-
پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))
نقل قول:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>سلام من یه سوال داشتم این پروفایلی که اینجا اپلود میشه دقیقا چیه؟؟و اینکه همیشه بنا بر نیاز متفاوته یا نه؟؟میشه توضیحات بیشتری در مورد این تنظیماتی که اپلود شده بذارید ممنوون میشم
سلام
در این پروفایل اکستنش های php و ... که به صورت عمومی برای کاربران نیاز هست انتخاب شده که با انتخاب گزینه Exhaustive Options List می توانید این گزینه های پیش فرض را تغییر دهید
موفق باشید
-
پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))
با سلام .
در پروفایلی کھ دوست خوبمون زحمتش رو کشین ، موارد مورد نیاز و پایھ ای ذکر شدھ کھ قابل تغییر ھست و کافیھ در مرحلھ آخر Custum رو انتخاب کنید و تنظیمات خودتون رو اعمال کنید .
موفق باشید .
-
اهان یعنی معمولا این تنظیمات استفاده میشه ...این پروفایل معمول تر هست درسته؟
-
نقل قول:
اهان یعنی معمولا این تنظیمات استفاده میشه ...این پروفایل معمول تر هست درسته؟
سلام
بله تا حدودی
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
کد ها رو وارد کردم و سی پنل نصب شد اما مفهوم این کد ها رو متوجه نمیشم:
Main >> Software >> EasyApache (Apache Update)
-
نقل قول:
Main >> Software >> EasyApache (Apache Update)
سلام
این مسیر آپدیت EasyApache در سی پنل است
موفق باشید
-
پیشنهاد ما برای امنیت سرور و هاست های share در برابر هک چیست ؟
چه پیشنهاد و راه حلی برای جلوگیری از Symlink Hack دارید ؟
و همینطور چطور میشه شل هایی که روی هاست های کاربران ریخته شده رو یافت و پاک کرد ؟
-
اسکریپ eXpLoit Scanner رو خریداری و نصب کنید
این اسکریپ خودش فایل های شل رو پیدا می کنه و یک سری تنظیم داره مثلا اتوماتیک اکانتی که شل آپلود کرده رو ساسپند کنه
-
با درود و احترام فراوان
يه مشكل كوچك دارم اگه حل كنيد خيلي خيلي ممنونتون ميشم.
توي فاير وال اين گزينه را خطا ميدهد:
Check nameservers : WARNING : At least one of the configured nameservers:
dns2.XXX
dns3.XXX
dns4.XXX
dns1.XXX
should be located in a topologically and geographically dispersed location on the Internet - See RFC 2182 (Section 3.1)
چي كار كنم اين خطا را ندهد؟
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
خوب وقفه زیاد افتاد
شرمنده به هر حال , نتونستم زودتر این پست را آماده کنم
تنظیمات فایروال
اول این فایل را دانلود کنید :
Firewall & Security Configuration File = csf
از اینجا :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
بعد از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر زیر :
فایل :
را آپلود کنید
خوب یک سری تنظیمات عمومی که لازم بود را ما روی این فایل انجام دادیم
حالا رفع بقیه اخطار ها
مختصر توضیح میدم :
متن زیر را خط دوم اضافه کنید :
کد:
service mysql restart
بعد
کد:
nano /etc/ssh/sshd_config
پروت SSH را هم میشه از همینجا تغییر داد و باید در فایروال هم تغییر بدید
بعد :
کد:
#!/bin/bash
service cups stop
chkconfig cups off
service xfs stop
chkconfig xfs off
service atd stop
chkconfig atd off
service nfslock stop
chkconfig nfslock off
service rpcidmapd stop
chkconfig rpcidmapd off
service bluetooth stop
chkconfig bluetooth off
service anacron stop
chkconfig anacron off
service gpm stop
chkconfig gpm off
service avahi-daemon stop
chkconfig avahi-daemon off
service hidd stop
chkconfig hidd off
service pcscd stop
chkconfig pcscd off
خوب تا اینجا یک سری تنظیمات کلی گفته شد
حالا میبینیم که 100 تا اخطار دیگه داده که یکی یکی باید ترجمه بشه و رفع کنیم
چون واقعاً توضیح همه اونها وقت گیر هست به صورت کلی میگم
یکسری در مورد تنظیمات PHP , آپاچی هست
یکسری مربوط به تنظیمات ایمیل و تماس ها و ... هست
... تنظیمات مربوط به سطح دسترسی FTP و ... هست
تغییر پورت SSH
و ...
هر کدام را که نیاز داشته باشید برطرف کنید خود فایروال راهنمایی کرده تنها کافی هست که یه کم با دقت بیشتری اخطار را بخوانید و اون مورد را انجام بدید
این هم یادم رفت بگم که :
کد:
nano /usr/local/lib/php.ini
به دنبال این گزینه بگردید :
و به این صورت تغییر بدید :
کد:
disable_functions = show_source, system, shell_exec, passthru, exec, popen, proc_open, allow_url_fopen
البته فاکشن زیاد هست که اگر بخوام مقداری کلی تر بگم شاید اینطوری باشه :
کد:
symlink,ini_restore,imap_body,imap_list,imap_open,mysql_list_dbs,popen,stream_select,socket_select,socket_create,socket_create_listen,socket_create_pa ir,socket_listen,socket_accept,socket_bind,socket_strerror,readlink,link,pfsockopen,ini_alter,dl,openlog,syslog,pcntl_exec,pcntl_fork,p cntl_signal,pcntl_waitpid,pcntl_wexitstatus,pcntl_wifexited,pcntl_wifsignaled,pcntl_wifstopped,pcntl_wstopsig,pcntl_wtermsig,fpassthru,detcwd,system,p assthru,exec,proc_close,proc_get_status,proc_nice,proc_open,proc_terminate,shell_exec,system,escapeshellarg,escapeshellcmd,putenv,
ولی ما تنها یک سری فاکشن عمومی را می بنیدم که بقیه به خودتون و سیستم های مدیریت محتوایی که استفاده میکنید مربوط میشه
خوب این تا اینجا
یک سری دیگه می مونه که همونطور که خدمتتون عرض کردم با مطالعه همون موضوع راحت میتونید برطرف کنید
چون دسترسی به سرور کانفیگ شده نداشتم نتونستم از قسمت های مختلف عکس تهیه کنم
ولی در اولین فرصت که بخوام یک سرور مجازی برای مشتریان کانفیگ کنم از مراحل عکس تهیه میکنم و اخطار ها را یکی یکی با عکس توضیح میدم که چطوری رفع کنید
هرچند که تنظیمات فایروال زیاد سخت نیست , تنها نیاز داره بفهمید که سیستم داره به چه قسمت ایراد میگیره و طبق راهنمایی که خودش کرده اون مشکل را رفع کنید
همگی موفق باشید
رحمان هوشیار
پ.ن = دوستانی که نیاز به نصب و کانفیگ سرور دارن از اینجا میتونن درخواست بدن :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
با سلام خدمت شما
من تماس مراحل را انجام دادم
فقط الان سرویس lfd غیر فعال شده و down هست و همش ایمیل می یاد برام :
lfd failed @ Sat Mar 31 09:59:41 2012. A restart was attempted automagically.
Service Check Method: [check command]
Number of Restart Attempts: 6
و زمانی که میخوام در ssh هم ریستارت کنم این ارور رو میزنه :
root@srv [~]# service lfd restart
Stopping lfd: [ OK ]
Starting lfd:
Error: You have an unresolved error when starting csf. You need to restart csf successfully before starting lfd
[ OK ]
root@srv [~]#
و csf هم که ریستارت می کنم این ارور رو میزنه :
Stopping csf:Error: Invalid configuration line [TCP_IN = ], at line 125
[ OK ]
Starting csf:Error: Invalid configuration line [TCP_IN = ], at line 125
[ OK ]
root@srv [~]#
-
1.من میتونم cpanel رو نصب کنم طبق پست اول و بعد از اینکه نسخه تریال نصب شد، در قسمتی کد لایسنس رو وارد کنم که تایید شه و لایسنس معتبر بشه ؟
2. در قسمت DNS ها، وقتی دی.ان.اس مورد نظرمون رو زدیم باید بهش آی.پی هم بدیم درست ؟ به هر دو DNS باید آی.پی سرور رو بدیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
1.من میتونم cpanel رو نصب کنم طبق پست اول و بعد از اینکه نسخه تریال نصب شد، در قسمتی کد لایسنس رو وارد کنم که تایید شه و لایسنس معتبر بشه ؟
2. در قسمت DNS ها، وقتی دی.ان.اس مورد نظرمون رو زدیم باید بهش آی.پی هم بدیم درست ؟ به هر دو DNS باید آی.پی سرور رو بدیم ؟
1- بله
2- بله
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
علیرضا جان از داخل فایل php.ini و disable_functions راحت انجام میشه
مثلاً همین اخطار در فایروال اینطوری آمده :
کد:
Check php for ini_set disabled
کد:
You should consider adding ini_set to the disable_functions in the PHP configuration (usually in /usr/local/lib/php.ini) as this setting allows PHP scripts to override global security and performance settings for PHP scripts. Adding ini_set can break PHP scripts and commenting out any use of ini_set in such scripts is advised
خوب همین را با دقت مطالعه کنیم خیلی راحت خودمون متوجه میشیم , این در همه جا صدق میکنه
اکثر پستها سعی شده کامل توضیح داده بشه ولی بحث فایروال به دلیل اینکه زیادی گسترده هست حداقل باید در 3 - 4 پست توضیح داده بشه ولی ما سعی کردیم در یک پست چند مورد ضروری را توضیح بدیم
البته سعی میکنم در پست بعدی هم در مورد فایروال مقداری دیگه توضیح بدم
مثل ویرایش فایل fstab و ...
خوبه باز شما چند نظر سازنده در این تاپیک دادید و اگر مشکلی یا ایرادی از طرف من هست بیان کردید , مثل رضا نیامدید بگید اینجا بخش مباحث و منابع آموزشی هست
باز هم موردی بود در خدمت هستم
موفق باشی
این خطا ها رو چطور میشه برطرف کرد؟ من ترجمه کردم ولی باز متوجه نشدم:71:
-
نقل قول:
سلام
کدام خطا ؟؟
اگر موردی خاصی مدنظر دارید اعلام کنید تا کاربران توضیح ارائه کنند
یا اینکه سرور خود را به متخصص واگذار کنید تا مشکلات را رفع کند
همه موارد قابل توضیح نیست و به سادگی کاربران تازه کار نمی توانند همه موارد را رفع کنند
در این تاپیک سعی شده موارد کلی توضیح داده شد و موارد خاص و تخصصی را به عهده اشخاص و همکاران سپرده شود
موفق باشید
-
آقای رحمان با تشکر از اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران گذاشتید.
-
نقل قول:
آقای رحمان با تشکر از اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران گذاشتید.
سلام
kh
امری بود در خدمت هستم
موفق باشید
-
رو سرور اختصاصی اگه به جای کلکسو بخواد نصب بشه باید اطلاعات قبلی پاک بشه ؟ با چه دستوری ؟
-
موقع نصب این ارور رو داد
کد:
2012-06-15 07:14:21 465 (ERROR): ********************* ERROR *********************
2012-06-15 07:14:21 466 (ERROR):
2012-06-15 07:14:21 467 (ERROR): Your hostname () is not set properly. Please
2012-06-15 07:14:21 468 (ERROR): change your hostname to a fully qualified domain name,
2012-06-15 07:14:21 469 (ERROR): and re-run this installer.
2012-06-15 07:14:21 470 (ERROR):
2012-06-15 07:14:21 471 (ERROR): ********************* ERROR ******************
یکی لطفا راهنمایی کنه
-
من با موفقیت نصب کردم
اما یه مشکلی هست
همه ی وردپرس ها ارور میدن
http://soft90.ir
سایت تفریحی|دانلود|مطالب جالب| جک |اس ام اس|عکس|داستان|
بعضی سایت ها هم همشون شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبل انجام کانفیگ مشکل نداشت
راهی داره برگردونم به حالت قبل؟
-
آقایون مشکل ارور 500 هم من دارم مثل این ساین
http://support.onlineservers.in
-
با اجازه رحمان هوشیار عزیزم , پاسخ شما دوتا دوستان رو مینویسم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irihost
خطایی که شما دریافت کردید مربوط به اینه که در php.ini می بایست در خطی که فانکشن ها رو دیزایبل میکنید , ini_set رو اضافه کنید و ذخیره کنید تا این خطا در CSF رفع بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen12
موقع نصب این ارور رو داد
کد:
2012-06-15 07:14:21 465 (ERROR): ********************* ERROR *********************
2012-06-15 07:14:21 466 (ERROR):
2012-06-15 07:14:21 467 (ERROR): Your hostname () is not set properly. Please
2012-06-15 07:14:21 468 (ERROR): change your hostname to a fully qualified domain name,
2012-06-15 07:14:21 469 (ERROR): and re-run this installer.
2012-06-15 07:14:21 470 (ERROR):
2012-06-15 07:14:21 471 (ERROR): ********************* ERROR ******************
یکی لطفا راهنمایی کنه
در مورد مشکل شما هم باید از طریق SSH دستور زیر رو بزنید
کد:
nano /etc/sysconfig/network
سپس با اجرا دستور فوق یک فایل براتون باز میشه که چند خط زیر رو داخلش هست باید ویرایش کنید جای yournameserver باید نیم سرور خودتون رو بزارید و سپس با CTRL + X ذخیره کنید و restart رو تایپ کنید و اینتر کنید تا سرورتون ریست بشه و بیاد بالا و اون وقت مراحل نصب رو مجدداً انجام بدید.
کد:
NETWORKING=yes
NETWORKING_IPV6=no
HOSTNAME=yournameserver
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
در مورد مشکل شما دوست عزیزم هم دلایل متفاوتی میتونه وجود داشته باشه.
چند دلیل که بنده به کرات تجربه کردم:
- اطلاعات اشتباه در فایل .htaccess
- دسترسی به فایلها به 777 در حالی که سرور دسترسی 755 کافیست و کار همان سطح دسترسی 777 رو انجام میدهد.
- یه چیز جالب دیگه که کاملاً دوستان و استاتید وقتی داشتم تجربه میکردم رد کردن که میتونه از این باشه اینکه Centos 6.8 نصب کرده بودم روی سرور و وقتی به نسخه 5.8 برگردوندم و کانفیگ رو انجام دادم که همیشه طی چندین سال اخیر انجام میدهم مثل باقلوا که دلتون نخواهد کار کرد.
در نهایت بستگی به کانفیگ سرورتون هست که تمایل داشتید آیدی یاهو و یا جی تاک بنده رو ادد بفرمایید تا بررسی کنم واستون.
Yahoo! or Gtalk ID: pasargadservices
موفق باشید.
-
سلام
یکی دیگر از دلایل ارور 500 نیز تغییر میزان PHP Handler هست
که بعد از کانفیگ مجدد و کامپیل آپاچی و php روی سایتها ایجاد میشه و کسی که کانفیگ جدید انجام میده به تنظیمات قبلی دقت نمی کنه
که برای این مورد بهتر هست از متود قبلی در حال استفاده کاربران استفاده بشه
هرچند که باید این مورد مدنظر باشه هر نوع Handler یا یک نوع افزونه خاص کارایی مناسب تر داره
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
یکی دیگر از دلایل ارور 500 نیز تغییر میزان PHP Handler هست
که بعد از کانفیگ مجدد و کامپیل آپاچی و php روی سایتها ایجاد میشه و کسی که کانفیگ جدید انجام میده به تنظیمات قبلی دقت نمی کنه
که برای این مورد بهتر هست از متود قبلی در حال استفاده کاربران استفاده بشه
هرچند که باید این مورد مدنظر باشه هر نوع Handler یا یک نوع افزونه خاص کارایی مناسب تر داره
موفق باشید
اقا رحمان من سایتم بالاست در صورتی که من سایت اصلی هم همین مشکل رو داشت
وقتی توی پوشه httacses پوشه support اطلاعات میریزم سایت اصلی هم با همین ارور مواجح میشه
حالا فکر کنم از httacses ها باشه
خالا نمیدونم کدوم پوشه httacses به این گیر میده
-
سلام
بعد از کامپیل php و آپاچی Handler را بر روی کدام گزینه قرار دادید ؟؟
و اینکه قبل از تغییرات بر روی کدام گزینه بود ؟؟
فایل httacses نیز همانطور که پاسارگاد عزیز گفت می تونه یکی از دلایل باشه که اصولاً در روت هاست شما قرار دارد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
بعد از کامپیل php و آپاچی Handler را بر روی کدام گزینه قرار دادید ؟؟
و اینکه قبل از تغییرات بر روی کدام گزینه بود ؟؟
فایل httacses نیز همانطور که پاسارگاد عزیز گفت می تونه یکی از دلایل باشه که اصولاً در روت هاست شما قرار دارد
موفق باشید
اگه میشه آقا رحمان یه آموزش درباره ی نصب این کنترل پنل قرار بدید
کد HTML:
http://mihanscript.ir/2253-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.html
-
سلام ،
آقا رحمان از آگاهی های خودتون در رابطه با cPanel در مورد این موضوع هم اگر می شود راهنمایی کنید .
تنظیمات PHP در cPanel با توجه به میزبانی سایت ها
-
نقل قول:
سلام ،
آقا رحمان از آگاهی های خودتون در رابطه با cPanel در مورد این موضوع هم اگر می شود راهنمایی کنید .
تنظیمات PHP در cPanel با توجه به میزبانی سایت ها
سلام
در مورد انتخاب php در حال حاضر بهترین گزینه PHP Version 5.3.15 است
روی تمام سرورهای که جدیداً ما کانفیگ کردیم این نسخه را نصب کردیم که تا امروز مشکلی وجود نداشته
در مورد سایتهای جوملا و وردپرس هم , اگر با نسخه های جدید این CMS ها به روز رسانی شده باشد نباید مشکلی ایجاد شود
تنها دقت کنید که در زمان کامپیل آپاچی و php گزینه های مناسب را انتخاب کنید
اما از نظر انتخاب نسخه php بدون شک و تردید می توانید استفاده کنید و مشکلی ایجاد نخواهد کرد
همچنین دوستی اعلام کرده بود که از هر دو نسخه با هم استفاده کنید
که به نظر من زیاد جالب نیست , به دلیل اینکه 90 درصد موارد در php 5.3 پشتیبانی می شود و از نظر کارایی و بازدهی بهتر از نسخه های قبلی است
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
در مورد انتخاب php در حال حاضر بهترین گزینه PHP Version 5.3.15 است
روی تمام سرورهای که جدیداً ما کانفیگ کردیم این نسخه را نصب کردیم که تا امروز مشکلی وجود نداشته
در مورد سایتهای جوملا و وردپرس هم , اگر با نسخه های جدید این CMS ها به روز رسانی شده باشد نباید مشکلی ایجاد شود
تنها دقت کنید که در زمان کامپیل آپاچی و php گزینه های مناسب را انتخاب کنید
اما از نظر انتخاب نسخه php بدون شک و تردید می توانید استفاده کنید و مشکلی ایجاد نخواهد کرد
همچنین دوستی اعلام کرده بود که از هر دو نسخه با هم استفاده کنید
که به نظر من زیاد جالب نیست , به دلیل اینکه 90 درصد موارد در php 5.3 پشتیبانی می شود و از نظر کارایی و بازدهی بهتر از نسخه های قبلی است
موفق باشید
سلام
بله درسته ما یه مدت ماژول Hive روی سی پنل نصب کردیم که همزمان چند ورژن PHP همزمان داشته باشیم که اصلا جالب در نیومد لود سرورمونو خیلی بالا برد .
در مورد PHP5.3 هم واسه CMS ها اگه از Zend استفاده نکنه بله رو 5.3 جواب میده اما اگه استفاده کنه جواب نمیده .
-
آقا من موقع نصب حواسم نبود ssh رو بستم! الان چیکار کنم؟ چه جوری اونایی که تاحالا نصب شدن و ناقصند رو پاک کنم؟
-
این فیل رو پاک کنید
و مجددا اقدام به نصب سی پنل کنید
کد PHP:
/root/installer.lock
-
فایل رو چه جوری پاک کنم؟ :دی
کامل بگید لطفا
-
rm installer.lock
با این دستور حذفش کردم . حالا میرم برا نصب...
-
چند باز امتحان کردم نشد !
به مدیر سرور گفتم reload کنه
-
شما وارد ssh شو
این دستور رو بزن حذف میشه
کد:
rm -rf installer.lock
برای نصب هم از کامپیوتر شخصی استفاده نکن
چون خودت هم نبندی بعد چند دقیقه خودکار بسته میشه
حتما از سرور مجازی استفاده کن برای نصب
اگه اشتباه نکنم داوود هستی
بیا یاهو سرور مجازی خودمو بهت میدم برای نصب ازش استفاده کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
با سلام خواستم بدونم این نرم افزار اتصال به لینوکس در حالت گرافیکی اسمش چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djsina
با سلام خواستم بدونم این نرم افزار اتصال به لینوکس در حالت گرافیکی اسمش چیه؟
منظورتون اگه رمئت دسکتاپ هست که آموزش اون تو انجمن زیاده مثل این http://www.webhostingtalk.ir/f107/12830/
اگخ منظورتون می خواهید رو حالت linux text نصب نشه خوب linux text نزنید نستقیم eanter بزنید برید مرحله بعد
-
نقل قول:
منظورتون اگه رمئت دسکتاپ هست که آموزش اون تو انجمن زیاده مثل این
remote کردن Centos 5.5 در 5 دقیقه !
اگخ منظورتون می خواهید رو حالت linux text نصب نشه خوب linux text نزنید نستقیم eanter بزنید برید مرحله بعد
ممنونم از راهنماییتون
-
دوستان یه مشکل دیگه
چرا من وقتی روی سرورم اسکریپت whm رو نصب میکنم دیگه ایندکس باز نمیشه و یه صفحه ی سفید میاد و هر فایلی رو باز میکنم باز همون صفحه ی سفید میاد دلیلش چیه؟