust COMODO ...?
نمی دونم چه قدر در مورد گواهی های ssl می دونید. اما فرق معتبر با نا معتبر در اینه که شرکت هایی که گواهی معتبر صادر می کنند قبلا با دادن هزینه به شرکتهایی مثل مایکروسافت فایرفاکس و ... CA خودشون رو داخل Trusted root certificates گذاشتن و این یعنی هر گواهی که این شرکت صادر کنه واسه محصولات شرکتهایی که این CA رو اضافه کردن معتبر می شه.
حالا ما خودمون گواهی رو صادر می کنیم و CA خودمون رو هم به یوزر می دیم تا به Trusted root certificates خودش اضافه کنه. اینجوری گواهی های صادر شده از طرف ما هم معتبر می شه. همه این کار ها رو تو ویندوز اون فایل اجرایی انجام می ده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
نمی دونم چه قدر در مورد گواهی های ssl می دونید. اما فرق معتبر با نا معتبر در اینه که شرکت هایی که گواهی معتبر صادر می کنند قبلا با دادن هزینه به شرکتهایی مثل مایکروسافت فایرفاکس و ... CA خودشون رو داخل Trusted root certificates گذاشتن و این یعنی هر گواهی که این شرکت صادر کنه واسه محصولات شرکتهایی که این CA رو اضافه کردن معتبر می شه.
حالا ما خودمون گواهی رو صادر می کنیم و CA خودمون رو هم به یوزر می دیم تا به Trusted root certificates خودش اضافه کنه. اینجوری گواهی های صادر شده از طرف ما هم معتبر می شه. همه این کار ها رو تو ویندوز اون فایل اجرایی انجام می ده
آهان پس گواهی صادره از سمت شما با گواهی صادره از سمت Versing برابری میکنه ...!!
اینکار عملا بازی با امنیت کاربر هست... . البته سرویس مورد نظرش راه میافته ولی امنیت نداره...!
موفق باشید
-
سلام
آپتایم سرور ها تون چه قدره؟
سرعت هر پورت vps چه قدره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
آهان پس گواهی صادره از سمت شما با گواهی صادره از سمت Versing برابری میکنه ...!!
اینکار عملا بازی با امنیت کاربر هست... . البته سرویس مورد نظرش راه میافته ولی امنیت نداره...!
موفق باشید
می شه توضیح بدید که چه جوری امنیت کاربر به خطر می افته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
آپتایم سرور ها تون چه قدره؟
سرعت هر پورت vps چه قدره؟
آپ تایم سرور ۱۰۰ هست اما بعضی اوقات لازمه سرور رو ریستارت کرد ولی ۹۹ درصد تضمین می شه
سرعت کل ۱ گیگابیت هست که هر سرور به صورت آزاد از پورت استفاده می کنه و محدود نیست
-
برای vps ها sstp هم فعال می کنید وبه ibsng وصل کنید
کانفیگ رایگان؟
-
نقل قول:
ممنون از ابراز تاسفتون. شما کدوم یوزر هستید؟ مشکلتون حل شده؟
واقعا ممنون دوست گرامی
اینه رسم پاسخگویی به مشتری؟ شما بعد از سه روز که حتی یه سایت خشک و خالی هم برای پشتیبانی نداشتی کلا همه چیز رو منکر میشی؟ میخوام بدونم این پشتیبانی که همه ازش تعریف میکنن اینجوری هست؟ یا اینکه من بیکارم یا با شما پدرکشتگی دارم که هر روز بیام اینجا دنبال شما بگردم؟ شما که اینقدر ارزش برای مشتریتون قائل نیستین که ازش یه عذر خواهی خشک و خالی به خاطر سه روز کار نکردن سرویسش بکنید دیگه چیزهای دیگه بماند پیشکش...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
برای vps ها sstp هم فعال می کنید وبه ibsng وصل کنید
کانفیگ رایگان؟
بله تا آخر تابستون رایگان هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bardia
واقعا ممنون دوست گرامی
اینه رسم پاسخگویی به مشتری؟ شما بعد از سه روز که حتی یه سایت خشک و خالی هم برای پشتیبانی نداشتی کلا همه چیز رو منکر میشی؟ میخوام بدونم این پشتیبانی که همه ازش تعریف میکنن اینجوری هست؟ یا اینکه من بیکارم یا با شما پدرکشتگی دارم که هر روز بیام اینجا دنبال شما بگردم؟ شما که اینقدر ارزش برای مشتریتون قائل نیستین که ازش یه عذر خواهی خشک و خالی به خاطر سه روز کار نکردن سرویسش بکنید دیگه چیزهای دیگه بماند پیشکش...
خب حق با شماست اما من یه شماره تلفن نوشتم تو یکی از پست ها واسه ساپورت. اگه تو این چند روز بازی می کردم بحث چیزه دیگه ای بود اما مشغول تعمیر سایت بودم. چیزی رو هم انکار نمی کنم حرفهای شما درسته. یه کارمند هم برای ساپورت استخدام کردم که امیدوارم دیگه از این اتفاقات نیوفته
-
ایشون فعلان 100% تایید می شن (چون ما هر که رو تایید کردیم سریع چشم خورد)
ایشون مثل خیلی از دوستان که ازشون سرویس داشتم نیستن تا جایی که امکان داره راهنمایی و کمک می کنند و اگه یک چیز رو بلد نیستن حتما دنبال یادگیریش می رن. این یک نکته مثبت دیگه ایشونه و حتما در آینده موفق تر خواهند بود.
به امید موفقیت برای ایشون و تمامی دوستان عزیز
موفق و پیروز باشید
-
سفارش یک سرور مجازی دارم بعد از سفارش و پرداخت چقدر طول میکشه تحویل بدید؟
پرداخت آنلاین دارید؟
-
داداش بیا رو یاهو کارت داریم >:d<
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
پرداخت آنلاین دارید؟
بسته به سفارشتون و تنظیماتی که نیاز داشتین معمولاً زیاد طولش نیمیدن! Vps های بنده رو زیر 1 ساعت تحویل دادن
امکان پرداخت آنلاین هم هست!
امیدوارم مثل بنده خرید خوبی از ایشون داشته باشید :53:
-
آقای اسکندری بلکل تا اینجا تایید میشن!!
هم از نظر تکنیکی و سرویس دهی و هم از نظر شخصیتی!!
:-*:x:113:>:D<
فقط کاش همینطور ادامه بدن و چشم نخورن :105::d
-
سلام
هنوز هم فروش ادامه داره
آقا یاهو بیای چند تا سوال دارم .
-
درود
من ايشون رو بايد كجا پيدا كنم
-
فعلا که چشم خوردن ، ما هم پشیمون شدیم8-|
-
آره..خیلی هم بد چشم خوردن...گاش یکی بود جواب بده......چند تا سرور میکروتیک ازشون دارم همشون قطع هستن.......هر چی تیکت و زنگ میزنیم انگار نه انگار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوب حداقل یه جوابی بدین..........هر چی کاربر داشتم پرید رفت
-
داداش یه چند دقیقه قطع بود که بعدش زود درست شد
-
دوستان سلام
یه هفته ای رو مسافرت بودم و به مشهد رفته بودم. همتون رو هم دعا کردم!
تو این مدت کار ساپورت مشتریان رو آقای عرب صالحی انجام می دادن که واقعا دستشون درد نکنه. واسه همین بود که به فروم و یاهو نمی اومدم.
مشکلی که بعضی از دوستان دارن اینه که درخواست هاشون رو در جای درست خودش که همون سایت و تیکت دادن هست مطرح نمی کنند و منتظرن بنده تو یاهو آنلاین بشم و اونجا بگن! بعضی از دوستان هم فقط زنگ می زنند و به صورت شفاهی درخواستشون رو مطرح می کنن. مطمئنا این دوستان از پشتیبانی راضی نمی شن چون اصلا قرار نیست از این راه ها پشتیبانی صورت بگیره.
خدا رو شکر در این مدت آقای صالحی تیکت ها و سفارشات رو در کمترین زمان ممکن انجام می دادن و اکثریت کسانی که از سایت واسه پشتیبانی اقدام کردند راضی بودن.
حالا می ریم سراغ درد و دل دوستان!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
ایشون فعلان 100% تایید می شن (چون ما هر که رو تایید کردیم سریع چشم خورد)
ایشون مثل خیلی از دوستان که ازشون سرویس داشتم نیستن تا جایی که امکان داره راهنمایی و کمک می کنند و اگه یک چیز رو بلد نیستن حتما دنبال یادگیریش می رن. این یک نکته مثبت دیگه ایشونه و حتما در آینده موفق تر خواهند بود.
به امید موفقیت برای ایشون و تمامی دوستان عزیز
موفق و پیروز باشید
ممنون از لطفتون!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
پرداخت آنلاین دارید؟
حدود یک ساعت اگه پای ساپورت باشیم
بله، زرین پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
داداش بیا رو یاهو کارت داریم ><
متاسفانه به دلیل حجم بالای ساپورت مشتریان نمی تونم تو یاهو آنلاین بشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cpdtm
آقای اسکندری بلکل تا اینجا تایید میشن!!
هم از نظر تکنیکی و سرویس دهی و هم از نظر شخصیتی!!
فقط کاش همینطور ادامه بدن و چشم نخورن
ممنون از شما!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymankazemi
سلام
هنوز هم فروش ادامه داره
آقا یاهو بیای چند تا سوال دارم .
بله - اما دیگه کم مونده که فروش ویژه تموم شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahintak
درود
من ايشون رو بايد كجا پيدا كنم
بهترین جا سایتمون هست که با تیکت زدن می تونید جواب بگیرید
بعد از اون sms بزنید به شمارم جواب می دم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfaghData
فعلا که چشم خوردن ، ما هم پشیمون شدیم
خیلی دوست داشنیم که شما رو در جمع دوستان ببینیم اما مثل اینکه تقدیر این بود که از پیش ما برید! باقی هزینه شما هم که برگشت داده شد. امیدوارم بازهم ببینیمتون!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
l0rd
آره..خیلی هم بد چشم خوردن...گاش یکی بود جواب بده......چند تا سرور میکروتیک ازشون دارم همشون قطع هستن.......هر چی تیکت و زنگ میزنیم انگار نه انگار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوب حداقل یه جوابی بدین..........هر چی کاربر داشتم پرید رفت
بعضی اوقات به دلیل خراب کاری بعضی از مشتریان و تنظیمات نادرست سرورشون باعث می شن که شبکه سرور اصلی با اختلال روبرو بشه و تعدادی از سرورها از دسترس خارج بشن. ما به محض اطلاع از موضوع سرور خرابکار رو شناسایی و خاموش می کنیم که این فرایند می تونه از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشه. غیر از شما دوستان بسیار زیادی تیکت و زنگ می زنن که اگه قرار باشه به اونا جواب بدم باید کار اصلی که حل مشکل سرور هست رو بی خیال بشم. ترجیح می دم در آرامش و در کمترین زمان مشکل رو حل کنم بعد جواب مشتریان رو بدم. باز هم به خاطر چنین مشکلاتی ازتون معذرت می خوام. امیدوارم دیگه اتفاق نیوفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
داداش یه چند دقیقه قطع بود که بعدش زود درست شد
حق با ایشونه :D
همگی موفق باشید!
-
نقل قول:
قانون بازگشت نامحدود هزینه
- خریدار در هر زمان می تواند با توجه به موارد زیر در خواست بازگشت باقیمانده وجه پرداختی خود را بدهد:
- عدم رضایت از سرویس در صورتی که مستقیما به واسطه افت کیفیت خدمات ما به وجود آمده باشد و عوامل خارجی در آن دخیل نباشد.
- عدم رضایت از پشتبانی در رسیدگی به مسائلی که در حیطه وظایفشان می باشد.
فکر می کنم برای اولین بار باشه :)
خلاصه هرکی دوست نداشت می تونه کنسل کنه!!!
-
-
واو
هنوز سرویس میدین؟اگر جواب مثبته سوال:
واسه کانفیگ sstp با همون 10هزارتومان پلن اول همه چی رو کانفیگ رایگان می کنید مثل ssl و....؟؟؟ (البته دامین رو خودم میدم)
-
-
سلام
جناب علرضا خان چند روزه چیز پی ان قطع است، تحقیق کردیم و متوجه شدیم مخابرات معظم له پورت های pptp & L2tp رو بسته و فقط به sstp دسترسی هست، تیکت زدیم همکارتون آقای عرب صالحی یه فایل exe دادن و فرمودن install کنید مشکل میشه، انجام دادیم حل نشد، از پریشب تا به حال حدود 15 تیکت زدیم که ایشون هر بار به طریقی از سرشون باز کردن و با لحنی بسیار بی ادبانه جواب میدن، خودتون هم به محض این که کوچکترین مشکلی پیش میاد ستاره سهیل میشید و دیگه نمیشه پیداتون کرد، تیکت رو که خودتون جواب نمیدید، تو یاهو هم که نمیاید، موبایلتون هم که خاموشه!!! چطوری میتونیم به شما دسترسی داشته باشیم؟ ما با شما معاوله کردیم و از شما جواب میخوایم نه کس دیگه!
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishroserver
سلام
جناب علرضا خان چند روزه چیز پی ان قطع است، تحقیق کردیم و متوجه شدیم مخابرات معظم له پورت های pptp & L2tp رو بسته و فقط به sstp دسترسی هست، تیکت زدیم همکارتون آقای عرب صالحی یه فایل exe دادن و فرمودن install کنید مشکل میشه، انجام دادیم حل نشد، از پریشب تا به حال حدود 15 تیکت زدیم که ایشون هر بار به طریقی از سرشون باز کردن و با لحنی بسیار بی ادبانه جواب میدن، خودتون هم به محض این که کوچکترین مشکلی پیش میاد ستاره سهیل میشید و دیگه نمیشه پیداتون کرد، تیکت رو که خودتون جواب نمیدید، تو یاهو هم که نمیاید، موبایلتون هم که خاموشه!!! چطوری میتونیم به شما دسترسی داشته باشیم؟ ما با شما معاوله کردیم و از شما جواب میخوایم نه کس دیگه!
با سپاس
با سلام
منم با این رفیقمون موافقم هرچی آقای اسکندری با ادب و احترام با مشتری برخورد می کردند این آقا(عرب صالحی) با مشتری ها طوری برخورد می کنند که انگار ما بهشون بدهکاریم.
ادب مرد به ز دولت اوست
-
سلام
دوستانی که باsstp مشکل دارند پیام بدن تا کمکشون کنم
درضمن من از هم از این شرکت سرور مجازی دارم تا حالا هم با تیکت مشکل نداشتم
-
با سلام
Plan-1
RAM: 128 MB
HDD: 10 GB
BW: 256 GB
Price: 10,000 Toman/Month
با گانفیگ sstp و کلیه پروتکل ها
راه اندازی SSTP روی میکروتیک بدون نیاز به SSL و دامین به صورت رایگان!!!
تمامی سیستم عاملها از جمله Mikrotik v5.6 (با قابلیت آپدیت) به صورت رایگان نصب میگردد.
نصب و کانفیگ IBSng و Mikrotik به همراه تمامی پروتکل های ارتباطی مربوطه به صورت رایگان همراه با گواهی SSL رایگان.
کلا همون 10000 تومن!!!!!!