با سلام
دوست عزیز خدمت شما عرض کردیم که آی پی توسط زیر ساخت مسدود شده به دلیل استفاده به عنوان ***** شکن!
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
منم که خدمتتون گفتم من اصلا از این سرور استفاده نکردم عکس هم گرفتم براتون گذاشتم توی 15 روزی که این سرور تحویل گرفتم فقط 3 روز روشن بوده و 350 مگ استفاده شده چطور میگید که اپی شما مسدود شده اگه میخواید عکس بگیرم بزار همین جا که خودتون قضاوت کنید دلیل شما چی که میگید چرا درورغ میگید
سلام . یه سرور می خوام برای دور زدن تحریم ها برای کارهای اینترنتی با ویندوز 10 . فنلاند بهتره یا المان و ایا امکان نصب ویندوز 10هست
آقا از ساعت 3 شب بی دلیل سرور ما دان شده هرچی تیکت میزنیم تماس میگیریم هیچکسی جوابگو نیست، بخدا از هر سرویس دهنده ایرانی سرور گرفتیم به غلط کردن انداختمون...
پشتیبانیشون افتضاحه اگه کار مهمی با سرور ندارید و یه چیز تفریحی میخواهید بگیرید.
سرور ما دان شده بود هرچی تیکت دادیم، تلگرام پیام دادیم با شماره های موبایل و ثابت تماس گرفتیم کسی تا 10-15 ساعت جواب نداد.
الان دوباره سرور دان شد گفتن آپدیت فوری داشتن پرسیدم برای سرور دیگه ام (دوتا سرور خریدم ازشون) آپدیت ندارید بریم بخوابیم بدون چواب دادن تیکت رو بستن.
بخدا هر شب با استرس میخوابم که تا صبح سرور دان نشده باشه.
باز هم داستان همیشگی نصف شبی سرور دان شده دستمونم به هیچ جا بند نیست.
سلام
داداش الان چند روزه نه میتونم وارد سایت بشم نه پنل مدیریت سرور كار میكنه رینستال كنم
اپراتورا پروتكل اصلی اینترنت مختل كردن خیلی از سایتا درست كردن مشكلو ولی سایت شما هنوز همونجوری الان هی پنلم میگه لیمت یسری برنامهامم اینجوری شده واس خاطره اینترنت
درست كن سایتو وارد بتونم بشم ...
دیشب یک ویپیاس ایران سفارش دادم و تحویل داده شد ولی تا الان هنوز نتونستم به ویپساس متصل بشم. (از یک سرور دیگه هم برای اتصال تست کردم که اون هم با خطا مواجه شد)
متاسفانه تا الان هیچ کدوم از خطوط تلفن ثابت و همراه پاسخگو نبودن.
تیکت هم تقریبا سه ساعت هست که ارسال کردم.
** بهروزرسانی
مشکل از سمت خودم بود. (پروکسیای که استفاده میکردم مانع اتصال میشد.)
داداش پروتكل اصلی اینترنت جمهوری اسلامی مختل كرده با فكر اینكه میتواند سرویس نثل جدید از ریشه ***** كنه كه موفق نشد اما این كار باعت شده بسیاری آیپی و اكانت و بسیاری وبسایت مختل شدن و كلی اكانت بر اثر *****ینگ حكومتی دچار آسیب شدن به سایت نت بلاكست مراجعه كنید میبینید زده این آسیب و در تمام شبكه های اجتماعی بخصوص تلگرام گفتن این كار در آستانه نابودی كامل اینترنت ایران پیش رفته .. خودمم الان پروتكل مت فعال كردم نثل جدید روش الكس برس بعدش اونو تانل كردم در ایران این نثل آیپی ایران كاملا ضد***** میكنه و غیر قابل شناسایی ستاد *****ینگ و مانتیورینگ ایران عضو رسمی انجمن ساخت نثل جدید به روش alexbesrs هستم با كلی مشتری در تلگرام .. اگر مشكل اتصال داشتین در تلگرام آیپی من پیام بگذارید تا ساخت مشكلتون حل كنم ..@renzoooooo
وگرنه پنتا سرور حقیقتا از بهترین كیفیت های VPS استفاده میكنه من ازشون سه سرور خرید داشتم و چند مشتری هم از طرف من در چهار روز گذشته كلی سرور خریداری كردن كه ساختم براشون و همشون راضی آیپی ضد***** میكنم در روش الكس برس . كشور اختراع كننده روسیه
درود.
امکان داره یه پینگ به 8.8.8.8 و 4.2.2.4 از سرورهای ایرانتون به اشتراک بگذارید؟
دوستان عزیز بنده نمیخواهم مانع کسب و کار این بنده خدا بشوم.
ولی 2 تا مشکل اساسی دارد شرکت این دوستان.
1- سرور هایی که ارائه میدهند به هیچ عنوان به درد دانلود نمیخورد و اصلا سرعت دانلود خوبی ندارد__خیلی خیلی خوب باشد 30 مگ در ثانیه که بیشتر اوقات به 5 مگ هم میرسد.
2- پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند چه از طریق تیکت و چه از طریق تلگرام.
بنده 1 سوال از پشتیبان تلگرام کردم که 1 سرور به بنده دهید تا بتوانم حداقل با 30-40 مگ در ثانیه دانلود کنم.
2 ماه میشود که قرار هست به من جواب بدهند :))
با سلام
دوست عزیز اول اینکه اعلام نکردین کدوم سرور ما سرعت دانلودش پایینه،بهتره بصورت مستند توضیح بدید.
دوم اینکه اگه سرور تون آلمان بوده،مشتری ها دیگه همه سواد کافی دارن و میدونن که پورت هتزنر همه مثل هم و واقعا ۱ گیگ هستن،سرور ایران هم که برای هر ۵ سرور یک پورت ۱۰ گیگ داریم پس تا اینجا توضیحات شما خلاف واقعیت بوده بدون شک...
در مورد پشتیبانی هم،در صورتی که مبنای پشتیبانی شما تلگرام هست،بهتره دنبال همون فروشنده هایی باشید که پشتیبانی شون از طریق تلگرام انجام میشه چون شرکت ما مناسب شما نیست.
موفق باشید
سلام یوزر هم میتونید بدین از سرور ایران؟سرور اصلی نه فقط یوزر
اصلا و به هیچ عنوان ایشون پیشنهاد نمیشن.
پشتیبانی به معنای واقعی کلمه افتضاح. از دیروز سمت ظهر دسترسی من به ویپیاس قطع شده و تا الان به تیکتم رسیدگی نشده
هیچ کدوم از تماسهای تلفنی رو هم جوابگو نیستن.
حدود 4 ساعت از خرید سرور مجازی گذشته و هنوز نتونستم به سرور وصل بشم!
تیکت ها تا زمانی که قبل از خرید بود جواب میدادن، همین که خرید انجام شد جواب ندادن.
ویرایش: رسیدگی شد.
تا دیروز عصر مشکلی نداشتم
یهویی عصر دیروز تابحال کلا سرور دان شد. بعد فهمیدم ظاهرا به روز رسانی داشتید
ابتدا ای پی پینگ هم نمیکرد
بعد پینگ کرد اما کلا پسورد روت عوض شد. شبیه این شده که کلا سیستم عامل از نو نصب شد
دو احتمال وجود داره یا اینکه وی پی اس من حک شد که بنظر احتمال زیادی ندارد
یا اینکه به خاطر به روز رسانی که شما داشتید اشتباهی ریلود شده و همه چیز من پریده
هنوز مطمئن نیستم به کدام دلیل است . اگر به این نتیجه برم که خطا از طرف شما بود و اطلاعات من برنگردد حتما پیگیری های لازم رو خواهم کرد.
خیلی از این بابت متضرر شدم
منتظر پیگیری های بیشتر شما هستم
مشخصات سروری که خریده بودم زده بود 55 گیگ فضا. اما در داخل سرور 15 گیگ فضا نشون میده. تیکت زدم گفتن که ما 55 گیگ اختصاص دادیم ولی برای رفاه کاربران 15 گیگش رو پارتیشن بندی کردیم و بقیشو خودتون پارتیشن بندی کنید.
حدود 4 سال است که سرور دارم و از چندین شرکت سرور گرفتم این سیاست رو ندیده بودم!
لطفا برای رفاه کاربران سیاستون رو عوض کنید و کاربران رو مجبور به انجام پارتیشن بندی نکنید. الان به من دردسر پارتیشن بندی تحمیل شده.
در ضمن پشتیبانیتون هم خیلی ضعیفه متاسفانه.
با عرض سلام و احترام
با توجه به نوسانات اخیر ارز و سوء استفاده افراد سودجو در حوزهی پرداخت آنلاین ارزی، تیم کاشانپی علاقهمند است با مجموعه شما جهت پرداختهای ارزی با بهترین نرخ ارز همکاری داشته باشد. بدیهی است که نتیجه این همکاری کاهش هزینههای پرداختی شما خواهد بود.
امیدواریم با همکاری یکدیگر بتوانیم گامی در جهت بهبود فضای کسب و کار کشورمان برداریم.
برای کسب اطلاعات بیشتر و گفتگو برای شروع همکاری از طریق راههای ارتباطی زیر اقدام فرمایید:
☎️ 0910-961-6168
🆔 @KashanPay_Support
تیم کاشان پی تخصصی ترین تیم در پرداخت سرورهای Hetzner و ovh
پشتیبانی صفر
کاش حداقل جواب میدادن
هیچ جوره جواب نمیدن
ازشون سرویس گرفتم برای Adobe connect میگم وصل نمیشه میگن الان آپدیت کردیم وصل میشه
وصل نشد
سرویس رو بستند
جواب هم نمیدن، نه تلفن، نه تیکت، نه تلگرام، هیچی
سلام خدمت همه ی دوستان
متاسفانه من با اینکه نظرات دوستی دیگه رو خوندم بازم اشتباه کردم و به ایشون اعتماد کردم
الان دقیقا ۷۲ ساعته که سرور مجازی فنلاند از ایشون خریدم و یه ایپی برای من فرستادند با اطلاعات ورود به کنترل پنل
ایپی به هیچ وجه پینگ نمیده
بعد از چند ساعت منتظر بودن بهشون تیکت دادم و فکر کنم میتونید نتجیه رو حدس بزنید:58:هییییچ خبری نیست
از اونجایی که طبق روال قبلیشون ایشون حتما میخوان بیان بنده رو متهم کنند من از قبل از همه ی گفته هام و مسایل مدرک کافی تهیه کردم
نه برای شکایت و این چیزا چون پولی که ایشون از خوردنش داره حال میکنه واقعا رقمی نیست ولی هرکس شک داره میتونه پیام بده تا براش همه چیزو بفرستم
پول کمیه ولی ارزش وقتی که ازمن گرفتن بسیار زیاده
مثل بقیه حرف از شکایت نمیزنم ولی واقعا اگر انقدر لنگ پولی یه پیام خصوصی بده بهم
من با چندتا از دوستام یه کمپین کوچیک راه انداختیم واسه کمک به نیازمندا
مطمین باشید خیلی بیشتر از این ۳۰ -۴۰ تومنا میتونیم ساپورتتون کنیم اگر تعداد اعضای خانواده هم تا ۴ نفر باشه میتونیم تحت پوشش خودمون بگیریم مشکلی نیست
به عنوان کسی که سه ماه مشتریشون بودم... میتونم بگم کیفیت سرورهاشون متوسط رو به بالا هست پینگ خوبی با ایران داره و راحت میتونی کار کنی
ولی پشتیبانی واقعا داغونی دارند و دیر پاسخ میدن ! مثلا از اول عید تا الان هنوز پاسخ تیکت رو ندادن ...سری های قبل هم تاخیرشون از 3 ساعت الی بیشتر بود :\
متاسفانه بنده هم اشتباه دوستان رو انجام دادم و از ایشون خرید کردم که سرمکلاه رفت الانم نه تلفن نه تیکیت جواب نمیدن نه پول رو برگشت میزنن واقعا همچین ادمایی یه روزی تاوان پس میدن
سلام. ایشون کلا دیگه هیچجوره جوابگو نیست؟ کنسله کلا؟
من حدود 2 ماه سرویس داشتم، راضی بودم. البته به جز همون اولِ اول که گفتم سرور میکروتیک میخوام، یه سرور دادن، بعد گفتن این سرور ما قابلیت نصب میکروتیک نداره! اونم که انتقال دادن به یه سرور دیگه در عرض یکی دو ساعت. بخاط همین، من با پشتیبانیشون در تماس نبودم که قضاوت کنم، ولی سرویسشون کاملا همونی که بود که قرار بود باشه.
دوستانی که به مشکل خوردن، میشه لطفا بگن سرویس خریدن یا تمدید کردن؟
والا من ازشون حدود هشت ماهی هست سرویس دارم مشکلی هم ندارم گاهی دیر جواب میدن ولی بدون جواب هم نمیزارن تمدید هم چن روز قبل زدم هنوزم مشکلی ندارم
احتمالا پشتیبانیشون نفر کم دارن مه دیر پاسخ میدن
منم سوالم همینه، اینکه این دوستان که همه به مشکل خوردن، همه خرید جدید کردن؟ یا کسی هم بوده که تمدید کرده باشه و به مشکل خورده باشه. چون منم میخوام تکلیفم معلوم شه ببینم تمدید کنم یا نه.
خیلی ممنون از شما که اطلاع دادید.
به هر حال اگه پشتیبانیشون هم نفر ندارن، باید یجوری به مشتری اطلاع بدن.
اگه کس دیگهای هم سرویس تمدید کرده ممنون میشم اعلام کنه.
دوستان قبل از خرید دقت کنن و تحقیق کنن بعدش که به مشکل نخورین،
پست قدیمی ایشون با یک نام دیگه
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=86111&page=11
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...l=1#post287980
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...l=1#post286611
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=74851
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=94472
سلام
بعد از این که این پیام رو اینجا گذاشتم جواب تیکت رو بهم دادن و بهم گفتن اطلاعاتتون رو بک آپ بگیرید که یه os جدید با همون اندازه ی گفته شده بهتون بدیم. (حالا دوباره چندین ساعت باید صرف کانفیگ سرور بکنم)
متاسفانه یه مشکل دیگه سرعت پایین شبکه هست. همون اول وقتی داشتم سرور آپدیت رو متوجه شدم که کنده ولی الان دقیق با یه سرور دیگه و با سایت speedtest.net تست کردم و اطمینان کسب کردم.
من که کلا بیخیال شدم و سرویسم رو هم تمدید نخواهم کرد.
فایل پیوست 40368
فقط تو رو خدا جوابشو تو نماد
پسر جان چند سالته که میخوایی شکایت کنی؟
تو همین طوری بری اول باید رضایت شاکی هاتو بگیری بعد شکایت کنی
دوستان جدید قدیم به هیچ وجه خرید ازشون پیشنهاد نمیشه
کاملا کلاه بردار
به هیچ وجه ازشون خرید نکنید .
من ازشون خرید کردم و سرور مشکل داشت بعد از حدود 48 ساعت سرورو تحویل دادن
برای هارد بعد خرید متوجه شدم از 55 گیگی که توی مشخصات ذکر شده بود کمتر 10 گیگ پارتیشن بندی شده و تیکت و پیام دادم که درستش کنن 5 یا 6 روزه هیچ گونه جوابی نمیدن و
سرور هر چند ساعت یبار خاموش میشد و مجبور بودم برم روشنش کنم بهشون پیام دادم و گفتم گفتن مشکل سخت افزاری داره و فردا انتقال میدیم بعد یک هفته هنوز هیچ خبری نشده. چند روزه کلا سرور پنلش نیست و کار نمیکنه . سرور از دیروز تا الان خاموشه و هرجور پیامی میدم با اینکه انلاین هستن نمیخونن.
خلاصه که همه جور سرویس دهنده ای دیده بودیم به جز این شکلیش و سعی کنید هیچ جوره ازشون خرید نکنید که همون ساعت اول پشیمون میشید از این کیفیت مسخره و پشتیبانی بدتر از اون :-w
من تابحال با خیلی از ارائه دهندگان سرویس کار کرده ام
اما مزخرف ترین پیشتبانی رو این سایت داره
یک نمونه:
یک وی پی اس خرید با فضای 75 گیگ اما تنها امکان استفاده از 20 گیگ برایم فراهم است (اگر نگیم مصداق کم فروشی و..)
بارها به انها تیک زده ام یک پاسخ بیخود میدهند میکند و بعد هیچ ترتیب اثری نمیدهند
مثلا چند روز پیش اعتراض کردم پاسخ داده اند که :
منم گفتم بله اما سه روز گذشته هیچ که هیچ .نقل قول:
آیا در حال حاضر در سرور دیتا دارید؟
عین همین رفتار دو سه بار دیگر هم اتفاق افتاده
واقعا متاسفم برای خودم که یک سرویس شش ماهه از اینها گرفتم
یعنی با این تفاسیر ما ازشون سرور نخریم ؟؟؟
سرور رم ۲ گیگ برای آپلود دانلود نیازه
سرعت بالا در آپلود و دانلود مد نظر هست
اگر دوستان کسی آفر داره ممنون میشم پ.خ بفرستن
ممنون از دوستان که وقت میزارن و تجربه های خودشون رو میگن
من میخواستم از ایشون سرور بگیرم و با این توصیفاتی که داشتند دوستان دیگه این کار رو نمیکنم
یک هفته هست نه جواب تیکت میدن
نه سرور رو تحویل میدن
نه جواب تلفن رو میدن!!!!
بی شک بدترین سایت ارائه دهنده سرویس در ایران
سرویس هاشون خوبه اما پشتیبانی افتضاح هست اگر سرورتون براتون مهمه و پشتیبانی نیاز دارین اصلا اینجا پیداتون نشه