-
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jokerkid
سلام این سرورها پهنای باند نامحدود ؟
پورت اختصاصی ؟
حساسیت به اسکن و کرک نداره ؟
درود
-بله نامحدود است.
-بله پورت اختصاصی دارد و بین تمام کاربران به اشتراک گزاشته شده است.
-خیر حساس نیست.
-
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
بسیار عالی چطوری میتونم تست بگیرم برای چند دقیقه از سرور
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jokerkid
بسیار عالی چطوری میتونم تست بگیرم برای چند دقیقه از سرور
روی سایت ما ثبت نام کنید و تیکت بدید براتون اماده میکنیم.
-
سلام سرور مجازی ۴ گیگ پیشرفته امریکا تهیه شد. در انتظار دریافت و تست :101:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaserkqaz
سلام سرور مجازی ۴ گیگ پیشرفته امریکا تهیه شد. در انتظار دریافت و تست :101:
درود
مشخصات سرویس شما تیکت شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
ممنون. کیفیت سرور خوبه و تیک و پشتیبانی هم عالی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaserkqaz
ممنون. کیفیت سرور خوبه و تیک و پشتیبانی هم عالی
درود
لطف دارید موردی بود در خدمت هستیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
لطف دارید موردی بود در خدمت هستیم.
با رم 6 چقدر میدهید با تخفیف؟
هارد هم 40 گیگ کافی است
-
پاسخ : آفر کم نظیر با قیمت رقابتی روی سرور اختصاصی 40 هسته ای | کولوکراسینگ امریکا | هارد nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
از اونجایی که تاپیک فروش قبلی ما به مدت یک سال و نیم فعال بود و به 31 صفحه رسیده بود و با استقبال بی نظیری از آفرهای ما منجر شد و توانستیم در خدمت بسیاری از عزیزان در این انجمن باشیم تصمیم گرفتیم ادامه فروش رو در این تاپیک ادامه بدیم و همچنان در خدمت همه کاربران گرامی باشیم.
تاپیک قبلی فروش ما برای مدت زیادی در حال اپدیت شدن و قرار گرفتن در رده بالای فروش سرور مجازی انجمن بود و حتی یک نفر هم شاکی نداشتیم که نشان از کیفیت برتر سرویس های ما و همراه با پشتیبانی 24 ساعته ما بوده است که در هر شرایطی رضایت کاربران رو جلب کردیم.
هرچیزی که شما از یک سرور مجازی نیاز دارید ما یکجا داریم!
مشخصات سرور رو مطالعه بفرمائید تا بدونید با چه آفر کم نظیری روبرو هستید...
سروری که امروز قصد داریم روش آفر بدیم بسیار قدرتمند است و تازه کولو شده است و دارای سخت افزار نو هست و به جرات میتونیم بهتون تضمین کیفیت کم نظیری رو بدیم از جمله مواردی که میشه بهش اشاره کرد دارا بودن 4 عدد پردازنده E5 که هر پردازنده ده هسته دارد و در مجموع 40 هسته پردازنده واقعی و بیش از 96 گیگاهرتز قدرت پردازش دارد و همچنین دارای 384 گیگابایت رم است و 4 عدد درایو nvme با ظرفیت 2 ترابایت دارد که مجموعا 8 ترابایت فضای فوق العاده در اختیار داریم و همچنین دارای پورت اتصال 10گیگابیت است و البته پلان های زیر به هیچ وجه بی کیفیت و یا اورسل نخواهد بود و این فقط یک آفر ویژه است.
مشخصات و منابع سرور اختصاصی درنظر گرفته شده بصورت زیر است :
================================================== =======================
CPU 4*Intel xeon E5 4650 v2 40core 96 Ghz
Ram 384G
Hard 5*2T nvme
port 10Gbps
vmware Esxi 6.7
http://dl.abarserver.net/pic/snvme.png
همانطور که مشاهده میکنید منابع کافی برای ارائه در اختیار داریم و به هیچ وجه اورسل نخواهیم داشت و همچنین کنسول هم ارائه میدیم تا خیالتون از بابت کیفیت وی پی اس راحت باشه.
وی پی اس ها دارای پنل ریبوت تحت وب در ناحیه کاربری است:
چند نکته قبل از خرید :
################################################## ###################################
قیمت پلان آفر باتوجه به نرخ ارز تعیین میشود و البته اگر نرخ ارز ثابت باشد هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت و همواره دارای 50% تخفیف دائمی میباشد و تا زمانی که تمدید بشود با همین تخفیف خواهد بود.
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشود و تقریبا تمامی تمپلیت های ما آپدیت است.
لایسنس اورجینال دایرکت ادمین برای این پلان ها ماهیانه 40 هزار تومان است.
کانفیگ تخصصی سرور دایرکت ادمین با 50 درصد تخفیف 75 هزار تومان است.
هر آی پی اضافه 15 هزار تومان خواهد بود.
در صورت نارضایتی هزینه پرداختی شما تا یک ساعت بعد از خرید بدون هیچ دلیلی برگشت داده میشود.
پشتیانی از طریق تیکت در سایت و تلگرام و تماس با تلفن ثابت و تماس با موبایل از ساعت 9 صبح الی 11 شب هر روزه است.
################################################## ##############################################
آفرهای سرور مجازی زیر از دیتاسنترهای کولوکراسینگ آمریکا قابل تقدیم است :
رم 2گیگ
سی پی یو 2 هسته (استفاده منصفانه)
هارد 30 گیگ Nvme
پورت 10گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای پنل ریبوت تحت وب در ناحیه کاربری
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 50 هزار تومان | کد تخفیف KY2G2LMW22
رم 4گیگ
هارد 60 گیگ Nvme
پورت 10گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 90 هزار تومان | کد تخفیف KY2G2LMW22
سفارش
پلان اقتصادی روی یک سرور دیگر :
رم 1گیگ
هارد 20 گیگ
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 35 هزار تومان | کد تخفیفYY10JEN9YS
سفارش
داداش چندتا سوال سرور کانفیگ دلخواه داری؟ مثل سرور ساعتی قابل ری سایز ؟؟؟؟ سی پی یو بالا میخوام و پردازشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
با رم 6 چقدر میدهید با تخفیف؟
هارد هم 40 گیگ کافی است
درود
130 هزار تومان قابل تقدیم است.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanshahed
داداش چندتا سوال سرور کانفیگ دلخواه داری؟ مثل سرور ساعتی قابل ری سایز ؟؟؟؟ سی پی یو بالا میخوام و پردازشی
درود
خیر کمترین سیکل یک ماهه است.
بفرمایید چه مقدار منابع نیاز دارید؟
-
سلام،
من سرور رو برای کار خیلی سبکی می خوام، فقط یه نرم افزار که نیاز به رم و CPU خیلی کمی داره می خوام روی سرور ران باشه این نرم افزار رایگان و کپی رایت نداره و نمودار قیمت برخی کالا ها رو نشون میده. آپ تایم برای من خیلی مهمه سرور های شما در هفته و ماه چند بار ریست میشن؟
همچنین برای این آفر هم تخفیف دائمی هست؟
رم 1گیگ
هارد 20 گیگ
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid69
سلام،
من سرور رو برای کار خیلی سبکی می خوام، فقط یه نرم افزار که نیاز به رم و CPU خیلی کمی داره می خوام روی سرور ران باشه این نرم افزار رایگان و کپی رایت نداره و نمودار قیمت برخی کالا ها رو نشون میده. آپ تایم برای من خیلی مهمه سرور های شما در هفته و ماه چند بار ریست میشن؟
همچنین برای این آفر هم تخفیف دائمی هست؟
رم 1گیگ
هارد 20 گیگ
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
درود
پلان مدنظر شما در یکسال گذشته دارای اپتایم 100% بوده است و جز پلان های پرفروش ماست و کیفیت خوبی دارد.
-
با سلام
دیشب تیکت دادم منتظر جواب هستم
لطفا سریع تر جواب بدید
با تشکر فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zimaserver
با سلام
دیشب تیکت دادم منتظر جواب هستم
لطفا سریع تر جواب بدید
با تشکر فراوان
درود
تیکت پاسخ نداده ای نداریم جناب...
-
یک عدد سرور تهیه شد از ایشون سریع تحویل دادن
-
ازشون سرویس گرفتم خیلی خوبه
اگه امکان تغییر سیستم رو داشتیم عالی میشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadco
ازشون سرویس گرفتم خیلی خوبه
اگه امکان تغییر سیستم رو داشتیم عالی میشد
درود
خوشحالم راضی هستید.
ما در ابتدا میخواستیم از kvm استفاده کنیم اما متاسفانه این مجازی ساز در تست های ما خوب کار نکرد و توان مدیریت تعداد زیادی وی ام رو نداشت و درایوهای nvme از دسترس خارج میشد و به ناچار از esxi استفاده کردیم.
-
با سلام
ما ازا این دوستمون سرور گرفتیم و سرور خوبی هم بود
اما متاسفانه یک هفته بعد از تحویل سرور را قطع کردند و گفتند ترافیک زیاد مصرف کردید و حداکثر 500 گیگ ترافیک باید مصرف بشه !
در صورتی که در آفرشون و هم در سایت فرموند که "پهنای باند نامحدود"
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrzad_1
با سلام
ما ازا این دوستمون سرور گرفتیم و سرور خوبی هم بود
اما متاسفانه یک هفته بعد از تحویل سرور را قطع کردند و گفتند ترافیک زیاد مصرف کردید و حداکثر 500 گیگ ترافیک باید مصرف بشه !
در صورتی که در آفرشون و هم در سایت فرموند که "پهنای باند نامحدود"
درود
متاسفانه مصرف پهنای باند شما خیلی بالا بود و در مجموع 2 تا سرویس هر روز بیش از 2 ترابایت مصرف داشتید!! در ماه میشه 60 ترابایت ، سرویس ها تحت قوانین fair usage یعنی استفاده منصفانه ارائه میشود که شما رعایت نکردید و از ادامه همکاری با شما معذوریم.
ما روی تمام سرویس هایی که ارایه میدیم هیچ لیمیتی قرار نمیدیم حتی پردازنده که نوشتیم 4 هسته بیش از 10گیگاهرتز قدرت پردازش دارد و اگر کاربر برای ساعاتی هم نیاز به پردازش بالا داشته باشه لیمیت نمیکنیم ولی اینطور نیست که کاربر بصورت 24 ساعته از منابع بصورت فول یوزیج استفاده کند...
ماه قبل میخواستم سرویس میکروتیک شما رو به همین خاطر مسدود کنم به احترام اینکه همکار بودید چشم پوشی کردم و به شما هم چیزی نگفتم تا بلکه خودتون رعایت کنید ، جناب با کلی چک و چونه که زدید ما به شما یک میکروتیک با قیمت همکاری 30 هزار تومان دادیم تا کارتون راه بیفته شما در طول یکماه 25 ترابایت مصرف پهنای باند داشتید و بنده به شما گفتم بیشتر از 500 گیگابایت نمیتونید برای این سرویس استفاده کنید چون هیچ سودی برای ما نداره و از 30تومن 1 دلار یعنی 16 هزار تومان هزینه ای پی هست!
دیگه قضاوت باشه با کاربرانی که این مطلب رو میخونن.
-
نزدیک به هشت ساله که از ایشون سرور دارم. بسیار مسئولیت پذیر هستن.
-
یک سرور رم ۲ سفارش داده شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
libertad
نزدیک به هشت ساله که از ایشون سرور دارم. بسیار مسئولیت پذیر هستن.
درود
ممنون نظر لطف شماست ، کاری غیر از انجام وظیفه انجام ندادم.:53:
در خدمت هستم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aliasgharhi
یک سرور رم ۲ سفارش داده شد.
درود بر شما
-
یک سرور با رم 4 سفارش داده شد که به سرعت آماده و تحویل داده شد.
ممنون از خدمات خوبتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
libertad
یک سرور با رم 4 سفارش داده شد که به سرعت آماده و تحویل داده شد.
ممنون از خدمات خوبتون
خواهش میکنم.
موفق باشید.
-
سلام
امکان ارائه سرور از آلمان رو ندارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aali361
سلام
امکان ارائه سرور از آلمان رو ندارید؟
درود
ظرفیت تمامی سرورهای ما در آلمان تکمیل شده است و هیچ افری هم روی این سرورها نداریم.
در حال حاضر تنها افر ما روی همین پلان های این تاپیک میباشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
ظرفیت تمامی سرورهای ما در آلمان تکمیل شده است و هیچ افری هم روی این سرورها نداریم.
در حال حاضر تنها افر ما روی همین پلان های این تاپیک میباشد.
ببخشید ping سرور آمریکا با سرور آلمان چه قدر فرق داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aali361
ببخشید ping سرور آمریکا با سرور آلمان چه قدر فرق داره؟
پینگ امریکا 2 برابر المان است اما کیفیت پلان های افر امریکا به مراتب بسیار بالاتر از المان است.
-
پاسخ : آفر کم نظیر با قیمت رقابتی روی سرور اختصاصی 40 هسته ای | کولوکراسینگ امریکا | هارد nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام، سفارش داده و در کمتر از نیم ساعت انجام شد. با تشکر :113:
-
سلام مهندس فقط از امریکا قابل ارائه هست ؟ آلمان موجود دارید ترجیحا هتزنر منبع تقریبی رم حدود 6 یا 8 با پردازنده نسبی ضمنا درصورت ارائه هزینه کانفیگ حرفه ای سی پنل رو هم بفرمایید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
houniyaweb
سلام مهندس فقط از امریکا قابل ارائه هست ؟ آلمان موجود دارید ترجیحا هتزنر منبع تقریبی رم حدود 6 یا 8 با پردازنده نسبی ضمنا درصورت ارائه هزینه کانفیگ حرفه ای سی پنل رو هم بفرمایید.
درود
از المان افری نداریم و تنها اندازه یک پلان رم 4 گیگ با هارد ساتا موجودی داریم و الباقی سرورهای ما تکمیل شده است.
کانفیگ تخصصی هم قابل انجام است ، در صورت تهیه سرور با 50% تخفیف 100 هزار تومان انجام میشود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dominusmmp
سلام، سفارش داده و در کمتر از نیم ساعت انجام شد. با تشکر :113:
درود
موردی بود در خدمت هستم.
-
سلام
سرور ویندوز برای دانلود و اپلود میخوام
هاردش ساتا باشه توسرعت من که تاثیری نداره درسته؟
رم 3 سی پی یو 2 کافیه؟
فقط دانلود و اپلود توی ftp خودم هست/روزانه تا 500 گیگ شابد برسه/البته هر روز نیست/ماکزیمم رو گفتم/دارین سرویسی بدرد من بخوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adsclick.click
سلام
سرور ویندوز برای دانلود و اپلود میخوام
هاردش ساتا باشه توسرعت من که تاثیری نداره درسته؟
رم 3 سی پی یو 2 کافیه؟
فقط دانلود و اپلود توی ftp خودم هست/روزانه تا 500 گیگ شابد برسه/البته هر روز نیست/ماکزیمم رو گفتم/دارین سرویسی بدرد من بخوره؟
درود
سرعت هارد در همه بخش های سرور تاثیر گزار است و برای اپلود و دانلود هم هرچقدر سرعت هارد بالاتر باشه از کیفیت پورت بهتر میتونید استفاده کنید.
رم 3 افر نداریم یا رم 4 یا رم 2 باید بگیرید.
-
سلام
تقریبا دو سالی هست من از ایشون سرور مجازی دارم .
که تنها سایتی هستش که خدا رو شکر در این مدت من حتی نیاز به باز کردن حتی یک تیکت هم نداشتم ، آخرین تیکت در پنل من مربوط به یک سال و نیم قبل میشه که مشخصات سرور رو برای من ارسال کردن .
آپتایم سروری که من ازشون داشتم در طی سال گذشته 100 درصد بوده .
-
سلام
من از این سایت خریدکردم و چندین ماهی هستش باهاشون کار می کنم کارشون عالی هستش و متمعا و قابل اطمینان 100% هستند:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
architecture
سلام
تقریبا دو سالی هست من از ایشون سرور مجازی دارم .
که تنها سایتی هستش که خدا رو شکر در این مدت من حتی نیاز به باز کردن حتی یک تیکت هم نداشتم ، آخرین تیکت در پنل من مربوط به یک سال و نیم قبل میشه که مشخصات سرور رو برای من ارسال کردن .
آپتایم سروری که من ازشون داشتم در طی سال گذشته 100 درصد بوده .
درود بر شما
ممنونم از اظهار نظرتون درباره سرویس دهی ما و خیلی به ما لطف داشتید و خوشحالم که راضی هستید.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_t.e.r.r.o.r.i.s.t.66_
سلام
من از این سایت خریدکردم و چندین ماهی هستش باهاشون کار می کنم کارشون عالی هستش و متمعا و قابل اطمینان 100% هستند:53:
درود
سپاسگزارم قربان لطف دارید ، موردی بود در خدمت هستم.:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود بر شما
ممنونم از اظهار نظرتون درباره سرویس دهی ما و خیلی به ما لطف داشتید و خوشحالم که راضی هستید.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
درود
سپاسگزارم قربان لطف دارید ، موردی بود در خدمت هستم.:53:
من ماه پیش از ایشون یه سرور تهیه کردم ، کاملا با آرامش جواب تیکت های منو دادن و چون ازشون راضی بودم سرور تمدید کردم ، کاملا در آرامش جواب میدن و راهنمایی میکنن ، خدایرشون بده ، البته خالی از لطف نماند کیفیت سرویس هاش خیلی خوبه من برای دانلود و آپلود فایل استفاده میکنم :53: :53:
امیدوارم همیشه کیفیت اخلاقشون و سرویس هاشون همینطوری باقی بمونه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
من ماه پیش از ایشون یه سرور تهیه کردم ، کاملا با آرامش جواب تیکت های منو دادن و چون ازشون راضی بودم سرور تمدید کردم ، کاملا در آرامش جواب میدن و راهنمایی میکنن ، خدایرشون بده ، البته خالی از لطف نماند کیفیت سرویس هاش خیلی خوبه من برای دانلود و آپلود فایل استفاده میکنم :53: :53:
امیدوارم همیشه کیفیت اخلاقشون و سرویس هاشون همینطوری باقی بمونه :)
درود بر شما
سپاسگزارم قربان خیلی لطف دارید موردی بود در خدمت هستم.:53:
- - - Updated - - -
ظرفیت پلان رم 1 گیگ تکمیل شد و دیگر ارائه نمیشود ، کد تخفیف منقضی شد.
پلان های رم 2 و رم 4 هم رو به پایان است و بزودی تکمیل خواهد شد.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navidman
تخفیف ها دائمی است؟
درود
بله تا زمانی که تمدید شود از 50% تخفیف برخوردار خواهید بود.