-
پاسخ : ---> سرور محازی آلمان و فنلاند ( nvme , ssd , sata ) چندین سال سابقه درخشان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nobleyam
سلام
کد تخفیف 50 درصدی دیگه کار نمیکنه؟
سلام و احترام
با توجه به درخواست همراهان و مشتریان محترم ، تخفیف 50 درصدی مجددا فعال شده و تا پایان آبان ماه فعال خواهد بود .
منتظرتان هستیم :53:
-
1 فایل پیوست
پاسخ : ---> سرور محازی آلمان و فنلاند ( nvme , ssd , sata ) چندین سال سابقه درخشان
بنده دیروز یه سرور مجازی رم 4 گیگ فنلاند هارد nvme از ایشون خریداری کردم اما موقع تحویل فهمیدم که هارد سرورشون خیلی ضعیفه و سرعتش در حد 100 mb/s هست تیکت زدم که عودت وجه بدن اما ایشون عودت ندادن و یه عکس تلگرام فرستادن که مثلا هارد سرور Nvme هست بعد تو اون عکس مشخصه ایشون علاوه بر هارد تو رم و پردازنده هم کم فروشی میکنند از ایشون سرور خریداری نکنید از طریق ای نماد پیگیر هستم
تصاویر پیوستی رو ببینید
فایل پیوست 39710
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
بنده دیروز یه سرور مجازی رم 4 گیگ فنلاند هارد nvme از ایشون خریداری کردم اما موقع تحویل فهمیدم که هارد سرورشون خیلی ضعیفه و سرعتش در حد 100 mb/s هست تیکت زدم که عودت وجه بدن اما ایشون عودت ندادن و یه عکس تلگرام فرستادن که مثلا هارد سرور Nvme هست بعد تو اون عکس مشخصه ایشون علاوه بر هارد تو رم و پردازنده هم کم فروشی میکنند از ایشون سرور خریداری نکنید از طریق ای نماد پیگیر هستم
تصاویر پیوستی رو ببینید
فایل پیوست 39710
نظر شما محترم ، از طریق تیکت هم چندین بار پیگیر کردید ، خدمتتان عرض شد کندی روی هارد سرور مشاهده نمیشود . سرور شما بررسی شد . نتیجه هم در تیکت خدمتتان ارسال شده است :
کد:
[root@server ~]# hdparm -Tt /dev/sda/dev/sda:
Timing cached reads: 14422 MB in 2.00 seconds = 7228.80 MB/sec
Timing buffered disk reads: 3374 MB in 3.00 seconds = 1124.02 MB/sec
از طرفی هم پیشنهاد تغییر مجازی ساز نیز به شما داده شد اما شما بدون توجه فقط قصد تخریب پویان آی تی را دارید ، که انشالله موفق نخواهید شد .
ضمن اینکه شما سفارش لایسنس نیز داشتید و همانطور که احتمالا مطلع هستید لایسنس ها به صورت مستقیم پرداخت میشوند و امکان عودت آن نیز وجود ندارد .
اگر سرور مشکل خاصی داشت میتوانید مجددا از طریق تیکت پیگیری فرمایید ، اگر قابل قابل رفع نبود میتوانید درخواست عودت وجه دهید . در غیر این صورت امکان عودت وجه وجود ندارد .
در هر حال میتوانید از اینماد پیگیری فرمایید ، در خدمتتان هستیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dc.saeed
نظر شما محترم ، از طریق تیکت هم چندین بار پیگیر کردید ، خدمتتان عرض شد کندی روی هارد سرور مشاهده نمیشود . سرور شما بررسی شد . نتیجه هم در تیکت خدمتتان ارسال شده است :
کد:
[root@server ~]# hdparm -Tt /dev/sda/dev/sda:
Timing cached reads: 14422 MB in 2.00 seconds = 7228.80 MB/sec
Timing buffered disk reads: 3374 MB in 3.00 seconds = 1124.02 MB/sec
از طرفی هم پیشنهاد تغییر مجازی ساز نیز به شما داده شد اما شما بدون توجه فقط قصد تخریب پویان آی تی را دارید ، که انشالله موفق نخواهید شد .
ضمن اینکه شما سفارش لایسنس نیز داشتید و همانطور که احتمالا مطلع هستید لایسنس ها به صورت مستقیم پرداخت میشوند و امکان عودت آن نیز وجود ندارد .
اگر سرور مشکل خاصی داشت میتوانید مجددا از طریق تیکت پیگیری فرمایید ، اگر قابل قابل رفع نبود میتوانید درخواست عودت وجه دهید . در غیر این صورت امکان عودت وجه وجود ندارد .
در هر حال میتوانید از اینماد پیگیری فرمایید ، در خدمتتان هستیم .
بنده اگه قصد تخریب شما رو داشتم از همون اول تو انجمن پست میذاشتم شما ظاهرا فرق بین هارد hdd و هارد nvme رو نمیدونید لایسنس هم اشتراکی هست 8 تومنه شما میدید 15 تومن به هر حال این سرور ترکیده و سرعتش خیلی پایینه مبلغ 50 تومن پولی نیست ولی شما گویا کارتان کلاه برداری هست چون کسی بخاطر 50 تومن شکایت نمیکنه
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
بنده اگه قصد تخریب شما رو داشتم از همون اول تو انجمن پست میذاشتم شما ظاهرا فرق بین هارد hdd و هارد nvme رو نمیدونید لایسنس هم اشتراکی هست 8 تومنه شما میدید 15 تومن به هر حال این سرور ترکیده و سرعتش خیلی پایینه مبلغ 50 تومن پولی نیست ولی شما گویا کارتان کلاه برداری هست چون کسی بخاطر 50 تومن شکایت نمیکنه
لیست مجازی ساز های موجود (مجازی ساز سرور شما نیز مشخص شده است ) :
فایل پیوست 39715
نوع هارد مجازی ساز NVMe است . تمامی اسناد و مدارک موجود است و در تیکت نیز خدمتتان ارسال شده است . حتی میتوانیم دسترسی مجازی ساز برای این سرور را نیز خدمتتان ارسال کنیم . پویان آی تی بیش از 4 سال است که فعالیت دارد . سعی نکنید برای رسیدن به هدف خود از اصلاحات دروغ و تهمت استفاده کنید .
همانطور که خدمتتان عرض شد شما میتوانید پیگیری قانونی فرمایید . مطمئن باشید با تخریب به نتیجه ای نخواهید رسید .
بازدید کنندگان اگر پست های ارسال شده در انجمن توسط شما را مشاهده کنند احتمالا موضوع را خواهند فهمید .
در خدمتتان هستیم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dc.saeed
لیست مجازی ساز های موجود (مجازی ساز سرور شما نیز مشخص شده است ) :
فایل پیوست 39715
نوع هارد مجازی ساز NVMe است . تمامی اسناد و مدارک موجود است و در تیکت نیز خدمتتان ارسال شده است . حتی میتوانیم دسترسی مجازی ساز برای این سرور را نیز خدمتتان ارسال کنیم . پویان آی تی بیش از 4 سال است که فعالیت دارد . سعی نکنید برای رسیدن به هدف خود از اصلاحات دروغ و تهمت استفاده کنید .
همانطور که خدمتتان عرض شد شما میتوانید پیگیری قانونی فرمایید . مطمئن باشید با تخریب به نتیجه ای نخواهید رسید .
بازدید کنندگان اگر پست های ارسال شده در انجمن توسط شما را مشاهده کنند احتمالا موضوع را خواهند فهمید .
در خدمتتان هستیم
موفق باشید
هارد nvme نیست ssd samsung هست بررسی کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
هارد nvme نیست ssd samsung هست بررسی کردم
دیگه چیکارتون کنم :) ما هر چی میگیم شما متوجه نمیشید اما سعی کنید متوجه بشید ،
مشخصات هارد :
2 x 512 GB NVMe SSD
نوع دقیق هارد :
t10.NVMe____SAMSUNG_MZVKW512HMJP2D00000___________ ___A1420071C5382500
SSD 970 PRO NVMe M.2 512GB
لینک: https://www.samsung.com/us/computing...b-mz-v7p512bw/
فکر نمیکنم نیاز به توضیحات بیشتری باشه .
اگر سوالی بود در خدمتتان هستیم
-
سلام
من مدت هاست با پویان آی تی کار میکنم ، هیچ مشکلی هم با پویان آی تی نداشتم . به نظرم قصد تخریب دارن . همینطور که از هیستوری ارسال هاشون هم مشخصه این بند خدا سابقه توی چنین کارهایی داشتن .
از نظر من سرویس های پویان آی تی با توجه به قیمت پایینشون کیفیت بالایی دارن .
اسکرین هایی که ارسال کردن کاملا مشخصه که حق با پویان آی تی هست . شما برو جای دیگه بساطتتو پهن کن شاید به نتیجه برسی .
ما یک بار حضوری رفتیم دفترشون ، چون برای خودم هم باور کردنی نبود ، اون موقع حدود 13 تا مجازی ساز NVMe داشتن و از خود پنل دیتاسنترشون این موضوع رو چک کردم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
سلام
من مدت هاست با پویان آی تی کار میکنم ، هیچ مشکلی هم با پویان آی تی نداشتم . به نظرم قصد تخریب دارن . همینطور که از هیستوری ارسال هاشون هم مشخصه این بند خدا سابقه توی چنین کارهایی داشتن .
از نظر من سرویس های پویان آی تی با توجه به قیمت پایینشون کیفیت بالایی دارن .
اسکرین هایی که ارسال کردن کاملا مشخصه که حق با پویان آی تی هست . شما برو جای دیگه بساطتتو پهن کن شاید به نتیجه برسی .
ما یک بار حضوری رفتیم دفترشون ، چون برای خودم هم باور کردنی نبود ، اون موقع حدود 13 تا مجازی ساز NVMe داشتن و از خود پنل دیتاسنترشون این موضوع رو چک کردم .
شما نیازی نیست پا در میانی کنید ما با پویان ای تی به توافق رسیدیم. شرکت هایی که بنده باهاشون کار میکنم تو این جور انجمن ها حضور ندارن چون معتبر هستند و نیازی به انجمن ندارن شرکتی که معتبر باشه با این تخریب ها مشکلی براش پیش نمیاد پس لازم به نظر کارشناسی شما نیست
-
معذرت میخوام برای خرید سرور نوشته هاست رو وارد کنید بنده هاست ندارم و سرور رو برای دانلود و آپلود میخوام چکار کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahmaan24
معذرت میخوام برای خرید سرور نوشته هاست رو وارد کنید بنده هاست ندارم و سرور رو برای دانلود و آپلود میخوام چکار کنم؟
همکار عزیز در قسمت هاست 1 بزنید ns1 و در دومی هم ns2
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتین در تلگرام در خدمتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahmaan24
سلام و احترام
میتونید در این بخش domain.com را وارد فرمایید .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasanvps
همکار عزیز در قسمت هاست 1 بزنید ns1 و در دومی هم ns2
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتین در تلگرام در خدمتم
لطفا اسپم ارسال نکنید .
برای فروش سرویس بایستی تاپیک فروش ایجاد کنید .
موفق باشید
-
آقای شاهرخی عزیز این رسم مشتری مداری نیست که تاپیک بزنید تخفیف 20درصدی دائمی سرور مجازی مشتری جذب کنید، کمتر از یک ماه بعد قیمت تمدیدش به جای 20درصد تخفیف بیشتر از 100درصد افزایش پیدا کنه!
حداقل برای کسانی که خرید کردن قیمت رو افزایش نمیدادین.
سرور خریدیم 94ت با 20درصد تخفیف دائمی، ماه دوم باید 198ت پرداخت کنیم! :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
آقای شاهرخی عزیز این رسم مشتری مداری نیست که تاپیک بزنید تخفیف 20درصدی دائمی سرور مجازی مشتری جذب کنید، کمتر از یک ماه بعد قیمت تمدیدش به جای 20درصد تخفیف بیشتر از 100درصد افزایش پیدا کنه!
حداقل برای کسانی که خرید کردن قیمت رو افزایش نمیدادین.
سرور خریدیم 94ت با 20درصد تخفیف دائمی، ماه دوم باید 198ت پرداخت کنیم! :)
سلام و احترام
افزایش قیمتی در سرور هایی که در این تاپیک معرفی شده اند انجام نشده است . در صورتی که افزایش هم باشد در حد چند هزار تومان و مربوط به تغییرات قیمت ارز بوده است .
سرور های هلند نیز تغییرات فیمت زیادی نداشته اند . در صورتی که فاکتور سرویس شما تغییر زیادی داشته مشخصا اشتباهی صورت گرفته است . میتوانید مشکل خود را از طریق تیکت پیگیری فرمایید .
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dc.saeed
سلام و احترام
افزایش قیمتی در سرور هایی که در این تاپیک معرفی شده اند انجام نشده است . در صورتی که افزایش هم باشد در حد چند هزار تومان و مربوط به تغییرات قیمت ارز بوده است .
سرور های هلند نیز تغییرات فیمت زیادی نداشته اند . در صورتی که فاکتور سرویس شما تغییر زیادی داشته مشخصا اشتباهی صورت گرفته است . میتوانید مشکل خود را از طریق تیکت پیگیری فرمایید .
موفق باشید
فایل پیوست 39754
من بعد از این تیکت رفتم قیمت سرور رو دیدم شده بود حدود 198ت!
حالا میشه بفرمایید هزینه تمدید سرور من که با 20 درصد تخفیف دائمی 94ت خریده بودم برای ماه دوم چقدره؟ و تو این یکماه چقدر افزایش قیمت ارز داشتیم؟ (اصلا داشتیم؟!)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
فایل پیوست 39754
من بعد از این تیکت رفتم قیمت سرور رو دیدم شده بود حدود 198ت!
حالا میشه بفرمایید هزینه تمدید سرور من که با 20 درصد تخفیف دائمی 94ت خریده بودم برای ماه دوم چقدره؟ و تو این یکماه چقدر افزایش قیمت ارز داشتیم؟ (اصلا داشتیم؟!)
طبق اطلاعیه ای که در 2019/10/11 11:42 به اطلاع کاربران رسیده است ، علت تغییر قیمت توضیح داده شده است : https://pouyanit.com/my/announcements.php?id=2
طبق این تغییرات قیمت پلان های هلند به این صورت تغییر یافته (بدون محاسبه تخفیف) :
پلان رم 2 از قیمت 88,000 تومان به 71,000 تومان
پلان رم 4 از قیمت 100,000 تومان به 103,000 تومان
پلان رم 6 از قیمت 118,000 تومان به قیمت 153,000 تومان
و پلان رم از قیمت 141,000 تومان به قیمت 200,000 تومان رسیده است .
ضمنا همانطور که در تیکت خدمتتان عرض شد ، برای سرویس شما تخفیف 35 درصدی اعمال کرده ایم همینطور راه حل دیگری برای رفع این اثرات تغییر قیمت در تیکت گفته شده است .
تغییرات قیمت ارز را میتوانید از این سایت مشاهده فرمایید : https://www.bonbast.com/graph/eur
سیستم قیمت گذاری پویان آی تی با توجه به قیمت ارز گزارش شده در این سایت آپدیت میشود .
باز هم خدمتتان عرض میکنم قیمت سرویس های nvme ، sata و ssd آلمان و فنلاند چندین سال است که تغییری نداشته است (مگر در موارد تغییر قیمت ارز که به صورت اتوماتیک آپدیت میشود ) . این تغییرات قیمت فقط بر روی سرویس های kvm پویان آی تی انجام شده است .
-
1 فایل پیوست
سلام، دقیقا سه روز از تیکت ما میگذره...
گفتم شاید پستهای انجمن رو چک کنید اگر به سایت خودتون سر نمیزنید...
فایل پیوست 40873
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web.Manager
دوستان به هیچ عنوان پرداختی به این سایت انجام ندین که وجود خارجی ندارن!!
من برا تست ی دونه خریدم ولی نه سرویسی هست و نه پاسخگوئی حتی با تلفن
قبلا خوب بودن، حداقل تو پاسخدهی تیکتها.
اما تیکتی که من تو عید فرستادم بدون جواب بسته شد انگار سایت رو به امان خدا گذاشتن رفتن تعطیلات.
-
قصد تخریب ندارم اما یک بار ازشون سرویس داشتم سرور قطع وصلی داشت پشتیبانی ضعیفی داشتن متاسافنه منم دیگه ماه بعد تمدید نکردم ...
-
بر عکس دوستان
من حدود 2 ساله سرور فنلاند دارم ازشون تا حالا هیچ مشکلی نبوده و هم پشتیبانیشون و کیفیت سرویس تا الان عالی بوده
جدیدا هم چند ماهی میشه سرور ایران گرفتم که اونم تا الان که خوب بوده - یکی از کم دردسر ترین سرویس هام هستن که همه چی خیلی منظم کار میکنه