ولی من متاسفنه به نتیجه ای نرسیدم
ماشالله یک پشتنیبانی دارن که سریع پاسخ میدن
تغریبا 1 هفته شده ولی هیچ پاسخی ندادن.
من موندم واسه چی تبلیغ میکنن
از دوستان کسی رسیلر هق میده ؟
اگر بله لطفا معرفی کنید
حدالقل پشتیبانی خوبی داشته باشه با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی من متاسفنه به نتیجه ای نرسیدم
ماشالله یک پشتنیبانی دارن که سریع پاسخ میدن
تغریبا 1 هفته شده ولی هیچ پاسخی ندادن.
من موندم واسه چی تبلیغ میکنن
از دوستان کسی رسیلر هق میده ؟
اگر بله لطفا معرفی کنید
حدالقل پشتیبانی خوبی داشته باشه با تشکر
مشکا که چه عرض کنم
اصلا تیکت آدم رو جواب نمیدن
نمیدونم این چه نوع پشتیبانی که دارن
اصلا پاسخ هم نمیدن
من مبلغ رو به حساب آقای امیری واریز کردم
ماژول هم نصب کردم هیچ عکس العملی نشون نمیده
رفتم از خود منو کاربر سفارش بدم دیدم پیغام خطا میده
من پیغام خطا رو گزارش دادم ولی .......
من حتی نمیتونم از منوم اقدام به دادن سفارش کنم.
در ضمن وقتی شماره همراه رو میدم برای دریافت کد فعال سازی هیچ پیامی نمیاد هم ایرانس هم همراه اول
حالا اینجا میگم شاید به گوش آقای امیری بره
تیکت هام که بی پاسخ موندن
شاید جواب من و بتونن تو انجمن بدن
اگر مشکلی نیست کلا مبلغ واریز شده به حساب شما رو برگردانید
شماره کارت و شماره حساب تو تیکت هست.
تا هم شما اذیت نشید هم من
من حتی یوزر و پس رو برای شما ارسال کردم برای تست ولی ایشون حتی زحمت تست رو هم نکشیدن
حال منتظر پاسخ ایشون هستم
ما زمان لازم برای نصب ماژول ها رو نداريم.
اگر در نصب ماژول مشکل داريد ميتونيم شما رو به دوستان معرفی کنيم با هزينه اينکار رو براتون انجام بدند.
من حرف شمارو قبول ندارم
اگه ماژل مشکل داره
پس چرا بدون ماژول وقتی در سیستم میخواهم ثبت دامنه ثبت کنم پیغام خطا میده ؟؟؟؟
من یوزر و پس رو تیکت کردم میتونید تست کنید
بعدشم این کد فعال سازی برای من نیومد تا آن را وراد کنم
من تغریبا 20 تیکت زدم ولی پساخی ندادید.
اگر دوستان بخواهد من تیکتها را اینجا قرار می دهم
شما وقتی یک سرویس می دهید باید پشتیبانش هم باشید
ببنید مشکل از کجاست
دوست عزیز شما توجیح هستید؟ این تاپیک به جهت دانلود + آموزش نصب این ماژول هستش نه اینکه شما مشکلات خودتون رو با سایتی مثل رد ریسلر توش بیان کنید :|
سایتی مثل رد ریسلر بخش پشتیبانی داره تلفن تماس داره! از اونجا پیگیری کنید نه توی یه انجمن عمومی! و تاپیکی که مربوط به مشکل شما نیست! :|
کاش میشد یاد بگیریم کجا چی بگم چه حرفی بزنیم :)
حرف شما کاملا متین و به جاست
من هم اول گفتم که واسه این تو این تاپیک گفتم که برای ایشون بوده
گفتم شاید اینجا دوست داشته باشه حرفامو مشنوه
اگه تو تیکت اصلا جواب نمیده
از دوستان از این که این تاپک رو به مشکل شخصی تبدیل کردم معذرت می خواهم
من تست کردم هیچ مشکلی نداشت
تنها یک مشکل جزئی داره که در کنار کادر شناسه نیک چیزی ننوشته تا مشتری متوجه بشه داخل اون کادر چی بنویسه
فایل پیوست 5247
سلام
من این ماژول نصب کردم
حالا تو مرحل domain price
ان گزینه TLD چیه ؟
سلام
باید در نیک اکانت رسیلر داشته باشیم ؟
فکر نکنم! باید توی سایت Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ عضویت داشته باشید ;)
فکر نکنم! باید توی سایت Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ عضویت داشته باشید ;)
با سلام به اعضای وب هاستینگ من ماژول رو نصب کرده ام تنظیمات هم درست هست وقتی میرم دامنه رو تایید کنم که در سایت ثبت بشه این کد رو مید
-22
باید چکار کنم؟
فايل راهنما: http://www.redreseller.com/files/Webservice.pdf
توضيح: وبسرویس با توجه به اطلاعات ارسال شده نامعتبر میباشد.
احتمالا آی پی رو صحيح ثبت نکرديد.
خیلی از دوستان مُشکل توی نصب داشتن من یه فیلم از آموزش نصب تهیه کردن که براتون قرار میدم استفاده کُنید:
Untitled.mp4 - 1.7 Mb
Untitled.mp4
موفق باشید.
اول خودتون تست کنین بعد بگین درسته
1 - هر چیزی تو کادر شناسه بنویسی قبول میکنه
2 - ننوشته شناسه ایرانیک
فایل پیوست 5630
این ماژول راهنمای راه اندازی ندارد؟! اگر لازم است تنظیماتی و تغییراتی در فایل های موجود در ماژول صورت بگیرد، چرا شفاف و واضح توضیح داده نمیشود تا همه به راحتی بتوانند ماژول را استفاده کنند؟
ممنون میشم اگر کسی لطف کنه و قدم به قدم نحوه نصب و انجام تنظیماتی و راه اندازیشو توضیح بده :)
سلام و درود من نصب کردم ولی وقتی هاست سفارش می دی بعد از پرداخت بر می گرده به سایت و اوکی می ده در حالی که وقتی دامین سفارش می ده رو لینک فایل زرین پال می مونه البته بعد پرداخت و صفحه سفید دیده می شه و سیستم هم تایید نشده می زنه/ شما می توانید راهنمایی کنید؟؟
من نصب کردم همه چیز درست کار میکنه ولی در هیچ مرحله ای از مشتری شناسه نیک نمیگیره .
چکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید . تو فیلم اموزشی هم این مورد گفته نشده .
ضمنا از نسخه دو(نسخه جدید) هم استفاده میکنم اما باز هیچ فیلدی واسه گرفتن شناسه نیک مشتری نمایش داده نمیشه:-?
دوست عزیز بستگی داره از کجا نمایندگی گرفته باشی مثلا من از http://faraso.ir نمایندگی گرفتم تو افزونش هست و همه چی درسته شما از کجا گرفتی؟
من از ردریسلر استفاده میکنم .
الان تونستم فیلد گرفتن نیک هندل مشتری رو فعال کنم اما اطلاعات رو به ردریسلر نمیفرسته .
تو حالت تست درست کار میکنه و اطلاعات دامین رو به حساب ردریسلر ارسال میکنه اما در حالت ثبت آنلاین دامنه خیر.
کسی میدونه مشکل از چیه؟ ضمنا هیچ اروری هم نمیده
قبل از اینکه من نمایندگی بگیرم رو ردریسلر کار کردم ورژن whmcs م هم 5.1 بتا بود درست نصب کردم چند بار تست کردم اما در حالت تست هم مال من کار نکرد. فکر کنم ماژولش زیاد جالب نیست. خیلی با این ماژول مشکل دارن من بیشتر از این در جریان این ماژول نیستم.
با فراسو که کار میکنی ازش راضی هستی؟؟؟
فقط همون ماهی هشت هزارتومن میدی؟ یا هزینه دیگه ای هم داره؟
با سلام
ماژول فراسو سامانه واقعا عالیه !
نه فقط همون 8 هزار تومان ماهانه هستش ! البته اگر تعداد ثبت / تمدید دامنه هات در ماه زیاد باشه اون 8 تومان مثل پول خورد واست میفته ! نه ماهانه 2 تا دامنه ثبت کنی به مشتری بدی 5 تومان هر دامنه رو 2500 تومان ضرر کردی : دی
سلام
من با رد ریسلر یک سالی هست که دارم کار می کنم
سطح پلاتینیوم هستم
هنوز که ننوزه نتوستم دامین آنلاین ثبت کنم
هر موقع که تیکت میفرستم بعد از حداقل 3 روز یه پاسخ ارسال می کنن که مشکل منو حل نمی کنه
کسانی که از فراسو ماژول whmcs دارن، آیا ثبت آنلاین می تونن انجام بدن؟
من می خوام پیش فرض هندل خودم باشه، اگه یوزر هندل داشت، جایگزین هندل من کنه
این امکان تو فراسو وجود داره؟
ممنون می شم راهنمایی کنین
ماژول رد ريسلر بدون مشکل کار ميکنه و رد ريسلر روزانه بيش از 100 دامين ثبت ميکنه.
دوستان لطفا مسائل رو در تاپيک های مربوط به خودش پيگيری کنند و از انحراف تاپيک خودداری کنند.
ردریسلر افزونش قدیمیه رو whmcs های قدیمی خوب کار می کنه ولی اگه چیز عالی می خواهید فقط فراسو من باش کار کردم بی نظیره!!!!
ماژول رد ريسلر هم با نسخه های جديد و هم نسخه های قديمی سازگار هستش.نقل قول:
ردریسلر افزونش قدیمیه رو whmcs های قدیمی خوب کار می کنه ولی اگه چیز عالی می خواهید فقط فراسو من باش کار کردم بی نظیره!!!!
تعرفه ثبت دامين در رد ريسلر بسيار پايين تر از فراسو هستش چون اگر هزينه ماهانه 8000 تومان رو تقسيم بر تعداد دامين ها کنيد بايد ماهانه بيش از 30 دامنه ثبت کنيد تا با تقسيم اون 8000 تومان روی تعداد دامين ها تعرفه تازه با رد ريسلر برابری کنه.
ee ما که نتونستیم نصب کنیم!!!
ماژول فراسو خوبه تعریفش رو شنیدم
به نظرم دامین رو با یکی همکاری کار کن بهتره
اين که شما نتونستيد دليل بر مشکل دار بودن ماژول نيست!
راهنمای نصب: نـــت نـــَما - نصب ماژول رد ريسلر در whmcs
سلام
دوستان الان سیستم رد رسلر مشکل داره دامنه روثبت می کند خطا میده
alan dorost shode emtehan konid
سلام
نه درست نشده ماژول َApi اون مشکل داره کسی هم جوابگو نیست . الان چند روره پشت سر هم تیکت میدمدمبعد از 2 روزجواب میدن اوناون جواب سربالا اصابم خورد شود از پس جواب مشتری دادم
مشکل خیلی بزرگی که داره اینه که وقتی شناسه نیک رو میگیره وضعیت مجوزها یا معتبر بودن شناسه رو بررسی نمی کنه و کاربر اگر اشتباه وارد کنه متوجه نمی شه!
در صورتی که ماژول فراسو هم امکان ایجاد شناسه نیک بدون ورود به سایت نیک رو داره و هم شناسه کاربر رو بصورت خودکار از نیک بررسی می کنه و اگر مجوز ها را روی همه نگذاشته باشه اعلام می کنه تا تصحیح کنه، به نظرم رد رسلر اصلاً کاربردی نیست...