-
پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_g21
راه حلی نیست؟
کسی خبر موثقی نداره ؟
بنظرم تنها فکری که به ذهنم میرسه اگر سرور هاستینگ کار هستید ایپی سرور برای مشتری تغییر بدید روی همان سرور
اگر مشتری هستید از انجایی که خریدید بگید فقط ایپی شما را تغییر بدن به ایپی که پینگ میده مسدود نیست . تنها راه فکر میکنم همینه تا باز بشوند اون ایپی های کشور هایی که مسدود هستند نمیشه صبر کرد تا چند روز هفته ضرر میکنید معلوم نیست کی باز بشه خیلی از رنج ایپی ها مسدودن خیلی ها هم نیستند به انهایی که نیستند تغییر بدن یا بدید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afranetserverir
سلام
بله دیروز تاحالا 3 4 تا آیپی های ovh قطع شدن که مصرفشونم وی پی ان بوده.
درود بر شما برای همه مسدود شده ربطی به وی پی ... نداره خیلی از همکاران شما اصلا رو سرور هیچیز نداشتند و این سرویسی که گفتید هم نداشتند اما مسدود شده ایپی هاشون اونم چندین کشور ها و کلی رنج ایپی همه که ازون سرویس استفاده نمیکنند ایمیل و زنگ زدند یکسری بچه های به شبکه زیرساخت کشور اما ...
-
دوستان اعلام وضعیت کنید لطفا رنج ای پی های فرانسه با رنج 5 هم مسدود شده و به هیچ عنوان هم باز نمیشه ...دوستانی که سرور مجازی میفروشند حتما دقت کنند مشتری هاشون روی سرور هاشون قند شکن یا پروکسی نصب نکنند وگرنه کل رنج ای پی رو میبندن و مجبورید یه سرور اختصاصی دیگه با یک رنج ای پی دیگه خرید کنید مانتورینگتون رو قوی تر کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بنظرم تنها فکری که به ذهنم میرسه اگر سرور هاستینگ کار هستید ایپی سرور برای مشتری تغییر بدید روی همان سرور
اگر مشتری هستید از انجایی که خریدید بگید فقط ایپی شما را تغییر بدن به ایپی که پینگ میده مسدود نیست . تنها راه فکر میکنم همینه تا باز بشوند اون ایپی های کشور هایی که مسدود هستند نمیشه صبر کرد تا چند روز هفته ضرر میکنید معلوم نیست کی باز بشه خیلی از رنج ایپی ها مسدودن خیلی ها هم نیستند به انهایی که نیستند تغییر بدن یا بدید
ممنونم بابت راهنمایی تان
بله مشتری هستم و این سرور رو بخاطر نرم افزارهام (برنامه نویس هستم) که وصل میشن به sql server استفاده میکنم
چندتا نکته
1) ریموت وصل نمیشه (پورت غیر پیش فرض)
2) پینگ جز 2تای اولی ندارد
3) سیستم خودم به sql server سرور وصل نمیشه (پورت پیش فرض)
4) وب سرویس فعال و کار میکنه! (پورت غیر از 80)
حالا اگه ای پی بلاک شده چرا پس وب سرویس با همان آی پی کار میکنه ؟
چرا پینگ نمیده ؟
چطور بلاکی هست که قسمتی کار میکنه قسمتی نه !؟
فرض اینکه ***** شده هم که رد میشه اگه ***** بودش باید صفحه مربوطه بالا میامد
واقعا جریان چیه ؟
-- UPDATE --
پورت ریموت رو هم عوض کردم وصل نشد باز
در ضمن با VMware vSphere Client میتونم وارد سرور بشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
راه حل شما هیچ کاربردی ندارد ، سیستم بصورت هوشمند داره پکت ها رو شناسایی میکنه و صد بارهم ای پی تغییر بدید همه رو میبنده ، باید صبر کنید تا مشکل از سوی زیر ساخت حل بشود و ای پی های بیشتری رو از کار نندازید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
راه حل شما هیچ کاربردی ندارد ، سیستم بصورت هوشمند داره پکت ها رو شناسایی میکنه و صد بارهم ای پی تغییر بدید همه رو میبنده ، باید صبر کنید تا مشکل از سوی زیر ساخت حل بشود و ای پی های بیشتری رو از کار نندازید.
نه عزیز اینطوری که شما میگید اصلا هم هوشمند نیست
اگر پکت ها قابل شناسایی بود که آ ی پی سرور را نمیبستند
این بلاک شدن دقیقا مثل بستن mtp بصورت فله ای هست
الان اومدن آی پی های پرترافیک از یه سری پورتها را زیر مانیتورینگ بردن و فله ای آی پی بلاک میکنند حالا اون سرویس میخواد سایت باشه هاست باشه یا هر چی...
در کل میشه گفت بستن mtp و یه سری از از *****شکن ها براشون غیر ممکن هست و اجبار رو به این کار آوردن و ترو خشک باهم میسوزند
-
من الان dns هام رفع **** شده
اما سایتم که روی vps بود هنوز ***** است و نمیاد بالا
خیلی عجیبه
-
یک راه پیدا شد،
تریس بگیریم از داخل و بیرون
سروری که این کار رو انجام میده شناسایی کنیم
ای پیش رو بدید من یک خوش افزار براشون بنویسم
:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
با داشتن چنین مهندس هایی انتظار چنین حرکت هایی هم باید بود . متاسفانه 4 آی پی ما هم فیل تر شد
-
حتی مدیافایر هم این وسط بلاک شده !
-
متاسفانه کشور داره با سرعت فزاینده ای نابود میشه با این کارهایی که انجام میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beh.89
نه عزیز اینطوری که شما میگید اصلا هم هوشمند نیست
اگر پکت ها قابل شناسایی بود که آ ی پی سرور را نمیبستند
این بلاک شدن دقیقا مثل بستن mtp بصورت فله ای هست
الان اومدن آی پی های پرترافیک از یه سری پورتها را زیر مانیتورینگ بردن و فله ای آی پی بلاک میکنند حالا اون سرویس میخواد سایت باشه هاست باشه یا هر چی...
در کل میشه گفت بستن mtp و یه سری از از *****شکن ها براشون غیر ممکن هست و اجبار رو به این کار آوردن و ترو خشک باهم میسوزند
درسته اینترنت کشور بی صاحبه ولی دیگه اینطوریام که شما میگید نیست ، مشکل بوجود اومده بیشتر شبیه اختلال هست و بنظر میاد زیاد دوامی نداشته باشه ، اگه اینطوری بخواد پیش بره که دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد در این کشور...
-
سلام بنده سرور شخصی MTproto دارم از دیروز نزدیک 11 صبح یهو خراب شد بعد با قند شکن تست کردم وصل میشد
فکر کردم ف.یلتر شده درخواست دادم ای پی عوض کردن مشکل حل شد تا امروز ساعت 7 بعد از ظهر یهو خراب شد
الان وارد روت سرور نمیتونم بشم از ای پی سرور پینگ هم میده
الان خواستم سرور را عوض کردم که یک نفر این تاپیک بهم معرفی کرد بهم
پس منتظر باشم ببینم چی میشه/:)
-
درود
برای بنده از دیروز یکی از آی پی های روی سرورم و چند تا رنج ای پی بر روی کلاد هتزنر ف ی ل ت ر شدند بر روی یکیش پراکسی شخصی بوده فقط.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
بله قربان ما هم این مشکل را داریم یک سری آی پی های ایران خارج و ... دیتاسنترهای مختلف را زیرساخت مسدود کرده
شاید دارن تغییراتی میدن چندوقت پیشم اینجوری شد یکی دو روزه حل شده تجربه این رو نشون داده قبلا
ماهم و چندتا همکاران که پرسیدیم همین مشکل را پیدا کردند از دیروز شروع شده است!
این مورد بارها و بارها تکرار شده و در حال حاضر هم هر کسی دسترسی نداره میتونه از ارائه دهنده یه سرویس اینترنت دیگه استفاده کنه
تا این مورد حل بشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
67ali67
این مورد بارها و بارها تکرار شده و در حال حاضر هم هر کسی دسترسی نداره میتونه از ارائه دهنده یه سرویس اینترنت دیگه استفاده کنه
تا این مورد حل بشه...
منتظر باشید تا از بلاک در بیان
البته با ظهور آقا
دلتون خوشه
-
خبر نسبتا خوش
از خارج به ایران مشکل ارتباط نداریم،
یعنی با همون سرورها میتونیم به ایران متصل بشم،
-
مشکل از پروکسی تلگرامه
قبلا اگه شما روی پورت هایی مثل 443 ران میکردید دو سه ساعته **** میشدید و بقیه پورت ها نمیشد اما الان الگوریتمشونو هوشمند تر کردند و پورت های دیگه رو هم چک میکنن.
من که یه سرور جدید گرفتم و بدون پروکسی تلگرام کانفیگ کردم.
-
روی سرور ها پروکسی نبوده احیانا ؟
چون گفته میشه روی سرورهایی که پروکسی باشه ***** اعمال میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SirMoein
روی سرور ها پروکسی نبوده احیانا ؟
چون گفته میشه روی سرورهایی که پروکسی باشه ***** اعمال میشه
چه کسی این حرف رو بهتون زده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
چه کسی این حرف رو بهتون زده؟
مدتی پیش وقتی داخل ایران بودیم برای یکی از سرور های خودمون همین مشکل پیش اومد بعد از پیگیری از دیتاسنتر افرانت گفته شد به خاطر اجرای پروکسی روی سرور ای پی کاملا مسدود شده و ارائه سرویس به ما امکان پذیر نیست!!!!!
یک جایی توی پیام های خودتون گفتین
"مشکل بوجود اومده بیشتر شبیه اختلال هست و بنظر میاد زیاد دوامی نداشته باشه ، اگه اینطوری بخواد پیش بره که دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد در این کشور..."
یک سوال
یک اختلال مگه چه قدر میتونه برای یک تیم انفورماتیک بزرگ مثل تیم دیتاسنتر زیرساخت طولانی باشه که الان دو سه روزی هست برای دوستان و همکاران این اختلال به وجود اومده؟
- - - Updated - - -
بیشتر به نظر میاد شبیه یک نوع *****ینگ جدید برای جلوگیری از MTProto ها و شناسایی سرورهای پروکسی باشه تا یک قطعی و اختلال
اگر اختلال بود حداقل باید برای کل سرورها پیش میومد نه فقط برای همکارانی که سرورهای MTProto راه اندازی میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SirMoein
مدتی پیش وقتی داخل ایران بودیم برای یکی از سرور های خودمون همین مشکل پیش اومد بعد از پیگیری از دیتاسنتر افرانت گفته شد به خاطر اجرای پروکسی روی سرور ای پی کاملا مسدود شده و ارائه سرویس به ما امکان پذیر نیست!!!!!
یک جایی توی پیام های خودتون گفتین
"
مشکل بوجود اومده بیشتر شبیه اختلال هست و بنظر میاد زیاد دوامی نداشته باشه ، اگه اینطوری بخواد پیش بره که دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد در این کشور..."
یک سوال
یک اختلال مگه چه قدر میتونه برای یک تیم انفورماتیک بزرگ مثل تیم دیتاسنتر زیرساخت طولانی باشه که الان دو سه روزی هست برای دوستان و همکاران این اختلال به وجود اومده؟
- - - Updated - - -
بیشتر به نظر میاد شبیه یک نوع *****ینگ جدید برای جلوگیری از MTProto ها و شناسایی سرورهای پروکسی باشه تا یک قطعی و اختلال
اگر اختلال بود حداقل باید برای کل سرورها پیش میومد نه فقط برای همکارانی که سرورهای MTProto راه اندازی میکنن
این حرف رو براساس این زدم که روی بعضی سرورها هیچ نوع پروکسی فعال نبوده است و ای پی اونها هم درگیر این مساله شده است (سرور ویندوزی که برای ریموت استفاده میشده است) ، بنظر شما چیزی جز اختلال میتونه باعث این امر باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
این حرف رو براساس این زدم که روی بعضی سرورها هیچ نوع پروکسی فعال نبوده است و ای پی اونها هم درگیر این مساله شده است (سرور ویندوزی که برای ریموت استفاده میشده است) ، بنظر شما چیزی جز اختلال میتونه باعث این امر باشه؟
حرف شما درست بزرگوار
ولی باز هم اگر ادم با منطق فکر کنه کاملا مشخصه که این قضیه داره برای یک *****ینگ دیگه روی تلگرام اماده سازی میشه چون نه فقط یک دیتاسنتر بلکه روی اکثریت دیتاسنتر ها از سمت همکارا همین مشکل رو داشتیم
بحث نمیتونه به ای پی مربوط بشه چون نهایت *****ینگ روی ای پی باید با یک ***** شکن حل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SirMoein
حرف شما درست بزرگوار
ولی باز هم اگر ادم با منطق فکر کنه کاملا مشخصه که این قضیه داره برای یک *****ینگ دیگه روی تلگرام اماده سازی میشه چون نه فقط یک دیتاسنتر بلکه روی اکثریت دیتاسنتر ها از سمت همکارا همین مشکل رو داشتیم
بحث نمیتونه به ای پی مربوط بشه چون نهایت *****ینگ روی ای پی باید با یک ***** شکن حل بشه
مشکل اینجاست که روی یک سرور یک ای پی پسته شده است که پروکسی نداشته است و سروری که پروکسی داشته هنوز باز است بدون هیچ مشکلی ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
مشکل اینجاست که روی یک سرور یک ای پی پسته شده است که پروکسی نداشته است و سروری که پروکسی داشته هنوز باز است بدون هیچ مشکلی ...
هر دو سرور از یک دیتاسنتر بودن؟
احیانا شاید هنوز کار روی دیتاسنتر دوم شروع نشده و بعد از رفع مشکل اختلال اتفاقی دیتاسنتر زیرساخت خیلی اتفاقی دیتاسنتر دوم دجار اختلال ناگهانی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SirMoein
هر دو سرور از یک دیتاسنتر بودن؟
احیانا شاید هنوز کار روی دیتاسنتر دوم شروع نشده و بعد از رفع مشکل اختلال اتفاقی دیتاسنتر زیرساخت خیلی اتفاقی دیتاسنتر دوم دجار اختلال ناگهانی میشه
روی یک سرور اختصاصی ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
روی یک سرور اختصاصی ..
ای پی ها همه در یک رنج بودن یا متفاوت؟
به نظر میاد اگر حرف شما درست باشه باید ای پی ها در رنج متفاوتی ولی روی یک سرور بوده باشن
-
دوباره بعد 1 روز ایپی جدیده ما مسدود شد عجبا این چ مشکلیه برایمان درست کردن x-(
-
متسفانه مشکل اینجاست که روی بعضی از اینترنتها آی پی باز هست روی بعضیها مسدود، مشخص نیست واقعا مشکل از کجاست، از کجا میتونیم پیگیری کنیم واقعا !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
سلام
نمونه درخواست زیر را ببینید : (آیپی زیاد از رنج های مختلف)
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206028
بر روی سرورهایتان رنج آیپی /24 طبیعتا ندارید ممکن است در همان رنجی که شما سرویس دارید یک مشترک دیگری بر روی سرور اختصاصی خودش که از همان رنج شما آیپی دارد چنین سرویسی اجرا کرده باشد.
بنابراین کل /24 را مسدود میکنند. (البته نه با یک آیپی - علت بعدی این که رنج دیگر شما پروک---سی ران هست و هنوز کار میکند همین مورد است - وقتی میبینند در یک رنج /24 تعداد پروکسی زیاد است مثلا 30 تا پروکسی بنابراین کل رنج را دیگر مسدود میکنند)
در اصل یک فروشنده تابستانی با فروش سرور 30 تومانی میتواند یک /24 را از کار بندازد.
رنجی که در آن چنین مواردی برای دور زدن ***** اجرا شده باشد از نظر آنها رنج غیر حساس و دارای اهمیت 0% شناسایی میشود که نیازی به آپ تایم و ... ندارد برای همین کلا مسدود میشود.
-
یه ضرب المثل داریم که میگه بزک نمیر بهار میاد خربزه با خیار میاد ....دوستانی که بلاک شدن ای پی هاشون سریع سیر به فکر یک سرور دیگه باشند چون به هیچ عنوان ای پی ها از مسدودی در نمیاد ....سیستم هوشمند بسیار قوی راه اندازی کردن که به محض تشخیص دادن ای پی های خارجی به ایران بلاک میشن وسلام نامه تمام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
code_2219
متسفانه مشکل اینجاست که روی بعضی از اینترنتها آی پی باز هست روی بعضیها مسدود، مشخص نیست واقعا مشکل از کجاست، از کجا میتونیم پیگیری کنیم واقعا !
سیستم این نوع *****ینگ از اون *****ینگ کلی جدا است و روی همه لینک ها فعال نیست چون isp ها ماشالله دور زدن ترافیک یاد گرفتند که هزینه کمتر پرداخت کنند و ... که این مورد هم کم کم که به گوش زیرساخت برسه جلوی آن را میگیرد و برای همه به مرور بسته میشود.
آخرین پیگیری از internet.ir میتوان کرد که پاسخی که میدهند فقط این است که امکان باز شدن نیست چون روی رنج آیپی سرویس های دور زدن *****ینگ ایران اجرا شده است و اعلام میکنند خودکار بعد از مدتی اگر تکرار نشود و کل رنج تمیز باشد از *****ینگ خارج میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
بر روی سرورهایتان رنج آیپی /24 طبیعتا ندارید ممکن است در همان رنجی که شما سرویس دارید یک مشترک دیگری بر روی سرور اختصاصی خودش که از همان رنج شما آیپی دارد چنین سرویسی اجرا کرده باشد.
بنابراین کل /24 را مسدود میکنند. (البته نه با یک آیپی - علت بعدی این که رنج دیگر شما پروک---سی ران هست و هنوز کار میکند همین مورد است - وقتی میبینند در یک رنج /24 تعداد پروکسی زیاد است مثلا 30 تا پروکسی بنابراین کل رنج را دیگر مسدود میکنند)
در اصل یک فروشنده تابستانی با فروش سرور 30 تومانی میتواند یک /24 را از کار بندازد.
===================================
کاملا درست هست و تایید میشه ..نود درصد مسدودی ها بخاطر همین نصب پروکسی ها و سرورای قند شکن مثل کریو و اوپن و ساکس و خیلی از موارد دیگر که مدیر کل سرور متحمل ضرر و خسارت سنگینی باید بشن و تعویض سرور اختصاصی با رنج ای پی جدید برای دو هزار تومن فروش اون اقا قند شکن فروش ... پس دوستان که سرور مجازی میفروشید با دقت کامل لیست سرورهایی که دادید بررسی کنید چی نصب هست روی سرورهای مجازی که فروختید لطفا اطلاع رسانی کنید برای سایر دوستان دیگر
-
نیمی از سرور های سرور فروشان روش بنظرم وی پی نصب هست حق هم دارند
طرف برای مصرف شخصی خودش وی پی امن نیاز داره که نصب کنه نمیره از این رایگان اشغالی ها استفاده کنه که الان خودم هیچی ندارم برم تلگرام حتی رایگانم ندارم همه چیم قطع هست فقط صفحه مانیتور دارم نگاه به پینگ میکنم دوستان کسی کمک میتونه کنه در پخ یا ایمیل یچیز به ما وصل بشیم تلگرام
-
با اینکه ای پی سرورم پینگ نمیکنه و نمیتونم ریموت بشم ولی وب سرویس داخل همان سرور با همان ای پی سرور کار میکنه و جواب میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
نیمی از سرور های سرور فروشان روش بنظرم وی پی نصب هست حق هم دارند
طرف برای مصرف شخصی خودش وی پی امن نیاز داره که نصب کنه نمیره از این رایگان اشغالی ها استفاده کنه که الان خودم هیچی ندارم برم تلگرام حتی رایگانم ندارم همه چیم قطع هست فقط صفحه مانیتور دارم نگاه به پینگ میکنم دوستان کسی کمک میتونه کنه در پخ یا ایمیل یچیز به ما وصل بشیم تلگرام
خصوصی پیام بده به من
-
الان با تغییر آی پی هم نمی شه کاری کرد ؟
برای کارهای شخصی سرور گرفته بودم
-
علت اصلیش مشخص شد
یلدا مبارک
این هم هدیه ناقابل از سمت مخابرات برای شما وب مستران ، یا پروکسی مستران عزیز می باشد:103:
خدارو شکر از وقتی جهرمی اومد همه ی مشکلاتمون حل شد:115:
این ها پاکت ها رو باز می کنند،وگرنه اگر به پورت حساس بودند میگفتم پروکسی ها رو روی پورت 80 بگذارید.
پاکت ها رو باز می کنند،پیام های مردم رو شنود میکنن،تلگرام باهاشون همکاری نمیکنه به گفته خودشون *****ش میکنن،چشم و گوش مردم رو کنترل میکنن یه وقت کسی به جای دیگه گوش نده،شاپرک درست کردن کل اطلاعات مالی مردم رو زیر نظر بگیرن،ولی وقتی اسم این میاد که کارهای خودشون بررسی بشه همه باهاش مخالف میشن(fatf)،
من دیگه حرفی ندارم
-
دوستان هاستینگ کار کسی ایمیل یا تماس جدیدا به شبکه زیر ساخت گرفته یا به وزیر ارتباطات خبر داده ؟
ما تماس گرفتیم ولی جواب درست نمیندن این مشکل برای چی این کارا میکنند کی همچین کاری میکنه ... خسته شدیم 3 روزه با امروز قطع هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SirMoein
ای پی ها همه در یک رنج بودن یا متفاوت؟
به نظر میاد اگر حرف شما درست باشه باید ای پی ها در رنج متفاوتی ولی روی یک سرور بوده باشن
بله همه در یک رنج هستند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
رنجی که در آن چنین مواردی برای دور زدن ***** اجرا شده باشد از نظر آنها رنج غیر حساس و دارای اهمیت 0% شناسایی میشود که نیازی به آپ تایم و ... ندارد برای همین کلا مسدود میشود.
اتفاقا هم /24 داریم و هم /25 و هر ای پی که بسته شده است بصورت تکی بوده است و کل رنج مسدود نیست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
بله همه در یک رنج هستند.
- - - Updated - - -
اتفاقا هم /24 داریم و هم /25 و هر ای پی که بسته شده است بصورت تکی بوده است و کل رنج مسدود نیست...
پس مورد شما برخورد جدیدی است و تا کنون این شکلی ندیدیم. :39::106: