من انجام دادم اما نشد !
نمایش نسخه قابل چاپ
من انجام دادم اما نشد !
سلام خیلی ممنون واقعا بدرد خود ممنون.
تاريخ من در قسمت كاربري شمسي هست اما مدت اون درست نيست بايد چطوري اون رو اصلاح كرد ؟؟؟
آیا برای ورژن 5 هم کاربرد دارد !
اگر بله :
پو کلا به جز پنل کاربری برای پنل ادمین و ایمیل های ارسالی هم به صورت شمسی این امر صورت میگیره !؟
با تشکر از زحمتی که کشیدید واقعا عالی بود.
ما فارسی کردیم
فقط تاریخ سررسید رو به این صورت مینویسه
1348/10/10
چطوری درستش کنم؟
بازم ممنون
راستی اینم اضافه کنم که تاریخ رو تو تنظیمات ئقیقا همون گداشتم که گفتین یعنی از قبل رو همون تنظیم بود ولی مشکل پابرجاست
مشکلم با دانلود کردن ورژن جدید حل شد باتشکر از دوستی که لینک رو گداشته بود ولی یه مشکل زمان سررسید رو نمیتونه حساب کنه و همش تاریخ روز رو نشون میده
کسی میتونه کمک کنه؟
تشکر. مفید بود
من هم شمسی کردم ولی متاسفانه قسمت ناحیه کاربری بالا نمیاد و صفحه سفید میشود
ممنون میشوم بفرمایید که چه فایلی رو تغییر دهم یا اصلاش کنم با تشکر
خیلی وقته دیگه برام مهم نیست
این تایپک قدیمی هست و من هم توی اموزش نویسی سنگ تموم گذاشتم
هر کسی کامل پست اول رو بخونه دیگه هیچ مشکلی نداره
بخش مدیریت هم شمسی سازی شده جاهای دیگه اموزش گذاشتم بگردید پیدا کنید!!!
به سوالات پاسخ داده نخواهد شد ، وقتتون رو طلف نکنید.
فارسی ساز جدیدشو بزارید لطفا برای 5.1.2
با توجه به اینکه این آموزش توی جستجوگر گوگل به عنوان اولین نتایج به دست میاد عجیبه که پست اول رو ویرایش نمیکنند مدیران ، شاید کسی متوجه نشده اما ساینتکس غلط فوق که مطمئنا از اشتباه تایپی هست باعث میشه که کل قالب به هم بریزه و بالا نیاد و باعث خوشنامی و بحث آموزشی فروم نمیشه ، ادمین های عزیز حتما ادیت کنند...
باید متن :
""file به "file" تبدیل بشه وگر نه مشکل پیش میاد:)
مشکلات دیگری هم داره که بایستی اصلاح بشه ، مدیران عزیز هم که خودشان از تشکر کنندگان استارتر تاپیک بوده اند که :-p
به زودی اموزش کامل قرار داده میشه
بنظر بهتر است آموزش آپدیت شده و کاملی تهیه کنیم و مدیر پست اول رو ویرایش کند و لینک را بگذارد .
میشه ما فایل tiny را نگیریم و روی قالب سایت خودمان این خطوط را تغییر بدیم؟
دوستان اگه کسی شمسی سازی whmcs انجام می ده لطفا با آیدی یاهوم در تماس باشه mohamadreza172
با تشکر
با سلام
دوستان به جای اضافه کردن خط
به ابتدای تمامی فایلها، می توانید این عبارت را در فایل header.tpl قبل از تگ </header> قرار دهید. در این صورت لازم نیست در هر فایل مجددا فراخوانی کنید.نقل قول:
{php}
Include 'jdf.php';
{/php}
این روش برای اخرین نسخه جواب می دهد ؟! 5.8 ؟
در صورتی که میخواهید علاوه بر تاریخ ،ساعت شمسی نیز نمایش داده شود ، مثلا در هنگام پاسخ به تیکت های کاربران از کد (H:i:s) که در زیر آمده استفاده کنید:
کد PHP:
{php}echo $shamsi = jdate("y/m/d H:i:s", strtotime($this->......
خیلی ممنون .
دستتم درد نکنه .
اما یک سوال خیلی مهم :
+با این کار هایی که گفتین اگه انجام بدیم دقیقآ چه بخش هایی شمسی میشه ؟؟(تیکت..مدیریت..کاربری..ایم ل..محصولات..زمان سررسید...فاکتور ها؟))
+اگه لطف کنید بگین کدوم بخش ها میشه و کدوم بخش ها نمیشه خیلی ممنون میشم.
و یک خواهش :
+در بالای پست من پستی دادن در رابطه با ساعت شمسی . ((منظور ساعت ایران هست +3:30 دیگه؟))
+خوب لطفآ این کد هایی رو هم که گذاشتن توی پست ها توی پست اول اضافش کنید.
تاریخ فاکتور هاهم شمسی میشه؟
http://up.vbiran.ir/uploads/43696141..._Image%202.png
سلام اگه میشه بیاید یاهو ما اصلا نفهمیدیم چیا گفتی :) id :partibazi
اگر میشه اموزش شمسی سازی کامل whmcs 6 هم قرار بدید
- - - Updated - - -
اگر میشه اموزش شمسی سازی کامل whmcs 6 هم قرار بدید
درود و خسته نباشید
من هنوز از آموزش رو استفاده نکردم ولی به نظر میاد که آموزش خوبی باشه، در هرصورت اول از همه تشکر میکنم از استارتر آموزش :53:
فقط اگه میشه به سوال زیر پاسخ بدید ، ممنونتون میشم ...
با انجام دادن این آموزش، همه ی قسمت های whmcs شمسی میشه یا فقط بعضی از قسمت هاش ؟
برای مثال : ناحیه کاربری ، مدیریت ، فاکتور ها ، ایمیل های ارسالی ، پیامک های ارسالی ، اخبار ، آموزش و ...
همه ی این قسمت ها شمسی میشه یا فقط بعضی هاش ؟ اگه فقط بعضی قسمت ها هست، ممنون میشم از استارتر که توی پست اول بگه که کدوم قسمت ها شمسی میشه که بدونیم
بازم ممنون بابت آموزش :x
عجب تایپک قدیمی دارم من به به :D
برای دوستان عزیزی که دائما سوال میکنند مقادیر خیلی راحت هست، هر جا بخواید میتونید بکار بگیریدش بخش مدیریت هم یادمه آموزش داده بودم قبلا
به هر صورت کسی سوالی چیزی اگه داره تلگرامم هست در تماس باشه
https://telegram.me/merlin475