1 فایل پیوست
پاسخ : ۵۰ درصد تخفیف سرور مجازی ایران مدت محدود | آسیاتک | برج میلاد | ssd | پهنای باند نامحدود | فراویر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fuladpanjeh
سلام. من استفاده خاصی جز وب گردی نکردم! اونم نیم ساعت که حدود 5 بار قطعی داشت! شما باید تو این متن می تونشتید کسانی که سوریس های *****شکن راه میندازن و سرویس دهی می کنند، نه اینکه یک متن کلی باشه که در هر صورت کاربر رو محکوم میکنه و از شما سلب مسئولیت. من نمیتونم این تعهد رو ارسال کنم! تلفن ثابت هم ندارم. این تعهد به همراه ماده و تبصره نیست و راحت میتونند بی چون و چرا پرونده بسازند برای آدم! ترجیح میدم سرویسی که نیم ساعت هم استفاده نکردم رو استفاده نکنم! اگه مسئولیت پذیر هستید لطفا برگشت بزنید، چون این شرایط رو قبل از خرید باید ذکر می کردید (من با شرایط جدید موافق نیستم!).
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziarbe
بنده تمایلی برای ارائه مدارک و استفاده از سرویس ندارم
شما باید قبل ارائه سرویس میگفتید این موضوع رو
به هر حال شماره کارت در تیکت ارسال شد لطفا پول رو برگشت بزنید
مشکل از سمت فروشنده نیست, مشکل از " دیتاسنتره و .. " قوانین لحظه ای در حال تغییرن ... سرویس دهنده ها و فروشنده ها مجبورن تابع باشن وگرنه چیزی جز نابودی کسب و کار و از نون خوردن افتادن گیرشون نمیاد..
باور کن هیج کدوم ته دلشون راضی به این شرایط نیست.
پاسخ : ۵۰ درصد تخفیف سرور مجازی ایران مدت محدود | آسیاتک | برج میلاد | ssd | پهنای باند نامحدود | فراویر
دوست عزیز من از شما سرویس خریدم یه ای پی و پسورد دادید که هیچ وقت فعال نشد امروز تیکت زدید با این شرایط سرویس فعال میشه اینو چرا قبل از ارائه سرویس نگفتید که ما حق انتخاب داشته باشیم تیکت زدم لطفا پول من را عودت بدید پولی گرفتید و در قبالش هیچ سرویسی ارائه نکردید
این شرایط را برای ماهم بوجود آوردند و ماهم تابع هستیم ارسال یک تعهد نامه در صورتی که مطمئن هستید مصرف معمولی دارید کار پیچیده ای نیست
سرویس که تحویلتون شده فقط دیتاسنتر آیپی هارو بسته و در قبالش تعهد نامه استفاده صحیح از ما خواسته مدارک هم پیش ما میمونه تا زمانی که مشکلی پیش نیاد به کسی داده نمیشه
لطفا هر موردی هست تیکت بزنید در خدمتیم
دیتاسنتر بیخود کرده آی پی ها رو بسته بدون امکان برگشت هزینه
هزینه ای که ما به شما دادیم و شما به دیتاسنتر دادید رو ازشون بگیرید اگر میخوان این جوری مسخره بازی دربیارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fuladpanjeh
برای شما هم الان قطعه؟
برای من از پنج شنبه بامدادش قطع شد که فراویر هم انگار نه انگار عوض این که به اون *** ها تو آسیاتک بگه باید هزینه رو پس بدن فقط میگن چیزی نیست و یه تعهد نامه هست و از این حرفا
من میدونم دست فراویر نیست و آسیاتک این بازی رو دراورده ولی حداقل کاری که این شرکت میتونست بکنه این بود که یه حرکتی انجام بدن که آسیاتک پولا رو نخوره یه آبم روش سواستفاده از شرایط موجود
جهت اطلاع دوستان
تمامی افرادی که مدارک ارسال کردن سرویسشون بدون مشکل برقرار هست
افرادی هم که هنوز سرویس تحویل نگرفته بودن و از ابتدا گفتن میخوان سرویس های غیر مجاز نصب کنن تیکت دادند و مبالغ عودت داده شد
تشکر از تمامی مشتریانی که وفاداری خود را به فراویر اثبات کردند انشالله میزبان خوبی برای همه شما عزیزان خواهیم بود
سلام. من یه وی پی اس لینوکسی میخوام چطور میتونم الان سفارش بدم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianait
سلام. من یه وی پی اس لینوکسی میخوام چطور میتونم الان سفارش بدم ؟
سلام موجودی محصولات بروز شد الان میتوانید از طریق سایت سفارش خود را ثبت نمائید.
چند روزی هست از سرور ایران این سرویس دهنده استفاده می کنیم.غیر از اینکه دیر تحویل دادن به خاطر شلوغی های اخیر و مشکل از طرف دیتاسنتر بود که مدارک میخواست.مورد دیگه ای نبود و سرور بدون مشکل کار میکنه.امیدوارم همین طوری بمونه.
پشتیبانی خوب و خوش برخورد
پشتيباني بسيار سريع و عالي 😊
از برخورد خوب آقای دهقانی مچکریم .
1سرور سفارش دادم هم کیفیت خوب بود هم برخورد ایشون
فقط اگر شماره ی پشتیبانی صحیح رو در سایت درج کنند ممنون میشیم ;)