[QUOTE=mbjhosting;224411]اکانت پیپال من از کشوری ساخته شده که طبق قوانین پیپال نمیتونم پول واردش کنم یعنی فقط میتونم Send کنم :(
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا این همه خودتونو میپیچونید!
دلارهایی که براتون ارسال شده هکی بوده و پی پال هم الان متوجه شده و کل ارسالیها رو Charge Back کرده. واسه همینه که پولا Hold شده و کلی Dispute براتون باز شده.
ایمیل پی پال باید به این صورت باشه:
پ.نکد:We've found a potential problem with the payment detailed below. For your
protection, we have reversed the transaction.
Transaction Details
Buyer's name: ***
Buyer's email: ***
Transaction ID: ***
Transaction date: ***
Transaction amount: ***
Your transaction ID: ***
Case number: ***
+ ایمیل و اسم افرادی که دلار رو براتون Send کرده رو برام بفرستید ببینم چیکار میشه باش کرد. ...
نه هیچ کاری نمیشه کرد
اینجاست که میگن از اکانتهای مطمئن خرید کنید ها.
خوب نیست تو تاپیک دیگران بازاریابی کنید دوستان به جای اینکار اگه کسی حساب یو اس داره به داد این شخص برسه و اکانتش رو از لیمیت در بیاره
با سلام و ادب مجدد خد مت همه دوستان عزیز
همانطوری که خدمتتون عرض کردم ما داریم تمام سعیمون رو می کنیم که مشکل حل شه
و اگه تا روز شنبه باز مشکل پا برجا بود طبق صحبت های انجام شده با همکارم مانی بک رو به کسایی که واسشون پرداخت انجام دادیم رو شروع می کنیم
باز هم بخاطر مشکلی پیش اومده عذر خواهی می کنم .
موفق باشید
علی جان ما میدونیم که روز شنبه هفته آینده که میخواهید پول ها رو پس بفرستید
از جیب خودتان میباشد و این نهایت معرفت و قانون مداری میکند
در واقع باید به صورت دلار به دوستان تحویل دهند .
نظر من: منتظر Money Back نباشید، اگه راهکار دیگه ای به نظرتون میرسه سریعتر انجام بدید ...
گفته دیگه سید علی
شنبه آینده
یعنی یک هفته دیگه اونم چندین میلیون تومان باید جور کنه و به نرخ فروش دلار همان روز به ما بدهد تا بریم دلار بخریم من به خاطر همین Refund که شده بود دیتا سنتر سرور اصلی رو بست و مجبور شدم دقیقا 60 هزار تومان بابت Data restore پرداخت کنیم این خسارت را چه کسی باید پرداخت کنه گناه ما چه بوده است ؟
اینطوری نمیشه قضاوت کرد
باید خودش بیاد پست بزاره توی تالار تا تایید شود - میخواهید برگشت پول کنه یا نده - اما تکلیف رو روشن کند
خوب دیگه اینکه دلار رو از افراد مطمئن بگیرید و مطمئن باشید که طرف دلار رو از حساب خودش منتقل میکنه و حسابش ورفای شده هست و مشکلی نداره برای این روزهاست.
حالا که همه مشکل دارن جسارتا اگر کسی خواست بنده با حساب بانکی مسترکارت متصل به پی پل از کشور ارمنستان می توانم براتون پرداخت کنم و خودم هم ساکن ارمنستان هستم.
عجب
بنده که گفتم که باید خودشون بیان پست بدهند
شما هم هی میای این وسط داغ دل آتیش میزنی :d
دروود
رخداد ناگواری است که برای این دوست و همکار گرامیان پیش آمده است.
دوستان هم بهتر است به جای هیزم آتش بودن،کمی آب باشند تا ببینیم دشواری ها کی درست خواهد شد.
هنوز معلوم نشد این آقا کجا فرار کرده؟نمیاد مثل یه مرد هم حرف بزنه
mioomadin az man migreftin khob..
1200 midam, amma tazminie
hajiha_tan90@hotmail.com
شما چطوری تضمین می دی؟
=d>
خیلی تضمین عالییه حتما از شما می خرم
عزیز پست های اول همین تاپیک هم ببینی همه از آقا تعریف کردن خیلی از عزیزان هم به کلاهبرداریشون کمک کردن و تضمینشون کردن
همونا که تضمین کردن الان معلوم نیست چرا چیزی نمی گن
من تایید میکنم از یک دلار تا میلیون ها دلار خرید داشتم .
قول امروز رو داده بودن فعلاً که هنوز خبری ازشون نیست
کسی شماره تماسشو نداره ؟
به هر حال تشریف میاورند و به خیر خوشی به اتمام میرسد این دلار ها
بنده همین الان زنگ زدم ظاهرا امروز می آیند و شماره حساب می گیرند تا واریز کنند ! ( صدای ایشون پشت تلفن واضح نبود )
سلام
با پوزش بابت تاخیر اول بگم چرا نمی اومدم توی تاپیک , جواب تلفن بعضی از دوستان رو نمی دادم
چون توی این مواقع هم می خوان از آب گل آلود ماهی بگیرن و حوصله گزافه گویی ندارم
عرضم به حضورتون کسایی که پرداختشون برگشت خورده هر اطلاعاتی در مورد برگشت پولشون دارن از جمله ایمیل پی پل یا شرکت فروشنده و مبلغی که به حساب من واریز کردن رو با کد پیگیری واسم ایمیل کنن به همراه شماره کارت بانک ملی ایران خودشون تا بررسی کنیم و عودت بدیم .
ایمیل : kasipour.ali@gmail.com موضوع ایمسل اسمتون باشه
ایمیل تکراری ندید آقا چی شد فلان شد
یک ایمیل با تمام اطلاعات که دارید واسم مهمه اگه ناقص باشه یا تکراری ترتیب اثر نمی دم
موفق باشید
فقط دوستان سریع تر اطلاعاتی که خواستم رو بفرستن تا جمع بندی و اقدام کنم
به در خواست های نا معتبر ترتیب اثر داده نمیشه
تا الان فقط یک ایمیل از دوست عزیزمون Mihanwebhost داشتم
جواب مارو هم که نمی دی ایمیل زدیم