رقابت تو ایران سر قیمت هست نه کیفیت و پشتیبانی
و اگه همه بالا بفروشن بقیه هم میان
ولی متأسفانه این هند و پاکستان و .. میان ارزون میدن اینا هم فکر می کنن که ارزون بدن تا از اینا بخرن
به هر حال باید بالا برد
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
رقابت تو ایران سر قیمت هست نه کیفیت و پشتیبانی
و اگه همه بالا بفروشن بقیه هم میان
ولی متأسفانه این هند و پاکستان و .. میان ارزون میدن اینا هم فکر می کنن که ارزون بدن تا از اینا بخرن
به هر حال باید بالا برد
با تشکر
با دروود
پس گویا این بار اراده ای توانمند تر قرار دارد برای افزایش بها ها و راستین زاسزی هرچه بیشتر آنها..!
چشم به راه دیگر بزرگواران و پیشکسوتان در این زمینه هستیم برای همیازی بیشتر.
من حتي شده با اين دوستمون و كساني كه هست حتي تعداد كم تو ويرايش قيمت ها هستش
و اگه يه جمع باشين هر چند كوچك بتونيم بستگي به شرايط تصميم بگيريم
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
من م حاضرم 1-2 ماه ضرر بدم براي اين كار
ببینید من کامل گفتنی ها رو در پستهای قبلی توضیح دادم.
جزییات کار شامل تعیین قیمتها هستش که تمامی پکیجهای مشابه در یک سطح باشه بطور مثال ( هاست صد مگابایت + یک گیگ پهن باند ~ ده هزارتومن ) حالا هزارتومن کمتر بیشتر مهم نیست ولی قیمت این پکیج همینه دیگه نباید کسی اینو کمتر از ده تومن بفروشه. این یک قانونه اگر ما این قانون رو بوجود بیاریم بقیه هم حساب کار دستشون میاد.
دوستمون حرف خوبی زد : کسی از سود بیشتر بدش نمیاد
میتونند بیشتر بفروشند ولی دیگه از قیمت مصوب کمتر نباشه که بازار به هم نریزه و این بلبشویی که بوجود اومده از بین بره.
من امیدوارم که به کمک شماها اینکار انجام بشه. در ضمن منتظر کسی هم نباشید همون کسانی که شما بزرگ خطابشون میکنید زمانی کوچک بودند پس دلیلی به اومدن و یا نیومدن انها نیست . شما هم کمی تلاش کنید از بقیه جلو میزنید.
فقط کافیه کمی همت کنیم و همدیگر رو بشناسیم .
موفق باشید
با دروود
آیا در نرخ گذاری ،بهای سرور های اروپایی یا آمریکایی،سی پانل و یا دایرکت ادمین و .... نیز در نظر گرفته اید؟
تفاوت قیمتشون زاید نیست
امریکاییه قیمتش ماهی ده دلاره اروپاییه هم قیمتش ماهی 6 یورو هست . شما فروش ماهی 20 تومن.
هزینه لایسنس رو هم به این قیمت اضافه کن. تا حالا چطوری میفروختی ؟ قیمت رو چند برابر کن.
وقتی که قیمتها بالا بره ( نه خیلی دیگه زیاد ) طرف میگرده و دنبال اروزنها میگرده ووقتی که میبینه همه چی بصورت بورس عرضه میشه دیگه بیخیال قیمت میشه و از یکیک ه کیفیتش بهتره میگیره
اینجاست که دیگه باید تبلیغات رو شروع کنید. و خودتون رو معرفی کنین.
همه میگفتن هاست دی ال خیلیخ وب وبده و فلان و بمان ! چرا نباید بعد از این شرکت کسی همچین سرویس داشته باشه ؟ من اطلاعاتم خیلی کم هست ولی میدونم که شرکت خوشنامی بوده.
همه میتونند جای اینو بگیرند فقط کمی همت لازمه.
همین :)
دوستان عزیز به نظر من باید اتحادیه هاستینگ تو ایران تشکیل داد
تا مدیران هاستینگ ضمن رقابت سالم با هم همکاری داشته باشن و با هم متحد بشن
ایرنیک irnic.in ایرنیک این سایت من هست.. حالا هر کی هر نظری داده بگه :53:
من موافقم که این اتحادیه تشکیل بشه ولی مخالف این هستم که کلید ریاست این اتحادیه رو دو دستی تقدیم کسانی بکنیم که تا الان با رانت و هزار ضرب و زور خودشون رو بالا کشیدند
رک و پوس کنده نظرمو میگم : همین بچه های اینجا باید باشند. کسی که بیرون وایساده و از رانت خودش میخوره حق ورود به اینجا رو نداره گرچه اینقدر قیمتهای اونها بالا هست که کسی سراغشون نمیره و فقط مشتریهای خودشون رو دارند دروغ میگم ؟
نه
نظر شما صحیح هست
اتحادیه یعنی مجموعه تمام اعضا
و تمام اعضا سهم دارن تو اتحادیه
و کلا با رای اعضا باید مدیر تایین بشه
پس لطفا تاپیک جدید رو بزنید و در پست اول قید کنید که کسانی که مایل هستند شرکت کنند حتما قیمتهای پیشنهادی خودشون رو بفرستند به همراه مشخصات پکیجها.
اتحادیه چطوری نرخ تعیین میکنه ؟ مشخصات خودشون و بفرستند
مثلا
1 گیگ هاست امریکا + 10 گیگ پهن باند + سی پنل = قیمت 20 تومن
ادرس سایت + نام مدیر+ شماره تماس + ( افراد حقوقی = نام شرکت و شماره ثبت )
همین جوری به ترتیب مشخصات رو بگیرید میانگین قمیتها رو در میاریم و رندش میکنیم مثلا ده نفر به ترتیب قیمت میدهند مجموع کل افرها تقسیم بر 10 میکنی قیمت متعادلش در میاد و حالا اگر عدد رندی نبود یک جوری گردش میکنیم.
بقیه هم باید بپذیرند که زیر این قیمت نباید افر بدهند.
این میشه قانون هرکسی هم مشکل داشت میفرستید به مجمع تحقیق .
مهم نیست چند نفر جمع بشوند مهم این هست که بازدهی کار بالا باشه.
بقیه هم ببیند سود بیشتری کاسب میشوند حتما میان تازه در مسائل حقوقی هم میتونیم کمک کنیم و به هم اطلاع رسانی کنیم.
همه اینها در صورتیه که همکاری باشه
پس تاپیک جدید رو بزنین من شب برمیگردم
فعلا
همه دوستان توجه کنن. من برنامه خاصی برای صنف دارم که میگم. کاملا عادلانه و بی طرف. یک برنامه هست که حاظرم خودم 1 ماه وقتم رو صرفش کنم بدون هیچ مزدی. همین که 2 نفر از آدم یاد کنن کافیه. اما این قضیه صنف میمونه برای بعد خدمت من که مرداد تموم میشه.
اما در مورد 30 درصد. من همین الان نرخام رو بردم بالا. هرکی میخواد نرخهاش رو ببره بالا همین الان اینکار رو بکنه. دیگه اگه 30 نفر بشیم اگه 10 نفر بشیم نکنید. میمونه یک چیز دیگه، و اونم اینه که توجه داشته باشید فقط الان افراد تازه کار دنبال هاست ارزون هستند. وقتی قیمت ها بالا بره مشتری به اینجور سایتهای ارزون فروش شک میکنه و طرفش نمیره. خود شما به شخصه اگه بدونید سرویستون قطعی داره، میرید سراغش؟ نه. پس در درجه اول کیفیت
نکته دوم اینه که با بالا بردن قیمت و کم شدن مشتری ، کیفیت بالا تر میره و این چیزیه که مشتری میخواد و هیچ وقت مشتری چیز ارزون و بی کیفیت رو به دوستاش تبلیغ نمیکنه.
و اینجو شما هم به پول میرسید هم درجه هاستینگتون رو بالا میبرید. یک مثال ساده در همین ضمینه هم بزنم.
کیا v-p_n میفروشن؟
2 تومن میدید دیگه؟
خوب حالا اون رو بکن 5 ، ببین چقدر از مشتریات کم میشن و کیفیت سرویست میره بالا. در مورد پولت هم ، تو داری از هر مشتری 5 تومن میگیری. یعنی پول 2 تا و نصفی مشتری. پس ضرر هم نمیکنی.
و اما چه سودی برای تو داره؟
حداقل سودش اینه که با افتخار میگی سرویس من کیفیتش بالاست. کسی نماد قر بزنه و بگه سرعت پایینه و اعصابت رو خوردکنه. همه میان و میگن کیفیت سرورت خوبه و فوقش بگن یکم گرون میدی و تو میگی پول کیفیت بالا رو داری میدی.
حالا بیای 1000 بدی همون *** رو. ببین سرورت دیگه نمیکشه. همه شاکی و هزارتا مشکل دیگه
من به شخصه این موضوع رو تجربه کردم.
هرکی نرخ رو کشید بالا زیر پستش بزنه "افزایش 30% نرخ" با رنگ قرمز
دروود
پس باید تخفیف هایی که به دوره های 1 ساله و یا 3 ماهه نیز بر می گردد همینجا به آگاهی رسانیده شوند.
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
دروود بر شما
دوست گرامی،مهر فرمایید آنچه را در اندیشه دارید بفرماید تا بهره ببریم.
ما هم هستیم.
همچنین در مورد فروش اینارنت بدون محدودیت با این بهایی که می بفرمایید،اساسا امکان پذیر نیست!!!با همین 2 یا 3 تومان هم می توان سرویس هایی با کیفیت داد!!نیازی به اینهمه گرانفروشی نیست!
اما در ورد میزبانی به راستی بهای کنونی پایین می باشد به نستب زحمت هایش..!
مگر سرور های چیز چه زحمتی دارند؟!3تا Gnerate می زنید،نام کاربری و گذر واژه امادا است.
من 2 تا سرور دارم یکی با قیمت 2 تومن و دگری رو با 4500 میدم.مشتری های سرور دوم راضی هستن و حتی چنتاشون از شرکتهای تجاری هستن. در هردو سود یکی هستنقل قول:
دروود بر شما
دوست گرامی،مهر فرمایید آنچه را در اندیشه دارید بفرماید تا بهره ببریم.
ما هم هستیم.
همچنین در مورد فروش اینارنت بدون محدودیت با این بهایی که می بفرمایید،اساسا امکان پذیر نیست!!!با همین 2 یا 3 تومان هم می توان سرویس هایی با کیفیت داد!!نیازی به اینهمه گرانفروشی نیست!
اما در ورد میزبانی به راستی بهای کنونی پایین می باشد به نستب زحمت هایش..!
مگر سرور های چیز چه زحمتی دارند؟!3تا Gnerate می زنید،نام کاربری و گذر واژه امادا است.
در مورد صنفیه میترسم سوء استفاده بشه از پیشنهاد و بعضی از شرکتها و اشخاص سریعا اقدام کنن و به سایتی برای درآمد خودشون تبدیل کنن. اما در کل حق شما میدونم بگم.
فقط خواهش میکنم این سایت رو با هدف بهبود وضعیت فعلی ایجاد کنید اگر تمایل دارید. در غیر اینصورت به شخصه اجازه نمیدم و هر کار از دستم برای نابودیش بر بیاد میکنم.
لینک صنفیه: http://www.webhostingtalk.ir/f41/22497/
من هم امشب ميكشم بالا
سلام
نمی خواهم تبلیغ کنم ولی اگه تعرفه های سایت من رو ببینید www.exactserver.com از روی سایت های خارجی قیمت گذاشتیم و سعی کردیم کمی رقابتی تر باشه و با بازار ایران هم زیاد گرون نیست. بعضی از وقت ها پیش میاد مشتری میاد میگه تعرفه شما بالاست می گم اگر بخواهید از جای دیگه برایتان می گیرم که طبق تعرفه خودتون باشه میگه باشه مثلا موردی داشتم که وی پی اس می خواست گفت وی پی اس های شما بالاست ما میدیم 40$ میگفت vpsland میده 18$ گفتم برای برای شما از vpsland میگیرم و به شما میدم 20$ خوبه گفت باشه و انجام شد دو روز نشد گفت این به دردم نمیخوره و باهاش مشکل دارم چون تا 14 روز مانی بک داشت پول رو پس گرفتم و بقیه هزینه رو ریخت به حساب و vps رو از ما گرفت الان 5 ماه روی سرور های ماست و تو اینترنت هم بعضی وقتها با هم صحبت می کنیم میگه کاملا راضی هستم و الان می فهمم تفاوت سرویس خوب و سرویس ارزون چیه. مورد های مشابه این زیاد داشتیم براشون از جای دیگه گرفتیم بعد خودشون گفتند از سرویس های خودتون بدید.
شما هم باشد مشتری رو طوری باهاش برخورد کنید که خودش مجاب به خرید با کیفیت بشه. در ثانی اگه سرویس ارزون پیدا نشه مثلا همه سرویس vps رو از 35-45 قیمت بدن دیگه مشتری قیمت 18 تومان پیدا نمی کنه که بخواد بحث کنه. این قضیه با اتحاد همه شرکتها و افرادی هست که تو این انجمن هستند و با تشکیل یه اتحادیه از اعضای این انجمن و درخواست های مکرر به دولت و مراجعه مربوطه برای حمایت می تواند تبدیل به اتحادیه رسمی و قانونی بشه و کسانی که این نرخ رو رعایت نمی کنن و تو اون بازه کار نمی کنن رو میتونه جلوی فعالیتشون رو بگیره.
موافقم
ایده نسبتا خوبی است.
ولی از نظر بنده یا باید کلیه هاستینگ ها اجرا کنند و یا هیچ کس اجرا نکند !
در ضمن درصورت موافقت همه، این کار ها باید بعد از عید انجام شود.
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
در ضمن حتما نباید 30% باشد. می تواند بیشتر و می تواند کمتر باشد ! باید همگی تصمیم بگیریم.
دروود
با شما هم رای هستم و برای پس از نوروز مناسبتر می باشد چرا که همه در نوروز تخفیف می دهند حال بیاییم و بها را بالا ببریم؟:دی
من با اینکه بعداز عید این تغییر قیمت رو داشته باشیم موافقم ولی برنامه ریزی اون باید از الان صورت بگیره و تعرفه مشترک با یه بازه کم در بیاید و همه تو اون بازه شروع به فروش بکنن. و وقتی مشتری به شما گفت قیمت بالاست بگید می توانم از جای دیگه ای برای شما ارزان تهیه کنم تا خودتون تفاوتش رو متوجه بشید. طوری عمل کنید که مشتری خودش به این نتیجه برسه که اون ارزونه بدردش نمی خوره و به شما میگه این اینطوری میگید من روز اول گفتم حال اگه خواستید بیایید از سرویس های ما بگیرید. با جان و دل میخره. من این سیاست رو بکار بردم و خوب هم جواب داده. یکی از سیساست های کاریمون هم اینه که هر کسی سرویس از هرکجا بخواد براش با قیمت منتاسب دلاری خرید می کنیم و بهش تحویل میدیم و بهش هم میگیم این سرویس رو اگه خواستی ما هم داریم. سرویس رو می گیره و اگه خوب بود ما هم با اون شرکت کار می کنیم اگه خوب نبود میاد میگه راضی نیستم اذیتم میکنه میگم خودت انتخاب کردی و هیچ مسئولیتی هم متوجه ما یا شما که تو این طرح شرکت کردید نخواهد بود. بعد خودش میگه سرویس های شما چطوره بعد به راحتی می توانید سرویس رو بهش عرضه کنید ولی باید واقعا کیفیت و پشتیبانی خیلی خوبی بهش ارائه بدید.
پایداری یک شرکت هاستینگ روی رضایت مشتری هاش هست و هر مشتری راضی هزاران مشتری دیگر رو به همراه میاره ولی یه مشتری ناراضی دودمان شما رو به باد میده من چند بار تو این انجمن دیدم که نوشته شده فلان شرکت پول من رو خورد راضی نبودم پشتیبانی نداشتند یا روز اول خوب بود ولی بعد از یه مدت مشکل داشت اذیتم کرد. نباید اینطوری باشه.
من یه استاد داشتم میگفت مشتری ارباب تو هست شاه و سرور تو هست همانطوری که برای بالاترین مقام کشورت احترام میگذاری همانطور که برای یه سرور و بزرگتر از خودت احترام می گذاری باید برای مشتری هم احترام بگذاری. مشتری همه چیز شماست، سرمایه و هستی شماست. فرض کنید اگر هر مشتری رو از دست بدید یک میلیون دلار از دست می دهید اون موقع برای حفظ سرمایه خود و حفظ مشتری چه می کنید؟
دروودنقل قول:
من یه استاد داشتم میگفت مشتری ارباب تو هست شاه و سرور تو هست همانطوری که برای بالاترین مقام کشورت احترام میگذاری همانطور که برای یه سرور و بزرگتر از خودت احترام می گذاری باید برای مشتری هم احترام بگذاری. مشتری همه چیز شماست، سرمایه و هستی شماست. فرض کنید اگر هر مشتری رو از دست بدید یک میلیون دلار از دست می دهید اون موقع برای حفظ سرمایه خود و حفظ مشتری چه می کنید؟
بیایید پس از همین نخست آغاز به بها گزاری نماییم،راستی این تیکه که درشت تر شده است را خوب آمدی!!هرچند من به این آدم هم هیچ احترامی نمی گزارم اما مشتریم برایم دارای احترام می باشد.
حالا 30 هم نشد نشد. فقط خواهشن همه ببرید بالاو درصدی هم که ببرید همون اختلافهای قبلی هست. پس جای نگارانی نیست.نقل قول:
در ضمن حتما نباید 30% باشد. می تواند بیشتر و می تواند کمتر باشد ! باید همگی تصمیم بگیریم.
دوستان یه مژده
من کار و زندگیم رو ول کردم و الان دارم اسکریپت برای بهبود این وضعیت مینویسم. دوستان php نویس کمک کنن. کسایی هم که میتونن سرور بدن آماده باشن. چون این اسکریپت روی چنتا سرور از چند نقطه از دنیا قراره باشه. هیشکی هم قرار نیست پول بده یا پول بگیره. هر کی به اندازه توانش کمک میکنه.
شاید یکسری ها ویژگیش رو توی پست حذف شده خواندن ، ولی بازم اینجا میگم:
1- هاستینگها آی پی سرور رو میدن ، بعد از یک ماه وضعیت سرور معلوم میشه از نظر پایداری.
2- یک سری افراد کار بلد رو باهم جمع میشیم و انتخاب میکنیم(حدود 10 نفر) که وضیفشون بررسی سرعت سرور و لود صفحات و امنیت هست. و اینها هم به هر آی پی ثبت شده یه نمره میدن.
3- سیستم شروع میکنه به رده بندی و آی پی هاروو بترتیب اولویت در کیفیت منظم میکنه و در آخر تعداد آیپی ها تقسیم بر 5 میکنه.
اینجوری کیفیت هر سرور معلوم میشه و باز هم یک نظر سنجی عظیم. این کیفیت ها در کنار هم قرار میگیرن و هر کس میره یک قیمت براش تعیین میکنه و سیستم اون هارو میانگین میگره و اعلام میکنه.
در آخر نیاز نیست هر کس همون نرخ رو بزاره برای سرویسش. هرکی یه قیمت تو همون مایه های قیمت میانگین میزاره.
این قضیه برای میزبانی وب هست. اما در مورد وی پی اس و .....
نیخوام کارا قاطی شه برای این میزاریم بعد اتمام این موضوع.
برای سایت هم یک پیج با ظاهر ساده تهیه کردم. که هیچ تبلیغی یا اسمی قرار نیست داخل اون قرار بگیره. حتی برای دیدن کیفیت هر سرور ، یوزرها نمیان تو سایت ، بلکه از لوگوکه شما تو سایت میزارید استفاده میکنن(مثل لوگو وضعیت زرین پال)
در مورد میزبانیش و دامنه ، اصلا مهم نیست کی بزارش ، فقط یکی باشه که حداقل مورد اطمینان 20 نفری باشه در درستکاری.
عکس صفحه اولش رو هم میزارم ببینید.
در مورد اسکریپت هرکی پیشنهاد بهتری داره بگه (فعلا اسکریپت)
در ضمن اگه همکاری کنید خیلی زود تموم میشه مخصوصا اگه کسی کمک کنه
در مورد خودم : من هیچ گونه دخالتی نمیکنم و حاظرم اسکریپت رو بدم به کسی که معتمد همه هست.
قصد بی احترامی ندارم ولی عزیز این که پیشنهاد بنده بود با یه چرخش 2 درجه ای.
منم همینو گفتم: گفتم قیمتها رو برابر بازار عرضه کنید ولی یک سری هاتهای بی کیفیت و ارزون رو برای کسانی که ندارند کنار بزارید.
حالا این میتونه سرویسهای دیگری از خارج باشه میتونه از هاستهای خودتون باشه.
این موارد در همه چیز صدق میکنه : چه وی پی ان ، چه دیزاین و...
یک دوستی هم گفتند یا همه باشند یا هیچ کس . این حرف درست نیست ما نیمتونیم به خاطر کج فهمی یک عده نون خالی گاز بزنیم. اونها خودشون رو باید با اکثریت وفق بدهند چیزی هم از دست نمیدهند بلکه چیزی هم بدست میاورند مثال هم زدم گفتم شما بور یک پاساژ عمرا بتونی زیر قیمت بازار از یک مغازه یک جنسی رو بگیری تفاوت قیمت ممکنه 1000 تومن باشه ولی همه مغازه ها زیر قیمت بازار نمیفروشند میگن نداریم. تا اینکه مشتری راضی بشه از یک جایی خرید کنه ولی زیر قیمت بازار دیگه نمیفروشند فقط ممکنه هزارتومن تفاوت داشته باشه.
نمونه اش : سرویس های اینترنت دیگه زیر ماهی 8 هزارتومن ADSL نیست .
کارت شارژهای تالیا و همراه اول همشون طبق مصوبه سازمان مقررات رادیویی دقیقه ای زیر صد تومن خدمات میدهند . sms ها قیمتشون نزدیک به هم هستش. و اگر کسی تخلف کنه سازمان مقررات هم بساطش رو جمع میکنه و جریمه باریش صادر میکنه.
حالا ما نمیخوایم بگیر و ببند راه بندازیم ولی میخوایم یک اتحادیه داشته باشیم فردا روزی هم به مشکل خوردیم خیلی راحت بتونیم همدیگر رو حمایت کنیم.
مگه بد میگم ؟
منتظر کسی هم نشینید اون تاپیک رو که گفتم یکی بیاد بزنه یک نظر سنجی بزاریم و اگر کسی ه مشرکت نکرد دلیلش رو بپرسید شاید نقصی در این کار هست ولی منفعت خودی به دیگران رو اصلا دوست ندارم.
وگرنه همانطوریک ه گفتم دیر نیست اون روزی که تبلیغ هاست 1000 تومنی بکنین ....ببینید کی گفتم.
عجبا.
اینجا نمیشه این کار رو کرد، تاپیک بسته میشه. ولی من جدی چسبیدم به این کار.کسیم کمک نکرد، نکرد.
دامنه هم ثبت مکنم و سایت رو راه میندازم. ابتدا توش میان و کاندید میشن. بعد اعلام میشه میایم رای میدیم. از این کاندیدا 10 نفر انتخاب میشه و این میشه تیم اتحادیه ما.
دامنه و سایت هم به این گروه داده میشه.
بنده حاظرم این ضرر رو بپزیرم. هم دامنه هم میزبان و هم اسکریپت و اصلا برام مهم نیست کجای این قضیه باشم. فقط اگه به نظرتون میتونید کمکم کنید آستین بالا بزنید. اگرم که نکردید، مهم نیست به شخصه این قضیه رو تموم میکنم.
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
پیشنهاد نیست. دارم مینویسمش.نقل قول:
قصد بی احترامی ندارم ولی عزیز این که پیشنهاد بنده بود با یه چرخش 2 درجه ای.
من نه موافق این کارم و نه مخالف . ولی ایا بعد از افزایش قیمت تغییری در پلانهای خریداری شده توسط مشتریان ایجاد میشه ؟ خب از ابتدا هم یارانه ای برای هاستینگ داده نمیشد که حالا بردارند و قیمتهاش بره بالا ...
مشتری هاتون ناراضی خواهند شد چون این افزایش 30 درصدی با توجه به بنزین لیتری 400 و.... به من فشار میارود مثل شما ....!!
به نظر من افزایش ندیم قیمتها رو یکی کنیم چون چون باز با افزایش 30درصدی هم قیمت بعضی شرکتها بازم کمتر میمونه .
خوب حداقل اینه که به سود بیشتر نمیرسیم ، اما با کم شدن مشتری کیفیتمون بالا میرهنقل قول:
ولی ایا بعد از افزایش قیمت تغییری در پلانهای خریداری شده توسط مشتریان ایجاد میشه ؟ خب از ابتدا هم یارانه ای برای هاستینگ داده نمیشد که حالا بردارند و قیمتهاش بره بالا ...
در مورد یارانه هم میتونم بگم یک نمونه از کشورها اینگلیس هست. اگه نگاه کنی خیلی گرون تر از همه جا میدن. دلیلش گرونی در خود کشور هست.
به نظر شما کیفیت سرویسها یکی هست؟نقل قول:
به نظر من افزایش ندیم قیمتها رو یکی کنیم چون چون باز با افزایش 30درصدی هم قیمت بعضی شرکتها بازم کمتر میمونه .
این میزبانی با این قیمت که ما میدیم یه بچه 12-13 ساله هم میتونه بخره با پول تو جیبیش. به نظرتون معقوله؟
الان شما یک نظرسنجی دو گزینه ای (بله ۰ خیر ) قرار بدید ببینید کیا به افزایش موافقند سپس اگر تعداد موافق ها بیشتر بود یک نظرسنجی چند گزینه ای ( مثلا ۵٪ ۱۰٪ ۲۰٪ ۳۰٪) قرار بدید ببینید با افزایش چقدری موافقند.
به نظر من 30% زیاده و برای کسانی که ماهانه پول بیشتری می پردازند خیلی بیشتر تاثیر خواهد گذاشت . چون 30% صد هزار تومان با 30% ده هزار تومان یکی نیست .
باید این افزایش قیمت به صورت مرحله ای و در چند گام افزایش پیدا کنه که محسوس نشه .
درضمن جناب znhost سایت شما چرا اینجوری بالا میاد ؟؟
فایل پیوست 2191
اقایان ، خانمها!
توجه داشته باشید که قرار نیست سایتی برای اینکار اختصاص داده بشه . من اگر میخواستم این کار رو بیرون از اینجا راه اندازی کنم که همین الان هاست دارم و یک دامین ای ار دو تومنی خرجش میکردم .
مشکل هاست نداریم
مشکل ما هماهنگی بین دوستان هست تا الان چند نفر شدیم ؟ به ده نفر هم نرسیدیم
همگی باید از همین جا باشیم درست نیست از اینجا یار پیدا کنیم بزنیم به چاک !
همینجا بهترین جاست تا سایت جدید پا بگیره و ایندکس بشه پدر صاب بچه در اومده.
نظر بنده یک نظرسنجی عمومیست !
30 درصد زیاده مشکلی نیست ! قمیتها رو هماهنگ کنید همگی با هم 20 درصد میبریم بالا.
قیمتها رو وقتی هماهنگ بالا ببریم کسی اخ نمیگه
شما نگاه کنید 100 مگ هاست رو بچجه های اینجا میدهند 10 تومان ! در صورتیک ه شرکتهای قدیمی همینو میدهن 40 تومن ! کجاش زیاده ؟
همینو 30 درصد گرون کنیم میشه چقدر؟ اخه 10 تومن هاست چیزیه که واسش فحش بخوریم؟
ولی وقتی کیفیت بالا بره و قیمت رو بپردازند اینجوری نیست.
خدایی مشتریها خیلی هار شدند.
من که با گرون کردن موافقم در صورتی که همگی همه با هم باشیم
اونوقت اگه مشتری گفت چرا گرونه 10 تا سایت نشونش میدیم میگیم همه همینو میگیرند :111:
بهترین جمله ای بود که تا به حال شنیده بودم.
بله همه باید با هم بالا ببریم ولی نباید قیمت 20 تا هاستینگ یکی شود ! مثلا قیمت سرور مجازی 256 مگابایت را بنده و 15 نفر دیگر 16000 تومان بدهیم اصلا امکان پذیر نیست !
+ 30% به نظر بنده هم درست نیست. ( نظر شخصی )
+ همانطور که عرض کردم باید برای هر موضوع یک درصدی اضافه شود.
چون اگر بخواهیم در زمینه دامنه 30% اضافه کنیم اگر 10.000 تومان هم دامنه را ارائه بدهیم، میشه 13000 تومان
( به نظر بنده اصلا در بخش دامنه و سرور اختصاصی نباید این کار انجام گیرد. اگر تغییری هست در هاست، هاست دانلود، وی پی اس همین و بس ! )
حقیقتش رو بخواهید یه نگاه به بازارهای جهانی بندازید. من الان علاوه بر بازار ایران رو بازار کشورهای دیگه هم دارم کار میکنم و اصلا هدفم بیشتر اونهاست. تو سیستم هاستینگ شرکتهای خارجی هاستینگ واسه جور کردن جنس هست و کشوندن مشتری به سمت خودشون. من یه بررسی کردم به عنوان نمونه الان ما دامنه ها رو به صورت نماینده رسمی از شرکت Tucows کانادا که Opensrs هم گفته میشه رجیستر می کنیم با شرکتهای دیگه هم مثل آنلاین نیک و دایرکتی هم کار کردم ولی اون یه چیز دیگس. تیکت میزاری پشت سرت جواب میده. راهنمایی میکنه خندت میگیره میگی مگه من تازه با کامپیوتر آشنا شدم و دوازده سالمه انقدر روان و ساده و خوب بیان میکنه همه چیز رو دلیل منطقی میاره واست. بگذریم
ثبت دامنه تو این شرکت نسبت به دایرکتی و آنلاین نیک بالاتره دلیلش هم کیفیت و پشتیبانی بسیار بالاست اگه شما تو رجیستر دامنه 4 دقیقه مشکل داشته باشید خسارت پرداخت میکنه یه بار به من ایمیل زد که سیستم های ما برای 4 دقیقه که میشد به ساعت کشور ما دو شب کار نمی کرده اگر تو این تایم شما دچار خسارتی شدید بگید ما پرداخت کنیم اون موقع من ایران کار هاستینگ انجام میدادم گفتم برو دلت خوش اینجا بانکها ساعت به ساعت میخوابن کسی عین خیالش نیست تو میگی 4 دقیقه اونم ساعت 2 شب ما خیلی دلت خوشه
ولی الان که اومدم ارمنستان و دارم با بازار جهانی کار می کنم می فهم 4 دقیقه یعنی چی و وقتی سیستمی 4 دقیقه می خوابه یعنی چه اتفاقی میافته تلفنو تو سرت خورد میکنن
کار به شکایت و پلیس و اینا میکشه و شوخی هم ندارن
خوب حالا تو این بازار دامنه com رو opensrs میده به رسلر رسمی خودش 10.52$ میگه بفروش 15$ و زیر قیمت 13$ هم نفروش
به رسلر هم مثلا بده فلان قدر. دیدم شرکتهایی هستند میان دامنه رو به همان قیمت خرید خودشون میدن
هاست رو هم ارزون میدن دقیقا قیمتهایی که الان ما هم تو سایت www.exactserver.com زدیم می توانید ببینید تازه من اینا رو نسبت به بازار جهانی سنجیدم و با توجه به کیفیت قیمت مناسب هم گذاشتم. بعد نگاه میکنید میبینید پول سرور هم در نمی یاد. با یه بررسی دیدم که مشتری میاد سایت میگره خارجی ها بدتر از ما ایرانی ها هیچی از کامپیوتر سر در می یارن و نمیدونم با سایت باید چی کار کرد. بعد میگه خوب من الان اینو چیکار کنم طراحی می خواد، SEO می خواد و غیره بعد نگاه میکنید یه سایت برای طرف میزنه 2000$ دلار یه قالب میزنه برای طرف 60$
اونجا سود میکنه.
دوستان سرتون رو درد اوردم ولی بیایید همین الگو رو البته نه با این قیمت های نجومی چون مشتری سکته میکنه بهش بگی سایت 300$ حالا شده 2000$
یه سری شرکتها دارن با همین قیمت 300$ - 500$ سایت میزنن ما لان خودمون طرف میاد میگه من یه سایت می خوام براش یه جوملا نصب میکنم، یه قالب ساده طراحی می کنم و مطالب سایت رو که داده بین 300 تا 500$ میگیرم
تو ایران هم قیمت معقولی این نیایید بازار رو خراب کنید سایت بزنید 50$
بزارید همان قیمت معقول 500$ یا 300$ باشه هاست دویست مگ رو با پهنای باند 15 گیگ و بقیه موارد نامحدود با گشتیبانی خوب ما داریم 12$ سالیانه عرضه میکنیم قیمت مناسبی برای ایران نیایم بدیم 4$
تبلیغ دیدم هاست اقساطی این یعنی چی ارزش کارتون رو میارین پایین طوری شده که هر کسی راه میافته هاستینگ راه میندازه من رسلر دارم تو ایران تو خونه داره کار میکنه روز اول زنگ میزد من میخوام شمتری تعریف کنم چیکار کنم، میخوام پلن تعریف کنم چیکار کنم، این ساب دمین چیه اصلا الان یکی از شرکتهای خوب هاستینگ تو ایران داره کار میکنه
اینقدر قیمت ها رو اورد پایین و می گفت گران میدید یه روز باهاش صحبت کردم گفتم میشه وقتی پشیمون میشی و واقعا هم لطمش رو خورد الان داره از من بالاتر قیمت میده
12$ برای هر کسی راحته و میتونه سایت داشته باشه برای اون که می خواد اروزن باشه سایت 12$ بسشه کارش گرفت میاد میگه بهتر از این می خوام جواب منو نمیده که قطعا درامد داره
دوستان سایت دانلود میدونید درآمد بدی نداره حاضرید به یه سایت مثل p30download سایت نا محدود بدید سالانه 2$؟
کمی روی حرف های من فکر کنید و بعد نظر بدید. کار هاستینگ یه کار حرفه ای هست ولی الان شده اسباب بازی کسی رو میشناسم کارش فیلم برداری مجالسه میگه از هاستینگ خوشم میاد حال میکنم باهاش تفریح برام سایت هاستینگ راه انداخته داره با قیمت های اروزن عرضه میکنه
چیکار میکنه از Blue هاست IWeb یا ما و سایرن تو خارج هسایت میگره می فروشه نه هزینه ای کرده و استرسی داره پشتیبانی با ما یا Iweb سایرینه اون راست راست میچرخه.
بیایید برای خودتون ارزش قائل بشید و یک کار حرفه ای انجام بدید وقتی یه جا هم میگید کارم شغلم هاستینگ هست بگن چه کار خوبی و تحسین کنن نه اینکه هر بچه ده دوازده ساله هم بتونه این کار رو راه بندازه و بشه اسباب بازی
البته سن منظور نیست ها به بعضی ها بر نخوره منطورم اینکه طرف یه تخصصی داشته باشه بیاد تو این کار و یه ارزشی داشته باشه وقتی وارد این کار میشه بتونه به عنوان یه شغل مشتقل بهش نگاه کنه.
ببخشید خیلی پر حرفی کردم.
اگر قیمت 20 تا هاستینگ یکی بشه چه مشکلی بوجود میاد ؟
ببینید خوب به حرف من توجه نکردید .
عرض بنده این بود که : یکی هاستشو خریده ماهی 4 دلار اون یکی خریده ماهی 6 دلار به جای اینکه 10 دلار بفروشید ماهی 13 دلار بفروشید . هم گرون کردید هم اینکه قیمتها یکی شده ! درواقع سودی که برای نفر اول میره 9 دلار هست و برای نفر دوم 7 دلار هست. زیاد و کم شده قبوله این خیلی بده ولی باید توجه کرد در جامعه ای زندگی میکنیم که لبنیاتش 4 بار گرون شده کسی داد نزد. قیمت بنزین دوبار بالا رفت کسی داد نزد.
حالا واسه 10 دلار نگران شدید؟
حرف من اینه وگرنه که میدونم این کار بدیه ولی خوب چاره ای نیست.
حالا به همین شکل قمیتها رو افزایش میدید ولی مثل عرف هرچقدر قیمت بیشتر شد به همون نسبت هم یک درصدی کم میشه و این صحبتتون قابل قبوله و کاملا تایید میکنم مثلا کسی که 500 تومن خرید میکنه دیگه 30 درصد نباشه مثلا 10 درصد باشه و الی اخر.
این روند پلکانی رو من دوست دارم که باتوجه به نکته ای که عرض کردم قبول کنید. حالا این وسط برای طراحها و نمایندگان یک درصدی قائل میشید که قیمت کمتری پرداخت کنند چون درواقع اونها یوزر نیستند و هستند.
امیدوارم که مورد قبول حق قرار بگیره ان شا الله :دی
اقا تنوع قیمت ؟ دی:
شما تنوع محصول میتونی داشته باشی ولی تنوع قیمت نمیتونی !
مثلا :
میتونی پیراهنی رو پیدا کنی که ابی رنگ باشه ولی نمیتونی یک پیراهن مارک خوب رو یه مغازه بگیری 30 تومن یک مغازه دیگه 10 تومن ! معمولا پیراهن خوب دیگه از 30 تومن کمتر نیست حالا ممکنه بیشتر باشه ولی کمتر نیست ولی قیمتش همون 30 تومنه !
هرچیزیک ه فکرش رو بکنی همینه. الان تلوزین ال سی دی بی کیفیت و کوچولو میدن 150 تومن . ( برای کسیکه پول نداره خوبه ) ولی ال سی دی درست حسابی از یک تومن به بالاست. کجای ایران شما قیمت ال سی دی رو متفاوت دیدی ؟
در عوض تنوع محصول هست !
یکی میخواد اینده نگری کنه یک گیگ هاست میگیره یکی هم میبینه که نه با 20 مگ کارش راه میفته تنوع یعنی این نه اینکه قمیتها رو متنوع کنیم !!!!!!
موفق باشی
بنده هم با یکسان شدن موافق نیستم. مگه همه ما از یکجا سرور گرفتیم و مشخصات همه سرور ها یکیه/نقل قول:
لطف کنید نخواهید که تنوع در بازار نباشد ! بلکه باید تنوع باشد !
بنده با افزایش نسبتا موافقم ولی با یکسان شدن قیمت ها اصلا موافق نیستم !
اینجور نمیشه.
در مورد این تاپیک هم باید بگم یک نفر برای کمک در نوشتن برنامه اومد.
http://www.webhostingtalk.ir/f41/22519/
بله باید رقابت وجود داشته باشه پش تنوع هم هست مثالی که من زدم opensrs میگه بدید 15$ می خواهید رقابت کنید دیگه پایین تر از 13$ ندید. این میشه بازار خوب و رقابتی سالم کسی هم ضرر نمیکنه اگه نگاه کنید تعداد کمی هم هستند که پایین تر میدن عمدشون هم سایتهای خیلی معروفند که سودشون رو طراحی و سرویس های دیگه هست. و اکثرا همان 15$ سرویس میدن.
بله کسانیکه طراح سایت به صورت انبوه هستند و حالت نمایندگی دارن اونا نه دیگه مشتری بحث ما روی مشتری هست برای اونها قیمت های پایینتر ارائه میدم که بتونن اونها هم سود خوبی داشته باشن. الان opensrs میگه به نمایندگان می خواهی سرویس بدی اینقدر پایین تر نده بعد خود شرکت میاد تصمیم میگیره به مشتری جند بده به رسلرهاش چند بده.
خوب من میگم توی همون سقف قیمت گرون کنید دیگه !
یعنی کسی که تا دیروز 4 دلار میفروخت از این به بعد 13 دلار میفروشه. این همه صحبت من بود
حالا : یکی میتونه 12 دلار بفروشه ، کی هم میتونه 20 دلار بفروشه خلاصه دیگه هرچقدر تیغش برید .
من واثعا متاسفم که باید این کار ور بکنیم ولی دوستان عزیز چاره ای نیست
من در پست قبلی هم گفتم که مخاطب ما قشر مستضعف جامعه نیست کسانی هستند که از سایت درامد دارند یا اینکه کاتالوگ اینترنتی شرکتشون محسوبم یشه . پس میتوانند پرداخت کنند و تا میتوانند باید ازشون استفاده کرد.
این کار رو همه شرکتهای بزرگ میکنند. همه و همه و همه
میخوای لینک بزارم ؟
خب این کار را اگر بخواهیم عملی کنیم باید هاستینگ های بزرگ و یا محبوب و یا ... نیز انجام دهند. مانند هاست ایران، هاست دی ال، میهن نیک، ایران هاست و.... البته این ها خودشان به خودی خود نسبتا سرویس های با کیفیت و با قیمت مناسب ارائه می دهند ولی باید این ها نیز با این موضوع آشنا شوند.