-
پاسخ : سروش هاست - تخفیف ویژه (40 درصدی) سرور مجازی - از 5100 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
سرور پر نشده ؟
خیز
-
سلام
سروش جان ورژن میکروتیک هایی که نصب میکنید 3.2.9 هست؟ نیازی به یوزر منیجر ندارم و فقط وینباکس رو در اختیار من بذارید کافیه
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
سروش جان ورژن میکروتیک هایی که نصب میکنید 3.2.9 هست؟ نیازی به یوزر منیجر ندارم و فقط وینباکس رو در اختیار من بذارید کافیه
ممنون
بله، مشکلی نیست، فقط نصب معمولی رو انجام می دیم براتون و تنظیمات رو خودتون انجام بدهید
-
یکی دیگه سفارش دادم،امیدوارم هر چه سریعتر تحویل بگیرم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
ممنون
تحویل داده شد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
یکی دیگه سفارش دادم،امیدوارم هر چه سریعتر تحویل بگیرم !
تحویل داده شد !
-
دوستان هنوز چند تا (2-3 بسته به کانفیگ) دیگر جا باقی هست
-
سلام بر همگی
من یک عدد vps سفارش دادم و در عرض کمتر از 30 دقیقه تحویل گرفتم.
پشتیبانی عالی و کیفیت عالی
تایید میشه
اقا دمتون گرم
-
سرور پر شد، Offer منقضی است از الان
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_dj_moh
یعنی دیگه هیچی نمیدین؟
خیر متاسفانه، سرور جدید هم اضافه شد ولی آن هم پر شد
-
از این سروش هاست کسی خبر نداره؟ سرور مجازی ما از اول هفته دانه چیکار کنم؟
-
سرورهای سروش هاست مجدد دان شد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سرورهای سروش هاست مجدد دان شد !
معلوم نیس دارن چکار می کنن
نه پشتیبانی و نه جواب می دن
روزهای اول خیلی خوب بود ولی الان هیچ
سرورهاشون مفت نمی ارزه!
-
نقل قول:
معلوم نیس دارن چکار می کنن
نه پشتیبانی و نه جواب می دن
روزهای اول خیلی خوب بود ولی الان هیچ
سرورهاشون مفت نمی ارزه!
از یک سرویس تقریبا 5000 تومانی انتظار بیشتری دارین ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
دوست عزیز این روزها ارزش 5 تومن و ده تومن زیاد نیست کسی هم بخاطر اینکه 6 تومن هزینه کنه یا ده تومن مهم نیست براش اما دلیلی که سفارش رو انجام میدن فکر میکنند که این دوستان با سود کمتری میخوان ارائه بدهند سرویس را اما این دلیل نمیشه هر کسی ارزون داد سرویس رو دیگه سرویس و پشتیبانی رو جواب نده!!
میتونه در شرایطش قید کنه که ارزون میدیم اما پشتبانی نمیدیم هر کسی خواست بیاد خرید کنه.
-
نقل قول:
دوست عزیز این روزها ارزش 5 تومن و ده تومن زیاد نیست کسی هم بخاطر اینکه 6 تومن هزینه کنه یا ده تومن مهم نیست براش اما دلیلی که سفارش رو انجام میدن فکر میکنند که این دوستان با سود کمتری میخوان ارائه بدهند سرویس را اما این دلیل نمیشه هر کسی ارزون داد سرویس رو دیگه سرویس و پشتیبانی رو جواب نده!!
میتونه در شرایطش قید کنه که ارزون میدیم اما پشتبانی نمیدیم هر کسی خواست بیاد خرید کنه.
حرفتون تایید میشه اما تجربه شخصی من چیزهای دیگه ای نشون میده.
توی این انجمن اگر بگردین، یک سرویس ارزون که تعداد یوزر های رازیش قابل قبول بوده باشن پیدا نمیکنین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
این حرف رو قوبل ندارم !
ایشون بیش از 1 ماه سرورشون دان نشده بود که یهو این اتفاقات افتاد
تو قطعی قبلی یک ماه سرویس رایگان دادند که کم کسی می تونه اینکار رو انجام بده
به هر حال امیدوارم این بار هم مشکل خیلی زود حل بشه و سرورهای ما که تازه تمدید کردیم زود تر روشن بشن
-
1 فایل پیوست
این عکس رو همین حالا گرفتم :
http://up8.iranblog.com/images/uwtb5nvv6fqdov4nukb.jpg
خیلی جالبه !
سروش هاست (علی انصاری رودسری) همین حالا آنلاین هست و داره تاپیک ویزا کارت رو نگاه می کنه ولی اصلا جواب تیکت ها و پ خ ها رو نمیده
سرورش 4 روزه Down هست و تازه تمدید هم کردیم و پول کامل به حسابش واریز شده !
حالا دیگه نمی دونم اسم این جور آدم ها رو چی باید گذاشت . . .
-
من (پرهام بندرچی)، ساپورتر قدیمی سروش هاست دارم از این اکانت استفاده می کنم (فقط من به این اکانت دسترسی دارم)، به اقای انصاری هم ایمیل زدم گفتن مشکل شما رو حل می کنند هر چه زود تر
نکته : من یک تاپیک برای جدایی Parham.B از سروش هاست زدم ولی مدیران تایید نکردند متاسفانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
من (پرهام بندرچی)، ساپورتر قدیمی سروش هاست دارم از این اکانت استفاده می کنم (فقط من به این اکانت دسترسی دارم)، به اقای انصاری هم ایمیل زدم گفتن مشکل شما رو حل می کنند هر چه زود تر
نکته : من یک تاپیک برای جدایی Parham.B از سروش هاست زدم ولی مدیران تایید نکردند متاسفانه
دوست عزیز حرفای عجیب می زنید !
ما به شما اعتماد کردیم و از شما سرویس گرفتیم و این هم نتیجه اش شد که میگین من x هستم و y نیستم
شما وقتی مشکلی براتون پیش میاد حداقل معرفت داشته باشید و جواب تیکت ها و ایمیل ها و پیام خصوصی ها رو بدین نه اینکه بخاطر 4 تا 5 تومانی کاری کنید که بهتون برچسب د -زد و کلاه بردار بدن و حال همه از شنیدن اسم شما به هم بخوره
تا حالا فکر می کردم مشکلی براتون پیش اومده ولی حالا که اینو گفتین نیت شما(کلاه بر،،،داری) معلوم شد
باز هم برای امثال شما متاسفم که کوته فکر هستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
ما به شما اعتماد کردیم و از شما سرویس گرفتیم و این هم نتیجه اش شد که میگین من x هستم و y نیستم
شما وقتی مشکلی براتون پیش میاد حداقل معرفت داشته باشید و جواب تیکت ها و ایمیل ها و پیام خصوصی ها رو بدین نه اینکه بخاطر 4 تا 5 تومانی کاری کنید که بهتون برچسب د -زد و کلاه بردار بدن و حال همه از شنیدن اسم شما به هم بخوره
تا حالا فکر می کردم مشکلی براتون پیش اومده ولی حالا که اینو گفتین نیت شما(کلاه بر،،،داری) معلوم شد
من حرف آقای بندر چی رو قبول دارم واقعا در زمانی که ساپورت سرور بودن از پشتیبانی شون کم نگذاشتن ولی نمی دونم چرا از سروش هاست جدا شدن
در زمان قطعی هم واقعا به تیکت ها جواب می دادن
این آقای انصار هست که کلاه بر.....ه و نه جواب ایمیل و نه تلفن رو میده و قطعی قبلی سرور هم به نظر من دلیل جدایی اقای پرهام بوده و به همین دلیل خیلی طول کشید تا برسه به این قطعی که تا کی تموم بشه
-
ما که نفهمیدیم 5100 تومنی کودوم بود !!! :-?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
همونجوری که گفتم من با این شرکت دیگر کار نمی کنم، چک کنین همه ی تیکت ها رو من قبلا جواب می دم، ولی الان ..........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
من حرف آقای بندر چی رو قبول دارم واقعا در زمانی که ساپورت سرور بودن از پشتیبانی شون کم نگذاشتن ولی نمی دونم چرا از سروش هاست جدا شدن
در زمان قطعی هم واقعا به تیکت ها جواب می دادن
این آقای انصار هست که کلاه بر.....ه و نه جواب ایمیل و نه تلفن رو میده و قطعی قبلی سرور هم به نظر من دلیل جدایی اقای پرهام بوده و به همین دلیل خیلی طول کشید تا برسه به این قطعی که تا کی تموم بشه
آقای انصاری هنوز هم دوست من هستند و به عنوان یک برادر بزرگ تر قبولشون دارم، الانم مشکله کوچیکی برخوردن که سرور ها دان هستند (تا اونجایی که من می دونم یک دسته از سرور ها امروز باز شدند)
در ضمن در زمان قطعی قبلی هم من با شرکت نبودم که سرور ها قطع شد برای یک مدت طولانی
دفعه ی قبل تر از آن هم که دو روز سرور ها قطع شد مشکل از طرف سروش هاست بود، که برای همین من به مدیران شرکت گفتم که یک ماه رایگان بدن و بعد از اون جدا شدم چون احساس می کردم هر ماه این اتفاق قراره بیوفته چند روزی
-
مشکل ما اینکه پشتیبانی درست و حسابی نداریم
نه به تلفن جواب میده و نه به تیکت ها
هر تیکتی که می زنیم چند روز طول میکشه تا جواب بده
-
من بهشون ایمیل زدم، فردا هم باهاشون تماس می گیرم پیگیری می کنم مشکل چیه