-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
ای پی اصلی نیست.یع ای پی همین جوری زدم:-p
- - - Updated - - -
یه نمونه ای پی هلندتون و پ خ کنید
دوست من یه ای پی همینطوری که پینگ نمی ده. من فکر کردم ای پی شماست که دارید ازش پینگ می گیرید.
درخواست ای پی هلند رو از طریق تیکت بدید براتون ارسال می شه
-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
فروش همچنان ادامه دارد....
پنل سرویس هم اضافه گردید
-
من ازشون یک سرور خریدم . برای تست . خوبه و فقط تنها ایرادی که داره از نظر من اینه که کاربر نمیتونه سیستم عامل خودش نصب کنه . چون من نیاز دارم سیستم عامل و عوض کنم
-
دوست من پنل آماده شده و در دسترس هست - نمایی از پنل نیز در پست اول قرار داده شده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست من پنل آماده شده و در دسترس هست - نمایی از پنل نیز در پست اول قرار داده شده است
نصب سیستم عامل هنوز بزودی هست
-
کاش تلگرام هم داشتین یا حداقل یه پشتیبانی انلاین لحظه ای.
پنل انتخاب و نصب سیستم عامل اگه اماده هست من سفارش بدم ؟
-
با سلام
دوست من عموما تیکت های پرسشی خیلی سریعتر و نهایتا در 30 دقیقه پاسخ داده می شوند
اما در مورد پنل - در حال حاضر سفارش و نصب سیستم عامل انتخابی اتوماتیک انجام می شه.
اما در صورتی که بخواهید بعد از سفارش اقدام به تعویض سیستم عامل بفرمایید به پنل کاربری تا اخر این هفته اضافه خواهد شد.
بنابراین در صورت تمایل به خرید اقدام بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
اما در مورد پنل - در حال حاضر سفارش و نصب سیستم عامل انتخابی اتوماتیک انجام می شه.
اما در صورتی که بخواهید بعد از سفارش اقدام به تعویض سیستم عامل بفرمایید به پنل کاربری تا اخر این هفته اضافه خواهد شد.
بنابراین در صورت تمایل به خرید اقدام بفرمایید
اوکی من برای تست سرویس دهیتون امروز یک سفارش ثبت کردم که تحویل طول کشید.
سیستم عامل اوبونتو 16 رو انتخاب کردم ولی اوبونتو 18 تحویل دادن (حالا خیلی ایراد نداره ولی دقت در درخواست مشتری مهمه)
الان چند ساعت هست تحویل گرفتم ولی فقط نیم ساعت تونستم وصل بشم(قطعی یا خاموشی داره)
میانگین زمان پاسخگویی تیکت در تایم کاری هم بالا هست(چندین ساعت انتظار)
پنل ریست و تغییر سیستم عامل تا این لحظه وجود نداره(قول هفته اینده داده شد)
شماره تماس هم متاسفانه وجود نداره( نه تلفن شرکت و نه همراه شخصی)
تا اینجا برای روز اول راضی نبودم ولی مجددا نظرم رو درباره سرویس به روز میکنم
انشالله که اتفاقات امروز اتفاقی باشه
-
با سلام
به دلیل به عده تغییرات در سیستم تحویل به شکل کاملا موقت از کار افتاده بود برای همین همکاران به صورت دستی نصب کردند و تحویل دادند
ظاهرا همین اشتباه در سیستم عامل نیز برای همین مورد بوده و از این مورد ازتون عذرخواهی می کنم
دوست من تیکت های شما همه در کمتر از 30 دقیقه پاسخ داده شده اند بجز اولین تیکتتون مورد که ساعت 12 شب داده بودید.
در حال حاضر متوجه می شم که چرا درخواست چت انلاین داشتید ولی متاسفانه پاسخ به تیکت زمان بر هست.
پنل نیز همونطور که گفته شده در طی این هفته برای همه یوزر ها با تمامی امکانات فعال خواهد شد.
این جزو یکی از قوانین ماست لطفا مد نظر داشته باشید.
۳.۴ کلیه مشتریان موظف هستند درخواستهای پشتیبانی خود را به زبان و فونت فارسی از سیستم پشتیبانی ارسال نمایند و از تماس با تلفنهای واحد فروش، فرمهای تماس با ما و… برای پیگیری درخواستهای پشتیبانی خودداری کنند.
تذکر: بجز ارسال تیکت و ایمیل سایر روشهای ارتباطی مانند تماس تلفنی، چت و … مستند نبوده و شرکت نیز صرفا موظف به پاسخگویی از طریق تیکت و ایمیل میباشد و نه از طرق دیگر.
در حال حاضر نیز مشکل عدم ارتباط شما توسط دوستان بررسی می شود و بزودی نتیجه از طریق تیکت برای شما ارسال خواهد شد
-
یک سفارش ساعت 17:15 ثبت کردم ولی هنوز تحویل نگرفتم و تیکت هم 18:17 که هنوز جواب ندادن تحویل سفارش و جواب تیکت که راضی کننده نبوده بعد از تست سرور تکمیل میکنم از سرور راضی هستم یا خبر
-
با سلام
دوست من دقیقا قبل از ثبت تیکت شما سرویس شما تحویل داده شد.
به دلیل به عده تغییرات در سیستم تحویل به شکل کاملا موقت از کار افتاده بود برای همین همکاران به صورت دستی نصب کردند و تحویل دادند. که از بابت تاخیر این مورد از شما نیز عذرخواهی می کنم
در حال حاضر مشکل سیستم تحویل نیز حل شده است.
اما دوستان واقعا احساس می کنم یا از زمان پاسخ گویی به تیکت انتظار زیادی دارند یا واقعا تیکت رو با چت روم اشتباه گرفتند. دلیل اینکه ما از چت انلاین استفاده نمی کنیم همین هست ! چون باید به مشکلات کاربران با دقت و به نوبت رسیدگی بکنیم
تیکت ثبتی شما در طی 1 ساعت پاسخگویی شده است. حالا اگر انتظار پاسخگویی زیر 5 دقیقه برای مشکل فنی داشتید متاسفانه چنین امکانی در مجموعه ما نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من دقیقا قبل از ثبت تیکت شما سرویس شما تحویل داده شد.
به دلیل به عده تغییرات در سیستم تحویل به شکل کاملا موقت از کار افتاده بود برای همین همکاران به صورت دستی نصب کردند و تحویل دادند. که از بابت تاخیر این مورد از شما نیز عذرخواهی می کنم
در حال حاضر مشکل سیستم تحویل نیز حل شده است.
اما دوستان واقعا احساس می کنم یا از زمان پاسخ گویی به تیکت انتظار زیادی دارند یا واقعا تیکت رو با چت روم اشتباه گرفتند. دلیل اینکه ما از چت انلاین استفاده نمی کنیم همین هست ! چون باید به مشکلات کاربران با دقت و به نوبت رسیدگی بکنیم
تیکت ثبتی شما در طی 1 ساعت پاسخگویی شده است. حالا اگر انتظار پاسخگویی زیر 5 دقیقه برای مشکل فنی داشتید متاسفانه چنین امکانی در مجموعه ما نیست
ممنون از سرور
نظرم راجبه سرور تمام امکانات عالی هست حتی نیاز به رجیستر توسط خودمون نبود و زحمتش رو خودشون کشیدن و سرعت دانلود عالی بود سرور هلند . سی پی یو و رم کامل اختصاصی هست تو سرور
راجبه تیکت
متاسفانه چون انقدر جواب تیکت های رو قبلا زود جواب گرفتیم شاید انتظار زیادی باشه از همه ی شرکت های که زود جواب بدن و این مشکل از شما نیست از ماست چون قانونا 72 ساعت زمان پاسخگویی هست اما چون خودتون توی یکی از همین پست ها گفتید زیر نیم ساعت جواب می دید من این مورد رو ذکر کردم.
راجب زمان تحویل سرو
خوب چون زمانی برای تحویل نزدید خیلی ها از جمله بنده فکر می کنیم تحویل فوری هست . بنده سرور از جاهایی گرفتم که 24 ساعت هم زمان برد ولی چون از قبل این موضوع اعلام شده بود منتظر نبودیم . اگر لطف کنید برای مشتری ها یک زمانی مثلا تحویل در 3 ساعت ذکر کنید خیلی اتظار ها و سوالات مشتری هاتون کم میشه.
و نکته آخر انقدر عصبانی نشید . همینطوریشم تا شب کلی فکرمون درگیر هست . خودتونو جای مشترکین بزارید . (می دونم سخته)
-
با سلام ممنون از شما بابت نظرتون
خدمت شما عرض کنم.
بنده در مورد تیکت های پرسشی (مثل تخفیف - نمایندگی - سوال در مورد منابع و ....) عرض کردم که زیر 30 دقیقه جواب داده می شه و توی همون پست هم خدمتت دیگر دوست گرامی عرض کرده بودم که عینا براتون کوت می کنم
نقل قول:
ولی تیکت شما فنی بود و در مورد تحویلی بود که انجام نشده بود. بنابراین ممکنه زمان بر باشه
اما در مورد تحویل هم تا قبل از 4-5 ساعت پیش همه چیز بدون مشکل بود و زمان تحویل بین 2 الی 15 دقیقه بود (بسته به سیستم عامل) ولی چون مشکل نرم افزاری داشتیم این مساله تحویل برای شما و سایر دوستان پیش امد
اما واقعیتش بنده عصبانی نبودم و نیستم ، حق مشتری می باشد که از سرویسش انتقاد و یا نظر دهد ولی در جانب قضیه این حق هم برای ما محفوظ هست که به انتقادات پاسخ دهیم.
با اینحال در صورتی که سوتفاهمی پیش امده و یا سهوا باعث القا رفتار زننده شدیم از شما عذرخواهی می کنم. ولی بنده صرفا قصد پاسخ داشتم و نه هتک حرمت!
با تشکر
-
سلام ایا روی سرور هاتون میشه سرور پروکسی ران کرد ؟ http پورت (80)
-
با سلام
مشکلی در اجرا این مورد وجود ندارد!
-
خودتون کانفیگ هم انجام میدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepehrmj
خودتون کانفیگ هم انجام میدید ؟
با سلام در صورت درخواست با هزینه نا چیزی به شکل یکبار بله انجام می شه
-
سلام امکان نصب و راه اندازی هاستینگ هم روی سرورها هست؟
سی پنل
اگر بله هزینه کامل نصب و کانفیک و لایسنس + لایت اسپید برام خصوصی بفرستید
-
با سلام خدمت دوستان گرامی
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی راه اندازی گردیده و شامل قابلیت های زیر می باشد:
مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل
در حال حاضر پنل بر روی سرور های ثبتی جدید به شکل اتوماتیک فعال می شود ولی نهایتا تا 48 ساعت آینده بر روی تمامی اکانت ها و سرورهای مجازی قبلی نیز فعال سازی خواهد شد و از طریق قسمت "سرویس های من" و انتخاب سرور مد نظر در دسترس خواهد بود.
از تمامی دوستان که در این مدت صبوری کردند صمیمانه سپاسگذاریم. نمونه اسکرین شات از پنل در زیر ضمیمه شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام خدمت دوستان گرامی
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی راه اندازی گردیده و شامل قابلیت های زیر می باشد:
مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل
در حال حاضر پنل بر روی سرور های ثبتی جدید به شکل اتوماتیک فعال می شود ولی نهایتا تا 48 ساعت آینده بر روی تمامی اکانت ها و سرورهای مجازی قبلی نیز فعال سازی خواهد شد و از طریق قسمت "سرویس های من" و انتخاب سرور مد نظر در دسترس خواهد بود.
از تمامی دوستان که در این مدت صبوری کردند صمیمانه سپاسگذاریم. نمونه اسکرین شات از پنل در زیر ضمیمه شده است.
تیکت دادم بی زحمت پاسخ بدین...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
exinous
تیکت دادم بی زحمت پاسخ بدین...
با سلام
دوست من این اطمینان به شما داده می شه که پاسخ تیکت ها در اسرع وقت توسط دوستان پشتیبان داده می شه!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irshishar
سلام امکان نصب و راه اندازی هاستینگ هم روی سرورها هست؟
سی پنل
اگر بله هزینه کامل نصب و کانفیک و لایسنس + لایت اسپید برام خصوصی بفرستید
با سلام
براتون پیام خصوصی شد
-
بعد چندتا پروکسی میشه ارایه داد ؟
-
با سلام
ممنون می شم برای اطلاعات بیشتر از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید
-
سلام
من دوروزه تیکت ارسال کردم اما جوابی از طرف شما دریافت نکردم
-
با سلام دوست من ذسترسی به اینترنت فعلا در کل کشور شدیدا محدود شده - لطفا صبوری بفرمایید
-
سلام . تحویل سرویس مگه اتوماتیک نیست ؟ پس چطور هنوز خرید صبح تحویل نشده ؟!تیکت هم که جواب ندادین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
سلام . تحویل سرویس مگه اتوماتیک نیست ؟ پس چطور هنوز خرید صبح تحویل نشده ؟!تیکت هم که جواب ندادین
با سلام
تحویل برای تمامی سرور ها بجز امریکا به شکل اتوماتیک می باشد.
به دلیل قطعی اینترنت به شکل سراسری و وجود برخی قسمت های وبسایت در خارج از کشور امکان ورود به قسمت مدیریت و پاسخ گویی وجود نداشت
امروز بعد از وصل شدن به تمامی تیکت ها پاسخ گویی شد. از همه دوستان بابت این مورد معذرت خواهی می کنم
-
درود
امکان ارائه سرور تست وجود داره ؟
-
چرا در سفارش ها-انخاب اس اس دی نیست؟
کدام کشور اس اس دی دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edward71
درود
امکان ارائه سرور تست وجود داره ؟
با سلام
متاسفانه خیر ولی تا 3 روز امکان برگشت وجه به شکل کامل وجود دارد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
چرا در سفارش ها-انخاب اس اس دی نیست؟
کدام کشور اس اس دی دارید؟
با سلام
کشور امریکا - هلند و انگلیس دارای اس اس دی می باشند و اخیرا اضافه شده اند. در طی همین هفته قصد بروزرسانی کارت خرید رو داشتیم که مشکلات اینترنتی به وجود امد.
در حال حاضر صرفا بر روی هلند وجود دارد و شما می تونید از هلند سفارش بدید و در صورت نیاز به تغییر لوکیشن تیکت بدید تا براتون انجام بشه
از بابت این مساله عذرخواهی می شود
-
با سلام یه سرویس از شما خریدم بی زحمت فعالش کنید با تشکر
-
با سلام
دوست من در صورتی که از امریکا باشه به شکل دستی نصب و راه اندازی می شود. صبوری بفرمایید بزودی خدمتتون تقدیم خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من در صورتی که از امریکا باشه به شکل دستی نصب و راه اندازی می شود. صبوری بفرمایید بزودی خدمتتون تقدیم خواهد شد
اوکی ولی من برای آلمان خریدم . با تشکر . راستی الان تو ناحیه کاربری زده فعال . ولی چجوری اطلاعات ورود رو پیدا کنم؟ منظورم یوزر و پسورد هستش
-
دوست من اگر در ناحیه کاربری براتون فعال زده اطلاعات براتون ایمیل شده است
-
مرسی همه چیز عالیه . فقط وقتی از تو پوشه wwwroot میخوام فایل دانلود کنم حجم نمیده و دانلود نمیشه .
اینکارم کردم : دوست عزیز رویپوشه wwwrootکه برای انلود گذاشتی راستت کلیک کن بعد properties انتخاب کن بعد گزینه secutiry رو انتخاب کن بعد add رو بزن و تو اون قسمت ever رو تایپ کن
ولی فایده نداشت . یه لطفی میکنی کمکم کنی؟
-
دوست من ممنون می شم موارد مرتبط به پشتیبانی رو صرفا از طریق تیکت پیگیری بفرمایید.
دوستان قطعا در اولین فرصت رسیدگی می کنند
-
سلام خسته نباشید
دیتاسنتر هلند و امریکا رو میفرمایید + نوع هارد
با تشکر
-
با سلام
دیتاسنتر امریکا FDCSERVERs و nexeontech
هلند Serverius
نوع هارد برای هر دو هم SSD موجود هست و هم HDD
-
سلام
چند سوال از خدمتتون داشتم
سرور های مجازی هلند به صورت پیشفرض ssd هستن؟
در سرور های مجازی که ارائه میدید منابع کاملا اختصاصی هستش؟
سرعت دانلود و آپلود در سرور های مجازی هلند چقدر هستش؟(دانلود و آپلود زیادی ندارم اما سرعت برام بسیار مهمه)
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abrand
سلام
چند سوال از خدمتتون داشتم
سرور های مجازی هلند به صورت پیشفرض ssd هستن؟
در سرور های مجازی که ارائه میدید منابع کاملا اختصاصی هستش؟
سرعت دانلود و آپلود در سرور های مجازی هلند چقدر هستش؟(دانلود و آپلود زیادی ندارم اما سرعت برام بسیار مهمه)
با تشکر
با سلام
نه دوست من ، همه سرور ها و قیمت ها به شکل پیشفرض با هارد HDD هستند. با اینحال امکان ارائه سرور هلند با هارد ssd با کمی هزینه اضافه وجود دارد.
منابع کاملا اختصاصی هست و در مورد پرت هم ، پرت سرور اختصاصی (اصلی) 1Gbps کاملا اختصاصی می باشد. که نمونه تست آن از وب سایت اسپید تست در زیر ضمیمه شده است