-
پاسخ : 90 درصد تخفیف !!!! |میزبانی وب لینوکس فرانسه cPanel با امکانات SSD + Litespeed + Cloudlinux + CXS | نیک کلاد
کد تخفیف اعمال نمیشه برا هاست حرفه ای فرانسه و ایران
-
پاسخ : 90 درصد تخفیف !!!! |میزبانی وب لینوکس فرانسه cPanel با امکانات SSD + Litespeed + Cloudlinux + CXS | نیک کلاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza584
کد تخفیف اعمال نمیشه برا هاست حرفه ای فرانسه و ایران
کد تخفیف ها فعال هستند!
off95 . off70
-
سلام
تخفیف ها هنوزم هست چون میزنه منقضی شده
و سوال دوم اینه که در هاست پربازدید فقط ماه اول تخفیف داره یا در ماه های بعد هم تخفیف داره؟
ممنئن میشم پاسخ بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30off
سلام
تخفیف ها هنوزم هست چون میزنه منقضی شده
و سوال دوم اینه که در هاست پربازدید فقط ماه اول تخفیف داره یا در ماه های بعد هم تخفیف داره؟
ممنئن میشم پاسخ بدین
سلام متاسفانه تخفیف ها ب اتمام رسیده . کدوم سرویس رو نیاز دارید؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NicCloud
سلام متاسفانه تخفیف ها ب اتمام رسیده . کدوم سرویس رو نیاز دارید؟؟
چه بد .کاش تموم نشده بود
من سرویس FrSSD-020 پربازدید رو میخواستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30off
چه بد .کاش تموم نشده بود
من سرویس FrSSD-020 پربازدید رو میخواستم
۵۰ درصد تخفیف قابل ارائه میباشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NicCloud
۵۰ درصد تخفیف قابل ارائه میباشد
50 درصد تخفیف فقط در ماه اول هست یا ماه های بعد هم تخفیف شامل میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30off
50 درصد تخفیف فقط در ماه اول هست یا ماه های بعد هم تخفیف شامل میشه؟
ثابت هست
-
دوستان میخواستم بگم از دوست عزیز یک ماهی میشه هاست خریداری شده و تا الان هیچ مشکلی نداشتیم
:53:
-
سلام خدمت همه
عرض شود که ما چند سرور مجازی و سرویس هاست از این شرکت niccloud داریم که از دیشب کلا قطع شده و ایشون هم در تلگرام یا تلفن جوابی نمیدن به ما و سایتشون هم بالا نمیاد، پیغامهارو سین میکنند
ناچارا اینجا تاپیک باز کردم که ایشون ببینند و جوابی به ما بدن
سایتشون هم از ظهر بالا نمیاد niccloud.net
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takchinco
سلام خدمت همه
عرض شود که ما چند سرور مجازی و سرویس هاست از این شرکت niccloud داریم که از دیشب کلا قطع شده و ایشون هم در تلگرام یا تلفن جوابی نمیدن به ما و سایتشون هم بالا نمیاد، پیغامهارو سین میکنند
ناچارا اینجا تاپیک باز کردم که ایشون ببینند و جوابی به ما بدن
سایتشون هم از ظهر بالا نمیاد niccloud.net
هیستوری من را ببینید در انجمن ! من بازخورد منفی الکی به کسی از فروشنده ها ندادم
ولی یک هفته اس سرویس مجازی خریدم ! ابتدا هارد خراب بود گفتند !
بعد از گذشت یک هفته هنوز منتظر اطلاعات سرور هستم !(کجای دنیا همچین چیزی دیده میشود)
هاستم به شدت کند بالا میاد !
سایت خودشان یکی درمیان باز میشود !
سایتی که من نیز خریداری کردم با کلی شکایت کاربران همراه بوده که اصلا باز نمیشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paris
هیستوری من را ببینید در انجمن ! من بازخورد منفی الکی به کسی از فروشنده ها ندادم
ولی یک هفته اس سرویس مجازی خریدم ! ابتدا هارد خراب بود گفتند !
بعد از گذشت یک هفته هنوز منتظر اطلاعات سرور هستم !(کجای دنیا همچین چیزی دیده میشود)
هاستم به شدت کند بالا میاد !
سایت خودشان یکی درمیان باز میشود !
سایتی که من نیز خریداری کردم با کلی شکایت کاربران همراه بوده که اصلا باز نمیشه !
الان با شماره دیگه زنگ زدم به شماره ثابتشون جواب دادن
میگم که سایت شما بالا نمیاد و منو تو شرکت دارن بازخواست میکنند جواب بدین مشکل کی حل میشه میگن مشکلی نیست و در سایت تیکت کنید
به خدا سایت بالا نمیاد که من تیکت کنم
تهدید کردن که تاپیک رو اگه حذف نکنم اطلاعات روی vps رو پاک میکنند
-
شما ها دیگه کی هستید ... ایشون سرویس داده با 90 درصد تخفیف ، حالا یک مشکلی هم پیش اومده ، چند ساعت تحمل کنید حل میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
شما ها دیگه کی هستید ... ایشون سرویس داده با 90 درصد تخفیف ، حالا یک مشکلی هم پیش اومده ، چند ساعت تحمل کنید حل میشه.
شما کی هستید با این طرز صحبت؟
مگه ما گدایی کردیم که میگین تخفیف داده 90%؟ پول دادیم
من از صبح دارم با ایشون تماس میگیرم و دست آخر تهدید کرده دیتا رو حذف میکنه و میگه مشکلی نیست
من حق ندارم اینجا پیگیری کنم؟
شما با مشتری خودتون هم اینطوری حرف میزنید؟
-
نقل قول:
این حرف شما منطقی نبود ! اصلا خریدار 1 ریال بده بایستی فروشنده به تعهداتش عمل کنه حالا اگه مشکلی هست باید به وضوح بگه نه که به سایتی که اصلا در دسترس نیست بگن تیکت بدید
نقل قول:
مگه ما گدایی کردیم که میگین تخفیف داده 90%؟ پول دادیم
من از صبح دارم با ایشون تماس میگیرم و دست آخر تهدید کرده دیتا رو حذف میکنه و میگه مشکلی نیست
من حق ندارم اینجا پیگیری کنم؟
دوست عزیز ، من یک راهنمایی کوچیکی براتون می کنم و اونم اینکه یا صبور باشید و منتظر باشید سرویستون فعال شه حالا هر مشکلی داره که باید کل تایپیک هاتون رو حذف کنید
یا اینکه وقتی سایتشون بالا اومد و دیدین سرویستون رو ریسیت دادن و ... دیگه کار به جاهای باریک میشکه و سرویس دهنده حق اجرای این کارو نداره
از اینجا بهتر می تونین قوانین رو بخونین :
شکایت - نماد اعتماد الکترونیکی
-
ببینید من صبر کردم و با ایشون تماس گرفتیم
میگن تیکت کنید
سایت خودشون بالا نمیاد میگم سایتتون بالا نمیاد میگه میاد و مشکلی نیست و بعد شماره من رو گذاشته تو بلک لیست
در تلگرام تهدید کرده تاپیک رو حذف کنید یا دیتا رو حذف میکنم
من هیچ تاپیکی رو حذف نمیکنم و زیر بار تهدید و بی ادبی نمیرم
ما شرکت هستیم و پوست ایشون رو خواهیم کند
-
سایت شما ارور 404 میده و بالا نمیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueline
سایت شما ارور 404 میده و بالا نمیاد
سلام خدمت شما ، سایت ما زیر اتک و دیداس سنگین میباشد به صورت موقت تلگرام در خدمتیم
ما بقی سایت ها بدون مشکل بالا میان!
@Niccloud
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NicCloud
سلام خدمت شما ، سایت ما زیر اتک و دیداس سنگین میباشد به صورت موقت تلگرام در خدمتیم
ما بقی سایت ها بدون مشکل بالا میان!
@Niccloud
دارید دروغ میگیدکه سایت بقیه بالا میاد
هیچ سرویسی از ما بالا نمیاد و تهدید به حذف کردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
اسم شما یادم باشد تا دیگر سرویسی از شما تهیه نکنم !
یک هفته اس مشکل دارم من ! شما میگویید هاست 90درصد تخفیف ؟!
یک شرکت برای معرفی خودش است که اف میزند ! سود اصلی را شرکت میکند نه کاربری که هاست مثلا x تومان را برای ماه اول 1/4 x میخرد
-
بنده از ایشون چهار مورد سرویس دارم خدایی بدون مشکل یک مورد مشکل بود که بخوبی مشکل رفغ کردن پشتیبانی هم از طریق تلگرامه که اولین باره میبینم کسی تو تلگرام پشتیبانی کنه اونم انی ......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Adit
بنده از ایشون چهار مورد سرویس دارم خدایی بدون مشکل یک مورد مشکل بود که بخوبی مشکل رفغ کردن پشتیبانی هم از طریق تلگرامه که اولین باره میبینم کسی تو تلگرام پشتیبانی کنه اونم انی ......
یک سایتتون که رو این هاست را میتونید برای من ارسال کنید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paris
یک سایتتون که رو این هاست را میتونید برای من ارسال کنید !
بله پیام بدید تا ارسال کنم من نمیتونم پ.خ بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Adit
بله پیام بدید تا ارسال کنم من نمیتونم پ.خ بدم
پیغام خصوصی برای من نیز بسته است
goo.gl
کنید بی زحمت
-
جناب نیک کلاد یا نیک کلود لطفا نام و نام خوانوادگیتون رو ارسال کنید اینجا کاربران بدونند کی هستید