1 فایل پیوست
پاسخ : فضاي كار کاربران Web Hosting Talk عکس شرکت کنید
ریا نباشه اینم میزکار من .
فایل پیوست 40340
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-h
فعلا در شرایط قرنطینه هستم عکس ها از داخل خونه گذاشتم میزم خیلی به هم ریخته هست همه چیز .
در مورد اون دوستمون هم که فرمودن فکر نکنم از دسترنج خودشون هست هم خدمتتون عرض کنم ما با 34 هزار تومن سال 91 شروع کردیم که 8 یا 9 تومن پول دامنه شد. و الان در حال راه اندازی یک دیتا سنتر 7 طبقه هستیم و ...
فعل خواستن خیلی مهمتر هست تا بچه پولدار بودن ، تازه همون بچه پولداری که میفرمائید اونم داره زحمت میکشه که تونسته تو این بازار بمونه.
در مورد دیگران قضاوت نکنیم
فایل پیوست 40336
احسنت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
بچه های اینجا مثل اینکه همه یک دستی هم توی موزیک دارن باریکلا =D>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhakrami
احسنت
- - - Updated - - -
بچه های اینجا مثل اینکه همه یک دستی هم توی موزیک دارن باریکلا =D>
نظر لطفتونه . سلامت باشین .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
۴ تا کاسه رو نبودی نه؟ :))))
یه کاسه بهمن دودول، یه کاسه وینستون *** قرمز، یه کاسه مارلبرو *** قرمز و یه کاسه هم مگنا ...
۴ نفر آدم و ۴ لیتر و یه دست ورق و PS و دیگر هیچ :d
- - - Updated - - -
اینا که سه تا ستاره شده کـووووونه کـوووون!
عن تو مغز مدیر
توفیق نداشتم تو جمع عرق خورها باشم . هرچی بوده با زید زدم :-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
میگم ها حالا ک اینجا همه دستی توی موزیک دارن کلیپ آهنگ هاشونم علاوه بر عکس بزارن :71:
لذت بردم واقعا!
همین عکسا باعث ایجاد علاقه میشه برای دیگران، و اینکه معمولا برنامه نویسا بدون میز مناسب و صندلی مناسب میشینن کار میکنن! از جمله خود بنده که باعث ایجاد مشکلات جسمی میشه
از فردا بریم شروع کنیم یکمم به خدمون برسیم پس ایجاد انگیزه شد!;);)
من عکس نفرستم که اوضاع داغونه :d:d
چیزی که دارم : یه میز ساده + لپ تاپ ایسر
چیزی که می خوام :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
دوستان برنامه نویس کسی هست که سیگاری نباشه ؟ یا همه مثل منن ؟:d
خلاف سنگین من نوشابه خوردن هست .
اصلا اهل چیزی نیستم . ولی موقع کار آهنگ با صدای بلد فوق العاده هست.نمیشه بدونش خوب کد زد
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام، من که دوست داشتم پدرم پولدار باشه اما پدر من کارمند بازنشسته هست و ماهی 1.800 دریافتی داره، هروز هم به امید این هست که همسان سازی بشه و 800 هزار تومان به حقوقش اضافه بشه.. حالا به نظر شما در وضعیت الان میشه با ماهیانه 1.800 زندگی راحتی کرد ؟! صد در صد نمیشه حتی بعضی از ماه ها من و برادرم باید کمک ـشون کنیم. بعد من یک پسر مجرد با 29 سال سن بعد از ده سال کار نتونم دو تا سیستم، خونه و ماشین و .. جور کنم صد در صد یک جای کارم ایراد داشته.
صندلیت خیلی محشره
الان شده 7 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام، من که دوست داشتم پدرم پولدار باشه اما پدر من کارمند بازنشسته هست و ماهی 1.800 دریافتی داره، هروز هم به امید این هست که همسان سازی بشه و 800 هزار تومان به حقوقش اضافه بشه.. حالا به نظر شما در وضعیت الان میشه با ماهیانه 1.800 زندگی راحتی کرد ؟! صد در صد نمیشه حتی بعضی از ماه ها من و برادرم باید کمک ـشون کنیم. بعد من یک پسر مجرد با 29 سال سن بعد از ده سال کار نتونم دو تا سیستم، خونه و ماشین و .. جور کنم صد در صد یک جای کارم ایراد داشته.
به خود نگیر
من اسم شخصی نبردم :)
الهی بمیرم برای خودم :))
یعنی اتاق کار من پوکیدست
یه موس میخوام پیدا کنم باید کلی چیز بریزم بیرون از اتاقم بعد موس رو که پیدا کردم وسایل رو برمیگردونم سر جاش
بعد باز میبینم کاغذ گزارش کارم نیس
باز همه چیزو میریزم بیرون تا اونو پیدا کنم:d
اصن یه وضعیه :->
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
الهی بمیرم برای خودم :))
یعنی اتاق کار من پوکیدست
یه موس میخوام پیدا کنم باید کلی چیز بریزم بیرون از اتاقم بعد موس رو که پیدا کردم وسایل رو برمیگردونم سر جاش
بعد باز میبینم کاغذ گزارش کارم نیس
باز همه چیزو میریزم بیرون تا اونو پیدا کنم:d
اصن یه وضعیه :->
واقعیت امر منم فکر میکنم بچه ها خیلی مرتب و تمیزن . این میز یه برنامه نویس و کسی که توی نت کار میکنه نیست واقعا همیشه :d
بنابر این میز بدون جمع و جور کردن و تمیز کردن رو من خودم میفرستم که ترس دوستان بریزه :d:d:d خواستگاری نیست :d با واقعیت کنار بیاید
فایل پیوست 40345
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
واقعیت امر منم فکر میکنم بچه ها خیلی مرتب و تمیزن . این میز یه برنامه نویس و کسی که توی نت کار میکنه نیست واقعا همیشه :d
بنابر این میز بدون جمع و جور کردن و تمیز کردن رو من خودم میفرستم که ترس دوستان بریزه :d:d:d خواستگاری نیست :d با واقعیت کنار بیاید
فایل پیوست 40345
این سیگار چسکیا چیه میکشی؟
فلسفه سیگار اینه که سیگار باید تو رو بکشه نه تو سیگار را (دکتر علی شریعتی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
این سیگار چسکیا چیه میکشی؟
فلسفه سیگار اینه که سیگار باید تو رو بکشه نه تو سیگار را (دکتر علی شریعتی)
یه روز داشتم میمردم واقعا دیگه دکتر گفت ترک کن گفتم باشه سبکش کردم:59::d
سلام
دوستان کس دیگه ای نبود .... ؟ همکارای عزیز لطفا شرکت کنید ؛ تو این روزای کرونایی لاقل یه چالش کوچیک بین خودمونه :113:
درود..
خودم اصلا به اشتراک گذاری عکس های شخصی و محیط و هر چیزی در اینترنت میونه خوبی ندارم ... نمی دونم چرا...
در کل عکس های جناب های آقای طوسی و نوید و سپیدار پسندیدم...
3 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
بدون سیگار مغز لامصب راه نمیره که i-)
هروئین و تجربه کن سیگار چیه داداش:) منظورم چیزی مصرف کن مورفین داشته باشه سیگارریه ات رو خراب میکنه :);)
الیوت الدرسونم مورفین میزد میخوای اگر پیشرفت کنی شروع کن
فقط جنبه ی اموزشی داش و هرگونه مسئولیتی گردنم نیس خود دانین
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ami-karimi
لذت بردم واقعا!
همین عکسا باعث ایجاد علاقه میشه برای دیگران، و اینکه معمولا برنامه نویسا بدون میز مناسب و صندلی مناسب میشینن کار میکنن! از جمله خود بنده که باعث ایجاد مشکلات جسمی میشه
از فردا بریم شروع کنیم یکمم به خدمون برسیم پس ایجاد انگیزه شد!;);)
من عکس نفرستم که اوضاع داغونه :d:d
اتفاقا بفرست نهایت زیبای یی در سادگی هس و زشتی و اینا
کیاواکو و اقای طوسی یک 360 و واقعیت مجازی از اتاقاتون بسازین بزارین ماهم فکر کنیم تو اتاقای شماهستیم:) راستی واسه خودم رزرو کردم حق کپی رایتش باید پرداخت شه چون کسی تاحالا 360 نزاشته خود دانین:)
برای اینکه منم کاری کرده باشم از یکدونه ازمحل کارام براتون عکس میزارم سه تا دیگشم قول میدم به زودی عکساش برسه دستتون:)اینم واسه اونایی می فرستم که از بی امکاناتی وسروضع بدشون شکایت میکنن که اصلا ایرادی نداره اینجا این همه یوزر داره 99درصدشون پف یک درصدشونم نصفشون دنبال گل الود شدن اوضاعن نصفشون باصفا
بعدشم من کلا توکارکامپیوتر نیستم از جراحی دام سبک(عقیم کردن) تا کامپیوتر تا مخابرات تا جوشکاری تا بنایی لوله کشی انجام میدم وتولید الکل پس دستتتون باز باشه واسه عکس گزاشتن
سومین عکس و بشکه هاشم نگاه کنین دستتتون میاد و دومی رووو درس حسابی ممنون