ما هم منتظر هستیم ببینیم چی میشهنقل قول:
خدا کنه بهشون بدن ! چون منم 2 تا سایت دارم
بهتون خبر خواهیم داد
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
ما هم منتظر هستیم ببینیم چی میشهنقل قول:
خدا کنه بهشون بدن ! چون منم 2 تا سایت دارم
بهتون خبر خواهیم داد
موفق باشید
البته بعید میدونم انتظار کمکی بکنه ولی انشاءالله که سر عقل خواهند آمد
تکلیف ما چیه حالا دوست عزیز هنوز سرور نخریدین قرار بود دیروز بگیرید و این طور که بوش میاد بک آپی وجود نداره یعنی اطلاعات ما رو هواست ؟ به همین سادگی ؟
اگه بک آپ ندادن تا کی ما باید منتظر بمونیم و تا کی سایتها بالا نمیان ؟ و اگه اصلا ندادن ما چیکار باید بکنیم ؟
همین طوریش کلی خسارت به سایتمون خورده ، ممنون میشم کامل بگی تاحالا چیکار کردی و چیکار میخوای بکنی و برنامه کاریتون چیه تا یه کم خیالمون راحت شه و ببینیم امیدی هست دوباره سایتمونو ببینیم ، لطفا تمام سوال هامو پاسخ بده ممنون .
با سلام
نام کاربری شما در پشتیبانی چه چیزی بوده همچنین اسم سایت شما
این را اعلام کنید تا سوالات شما را پاسخگو باشیم
من مسافرت بودم و از همه جا بیخبر، ممنون که این تاپیک رو زدین، امیدوارم مشکلات به وجود آمده حل بشه. برای شما هم در سال جدید آرزوی موفقیت می کنم. :)
سلامنقل قول:
من مسافرت بودم و از همه جا بیخبر، ممنون که این تاپیک رو زدین، امیدوارم مشکلات به وجود آمده حل بشه. برای شما هم در سال جدید آرزوی موفقیت می کنم. :)
تشکر از لطف شما
چه جالب !
تبریک میگم خدممتون که همچین فرهنگی رو دارید که یا آدرس تاپیک رو بهشون دادید یا همینجا دارید مشکل رو واضح و بدون هیچ کم و کاستی مطرح می کنید.
بنده به شخصه اگر همچین مشکلی پیش میومد و مدیر سرور یا... این قدر رو راست برخورد می کرد هر چقدر طول میکشید صبر می کردم.
امیدوارم هر چه سریعتر مشکل شما حل بشه و با قدرت هر چه بیشتر و البته با تدابیر بیشتر بتونید به کارتون ادامه بدید.
احتمالا سرور دیگری برای بک آپ داشتند که شاید بک آپ شما روی اون سرور باشه.نقل قول:
نامه کاربریمو نگم جوابمو نمیدی یعنی ؟
برای همین یوزر میپرسند که اگر روی سرور نت دایرکت باشه یه طوری جواب بدن و اگر مسئله دیگر در میون باشه طور دیگر.
این اصلا مشکلی نداره که یوزر بپرسند.
شاید شما از مشتریها نیستید و فقط دارید به فضای غبار آلود این قضیه التهاب وارد می کنید !
با سلامنقل قول:
چه جالب !
تبریک میگم خدممتون که همچین فرهنگی رو دارید که یا آدرس تاپیک رو بهشون دادید یا همینجا دارید مشکل رو واضح و بدون هیچ کم و کاستی مطرح می کنید.
بنده به شخصه اگر همچین مشکلی پیش میومد و مدیر سرور یا... این قدر رو راست برخورد می کرد هر چقدر طول میکشید صبر می کردم.
امیدوارم هر چه سریعتر مشکل شما حل بشه و با قدرت هر چه بیشتر و البته با تدابیر بیشتر بتونید به کارتون ادامه بدید.
خوشبختانه بیشتر کاربران آنقدر لطف دارند و سطح علمی کافی دارند که در این مواقع به طور مناسب برخورد کنند
ما هم چون چیزی هست که واقعاً پیش آمده باید به نحوی اطلاع رسانی میکردیم به کاربران که با اجازه مدیریت سایت این تاپیک ایجاد شد و برای همه آدرس تاپیک و ... را ارسال کردیم
با سلامنقل قول:
نامه کاربریمو نگم جوابمو نمیدی یعنی ؟
دوست عزیز باید ما بدونیم شما کدام کاربر هست یا سایت شما روی کدام سرور بوده
چون همه سرویس های ما قطع نشده
در صورتی که جزء مشتریان نیستید , ما نیز نیازی نمی بینیم که توضیح بدیم
چون کاربرانی که سوالی دارند با ایمیلی که در پست اول :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/23322/#post224476
اعلام شده در ارتباط هستند و مطرح می کنند
تنها بهشون هم اعلام کردیم که با ایمیلی که در پشتیبانی ثبت نام کردند باید ایمیل ارسال کنند
موفق باشید
با سلام
سرور زیر امروز خریداری شده :
CPU = Intel® Xeon E5620
Ram = 12 GB DDR3 ECC Registered Memory
HDD = 2*1 TB SATA II
BW = 20 TB
Port : 1 Gbps Dedicated
انشالله تا 72 ساعت دیگه سرویس ها را به نوبت تحویل خواهیم داد
موفق باشید
بک اپ ها چی شد رحمان جان ؟
توانستی کاری باهاشون بکنی ؟
با سلامنقل قول:
بک اپ ها چی شد رحمان جان ؟
توانستی کاری باهاشون بکنی ؟
همانطور که بهتون هم قبل اعلام کردم
سامان عزیز در حال مذاکره هستن که ما هزینه ای را پرداخت کنیم و سرور را فعال کنند تا ما اطلاعات را انتقال بدیم
ولی هنوز جواب قطعی ندادند
موفق باشدی
خبری نیست ؟
طبق حرفي كه زدند فردا يكشنبه تحويل سرويس ها انجام ميشه
سایت کی باز میشه؟:54:
نقل قول:
خبری نیست ؟
نقل قول:
طبق حرفي كه زدند فردا يكشنبه تحويل سرويس ها انجام ميشه
سایت اصلی ساعاتی دیگر باز خواهد شدنقل قول:
سایت کی باز میشه؟:54:
از بعداظهر امروز نیز سرورهای مجازی به نوبت تحویل داده خواهد شد
چون تعداد سرویس ها زیاد هست پس اندکی صبور باشید
تنها کاربران عزیز باید با همون ایمیل و نام کاربری که در سیستم قبل عضو بودند عضو بشن
سیستم اصلی سایت نیز از آدونیس به whmcs تغییر کرده که مشکلات قبلی را نداشته باشیم
البته سعی شده ظاهر قبلی حفظ بشه
سایت به زودی باز میشه و بعد از ثبت نام مجدد با همان مشخصات قبلی در سیستم جدید
مشخصات اکانت قبلی خود را تیکت کنید تا سرویس شما تحویل داده شود
باتشکر
موفق باشید
رحمان خدا بهت صبر بده چه حالی داری:114:
بهترین کار ممکن کوچ به whmcs بود
سلام امیر جاننقل قول:
رحمان خدا بهت صبر بده چه حالی داری:114:
ممنون الان حالمون بهتر هست 2 روز اول اوضاع خیلی بد بود
100 %نقل قول:
بهترین کار ممکن کوچ به whmcs بود
این مورد کاملاً تایید میشه و خیلی خیلی بهتر از سیستم آدونیس هست
باز هم تشکر میکنم از وحید عزیز که اجازه ایجاد این تاپیک و بحث ها را دادند
مدیران اگر فکر می کنند که تاپیک باید بسته بشه , می تونن قفلش کنن
چون سرویس ها را ما داریم به نوبت تحویل میدیم
با تشکر از همه دوستان
سلام
آقا کسی تا حالا سرویس شو تحویل گرفته؟؟؟؟
به من قول شنبه رو دادن گفتن 99 درصد شنبه بهت تحویل می دیم اگه 1 درصد نشد یکشنبه دیگه صددرصد. منم تا امروز تو این تاپیک چیزی ننوشتم ولی دیگه آدم چقدر میتونه صبر کنه؟
منم بهشون گفتم 10.000 تومن پولی نیست فقط به ما بگین سرویس نمی دیم که ما هم پیش مشتریامون خراب نشیم. خوب شد من شنبه از یکی از بچه ها سرویس وی پی اس گرفتم اگه می خواستم منتظر خوش قولیهای این دوستان باشم تا حالا مغازه رو سرم خراب بود. من فکر کنم این دوستان با پنبه دارن سر می برن. خدا عالمه ایشاللا که این طور نیست و راست می گن.
من هاست ها رو تحویل گرفتم ولی از وی پی اس خبری نیست
:39:
یعنی بقیه هم vps هاشونو نگرفتن هنوز ؟
هاست هارو هم بدون بک آپ تحویل دادن هنوز خبری از محتوای پر پر شدمون نیست
ببخشید . مشکل من چی میشه ؟ ؟ ؟ بی خیال بک آپ سایت بشم یعنی ؟
باید دید جواب خودشون در این مورد چی هست
کسی هست که vps خودش رو گرفته باشه ؟
سلام
چه جالب آقا من فکر میکردم فقط خودمم سرویس رو تحویل نگرفتم (منم سرویس VPS دارم) بعد این چند روزه هی نامه زدم آخه چرا مال منو تحویل نمیدید چون دیده بودم تو تاپیک زیر
آقای رحمان رفته و داره از vps کاربرای همون شرکت persia بود (که سرور رو پنلش بود و پرپر شد) براشون bakup رایگان میگیرند فکر کردم منو یادشون رفته بود
به هر حال همه اینا همین طور مونده بود برای من هم تا چند دقیقه پیش که یه ایمیلی اومد و توش آیپی و .... رو فرستادند
من همین الان سرویسم رو تحویل گرفتم انشاءالله برای بقیه دوستان هم هرچه زودتر اتفاق بیفته !!!!
فقط یه نکته ای دوستان بگم چون شاید اینجارو بخونید مینویسم اگه مثل من رفتید تو سرورتون و دیدید که نمیتونید از طریق مرورگر به اینترنت دسترسی پیدا کنید مشکلی نیست کافبه روی کارت شبکتون چندتا DNS رو ست کنید مثل 8.8.8.8 یا 4.2.2.3 یا هر چیز دیگه ای که لتنسیش پایین بود ! (یکی رو preferred و یکی رو Alternate ست کنید)
بعد راحت میتونید از اینترنت استفاده کنید !
باز مشکلی بود بگید من در حد خودم تا سر ئوستان خلوت بشه در خدمتم !
با سلام
اول اینکه تمام سرویس ها حدوداً همین الان تحویل داده شده
مشکل پیش آمده چی بود ؟؟
2 تا سرور از سوئیس خرید شده بود که ای پی های یکی را به ما دادند و ما تا جایی که شد سرورها را آماده کردیم
الان حدود 48 ساعت از زمانی که باید ای پی های سرور دوم را تحویل میدادن گذشته و هنوز Ripe ای پی های سرور دوم که درخواست شده است را تحویل نداده
برای صحت این موضوع میتونید با یوزر کاربر inicz تماس بگیرید و بپرسید
وگرنه مریض که نیستیم سرویس های کاربران خودمان را تحویل ندهیم
بارها به عده ای از کسانی که پیغام خصوصی , ایمیل یا تیکت دادند و مارا *** و ... خواندن اعلام کردیم که ای پی خالی موجود نیست و هنوز به دستمان نرسیده
تنها به همون عدده از کاربران همینجا اعلام کنم که واقعاً برای این طرض فکر و نوع حرف زدن براشون متاسفم
به همین دلیل یک سرور دیگه از OVH فرانسه به کمک هادی عزیز تهیه شد و اکانتهایی که مانده بود و سفارش هایی که جدید ثبت شده بود بر روی آن ایجاد شد
بعد از تهیه IP های سرور دوم اکانتهای سرور مجازی به سرور سوئیس انتقال داده خواهد شد
مگر سایت شما توسط ما میزبانی میشده که در این تاپیک پست دادید ؟؟نقل قول:
ببخشید . مشکل من چی میشه ؟ ؟ ؟ بی خیال بک آپ سایت بشم یعنی ؟
سرویس و خدمات شما با کسی دیگر بوده نه با ما
موفق باشید
سلام
آقا ممنون ما هم vps رو تحویل گرفتیم
با سلام
در دیتاسنتر OVH مک آدرس تنظیم می شود نه دی ان اس ها
در بعضی از سرورهای مجازی ساخته شده دی ان اس ها خالی هست و تنها مک آدرس تنظیم شده
شما مانند تصویر زیر اعداد را به این بخش بدهید و ست کنید
مشکل برطرف خواهد شد
http://tarfandestan2.persiangig.com/NET.jpg
http://tarfandestan2.persiangig.com/NET.jpg
راحته که ! مال وقتیه که نتونستید از اینترنت اکسپلورر سرورتون داخل وب رو جست و جو کنید اگه اینکار رو میتونید انجام بدید (مثلا با موزیلا برید تو سایت یاهو) نیازی به انجام اینکار نیست شاید برای من فقط این تنظیم انجام نشده بود !!!
به هر حال برای دسترسی به اونجایی که گفتم باید رو آیکون شبکه سرورت (همون دوتا کامپیوتر) کنار ساعت کلیک سمت راست کنی بعد هم status رو انتخاب کنید - بعد دگمه properties رو بزنید تو تب general اون وسط Internet Protocol (TCP/IP) رو پیدا کنید و انتخابش کنید تا آبی بشه سپس دگمه Properties رو بزنید یه پنجره باز میکنه که اون آخرش چیزایی که گفتم هست اون آپی هارو اونجا ست کنید !
ساب نت مسک شما چرا 0 هست ؟ اینمورد تخلف می شه تو ovh و آیپی هاتون رو می بندن ، لطفا پیگیری کنید حتما
امیر جان کجا را میگی ؟؟نقل قول:
ساب نت مسک شما چرا 0 هست ؟ اینمورد تخلف می شه تو ovh و آیپی هاتون رو می بندن ، لطفا پیگیری کنید حتما
اون قسمتی که قرمز رنگ هست ؟؟
اگر اون منظورت هست که باید بگم خودم اینطوری کردم و بقیه تنظیمات درست هست
فقط در تعدادی از سرورهای مجازی قسمتی که در تصویر نشان دادیم اعمال نشده بود
موفق باشی
با سلامنقل قول:
شما تنظیمات ساب نت مسک رو 255.255.255.0 گذاشتید ، تخلف هست و آیپی هاتون 24 ساعت آینده بلاک خواهد شد باید 255 باشه
لطفا با کسی که خریدید یا ساپورت ovh هماهنگ کنید
چه جالب
ولی ما در نت دایرکت - هتزر یا همین سوئیس که جدید خریداری شده اینگونه اعمال کردیم :
Netmask = 255.255.255.0
آیا این در OVH مجاز نیست ؟؟
اگر خبر , پس تغییرات چگونه است ؟؟
من هم شنیده بودم در ovh این گونه هست
حالا باز هم با هادی قنبری هماهنگ کن اون خودش در ovh مجازی سازی داره