-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
خوب خدمتتون عرض شد. شما وقتی که مثلا رم 2 گیگ رو انتخاب می فرمایید وقتی سیستم عامل میکروتیک رو انتخاب می کنید همه چیز به شکل اتوماتیک از جمله میزان منابع و قیمت و ... کاهش پیدا می کنه و خدمتتون هم اونجا به شکل اعلان در این مورد نشون داده می شود
-
1 فایل پیوست
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
این جوابی هست که در تیکت من بعد از 6 ساعت داده شده، به نظرم هر کسی قبل از خرید باید اینو ببینه.
فایل پیوست 40281
-
دلیلش کاملا واضح هست دوست من !
شما با دیتاسنترهای حرفه ای هم که کار بکنید زمان های خاصی برای فروش و ... دارند ! سر دقیقه پاسخ نمی دهند ! ما پشتیبانی چت هم توی وب سایتمون نداریم بنابراین طبق قوانینمون جلو می ریم
شما هم قبل از اینکه جایی تیکت بزنید و نارضایتی داشته باشید و یا اسکرین شاتی رو ضمیمه کنید! به قوانین کسی که دارید ازش خرید می کنید توجه کنید. دلیل اینکه بنده هم الان پاسخ دادم خدمتتون این بود که واقعا حرفتون اذیت کننده بود.
حال شما علاوه بر سرویس ما و قوانین ما تشریف ببرید قوانین سایر شرکت های دیگه که شما با چت روم اشتباه گرفتید رو هم بخونید !
-
دیروز یک عدد سرور سفارش دادم هنوز منتظرم تحویل بدن
ان شا الله که کیفیت سروراشون خوب باشه و بدون مشکل
-
با سلام
دوست من ، بنده سفارش فعالی در حال حاضر در لیست ارائه سرویس هامون مشاهده نکردم.
تمامی سفارش ها تحویل داده شده است ! لطفا از طریق پشتیبانی پیگیر باشید
-
قیمت رو اصلاح کنبد اینجا هم
توسایت خودتون هست 41 تومن رم دو ولی اینجا زدید 35 تومن رم دو رو
-
والا راستش ما هر بار که یک پست جدید ایجاد می کنیم دلار جوری سیر صعودی به خودش می گیره که مجبور به افزایش هزینه ها هستیم.
از این بابت عذرخواهی می کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من ، بنده سفارش فعالی در حال حاضر در لیست ارائه سرویس هامون مشاهده نکردم.
تمامی سفارش ها تحویل داده شده است ! لطفا از طریق پشتیبانی پیگیر باشید
مهندس سرویس من هنوز در حالت معلق هستش سرورهای مجازی هلند - پلان اقتصادی ای پی .
تیکت دادم هنوز جواب ندادین شماره تیکت #575862 - سفارش سرور
-
دوست من لطفا ای پی رو از پست حذف بکنید. باعث ایجاد مشکل امنیتی برای خود شما و سرویس اصلی ما می شه.
در ضمن سرویس شما در انتظار کانفیگ هست ، در اصل سرویستون اوکی هست و تحویل داده شده و لی به خاطر کانفیگ مد نظر شما هنوز به شکل معلق هست تا بعد از انجام کانفیگ دوره ماهیانه شما شروع بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست من لطفا ای پی رو از پست حذف بکنید. باعث ایجاد مشکل امنیتی برای خود شما و سرویس اصلی ما می شه.
در ضمن سرویس شما در انتظار کانفیگ هست ، در اصل سرویستون اوکی هست و تحویل داده شده و لی به خاطر کانفیگ مد نظر شما هنوز به شکل معلق هست تا بعد از انجام کانفیگ دوره ماهیانه شما شروع بشه
مرسی که پاسخ دادین
ایشالا که کیفیت سرورهاتون خوب باشه مثل برخورد خوبتون
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan55
دوست عزیز من قصد تخریب تاپیک شما رو ندارم من اولین باره از شما سرویس میگیرم
شما قرار بود نهایتا دیشب سرور رو تحویل بدین
از موقعی که سفارش ثبت کردم 36 ساعت گذشته و اگه تا فردا صبح سرور آماده نشد بدردم نمیخوره از یه جای دیگه تهیه میکنم
با تشکر
دوست من ، ما مشکلی با انتقاد نداریم متاسفانه برخی از دوستان یا با اکانت خودشون و یا با اکانت فیک تشریف می ارند و قصد تخریب دارند ولی شما صرفا انتقاد کردید چیزی که حق طبیعی مشتریان هست.
ببینید دوست من ، بنده بهشون اطلاع می دم ولی همونطور که می دونید تعداد مشریان ما در روز به خاطر مبالغ مناسبی که داریم بیش از اندازه هست. و حق با شماست بعضا ممکنه به همین دلایل بدقولی هایی هم صورت بگیره ولی ناشی از بی مسئولیتی نیست !
من هم به دوستان اطلاع می دم و قطعا بهشون می گم که کار شما رو پیگیر باشند ولی جسارتا قولی نمی دم ولی حتما تاکید می کنم که شما رو راضی نگه دارند.
-
سرور مجازی هلند رو میشه ویندوزش روی ssd باشه و 300 گیگ hdd داشته باشه؟ یعنی حدود 15 گیگ ssd برای ویندوزش و 300 گیگ hdd فضا برای اینکه سرعتش کم نشه چقدر در میاد؟ رم و سی پی یو هم 3 باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahmaan24
سرور مجازی هلند رو میشه ویندوزش روی ssd باشه و 300 گیگ hdd داشته باشه؟ یعنی حدود 15 گیگ ssd برای ویندوزش و 300 گیگ hdd فضا برای اینکه سرعتش کم نشه چقدر در میاد؟ رم و سی پی یو هم 3 باشه.
با سلام
بله امکان پذیر هست البته خود ویندوز 20 گیگ هارد می خواد بنابراین
20 گیگ هارد ssd و 230 گیگ هارد hdd اضافه (چون 70 گیگ به شکل پیشفرض روی سرور هست) قیمت 106 هزار تومان خواهد داشت !
ولی قبلش حتما تیکت بزنید تا ما براتون سفارش رو ثبت کنیم !
-
سلام
من سفارش دادم و پراخت کردم
نوشتین تحویل فوری اما هیچی ارسال نشد و زده معلق
تیکت هم دادم پاسخ ندادید
لطفا حداقل به تیک ها جواب بدید و یا هزینه را برگشت بدید تا از جای دیگر تهیه کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilnew
سلام
من سفارش دادم و پراخت کردم
نوشتین تحویل فوری اما هیچی ارسال نشد و زده معلق
تیکت هم دادم پاسخ ندادید
لطفا حداقل به تیک ها جواب بدید و یا هزینه را برگشت بدید تا از جای دیگر تهیه کنم
ازتون عذرخواهی می کنم. مشکل فنی برای یکی از سرور ها به وجود امده .
احتمالا دوستان پشتیبان مشغول حل این مشکل هستند. لطفا صبوری بکنید قطعا بزودی پاسخ خواهند داد.
تا آن زمان بنده از شما بابت مشکل پیش امده عذرخواهی می کنم
- - - Updated - - -
با سلام مجدد با پیگیری اینجانب ، دوستان به بنده گفتند که سرویس شما از امریکا هست.
دوست من در مورد سرویس امریکا باید مد نظر داشته باشید که تحویل همه سرویس ها بجز سرویس امریکا اتوماتیک هست. تحویل سرویس امریکا با توجه به محدودیت های اجرایی که در سرور امریکا داریم دستی انجام می شود. بنابراین تحویل زمانبر هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
ازتون عذرخواهی می کنم. مشکل فنی برای یکی از سرور ها به وجود امده .
احتمالا دوستان پشتیبان مشغول حل این مشکل هستند. لطفا صبوری بکنید قطعا بزودی پاسخ خواهند داد.
تا آن زمان بنده از شما بابت مشکل پیش امده عذرخواهی می کنم
- - - Updated - - -
با سلام مجدد با پیگیری اینجانب ، دوستان به بنده گفتند که سرویس شما از امریکا هست.
دوست من در مورد سرویس امریکا باید مد نظر داشته باشید که تحویل همه سرویس ها بجز سرویس امریکا اتوماتیک هست. تحویل سرویس امریکا با توجه به محدودیت های اجرایی که در سرور امریکا داریم دستی انجام می شود. بنابراین تحویل زمانبر هست.
فکر کنم مشکل فنیتون همچنان پابرجاست بنده هم سفارش دادم نه تحویل دادید نه به تیکیت جواب میدید
-
با سلام
نه دوست من همچنان در خدمتتون هستیم و تا جایی که می دونم دوستان در حال حاضر به تمامی تیکت ها پاسخ دادند !
ممنون می شم ایمیل ثبت نامی تون رو در طی پ.خ ارائه بدید تا بررسی شود
-
حدود ساعت 3 تیکت در رابطه با سرعت سرور براتون گذاشتم لطفاً پاسخ بدین
-
با سلام
دوست من لطفا صبوری بفرمایید تا دوستان پاسخ گو باشند.
تعداد سفارشات و تیکت ها خیلی بالاست و برای بررسی و حل مشکل لطفا کمی صبوری بفرمایید. فکر نمی کنم که زمان چندان بالایی جهت و پشتیبانی و حل مشکل باشه. از صبوریتون متشکرم
-
ثبت شد
سفارش
امیدوارم که خوب باشه
-
با سلام
امیدواریم که از ارائه خدمات ما رضایت داشته باشید.
-
سلام
چقدر طول میکشه تا سرور ها فعال بشن؟
-
با سلام
دوست من زمان تحویل سرویس بسته به سیستم عامل شما بین 2 الی 15 دقیقه از لوکیشن های اروپایی می باشد.
-
من برای انجام پروژه هام مدام احتیاج به سرور ارزون و اسیبیل دارم
در مدت این چندسال بارها از تیم های مختلف سرویس تهیه کردم که به جرعت میگم ۹۰ درصدشون یا مشکل داشتن یا پاسخگو نبودن و بعضیا هم که خیلی شاهکار بودن اصلا تحویل نمیدادن!!
حدود آذر ماه با تیم نیراکلود آشنا شدم
یه سرویس ازشون گرفتم که همه چیزاوکی بود به غیر از پایداری سرورها
تا اینکه هفته پیش دوباره ازشون خرید کردم و اینبار واقعا راضیم
هم منابع بدون کم و کاستی تحویل داده شد و هم پایداری سرور هاشون عالی شده
تنها موردی که بود تحویلشون یه مقدار تاخیر داشت(واسه من حدود ۵-۶ ساعت طول کشید فکر کنم که اونم با توجه به تایم خریدم به نظر عجیب نبود((۳شب)) )
امیدوارم با همین سیاست ادامه بدن و موفق باشن و مثل خیلی از تیم های دیگه مارو نا امید نکنن
اینارم چون دیدم بعضیا حرف های عجیب و غریب زده بودن تو تایپیک٫گفتم که بقیه بتونن استفاده کنن
-
-
سلام
آخرین نسخه کریو ۴ گیگ رم میخاد - رو سرویس ۲ گیگ چه نسخه ای رو میتونید نسب کنید ؟ هلند
و امکان تغیر سیستم عامل رو خودم داخل پنل دارم به ویندوز سرور ؟
برای تست میخام کریو بریزم و بعد برم ویندوز
-
سلام ببخشید یعنی شما میکروتیک رم 2 گیگ ارائه نمیدید ؟
نوشتید که به علت از بین رفتن لایسنس رم 512 بیشتر نمیدین
یعنی امکان استفاده از میکروتیک نال شده نیست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jungleserver
من برای انجام پروژه هام مدام احتیاج به سرور ارزون و اسیبیل دارم
در مدت این چندسال بارها از تیم های مختلف سرویس تهیه کردم که به جرعت میگم ۹۰ درصدشون یا مشکل داشتن یا پاسخگو نبودن و بعضیا هم که خیلی شاهکار بودن اصلا تحویل نمیدادن!!
حدود آذر ماه با تیم نیراکلود آشنا شدم
یه سرویس ازشون گرفتم که همه چیزاوکی بود به غیر از پایداری سرورها
تا اینکه هفته پیش دوباره ازشون خرید کردم و اینبار واقعا راضیم
هم منابع بدون کم و کاستی تحویل داده شد و هم پایداری سرور هاشون عالی شده
تنها موردی که بود تحویلشون یه مقدار تاخیر داشت(واسه من حدود ۵-۶ ساعت طول کشید فکر کنم که اونم با توجه به تایم خریدم به نظر عجیب نبود((۳شب)) )
امیدوارم با همین سیاست ادامه بدن و موفق باشن و مثل خیلی از تیم های دیگه مارو نا امید نکنن
اینارم چون دیدم بعضیا حرف های عجیب و غریب زده بودن تو تایپیک٫گفتم که بقیه بتونن استفاده کنن
با سلام
با عرض تبریک سال نو خدمت شما دوست گرامی
از لطف و توجه شما صمیمانه سپاس گزارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
پیام خصوصی دادم
با سلام
خدمت شما پاسخ داده شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ar min
سلام
آخرین نسخه کریو ۴ گیگ رم میخاد - رو سرویس ۲ گیگ چه نسخه ای رو میتونید نسب کنید ؟ هلند
و امکان تغیر سیستم عامل رو خودم داخل پنل دارم به ویندوز سرور ؟
برای تست میخام کریو بریزم و بعد برم ویندوز
سلام
دوست من در مورد کریو هر نسخه ای که شما بفرمایید قابل نصب هست.
در مورد تغییر هم بله سری ویندوز در پنل شما موجود هست که می تونید خودتون درخواست تغییر بدید و به شکل اتوماتیک براتون انجام می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadco
سلام ببخشید یعنی شما میکروتیک رم 2 گیگ ارائه نمیدید ؟
نوشتید که به علت از بین رفتن لایسنس رم 512 بیشتر نمیدین
یعنی امکان استفاده از میکروتیک نال شده نیست ؟
با سلام
دوست من سرویس میکروتیک رو ما به شکل پیش فرض از طریق ایمیجی که کرک شده است نصب و راه اندازی میکنیم. ولی وقتی مشخصات سخت افزاری رو در سرور تغییر می دیم ظاهرا این کرک و لایسنس از بین می ره برای همین وقتی سرویس رو ارائه می دیم صرفا محدودیت ها رو رزرویشن ها رو روی 2000 مگاهرتز و 2048 قرار می دیم ولی میزان خود رم و سی پی یو رو روی همون حالت پیشفرض ایمیج یعنی 512 و یک هسته باقی میگذاریم.
برای همین دلیل هم هست که وقتی میکروتیک رو انتخاب کنید ، قیمت کاهش پیدا می کند
-
سلام.دوست عزیز نوشته بودین تحویل اتوماتیک ولی من چند ساعته vps خریدم و چیزی تحویل نشده؟؟؟؟؟؟
زمان ارسال مشخصات کی هست؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
albert1983
سلام.دوست عزیز نوشته بودین تحویل اتوماتیک ولی من چند ساعته vps خریدم و چیزی تحویل نشده؟؟؟؟؟؟
زمان ارسال مشخصات کی هست؟؟؟؟؟
با سلام
بنده مددیان هستم و آقای امینی (مدیر تبلیغاتی) با توجه به زمانی که بنده دارم این پاسخ رو می نویسم ، در دسترس نیستند. ازتون به خاطر این تاخیر عذرخواهی می کنم.
تعداد سفارشات امروز خیلی بالا بود و متاسفانه برخی از سرویس ها به شکل اتوماتیک تحویل داده نشدند و ما تا الان که حدود ساعت 4 صبح هست داریم سفارش ها رو تحویل می دیم
در مورد سرویس شما که در طی پ.خ هم ادرس تیکت و هویتتون رو مشخص فرموده بودید توضیحات لازم در طی تیکت پاسخ داده شد.
در اینجا نیز چندین بار خدمتت همه دوستان عرض شده است که : سرویس های امریکا با توجه به محدودیت اجرایی که دارند ، به شکل دستی تحویل می شند و روند تحویل زمان بر می باشند
-
متاسفانه کیفیت جالبی نداره سرورهاتون
اورسل میفرمایید دوست عزیز؟
شما اول تاپیک تست اسپید سرور هلند رو گذاشتید اونطور هست من از شما خرید کردم وضع اینه!
https://www.speedtest.net/result/9174981864.pnghttps://i.imgur.com/oeG2NNv.png
-
با سلام خدمت شما دوست من
1- اینکه این اسپید تست که ما نشون دادیم برای سرور اصلی هست.
2- دوست من سرویس شما رو بنده نمی دونم که الان چیست و ای پی تون به چه شکلی است. ولی ما تعداد ای پی های زیادی داریم و خیلی متفاوت هستند.
یعنی ای پی ها با توجه به اینکه لیز و اجاره شدند ممکنه در حال حاضر لوکیشن ای پی برای کشور دیگری مثل انگلیس باشه.
نکته ای که در مورد speedtest وجود دارد این هست که سرعت تست رو بر اساس نزدیک ترین سرور نسبت به لوکیشنی که توی ای پی هست نشون می ده .
احتمالا ای پی شما ، از سری ای پی هایی هست که جدیدا خریداری شده هست و هنوز لوکیشن جدید ست نشده و همون لوکیشن قبلی باقی مانده است.
در ضمن در مورد Speed test یک نکته دیگری هم باید مد نظر داشته باشید. speedtest یک سرویسی هست که به شرایط مختلفی بستگی داره و اگر هر کدوم از شرایط وجود نداشته باشند - تست به کلی غلط در می اد.برای تست دانلود شما باید از اینترنت دانلود منیجر استفاده بکنید مانند IDM و از دیتاسنتر های معروف فایل تست سرعت دانلود بکنید - مواردی برای مثال در زیر امده است.
http://mirror.nl.leaseweb.net/speedtest/1000mb.bin
http://www.ovh.net/files/10Gb.dat
https://speed.hetzner.de/1GB.bin
https://speed.myloc.de/files/1000mb.bin
http://dc3.rapidswitch.com/1000mb.bin
-
-
-
ظاهرا vps شون قطع شده.
تیکت زدم ببینم چی میگن
-
برای من هم قطع شده ، سیستم ارسال تیکت هم از کار افتاده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan55
سرور قطعه؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
albert1983
ظاهرا vps شون قطع شده.
تیکت زدم ببینم چی میگن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
برای من هم قطع شده ، سیستم ارسال تیکت هم از کار افتاده
با سلام
بله دوست من مشکلاتی وجود داشت و ظاهرا سرویس از خود دیتاسنتر به مشکل برخورده بود.
در حال حاضر مشکل برطرف شده و شما می توانید از طریق پنل مدیریت موجود در وب سایت که هم اکنون در دسترس می باشد. اقدام به ریستارت و یا روشن کردن سرویس تون بفرمایید.
از مشکل به وجود امده عذرخواهی می کنم
-
دوست عزیز این تایم هایی که دان هست باید برا مدت زمان سرویس لحاظ شه.
-
با سلام
با وجود اینکه این مشکل متاسفانه برای 4 ساعت می باشد ولی ممنون می شم لطف بفرمایید در این مورد تیکت بزنید و توسط همکاران پاسخ گویی بشه