من چند سال پیش تمامی مراحلشو رفتم. باید اینا را داشته باشی.
پول:میلیاردی
پارتی:تا خوده بیت
نمایش نسخه قابل چاپ
من چند سال پیش تمامی مراحلشو رفتم. باید اینا را داشته باشی.
پول:میلیاردی
پارتی:تا خوده بیت
به گردنی بسیار کلفت و پول به مقدار میلیارد که راه دیگه ای واسه خرج کردنش به ذهنتون نرسیده باشه اگه این 2 اصل رو دارین 1 میلیارد رو بر میدارین 4 شنبه سوری میدون صنعت میریزین وسط خیابون آتیش میزنید اون وقت کل ایران از فرداش میشناسنتون که بله فلانی 1 میلیارد پولو آتیش زد :d
این طوری بهتره تا رد شدن از 90000 خان رستم و گیر آوردن و خرید تجهیزات و استخدام افرادی که کارشونو بدونن و وکیل خوب و ساختمان سازی و و و ....
تنها شرکت بزرگ ایرانی که دیتاسنتر خوبی هست و پول خون باباشو می گیره افرانت هست
و دقیقا همین مراحل را رفته + پول
البته پارتی فقط واسه سریع حل شدن کار لازمه چون باید به قول دوستمون از 90000 خان بری و این پارتی های کلفت احتیاج میشه
عزیز چرا شما فقط این شرکت ها رو می بینی؛ یه نگاهی به دیتاسنتر پارس آنلاین هم بنداز تا امیدوارتر بشی.
----
حرفم رو پس میگیرم. متاسفانه توی این زمینه راهکارهای کشور به صورتی اعمال میشه که شرکت های خصوصی تازه کار از معرکه اخراج میشند.
خوب کار ی نداری بابا
بیا تا بت بگم
09163991251
ehsansystem@ymail.com
دوست عزیز واسه این کار مهمترین نکته توی ایران پهنای باند هست که اگه بخوایی یه چیز خوب داشته باشی هزینش خیلی بالا میره :68: :109:
این که بله هزینه پهنای باند و ترافیک در ایران گرونه
البته باید تجربه در زمینه سرور اکانتینگها مجازی سازها و ... هم داشته باشه
آقا اینجا رو بخون من در این زیمنه ها تجربه دارم اگه خواستی در خدمتم
کانفیگ سرور و ...
ehsansystem.com
البته اینا چکیده ای از کارایی هست که میتنم انجام بدم
----------------
موفق باشی
حالا پهنای باند هم انقدر زیاد مشکل نداره! پارس آنلاین adsl میده به کاربر های عادی تا 10 مگابیت! یعنی شما اگه 256 کیلوبیت بخری سرعت دانلودت بین 140 تا 240 هست و 2مگابیتش سرعت دانلودش بالا یه مگ هست ، خودم تست کردم و الکی حرف نمی زنم . هزینه هر آی پی ثابت هم ماهیانه 10 ت هست!
اگه بخواد اساسی کار کنه باید خط یا پورت اختصاصی بگیره و الا ADSL اونم واسه یک سیستم (بله) تا حدودی میتونه کافی باشه ،
البته باید ببینیم اگه یک سرور هست دقیقا واسه چه کاری میخواد استفاده بشه
---------------
با تشکر از دوستون:x (parmis_data) :x
بله هزینه ها بالاست . دو مگش - نامحدود - ماهی 300 ت - :d - البته اگر بشه از دولت مجوز اینترنت ماهواره ای دوطرفه رو گرفت دیگه مشکلی نخواهیم داشت ! :)
راستی حالا همه بیشنهادات و نظرات رو دادیم ، حالا بزاریم خوش تصمیم بگیره که باید چه کار کنه
راستی خودشو کو ? :d
با این وضع فکر نکنم کسی باشه که بخواد همچین کاری کنه ;;);;);;)
خوب فکر کنم این دوست ما کلا منصرف شده ;))
آره - هر کس هم جای ایشون بود منصرف میشد (:|
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
یه پیشنهاد!
اگه اون جایی که میخوایی فیبر نوری هست میتونی مستقیما از مخابرات دیتا بگیری که ارزونتر میشه
دیتاسنتر باید از لحاظ اقتصادی با صرفه باشه تا بتواند رقابت جهانی داشته باشد. قیمت پهنای باند در ایران خیلی خیلی بالاست و صرف نمی کند. دیتاسنتر داخلی فقط به درد ارگانها و نهادهای حکومتی میخوره که می خواهند برای امنیت اطلاعات حکومتی یا به علت تحریم اقتصادی سرورها در ایران برپا شوند.
همین الان هم در ایران دیتاسنتر داریم:
افرانت.
ببینید قیمت کولوکیشن وسرور اختصاصی در دیتاسنتر ایرانی چقدر زیاد است:
سرور: هر 100GB ماهانه 20هزار تومان یعنی هر ترابایت ماهی200 هزار تومان در مقابل هتزنر آلمان هر ترابایت را 7 یورو حساب می کند یعنی 12000 تومان.
کولوکیشن: 4ترابایت ماهی 3 میلیون تومان!!!!!
AFR@NET
AFR@NET
حالا دیتاسنتر زدن چه فایده داره؟ توجیه اقتصادی نداره. مثلا ما بیاییم کالا تولید کنیم که قیمت کالای مشابه در خارج 1/20 قیمت کالای ما باشه چه هنری کردیم؟
من تا اینجا همه ی پست ها رو خوندم
ما می خواییم این دیتا سنتر رو کجا بزنیم؟!!!!!!! خوب معلومه ایران
قراره کی اینو از ما بخره ؟! خوب اینم معلومه ، اونایی که تو ایران هستند (چه شخصی چه دولتی)
وقتی پهنای باند ما پایین باشه یا مثلا اینترنت ما قطع بشه(مثلا ما سرور هستیم) ؛ خوب اینترنت کاربران هم یا پایینه یا قطع هستش دیگه
منظورم اینه کسی از خارج از کشور که نمی خواد از ما سرویس بگیره!
وقتی اینترنت ما قطع باشه خوب مهلومه که اینترنت کاربر هم قطعه
چرا؟! چون همه ی اینترنت کشور از طریق شرکت ارتباطات زیر ساخت تامین میشه
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!!!!!!!!!
من خودم هم سرور اختصاصی در خانه راه اندازی کردم خیلی هم خوب بود
تو این انجمن هم خیلی در موردش بحث شد
http://www.webhostingtalk.ir/f6/23569/
یه کاری کن برو با پارس آنلاین صحبت کن ببینم میتونن بهت adsl 5 مگ بدن یا بیشتر
دوستان دیتا سنتر تعاریف امنیتی ساختاری داره
خیلی سخت زدن یه دیتا سنتر و هزینه بر
فکر نمی کنم کسی بتونه تو خونش دیتا سنتر بزنه شما باید حد اقل تو بیشتر از 5 نقطه از ایران دیتا تونو بک آپ بگیرید
بعد هیچ وقتم قعطی اینترنت نداشته باشید
من خودم یه بار از یکی از این دیتا سنتر های ایرانی vps گرفتم که مثلا خودشونم خیلی قبول داشتن ( اسم نمی برم که تبلیغ منفی نشه ) ولی فقط 1 هفته vps من به خاطر اینکه مخابرات سوییچ ش یه طوری شده بود قطع بود خداد تومن از ما پول می گرفت
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
ولی موفق باشید براتون آرزوی موفقیت می کنم
یه پیشنهاد هم دارم از اینترانت ایران یه خط بگیر هم سرعت بالاتر هزینشم فکر کنم از اینترنت کم تر باشه
اینطوری ping ات تو ایران می ترکونه
یه خط اینترنتم بگی بزا بغلش که کاربرای خارج ایرانم ببینن
دوست عزیز تمام اینایی که میگی درسته ولی قرار نیست که شرکت Iweb بزنه!
شاید باورت نشه ولی بعضی دیتاسنترهای داخلی که خیلی معروف هم هستند توی یه اتاق 5در5 چند تا رک از سرور دارند!
البته این که به استاندارد بین المللی نزدیک نیست کاملا درسته؛ و اگر برای کسی فقط روی کار بودن سایتش مهم باشه قطعی اینترنت هم نباید مشکلی باشه چون در ایام به خصوصی که اینترنت قطعه در کل کشور قطعه!
سخت ولی ممکن!
1س خود Reeeza كجاست ؟