عرض کردم مشکل اگر حاد نباشه !(البته من به نطر خودم یکی از مشکلات حاد م رو فرستادن برای فردا)
خودشون گفتند که 6 به بعد به مشکلات سرور ها میرسند !
به نظرم شما پک ایران که قیمتهاشم نجومی بخر بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
عرض کردم مشکل اگر حاد نباشه !(البته من به نطر خودم یکی از مشکلات حاد م رو فرستادن برای فردا)
خودشون گفتند که 6 به بعد به مشکلات سرور ها میرسند !
به نظرم شما پک ایران که قیمتهاشم نجومی بخر بهتره
سرویس نیمه اختصاصی ایران | ایران سرور، ارائه دهنده خدمات هاست و ثبت دامنه
این لینک رو ببینید
نظر دوستان دیگه در مورد ایران سرور چیه؟ به نظر شما ایران سرور یا پارس دیتا یا ایران هاست یا ..؟ چرا؟
ایران سرور در یک کلام: عالیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی
اشتباه نکنید.
طبق حرف خودشون بعضی از تیکت ها به روز بعد موکول میشه !
و الا مشکل حاد باشه حل میشه
حرف خودشون بدترین حالته یعنی با فرض بدترین شرایط
ولی خوب مشکل من رو حل کردن
101% با نظر delta گرامی موافقم !
خیلی از سایت ها هستن که هم پشتیبانیشون و هم سرویس هاشون از اون 25 سایت معتبر ایرانی بهتره !!!
در ضمن این رو هم فراموش نکنید که اونها اکثرا شرکت هستن ! و شرکتی کار می کنن ! ( این یه بدی داره یه خوبی )
خوبیش ایه که : شرکت هست و شما مطوئن هستید که به هیچ وجه سایت شما نمیپره ! ( طرف فرار نمیکنه بره ! مشکلی پیش بیاد جوابگو هست ! و . . . )
بدیش : بدیش اینه که اکثر اونها شرکتی کار می کنن ! یعنی چی ؟ یعنی اگر شما ساعت 7 شب زنگ بزنی به موبایل طرف ! یا جواب نمیده ! یا میگه : آقا الان شرکت تعطیل هست و . . . ( تازه اگر شماره موبایل بده ! اکثرا شماره ثابت میدن و فقط تا ساعت 4-5 جواب میدن ! )
یعنی اگر شما ساعت 8 شب یه کار فورس داشته باشید باید برید تیکت بزنید ! 2 ساعت منتظر بمونید ، اگر جواب بدن ، یا جواب ندن !!!
تازه الان هم مد شده ، شرکت ها پشتیبانیشون رو می فروشند !!! یعنی میگن اگه میخوای از این ساعت تا این ساعت ساپورت کنیم ، ماهی فلان قدر پول بده !!!!!
به نظر من اگر از یه شخص مطمئن خرید کنی خیلی بهتر از اینه که از یه شرکت خرید کنید !
تازه خیلی از اون شرکت های به علت اسم در کردن خوب ، قیمت های ناجوانمردانه ای روی سرویس هاشون میزارن !
یکی از اون شرکت ها 50 مگابایت هاست هلند رو داره میده 20 تومان !
اگر براتون DNS عوض کنن ! هزینه میگیرن !
اکثرا پنل دامنه به مشتری نمیدن !
اکثرا برای کارهای رایگان ! هزینه دریافت می کنن !
و . . .
کجا اینجوریه میشه ادرسشون رو بفرستینقل قول:
تازه الان هم مد شده ، شرکت ها پشتیبانیشون رو می فروشند !!! یعنی میگن اگه میخوای از این ساعت تا این ساعت ساپورت کنیم ، ماهی فلان قدر پول بده !!!!!
عجب چیزایی ادم می خونه!!!
شرمنده نمیتونم این کار رو انجام بدم ؟ ( داستان میشه ! بعد تاپیک از بحث اصلی منحرف میشه ! )
یه چرخی بزنید بالای 50 تا سایت پیدا می کنید که پشتیبانی می فروشن !
نمونش : من از یکی سرویس دارم که پشتیبانی رو اسلب بندی کردن !
بدون اسلب : همه روزه از ساعت 9 صبح تا 8 شب ( بدون روزهای تعطیل )
اسلب نقره ای : تعطیلات رسمی از ساعت 12 صبح الی 4
اسلب طلائی : تعطیلات رسمی از ساعت 8 صبح تا 12 شب
قانونا هم باید اینطوری باشه ها ! به نظر ما چیزه غیر طبیعی هست !
ممنون alisc .
به نظر من اگر طرفمون شرکت باشه خیلی بهتره چون که میدونیم حداقل دفتر دستکی دارن..
یعنی شرکتی نیست تو ایران که پشتیبانی 24 ساعته واقعی داشته باشه؟
من برای خرید به خیلی جاها ایمیل و تیکت زدم.خداییش هیچ جا به خوبی ایران سرور پاسخگو نبودن.
بهترین گزینه اینه که به صورت ماهیانه 3 یا 4 شرکت رو تست کنید، و بر حسب نیازتون یکی رو انتخاب کنید.
مخ من یکی بعضی جاها رفتم سوت کشید
نمیدونم تو دنیا چندتا دیتا سنتر قدرتمند وجود داره که بعضی از دوستان فروشنه داخل سایتشون چیزای عجیب غریب میزارن متاسفانه
امشب خواستم یه خرید بکم دورو بر 550 تومن خوب که توافق کردیم رفتبم سر مسئله پرداخت دیدم داخل خریدی که کردم ولی 50 بالا میزنه کد تخفیف هم کار نمیکنه بعدش گفت مشکل کش داری (روزی 50 بار سایتشون باز میکردم ) یه دفعه که بهش گفتم مشکل کش حل شد به کنار
از سایتش رو به یکی از سایت ها دادم دیدم از ......... سرویس میگیره بهش گفتم گفت یه ماه پیش شما امدید اینو گفتید خلاصه بعدش منم گفتم نه عمو جان یه هفته شبانه روز دارم سرچ میکنم
دیگه ما این کارو میکنیم نمیدونم این طوری اون طوری خلاصه الان هم در خدمت برو بچ هستیم تا در تایپک که نوشتم همکاری فرمایند و بلاخره به یه جای خوب هدایت شویم
ایران سرور بهترین گزینه است
شاید قیمت ها بالا باشه ولی از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
حرفه ای ها ازونجا سرویس میگیرند