-
پاسخ : فروش سرور مجازی ایران - ترافیک 1 به 1 - دیتاسنتر امین - شروع قیمت از 135 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozilla
سلام
برای سیستم عامل میکروتیک فقط میتونن chr نصب کنن!
اگر x86 میتونستن نصب کنن خیلی عالی میشد.
دوست عزیز به اطلاع شما میرسانیم که این مشکل رفع شده و می توانید میکروتیک با لایسنس 6 داشته باشید فقط باید تیکت بدید پشتیبانی برای شما نصب کنیم همچنین می توانید تا نسخه 7 هم ارتقا بدهید
-
پاسخ : فروش سرور مجازی ایران - ترافیک 1 به 1 - دیتاسنتر امین - شروع قیمت از 135 هزار تومان
باسلام
254 عدد ای پی جدید به شبکه اظافه شد
سخت افزار های جدید به زودی در دیتاسنتر نصب می شوند
-
من 2 تا سرور ازشون خرید کردم پشتیبانیش خوبه معمولا در دسترس هست توی این اوضاع شلوغی دمش گرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
me2
من 2 تا سرور ازشون خرید کردم پشتیبانیش خوبه معمولا در دسترس هست توی این اوضاع شلوغی دمش گرم
باسلام
ممنونیم از اعتماد شما به مجموعه ما انشالله که همیشه بتوانیم خدمت خوب به مشتری مثل شما بدیم :53::53::53:
-
من ازشون حدود یک ماه هست سرویس گرفتم و تا الان پشتیبانی و خدمات عالی بودش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
من ازشون حدود یک ماه هست سرویس گرفتم و تا الان پشتیبانی و خدمات عالی بودش
باسلام ممنونم از نظر خوب تان
-
بنده از ایشون 6 عدد سرور دارم و راضیم.پشتیبانیشون خوبه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ehsan.k
بنده از ایشون 6 عدد سرور دارم و راضیم.پشتیبانیشون خوبه.
خیلی ممنونیم از حمایت خوب شما انشالله که همیشه بتوانیم سرویس خوب به شما ارائه بدیم
-
باسلام
سرور جدید در دیتاسنتر نصب و فعال شد تمام سفارش های معلق تحویل داده شد می توانید سفارش خود را ثبت کنید
باتشکر
-
اطلاعیه
اصلاح پکیج های ارائه شده در پهنای باند ارائه شده
دانلود 1000 مگابیت / اپلود 150 مگابیت
-
فروش همچنان ادامه دارد ...
-
سلام
من از ایشون 5تا سرور دارم (ایران و خارج) به مدت 3ماه.
پشتیبانی عالی و البته که ایشون حرفه ای و فنی هستند.
واجب بود از ایشان تشکر کنم :53:
انشالله که همیشه به همین شیوه ادامه بدن و پاسخگو باشند.
موفق باشید.
-
ترافیک رو گرون حساب میکنید. همه جا آپلود رایگانه و فقط دانلود رو محاسبه میکنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abdol1987
ترافیک رو گرون حساب میکنید. همه جا آپلود رایگانه و فقط دانلود رو محاسبه میکنن.
سلام و احترام
بله ترافیک بصورت پلکانی می باشد به عنوان مثال شما 10 ترابایت خریداری کنید 300 محاسبه میشود هر تربایت 16 ترابایت 280 هزار تومان و 30 ترابایت هم250 هزار تومان
در خصوص دانلود و اپلود بله ما ترافیک 1 به 1 ارائه می دهیم و هزینه ای که برای لینک اختصاصی میدهیم بالا می باشد روی لینک شیر نیستیم و لینک مستقیم داریم بخاطر همین 1 به 1 محاسبه میشود
-
درود
دو سرور تهیه کردم بسیار عالی و با کیفیت
-------------------------------
تا دیروز من پنل از جای دیگه ای داشتم که صبح به مشکل خورد و متاسفانه سرویس دهنده تا بعدازظهر پاسخگو نبود و بعدش هم که حالا صبر کنید و نمی دونم چرا سرورها بسته شده تا شب حدود 9 منتظر موندم ( حداقل نمیگفتند تا چه زمانی باید صبر کنیم تا درست بشه ) و با کلی اعصاب خراب با ایران هاستینگ24 تماس گرفتم در خصوص تهیه سرور جدید و غیره که خیلی با حوصله پاسخگو بودند و قبول کردند که کار من رو تا شب انجام بدهند با توجه به اینکه بک آپ از سرور قبلی داشتم تیم ایشون با حوصله و دقت کار من رو انجام دادند و فکر می کنم بعد از ساعت 2 نیمه شب بود که تموم شد
-----------------------------
این متن رو نوشتم بخاطر اینکه اگر مشتری می خواد سرور تهیه کنه یکی از بهترین گزینه های ایران هاستینگ24
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
درود
دو سرور تهیه کردم بسیار عالی و با کیفیت
-------------------------------
تا دیروز من پنل از جای دیگه ای داشتم که صبح به مشکل خورد و متاسفانه سرویس دهنده تا بعدازظهر پاسخگو نبود و بعدش هم که حالا صبر کنید و نمی دونم چرا سرورها بسته شده تا شب حدود 9 منتظر موندم ( حداقل نمیگفتند تا چه زمانی باید صبر کنیم تا درست بشه ) و با کلی اعصاب خراب با ایران هاستینگ24 تماس گرفتم در خصوص تهیه سرور جدید و غیره که خیلی با حوصله پاسخگو بودند و قبول کردند که کار من رو تا شب انجام بدهند با توجه به اینکه بک آپ از سرور قبلی داشتم تیم ایشون با حوصله و دقت کار من رو انجام دادند و فکر می کنم بعد از ساعت 2 نیمه شب بود که تموم شد
-----------------------------
این متن رو نوشتم بخاطر اینکه اگر مشتری می خواد سرور تهیه کنه یکی از بهترین گزینه های ایران هاستینگ24
با سپاس
باسلام
ممنونیم از دیدگاه خوب تان انشالله که همیشه بتوانیم سرویس پایدار و پشتیبانی خوبی را برای شما داشته باشیم :53::53::53:
-
اصلاحيه
با توجه به درخواست کاربران و برسی های صورت گرفته از امروز تمامی ترافيک سرويس ها بصورت دانلودی محاسبه ميشود و اپلود محاسبه نميگردد
همچنين محدود سرعت برداشته شده است
-
فروش همچنان ادامه دارد ...
-
-
-
سرور های جدید به شبکه اظافه شد
-
آپلود رایگان ؟
آسیاتک هم ارائه میشه ؟
لینک ارائه شده کار نمیکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasweb
آپلود رایگان ؟
آسیاتک هم ارائه میشه ؟
لینک ارائه شده کار نمیکنه
باسلام
اپلود رایگان می باشد بله
خدمت شما برای سفارش
https://irhosting24.com/services/%d8...1%d8%a7%d9%86/
در خصوص سرور آسیاتک خیر متاسفانه ارائه نمی شود
-
تا سرور نگرفتی خیلی خوش برخورد هستن بعد که سرویس تحویل داد مشکلی پیش بیاد پاسخگوییشون زیاد جالب نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
تا سرور نگرفتی خیلی خوش برخورد هستن بعد که سرویس تحویل داد مشکلی پیش بیاد پاسخگوییشون زیاد جالب نیست
رفیق من واقعا الان برام سوال شده شما کدوم مشترک ما هستید در مورد پاسخگویی ما اصلا مشتری رو نگه نمی داریم و زمان نمیگذاریم زیاد بگذره خداروشکر قطعی هم نداشتیم تا الان اگر هم بود لحظه ای بود اما ممنونم بابت نظرت حداقل برای مشتری های دیگه بیشتر حواسمون رو جمع می کنیم رفیق :53::53::53:
-
دوستان خرید پیشنهاد میشه همه سرور عالی هم پشتیبانی عالی مهمترین چیز قیمت عالی
-
1 فایل پیوست
باسلام
سرویس های ایران با پورت 10 گیگابیت در ثانیه برای مشتریان فعال شده است
نمونه تست سرعت شبکه
فایل پیوست 41526
لینک پکیج ها
https://my.irhosting24.com/store/qom-10gbps
-
در تاپیک هایی که ایجاد میکنید لطفا قید بفرمایید بعد از خرید سرویس و پرداخت پول مدارک فیزیکی هویتی را درخواست میدهید وگرنه سرویس را مسدود میکنید . ( اگر مدارک هویتی نیاز می باشد باید از همان ابتدای ثبت نام درخواست داشته باشید و نه اینکه بعد از چند ماه بعد از تمدید سرویس مطالبه کنید و بگید قانونه و سرویس مسدود می شود)
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
فروش ادامه دارد
فروشتون پایدار باشه مهندس
با اینکه خیلی عادت ندارم تاپیک همکارها رو ریپلای کنم
منتها وضعیت پورت و منابع سرور به حدی عالیه که نتونستم بعد از 4 ماه یه تشکر نکنم
ضمن اینکه پشتیبانی در اکثر ساعت روز کارتون رو راه میندازه حالا با توجه به ترافیک کاریشون حداکثر نیم ساعت بعد کارتون راه میوفته تو ساعت های مختلفی هم از صبح تا پایان شب حدود 2.3 شب هم باهاشون در ارتباط بودم تشکر
-
سلام کدوم نسخه سیستم عامل مناسبه واس V2ray?
- - - Updated - - -
در مورد احزار هویت بگید اینکه چه لزومی داره بعد از خرید سرویس احزار هویت کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
سلام در مورد پشتیبانیشون بنده به مدت ۲ ماه از سرویس انگلیس استفاده میکردم پشتیبانی خوب و رضایت بخشی داشتن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nextbot
سلام کدوم نسخه سیستم عامل مناسبه واس v2ray?
- - - updated - - -
در مورد احزار هویت بگید اینکه چه لزومی داره بعد از خرید سرویس احزار هویت کنیم؟
باسلام
با توجه به سواستفاده برخی از کاربران از ip های ما متاسفانه مجبور به احراز کلیه محصولات ایران هستیم و بر روی سرور های خارج نیاز به هیچ گونه احراز وجود ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
فروشتون پایدار باشه مهندس
با اینکه خیلی عادت ندارم تاپیک همکارها رو ریپلای کنم
منتها وضعیت پورت و منابع سرور به حدی عالیه که نتونستم بعد از 4 ماه یه تشکر نکنم
ضمن اینکه پشتیبانی در اکثر ساعت روز کارتون رو راه میندازه حالا با توجه به ترافیک کاریشون حداکثر نیم ساعت بعد کارتون راه میوفته تو ساعت های مختلفی هم از صبح تا پایان شب حدود 2.3 شب هم باهاشون در ارتباط بودم تشکر
سلام و ممنونم از این نظر خوب تان که باعث میشه ما با قدرت بیشتری به کارمون ادامه بدیم و خوشحالیم که شما رضایت دارید از خدمات انشالله که بتونیم سرویس بهتر از این وضعیت الان رو ارائه بدیم :53::53::53::53::53:
-
پشتیبانی خوب در کنار سرورهای با کیفیت دارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasweb
پشتیبانی خوب در کنار سرورهای با کیفیت دارند
ممنونیم از حمایت شما :53::53:
-
کاهش هزینه ترافیک زیرساخت از هر ترابایت ترافیک اضافه زیرساخت 330 هزار تومان به 300 هزار تومان می باشد
-
سلام دوشتان من چند وقته دارم استفاده میکنم هم سرعت سرورا اوکیه هم قیمتاشون واقعا عالیه نسبت به سرعتشون پیشنهاد میکنم ازشون خرید بکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saberqashqaei
سلام دوشتان من چند وقته دارم استفاده میکنم هم سرعت سرورا اوکیه هم قیمتاشون واقعا عالیه نسبت به سرعتشون پیشنهاد میکنم ازشون خرید بکنید
ممنون از نظر خوب تان انشالله که همیشه سرویس پایدار و خوبی به شما ارائه بدیم
-
درود لطفا بفرمایید دیتاسنتر امین وضعیت پورت و پایداریش چطور هست ؟ در مقایسه به های وب و اسیاتک
پورت خارجشون برای دانلود و اپلود چند مگابیت واقعی هست ؟