-
پاسخ : دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
من هیچ پولی از اینجا در نمیارم میدونی چرا ، چون حرف حق میزنم ، من طرفدار شخص نیستم ، طرفدار سیاستم نیستم ، تو دانشگاه بچه های دهه هفتادی 10 سال از من کوچیک ترن ، سر انتخابات با هم بحث داشتیم ، الان میگن راست میگفتی ، به هر حال من 4 تا پیرن بیشتر پاره کردم ، بخاطر همین حرف همو نمیفهمیم
حالا نمیدونم منظورت از این حرفا چیه و میخوای بگی سنت از من بیشتره ؟ سن حرف اولو نمیزنه ، اگر دین نداری باش آزاد مرد ، اگر حکومت دیکتاتور شده ربطی به اسلام نداره ، مشکل از ریشس ، وقتی کسی نمیره درباره دینش تحقیق کنه همیشه منتظر اینه که یکی بیاد یه چیزی بگه مردم بریزن تو خیابون
از معجزات اسلام ، اینترنت زیر دستته بشید سرچ کن ببین دوستات تازه فهمیدن ماه 1400 سال پیش از وسط نصف شده
دکترا تو آمریکا میگن برای خارج شدن امواج الکتریکی از بدن و سر نماز با مهر بخونید که حتی امواج از بدنتون خارج بشه تا دچار ضعف و مشکل بدنی نشید
همین دکترا ( دوستات ) میگن روزه بگیرید تا بیماریهای ناشناخته به این روش حل بشه
امثال تو منتظر هستن بشینن ایران مثل سوریه بشه ، تا اون زمان هی میگن حرم سرای بشار ، از حرفات معلومه مطالعه نداری ولی بهت قول میدن تا زمانی که فرزندان علی تو این مملکت نفس میکشن مردم امنیت دارن
ما نشستین ببینیم اگر کسی مشکلی داره بگیم به ما چه ، تو همین انجمن خیلیا به مشکل خوردن همه گرگای انجمن شدن بر علیه اونا ولی من ازش دفاع کردم میدونی چرا ؟ چون هم رنگ جماعت نمیشم بخاطر همین دارم پیشرفت میکنم
هیچ وقت چشامو بروی حقیقت نمیبندم بخاطر همین وقتی به مشکل میخورم بدون اینکه متوجه بشم مشکلم حل میشه ، برای هدفم زحمت میکشم منتظر نیستم کسی پول بیاره بذاره تو جیبم
کاری ندارم که سران مملکت بخور بخور دارن ، اونا اسمشون مسلمون یا آیت الله یا نماینده مردمه ، شماها اونارو ول کردید به خون امثال سردار سلیمانی تشنه هستید چون دائما سرتون تو ماهوارس ، کاش سرتون یکم تو کتاب بود
تمام دانشمندان جهان دارن مسلمون میشن فقط بخاطر اینکه اسلامو درک کردن دربارش تحقیق کردن و میگن این دنیا خدایی مقتدر داره ، ولی شماها دارید به دینتون پشت میکنید چون اصلا نمیدونید دین ینی چی چه برسه به اسلام
حرف منم همینه که مردم تکلیف خودشونو نمیدونن نه اینکه بخوام از کسی طرفداری کنم
من در مورد شما اشتباه فکر میکردم شما بسیجی نیستی شما احتمالا صنعتی و سنتی باهم زدی
داشتم میخوندم و میخندیدم و جوابتا تایپ میکردم تا رسیدم به خط قرمز رنگ و بیخیال شدم همه رو پاک کردم:d
استاد نمیدونم از کجات این حرفا رو در میاری حالا اینا به کنار چطوری از راه دور فهمیدی من مخالف نمیدونم کدوم سردار و مخالف کدوم دین و دوست دارم ایران مثل فلان کشور بشه؟از کجا فهمیدی سرم تو ماهوارست و نه کتاب؟
اینجا قرار بود در مورد در مورد ارز بحث بشه که متوهمی مثل شما اومد انداخت گردن کشورای دیگه و منم جوابتا دادم حالا هم سعی نکن حرف تو دهن من بزاری یا احساسات دینی بقیه رو تحریک کنی خوبه پستها هست تو صفحه قبل.
من نه بحث سیاسی و نه بحث مذهبی تو این تاپیک کردم چون ربطی به این تاپیک نداره اینجا بحث سر ارز هست و نه چیز دیگه ایo:-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bot
من در مورد شما اشتباه فکر میکردم شما بسیجی نیستی شما احتمالا صنعتی و سنتی باهم زدی
داشتم میخوندم و میخندیدم و جوابتا تایپ میکردم تا رسیدم به خط قرمز رنگ و بیخیال شدم همه رو پاک کردم:d
استاد نمیدونم از کجات این حرفا رو در میاری حالا اینا به کنار چطوری از راه دور فهمیدی من مخالف نمیدونم کدوم سردار و مخالف کدوم دین و دوست دارم ایران مثل فلان کشور بشه؟از کجا فهمیدی سرم تو ماهوارست و نه کتاب؟
تو بحث قبلی که مشکلت سنو سال بود
الان مشکلت چیه ؟
کلا فازت چیه ؟
اینوری هستی یا اونوری ؟
جیبوتی کجایی دقیقا کجایی ؟
تو که اصلا سال به سال چت نمیکنی
دیشب دشارژ بودی الان با شارژر اومدی که کجارو بگیری ، همون پیام نذاری سنگین تری ملت امنیت خودشونو با یه حرف که اسد حرم سرا داره به خطر نمیندازن ، البته تبلیغات شما و دوستات بی تاثیر نیستن اما مثل همیشه خنثی هستید ، کاریم جز این نمیتونید بکنید
-
نقل قول:
دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟
الان ميانه هاي راهيم تا 10000 نشه تكليف روشن نميشه. تو اين وسط خوش به حال گوركَن ها، الان كه اوضاشون توپه توپه هر چه گراني بيشتر گور بيشتر درآمد بيشتر. ما فكر ميكنيم زنده ايم در حاليكه مرده اي بيش نيستيم. فقط من عاشق پز دادن هاي الكي ملت جوگيرمون هستم. رو كه نيست سنگ پاس. طرف داره از فرط گرسنگي و قرض و قوله ميميره از ماشين 300 ميليوني ايراد ميگيره. ما ملتي هستيم كه هيچي نيستيم فقط فكر و خيال ميكنيم كه كسي هستيم.
يادمه بچه كه بوديم از مدرسه ميبردنمون تظاهرات 22 بهمن اونجا هم حضور غياب ميشديم. بعد اون شعار خونه ميگفت با صداي بلند جواب شعار ها رو بدبد چوه ماهواره هاي آمريكا دارن فيلم ميگيرن، :d بيچاره ملت هم حنجره ميتركوندن :111:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
تو بحث قبلی که مشکلت سنو سال بود
الان مشکلت چیه ؟
کلا فازت چیه ؟
اینوری هستی یا اونوری ؟
جیبوتی کجایی دقیقا کجایی ؟
تو که اصلا سال به سال چت نمیکنی
دیشب دشارژ بودی الان با شارژر اومدی که کجارو بگیری ، همون پیام نذاری سنگین تری ملت امنیت خودشونو با یه حرف که اسد حرم سرا داره به خطر نمیندازن ، البته تبلیغات شما و دوستات به تاثیر نیست اما مثل همیشه خنثی هستید ، کاریم جز این نمیتونید بکنید
بابا بزرگ کدوم امنیت؟ شغلی؟ مالی؟ جانی؟ کدوووم امنیت چیه؟ ارز ۵۰۰۰ امنیته؟ امنیت رو از اون کتابهایی که خوندی برام خلاصه وار توضیح بده سواد ندارم سواد ندارم سواد ندارم توضیح بده توضیح بده بفهمم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
الان ميانه هاي راهيم تا 10000 نشه تكليف روشن نميشه. تو اين وسط خوش به حال گوركَن ها، الان كه اوضاشون توپه توپه هر چه گراني بيشتر گور بيشتر درآمد بيشتر. ما فكر ميكنيم زنده ايم در حاليكه مرده اي بيش نيستيم. فقط من عاشق پز دادن هاي الكي ملت جوگيرمون هستم. رو كه نيست سنگ پاس. طرف داره از فرط گرسنگي و قرض و قوله ميميره از ماشين 300 ميليوني ايراد ميگيره. ما ملتي هستيم كه هيچي نيستيم فقط فكر و خيال ميكنيم كه كسي هستيم.
يادمه بچه كه بوديم از مدرسه ميبردنمون تظاهرات 22 بهمن اونجا هم حضور غياب ميشديم. بعد اون شعار خونه ميگفت با صداي بلند جواب شعار ها رو بدبد چوه ماهواره هاي آمريكا دارن فيلم ميگيرن، :d بيچاره ملت هم حنجره ميتركوندن :111:
والا همین حرفی که زدید مثال آقای فریدون و طرفدارانشون هست که رای دادن به ایشون ، آقای جهانگیری از آب گلالود ماهی میگیره ، تو کرمانشاه که زلزله اومده بود بعد از 4 سال که دست راست روحانی بوده بر میگرده انگشت میذاره رو مسکن مهر که بعد از 4 سال از سر خودشو روحانی باز کنه ، پارسال سیل اومده بود تو ارومیه همین موقع بود ، همه طرفداران آقای روحانی میگفتن سیل دریاچه ارومیه رو پر نکرده روحانی پر کرده
روحانی علنا فقط شعار میده و تقصیرارو میندازه گردن اینو اون ، بالا یکاری بره ملت بکن اینقدر تو مملکت جو نده
این آقا از اول انقلاب که اسمش فریدون بود تو مجلش با نظامی جماعت مشکل داشت ، شهید چمران اومد تو مجلس جلو روحانی از شهید صیاد شیرازی که 2 دهه پیش ترور شد و شماها یادتون نمیاد ازش حمایت کرد و گفت خیلی از ارتشی ها از خیلی از شما روحانی های ایمان بالاتری دارن و من حاظرم پشت اینها نماز بخونم
من سرمو برای آسایش مردم میدم و تو این دوره که همه راه شونو گم کردن من راه خودمو میرم
برید از پدر بزرگاتون بپرسید زمانی که جوون بودن این همه آسایش رفاه بیمارستان فوق تخصصی با بهترین دکترارو داشته ؟ اینارم ببین دوست من ، نشین بگو لنگش کن ، شما که یه پست بیشتر نداری من موندم مثل اون دوست بالایی چطوری تو این تاپیک فعالیت میکنی اونم فقط با 1 پست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid03
بابا بزرگ کدوم امنیت؟ شغلی؟ مالی؟ جانی؟ کدوووم امنیت چیه؟ ارز ۵۰۰۰ امنیته؟ امنیت رو از اون کتابهایی که خوندی برام خلاصه وار توضیح بده سواد ندارم سواد ندارم سواد ندارم توضیح بده توضیح بده بفهمم
عفت کلام داشته باش ، تخریب دیگران چیزی جز خود تخریبی نداره دوست من ، خوبه من به شما بگم بچه جان ؟ قبلا که میگفتی بچه حالا میگی بابا بزرگ ، برو بچه دنبال تیله بازیت
حرف حق بزن
این شماها بودید که به فریدون رای دادید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
والا همین حرفی که زدید مثال آقای فریدون و طرفدارانشون هست که رای دادن به ایشون ، آقای جهانگیری از آب گلالود ماهی میگیره ، تو کرمانشاه که زلزله اومده بود بعد از 4 سال که دست راست روحانی بوده بر میگرده انگشت میذاره رو مسکن مهر که بعد از 4 سال از سر خودشو روحانی باز کنه ، پارسال سیل اومده بود تو ارومیه همین موقع بود ، همه طرفداران آقای روحانی میگفتن سیل دریاچه ارومیه رو پر نکرده روحانی پر کرده
روحانی علنا فقط شعار میده و تقصیرارو میندازه گردن اینو اون ، بالا یکاری بره ملت بکن اینقدر تو مملکت جو نده
این آقا از اول انقلاب که اسمش فریدون بود تو مجلش با نظامی جماعت مشکل داشت ، شهید چمران اومد تو مجلس جلو روحانی از شهید صیاد شیرازی که 2 دهه پیش ترور شد و شماها یادتون نمیاد ازش حمایت کرد و گفت خیلی از ارتشی ها از خیلی از شما روحانی های ایمان بالاتری دارن و من حاظرم پشت اینها نماز بخونم
من سرمو برای آسایش مردم میدم و تو این دوره که همه راه شونو گم کردن من راه خودمو میرم
برید از پدر بزرگاتون بپرسید زمانی که جوون بودن این همه آسایش رفاه بیمارستان فوق تخصصی با بهترین دکترارو داشته ؟ اینارم ببین دوست من ، نشین بگو لنگش کن ، شما که یه پست بیشتر نداری من موندم مثل اون دوست بالایی چطوری تو این تاپیک فعالیت میکنی اونم فقط با 1 پست
عفت کلام داشته باش ، تخریب دیگران چیزی جز خود تخریبی نداره دوست من ، خوبه من به شما بگم بچه جان ؟ قبلا که میگفتی بچه حالا میگی بابا بزرگ ، برو بچه دنبال تیله بازیت
حرف حق بزن
این شماها بودید که به فریدون رای دادید
بعضی وقتا خودمو جا شماها میزارم هی به خودم تلقین میکنم ولی در نهایت نمیتونم درکتون کنم.
من دیگه حرفی ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid03
بعضی وقتا خودمو جا شماها میزارم هی به خودم تلقین میکنم ولی در نهایت نمیتونم درکتون کنم.
من دیگه حرفی ندارم
دوست عزیز واقع بین باش
دلیل درک نکردنتو میفهمم ، چون سختی های اون دوران رو ندیدی فقط دوست داری اون چیزهایی رو ببینی و بشونی که خواهانشون هستی
تنها زمانی مردم متوجه میشن که امثال دائش بیان تو این مملکت
بعد دوتا عکس از 2 تا بسیجی میگیرن میگن دمشون گرم
بله شما درست میگید و من نادرست ، منم دیگه حرفی ندارم
-
کسی نیست این تاپیکو ببنده ؟
-
نقل قول:
والا همین حرفی که زدید مثال آقای فریدون و طرفدارانشون هست که رای دادن به ایشون
فريدون ديگه كيه؟ اينها رو از گوگل گير آوردم فریدون آسرایی- فریدون فرخزاد - ایرج پسر فریدون :d حسین فریدون :-| فریدون فروغی و و و ... من فقط حرف دلم رو زدم خواهشا ياد بگيرين وقتي كسي رو به كسي ديگر تا جايي كه شناختي از طرف نداريد نسبت نديد.
نقل قول:
دوست من خودمون رو گول نزنيم كه الان بيمارستان فوق تخصصي داريم يا پارك بازي داريم و يا برق كشيديم برا فلان روستا. هر حكومتي بود تو اين چند دهه كه گذشته بيشتر از اينها مي كرد. خدا بركت بده به نعمت هايي كه همين جوري ريخته تو مملكت ما، خداوكيلي ايران زندگي ميكني؟ بعد شما چرا به تاريخ عضويت و تعداد پست مردم نگاه ميكني و جواب ميدي چه ربطي داره. من خيلي كم پست ميذارم هر جا هم پست گذاشتم مثل همين تاپيك بعد از چند روز تاپيك حذف شده :)) پست ها هم رفته هوا خوري.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
فريدون ديگه كيه؟ اينها رو از گوگل گير آوردم فریدون آسرایی- فریدون فرخزاد - ایرج پسر فریدون :d حسین فریدون :-| فریدون فروغی و و و ... من فقط حرف دلم رو زدم خواهشا ياد بگيرين وقتي كسي رو به كسي ديگر تا جايي كه شناختي از طرف نداريد نسبت نديد.
دوست من خودمون رو گول نزنيم كه الان بيمارستان فوق تخصصي داريم يا پارك بازي داريم و يا برق كشيديم برا فلان روستا. هر حكومتي بود تو اين چند دهه كه گذشته بيشتر از اينها مي كرد. خدا بركت بده به نعمت هايي كه همين جوري ريخته تو مملكت ما، خداوكيلي ايران زندگي ميكني؟ بعد شما چرا به تاريخ عضويت و تعداد پست مردم نگاه ميكني و جواب ميدي چه ربطي داره. من خيلي كم پست ميذارم هر جا هم پست گذاشتم مثل همين تاپيك بعد از چند روز تاپيك حذف شده :)) پست ها هم رفته هوا خوري.
ما چندسال از آمریکا که به قول شما مهد تمدنه عقب تریم ؟
تو این 300 سالی که آمریکا داشت سرخ پوستارو میگشت بعد شرو کردن به کشتن مردم دنیا تا کشورشونو بسازن
اصلا تو این 200 سال گذشته
یا همین 100 سال گذشته
چرا حکومتهای قبلی ایران مملکتو نساختن ؟
بنداز گردن اسلام بنداز ، رضا خان از سر مردم چادر میکشید بنداز گردن اسلام
مردم ما قبل از اسلام حجاب داشتن ، ایرانیا بره اولینبار بره خودشون لباس درست کردن
اینترنت که هست یه سرچی بکنید ، اینارو به من نگید به خودتون و امثال خودتون بگید که همه چیو کور کورانه میبینید
ینی این ثروت متعلق به این حکومت بوده ؟ چرا از فساد خانواده پهلوی ، اشرف پهلوی بزرگترین چاقاچ چی دنیا و از س====ک====س با سگش نمیگید ؟
مردمو موتاد کردن ، فیتیله تریاکو میخریدن بعد یه مدت دیگه تریاکم نمیدادن ، مردمو هروئینی کردن ، کسی نبود به داد مردم برسه
حرف حقو بگو ، منم قبول دارم که سران حکومت دیکتاتور شدن اما اینا به اسلام ربطی نداره ، اسلامو تغییر دادن تا بتونن به اهدافشون برسن
همین بانکها مردومو رباخار کردن ، نتیچه رباخاری این شد که مردم پولاشونو گذاشتن تو بانک سود گرفتن بعد 1 سال پول مردمو خوردن یه آبم روش ، دلار ، طلا ، همه چی گرون شد از تو حلقوم مردم کشیدن بیرون
فقط به نفع خودت و امثال خودت حرف نزن ، حقیقتو بگو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
تو این 300 سالی که آمریکا داشت سرخ پوستارو میگشت بعد شرو کردن به کشتن مردم دنیا تا کشورشونو بسازن
یا همین 100 سال گذشته
مردم ما قبل از اسلام حجاب داشتن ، ایرانیا بره اولینبار بره خودشون لباس درست کردن
اینترنت که هست یه سرچی بکنید ، اینارو به من نگید به خودتون و امثال خودتون بگید که همه چیو کور کورانه میبینید
ینی این ثروت متعلق به این حکومت بوده ؟ چرا از فساد خانواده پهلوی ، اشرف پهلوی بزرگترین چاقاچ چی دنیا و از س====ک====س با سگش نمیگید ؟
حرف حقو بگو ، منم قبول دارم که سران حکومت دیکتاتور شدن اما اینا به اسلام ربطی نداره ، اسلامو تغییر دادن تا بتونن به اهدافشون برسن
همین بانکها مردومو رباخار کردن ، نتیچه رباخاری این شد که مردم پولاشونو گذاشتن تو بانک سود گرفتن بعد 1 سال پول مردمو خوردن یه آبم روش ، دلار ، طلا ، همه چی گرون شد از تو حلقوم مردم کشیدن بیرون
واقعا آدم عجيبي هستين پست يكي ديگه رو ميخونين جواب منو ميدين! من كي حرف از اسلام زدم! من كي حرفي از دين و غيره كردم :106: فكر نكن فقط خودت مسلموني. هر كي حرف دلش رو ميزنه نگو دشمن اسلام. فوري ماركدارش نكن. همين آدم هايي مثل شما مردم رو دين زده ميكنن.
التماس تفكر :107:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
واقعا آدم عجيبي هستين پست يكي ديگه رو ميخونين جواب منو ميدين! من كي حرف از اسلام زدم! من كي حرفي از دين و غيره كردم :106: فكر نكن فقط خودت مسلموني. هر كي حرف دلش رو ميزنه نگو دشمن اسلام. فوري ماركدارش نكن. همين آدم هايي مثل شما مردم رو دين زده ميكنن.
التماس تفكر :107:
وقتی میگید حکومت ، حکومت فعلی ینی حکومت اسلامی ، وقتی کسی این حرف شمارو میخونه مستقیم ذهنش به این سمت سرازیر میشه ، مثلا طرف میگه نظام فلان فلان شده ، حکومت آخوندی ینی چی ؟
اوکی اگر ناراحت شدید شما نقل قول رو پاک کنید پستتونو ویرایش کنید منم درستش میکنم ، پاک میکنم .
هدف شرکت در یک تاپیکه عمومی هست ، اگر باعث ناراحتی دوستان هستم دیگه پیام نمیذارم ، در صورتی که کسی پستهای منو نقل قول نکنه و از نگه بعضیها و ...
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
وقتی میگید حکومت ، حکومت فعلی ینی حکومت اسلامی ، وقتی کسی این حرف شمارو میخونه مستقیم ذهنش به این سمت سرازیر میشه ، مثلا طرف میگه نظام فلان فلان شده ، حکومت آخوندی ینی چی ؟
اوکی اگر ناراحت شدید شما نقل قول رو پاک کنید پستتونو ویرایش کنید منم درستش میکنم ، پاک میکنم .
هدف شرکت در یک تاپیکه عمومی هست ، اگر باعث ناراحتی دوستان هستم دیگه پیام نمیذارم ، در صورتی که کسی پستهای منو نقل قول نکنه و از نگه بعضیها و ...
یاحق
ببينيد من آدمهايي مثل شما رو خوب ميشناسم. يكبار با شخصي فضول دعوامون شد جلوي همه حرف هاي ركيكي زد بعد زديم گوشش رفت مامور آورد جلوي همه گفت اينها به دين توهين كردن به شخص فلاني ناسزا گفتن. مردم تف كردن روش. خود مامور خجالت كشيد گفت برو اصلاح شو. انشاالله گرفتي ديگه چي ميگم نگرفتي هم نگرفتي مهم نيست همين مدلي بدون گواهينامه به راهت ادامه بده :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
ببينيد من آدمهايي مثل شما رو خوب ميشناسم. يكبار با شخصي فضول دعوامون شد جلوي همه حرف هاي ركيكي زد بعد زديم گوشش رفت مامور آورد جلوي همه گفت اينها به دين توهين كردن به شخص فلاني ناسزا گفتن. مردم تف كردن روش. خود مامور خجالت كشيد گفت برو اصلاح شو. انشاالله گرفتي ديگه چي ميگم نگرفتي هم نگرفتي مهم نيست همين مدلي بدون گواهينامه به راهت ادامه بده :)
من میدونستم هدف شما چی هست ، کارای خودتو به من نسبت نده ، معلومه که چه هدفی داری ، اینقدر با یوزرهای مختلف نیا کامنت بذار چون به نتیجه نمیرسی
من هم از نظام فعلی انتقاد میکنم و هم خوبیهاشو میگم ، اما شما که میای میگی حکومت فلان معلومه که چه قصدی داری
واقعا تعجب میکنم که آدمهای مثل تو که اینقدر ترسو هستن چرا فرافکنی میکنن تا آدمایی مثل منو جلو جمع زیر سوال ببرن تا اسم اسلامو افرادی که به اسلام رو آوردن رو خراب کنن و اونطوری جلوه بدید که میخواید؟
ولی کاری از پیش نخواهید برد - هر شخصی خودش عقل داره و به این موارد توجه نمیکنه که بخواد با یک حرف همه رو به راه راست هدایت کنه یا از راه درشون بیاره - پس اینقدر ضعیف جلوه نکنید
یاحق
-
دوست عزیز چه فریدون چه رییسی ، چه روحانی و ... همگی سر و ته یک کرباس هستند
اصلا فرقی نداره کی انتخاب بشه چون این از اون بدتر اون از این بدتر ...
سه نفر را که همگی نوکر خانه زاد هستند را گذاشتن اونجا میگن یکی را انتخاب کنید
اما در مورد جناب سردار سلیمانی یک حرف دارم با خودش
جناب سردار سلیمانی که صدا تو گلو میاندازی و داد میزنی : ما در عراق، سرباز بی ادعای ملت عراق هستیم
خواهشا یک روز هم سرباز بی ادعای مردمی باش که سرآپای وجودت از نمک اونهاست
آیا میدانی سردار ، تعاونی سپاه با اسم موسسه ثامن الائمه پول مردم را غصب کرده و صدها نفر را بیچاره کرده ؟( احتمال قوی خودت هم سهامداری چون تعاونی سپاه هست دیگه )
آیا میدانی تعاونی بسیجیان با اسم بانک مهر اقتصاد پول مردم را گرفته و پس نمیده ؟
آیا میدانی ارگانهای نظامی ایران به گفته بانک مرکزی افتصاد ایران را نابود کردن ؟
آیا تو آمریکا هم پنتاگون کار افتصادی میکنه و پول مالیات دهنده هایی که حقوق سربازان را میدن را میخوره ؟
سردار یک روز ، فقط و فقط یک روز چشم غره هاتو سمت اونهایی بگیر که ، پول مردمی را خوردن که تو بنا و معمار دیروز را سردار سلیمانی امروز کردن ...
بعد میتونی بری بشی سرباز همانهایی که هشت سال خون جوانهای ایرانی را ریختن
این خانه از پای بست ویران است
فساد بالا دستی ها کشور بزرگ و تاریخی ایران را نابود کرده و اقتصاد کشور رو به نابودی هست و
امروز جوانان کشور با سن بالای چهل سال هنوز نمیتونند به دلیل مشکلات اقتصادی ازدواج کنند و همین فساد را در جامعه رواج داده اونور آیت الله نمیر المومنین تو سیصد سالگی تجدید فراش میکنه و بعد به مردم میگه روزی یک وعده غذا بخورید
اصلا دلار بشه 50 هزار و من و شما از گرسنگی بمیریم مهم هست براش ؟
مشکل اینجاست مردم و جوانان ایرانی دلسوزی ندارند و حکومت ایران فقط به فکر اعراب هست ، برای حکومت ایران مهم نیست که پان ترک ها ، پان کردها ، پان عرب ها و هر پان ... تو گوشه گوشه کشور در حال فعالیت برای جدایی طلبی هستند ، مهم نیست یک مهندس کامپیوتر و IT از زور بیچارگی و درماندگی مسافرکش شده مهم بلندی های جولان هست و دختر بشار اسد که جامش پر باشه از شراب سرخ ....
دوست عزیز تحصیل کرده فرانسه دکتر مصدق بود که جان برای ملت ایران داد ، عرب زاده های حاکم امروز هم کسانی هستند که ما را به این روز انداختن
به قول خودتان یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
من میدونستم هدف شما چی هست ، کارای خودتو به من نسبت نده ، معلومه که چه هدفی داری ، اینقدر با یوزرهای مختلف نیا کامنت بذار چون به نتیجه نمیرسی
من هم از نظام فعلی انتقاد میکنم و هم خوبیهاشو میگم ، اما شما که میای میگی حکومت فلان معلومه که چه قصدی داری
واقعا تعجب میکنم که آدمهای مثل تو که اینقدر ترسو هستن چرا فرافکنی میکنن تا آدمایی مثل منو جلو جمع زیر سوال ببرن تا اسم اسلامو افرادی که به اسلام رو آوردن رو خراب کنن و اونطوری جلوه بدید که میخواید؟
ولی کاری از پیش نخواهید برد - هر شخصی خودش عقل داره و به این موارد توجه نمیکنه که بخواد با یک حرف همه رو به راه راست هدایت کنه یا از راه درشون بیاره - پس اینقدر ضعیف جلوه نکنید
یاحق
قسم به همون قرآني كه اعتقاد داريم فقط اين يوزر رو دارم. :-| ببين وسط هر پستي كه ميذاري ميگي اسلام اسلام اما به راحتي به طرف مقابلت افترا ميزني.من هم از آدم هايي كه خودشون رو ميخوان بيشتر از همه مومن و مسلمون نشون بدن بدم مياد. تو زمان خدمت سربازي يه پسر سرباز ليسانس بود زمان نماز ظهر با صداي بلند داد ميزد الله اكبر الله اكبر برادرا وقت نمازه بعد مسئولين ما هم ايشون رو ميبردن صف اول. اما بعد از ظهر كه همه ميرفتن ايشون تو خيابون دنبال دختربازي بودن.:-| متاسفانه امروزه كسايي كه بيشتر نهي مي كنن بيشتر گناه ميكنن.باز گرفتي كه چي ميگم (:| خسته شدم از دستت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
دوست عزیز چه فریدون چه رییسی ، چه روحانی و ... همگی سر و ته یک کرباس هستند
اصلا فرقی نداره کی انتخاب بشه چون این از اون بدتر اون از این بدتر ...
سه نفر را که همگی نوکر خانه زاد هستند را گذاشتن اونجا میگن یکی را انتخاب کنید
جناب سردار سلیمانی که صدا تو گلو میاندازی و داد میزنی : ما در عراق، سرباز بی ادعای ملت عراق هستیم
خواهشا یک روز هم سرباز بی ادعای مردمی باش که سرآپای وجودت از نمک اونهاست
آیا میدانی سردار ، تعاونی سپاه با اسم موسسه ثامن الائمه پول مردم را غصب کرده و صدها نفر را بیچاره کرده ؟( احتمال قوی خودت هم سهامداری چون تعاونی سپاه هست دیگه )
آیا میدانی تعاونی بسیجیان با اسم بانک مهر اقتصاد پول مردم را گرفته و پس نمیده ؟
آیا میدانی ارگانهای نظامی ایران به گفته بانک مرکزی افتصاد ایران را نابود کردن ؟
آیا تو آمریکا هم پنتاگون کار افتصادی میکنه و پول مالیات دهنده هایی که حقوق سربازان را میدن را میخوره ؟
سردار یک روز ، فقط و فقط یک روز چشم غره هاتو سمت اونهایی بگیر که ، پول مردمی را خوردن که تو بنا و معمار دیروز را سردار سلیمانی امروز کردن ...
بعد میتونی بری بشی سرباز همانهایی که هشت سال خون جوانهای ایرانی را ریختن
این خانه از پای بست ویران است
فساد بالا دستی ها کشور بزرگ و تاریخی ایران را نابود کرده و اقتصاد کشور رو به نابودی هست و
امروز جوانان کشور با سن بالای چهل سال هنوز نمیتونند به دلیل مشکلات اقتصادی ازدواج کنند و همین فساد را در جامعه رواج داده اونور آیت الله نمیر المومنین تو سیصد سالگی تجدید فراش میکنه و بعد به مردم میگه روزی یک وعده غذا بخورید
اصلا دلار بشه 50 هزار و من و شما از گرسنگی بمیریم مهم هست براش ؟
مشکل اینجاست مردم و جوانان ایرانی دلسوزی ندارند و حکومت ایران فقط به فکر اعراب هست ، برای حکومت ایران مهم نیست که پان ترک ها ، پان کردها ، پان عرب ها و هر پان ... تو گوشه گوشه کشور در حال فعالیت برای جدایی طلبی هستند ، مهم نیست یک مهندس کامپیوتر و IT از زور بیچارگی و درماندگی مسافرکش شده مهم بلندی های جولان هست و دختر بشار اسد که جامش پر باشه از شراب سرخ ....
دوست عزیز تحصیل کرده فرانسه دکتر مصدق بود که جان برای ملت ایران داد ، عرب زاده های حاکم امروز هم کسانی هستند که ما را به این روز انداختن
به قول خودتان یا حق
سلام
سردار بخاطر سیاستش اون حرفو میزنه تا غرب نگه ایران عراقو گرفته تحت سلطه خودش ، عراق دست آمریکا باشه بهتره یا دست ایران باشه ؟
من پولم کجا بود حاجی تازه بعد از اون ماجراها بود که فهمیدم لوتوس ینی چی
سردار حرف بزنه جنگ داخلی میشه آخر خودشم میکشن ، مگه سیاد شیرازی رو یادتون رفته جلو بچش ترور کردن ؟ بابا این باشه امنیت باشه که بهتره
نه بخدا نه تعاونی میشناسم نه بانک ، کسی که پول نداره از این چیزا خبر نداره ، من کاری که نمیتونم بکنم فعلا دارم درس میخونم ، البته قبلا کار میکردم ولی قعلا چسبیدم به درس
گور بابای اینایی که پول ملتو بالا میکشن بچه هاشون همه تو آمریکا ساکنن کردن
معلومه که دوستان فقط به بخشی از کامنتهای بنده توجه میکنن
یاحق
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
قسم به همون قرآني كه اعتقاد داريم فقط اين يوزر رو دارم. :-| ببين وسط هر پستي كه ميذاري ميگي اسلام اسلام اما به راحتي به طرف مقابلت افترا ميزني.من هم از آدم هايي كه خودشون رو ميخوان بيشتر از همه مومن و مسلمون نشون بدن بدم مياد. تو زمان خدمت سربازي يه پسر سرباز ليسانس بود زمان نماز ظهر با صداي بلند داد ميزد الله اكبر الله اكبر برادرا وقت نمازه بعد مسئولين ما هم ايشون رو ميبردن صف اول. اما بعد از ظهر كه همه ميرفتن ايشون تو خيابون دنبال دختربازي بودن.:-| متاسفانه امروزه كسايي كه بيشتر نهي مي كنن بيشتر گناه ميكنن.باز گرفتي كه چي ميگم (:| خسته شدم از دستت
آقا اصلا منو تراپ فرستاده اینجا مردمو اسلام زده کنم ، این همه به من تهمت میزنی ، حرفای خودت هیچی ، بگذریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام
سردار بخاطر سیاستش اون حرفو میزنه تا غرب نگه ایران عراقو گرفته تحت سلطه خودش ، عراق دست آمریکا باشه بهتره یا دست ایران باشه ؟
من پولم کجا بود حاجی تازه بعد از اون ماجراها بود که فهمیدم لوتوس ینی چی
سردار حرف بزنه جنگ داخلی میشه آخر خودشم میکشن ، مگه سیاد شیرازی رو یادتون رفته جلو بچش ترور کردن ؟ بابا این باشه امنیت باشه که بهتره
نه بخدا نه تعاونی میشناسم نه بانک ، کسی که پول نداره از این چیزا خبر نداره ، من کاری که نمیتونم بکنم فعلا دارم درس میخونم ، البته قبلا کار میکردم ولی قعلا چسبیدم به درس
گور بابای اینایی که پول ملتو بالا میکشن بچه هاشون همه تو آمریکا ساکنن کردن
معلومه که دوستان فقط به بخشی از کامنتهای بنده توجه میکنن
یاحق
اول اینکه دست هر کی میخواد باشه باشه ، من زنده باشم و از گرسنگی نمیرم بعدش مهم نیست
اما در مورد شما ، من گفتم شما خوردی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
حرف من با خود این جناب بود و کسانی که فکر میکنند ایشان ناجی بزرگ هست
ایشان زرنگ بیاد حق من را که با مالیاتم حقوقش را میدن بگیره نمیخواد بره سوریه را نجات بده اون هم با پول مردم بیچاره ایران
چطور نمیترسه آمریکایی ها و انگلیسی ها و ... اونجا بکشنش اما میترسه اینجا بگه داداش هام همگی توجه کنید بیاین ***ی نکنیم !
اونوقت میکشنش ؟
بابا ایول
یارو با رفیق هاش چند تا تعاوئنی زده با بالای 2000 شعبه و پول مردم ایران را خورده رفته اونور از ضریح حضرت زینب (س) آویزان شده عین بچه یتیم گریه میکنه ، تو پول بچه یتیم های ایران را تو تعاونیت نخور نمیخواد بری التماس دعا داشته باشی چون حق الناس به قول خودشان تنها چیزیه که خدا ازش نمیگذره
-
تو این تاپیک تی تاپ ساندیس سکه میدن که یه عده دارن پاره می کنن خودشونو؟:105:
نت برا شما حرومه ها ارماناتونو سست می کنه بهتر نیست اف شین ؟ یا لابد شاید جیرتون از این کارا در میاد چقد زحمت کشین:-*
ملت دارن از گشنگی می میرن اوقت ببین طرف چی داره ور میزنه بسه بابا....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
ناراحت نشين ايشون استاد اين كارن جاي ديگه اي تلگرامي سايت ديگري پستي چيزي ميخونن اينجا جواب ميدن. خوش به حالش >:d<
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
اول اینکه دست هر کی میخواد باشه باشه ، من زنده باشم و از گرسنگی نمیرم بعدش مهم نیست
حرف من با خود این جناب بود و کسانی که فکر میکنند ایشان ناجی بزرگ هست
ایشان زرنگ بیاد حق من را که با مالیاتم حقوقش را میدن بگیره نمیخواد بره سوریه را نجات بده اون هم با پول مردم بیچاره ایران
چطور نمیترسه آمریکایی ها و انگلیسی ها و ... اونجا بکشنش اما میترسه اینجا بگه داداش هام همگی توجه کنید بیاین ***ی نکنیم !
اونوقت میکشنش ؟
بابا ایول
یارو با رفیق هاش چند تا تعاوئنی زده با بالای 2000 شعبه و پول مردم ایران را خورده رفته اونور از ضریح حضرت زینب (س) آویزان شده عین بچه یتیم گریه میکنه ، تو پول بچه یتیم های ایران را تو تعاونیت نخور نمیخواد بری التماس دعا داشته باشی چون حق الناس به قول خودشان تنها چیزیه که خدا ازش نمیگذره
نه والا من که نگفتم شما منظورت با من بوده
مملکت از داخل خراب میشه ولی خارجیا هیچ قلطی نمیتونن بکنن بخاطر همین اینقدر رو مردم کار میکنن
مصال زدم گفتم صیاد شیرازی رو ترور کردن
خوب سردارم همینطوری میکشن
پادشاه عربستان گفته بود ایران با اعتقادات دینی تونسته به اینجا برسه بخاطر همین یه گروه درست میکنیم و از راه اعتقاد ایرانو نابود میکنیم نمونش همین دائش
فیلمای بی حجابی دخترای تهرانو برده بودن به دائشیا نشون میدادن میگفتن اینجا اسرائیله ، یه مشت آدم فریب خورده تبدیل شدن به جنایتکار ، الان قضیه ماهاست که داریم گور خودمونو میکنیم
دقیقا تو ایران یه سری حرفارو بزنی همه بهت میخندن پس ترجیه میدم درباره اعتقادات صحبت نکنم چون اینجا فکر نکنم کسی طرفدار این مسائل باشه
در رابطه با سران مملکت و حق خوری هایی که میشه حق با شماست بنده چندبار متذکر این مساله شدم و علنا اسم آوردم ، ولی این آزادی بیانم خوبه ها
الان دقیقا همه منتظرن یک نفر مثل سردار بیاد مردومو نجات بده ولی فقط امام زمان میتونه مردمو نجات بده
یه نکته جالب بگم ، مردم خیلیاشون به امام زمان اعتقاد ندارن ولی آمریکاییا زمانی که عراقو گرفته بودن رفته بودن به امام جماعت کربلا میگفتن یه شماره تلفنی چیزی از امام زمان بدید کارش داریم
الان تو اروپا مسیحی های متعهد دارن دعا میکنن منجی بیاد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
ناراحت نشين ايشون استاد اين كارن جاي ديگه اي تلگرامي سايت ديگري پستي چيزي ميخونن اينجا جواب ميدن. خوش به حالش >:d<
شما مثل اینکه دست بردار نیستی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
تو این تاپیک تی تاپ ساندیس سکه میدن که یه عده دارن پاره می کنن خودشونو؟:105:
نت برا شما حرومه ها ارماناتونو سست می کنه بهتر نیست اف شین ؟ یا لابد شاید جیرتون از این کارا در میاد چقد زحمت کشین:-*
ملت دارن از گشنگی می میرن اوقت ببین طرف چی داره ور میزنه بسه بابا....
واقعا ؟ شما از یک پست بنده متوجه شدید ؟
-
نقل قول:
شما مثل اینکه دست بردار نیستی
جان! باز داشتي پست كيو ميخوندي :78:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
یا همین 100 سال گذشته
مردمو موتاد کردن ، فیتیله تریاکو میخریدن بعد یه مدت دیگه تریاکم نمیدادن ، مردمو هروئینی کردن ، کسی نبود به داد مردم برسه
وقتی داشتم پست شما رو میخوندم یه لحظه فکر کردم دارم صدا سیما رو تماشا میکنم چقدر شبیه چقدر خوب!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
جان! باز داشتي پست كيو ميخوندي :78:
ماشاالله بابا امروز تا میتونی اسپم بده منم بهت کمک میکنم پستات برسه به 100 تا خخخ :d توام تا میتونی همینطوری اسپم بده که الان ادمین میاد ban for ever میده تا از دستم راحت شی ایشالا ، چشم دریده پرو >:D
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid03
وقتی داشتم پست شما رو میخوندم یه لحظه فکر کردم دارم صدا سیما رو تماشا میکنم چقدر شبیه چقدر خوب!
بله بله تشکر میکنم خیلی ممنون ، منم وقتی شمارو میبینم یاد ماهواره میوفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid03
من دیگه حرفی ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
دوست عزیز واقع بین باش
دلیل درک نکردنتو میفهمم ، چون سختی های اون دوران رو ندیدی فقط دوست داری اون چیزهایی رو ببینی و بشونی که خواهانشون هستی
تنها زمانی مردم متوجه میشن که امثال دائش بیان تو این مملکت
بعد دوتا عکس از 2 تا بسیجی میگیرن میگن دمشون گرم
بله شما درست میگید و من نادرست ، منم دیگه حرفی ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
ماشاالله بابا امروز تا میتونی اسپم بده منم بهت کمک میکنم پستات برسه به 100 تا خخخ :d توام تا میتونی همینطوری اسپم بده که الان ادمین میاد ban for ever میده تا از دستم راحت شی ایشالا ، چشم دریده پرو >:D
والله اينجا برا پست بيشتر سانديس نميدن برادر :d
ban for ever ماشاالله انگليسيت هم رديفه ها. :-? اما زحمت بكش اينها رو ياد بگير:
هیچ قلطی نه هيچ غلطي درسته
مصال زدم نه مثال زدم درسته
خوش به حالت o:-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
باریکلا معلم املام که هستی ، حالا دوست داری کل جدید راه بندازی
ببین بحثو عوض نکن من میگم بیا همونو ادامه بدیم ملتو از مسلمونی دراریم نظرم چیه ؟
- - - Updated - - -
میگم اصلا تا بحث عوش نشده بیا بریم اونور الان تموم میشه ها خخخ
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...01#post1739401
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
باریکلا معلم املام که هستی ، حالا دوست داری کل جدید راه بندازی
ببین بحثو عوض نکن من میگم بیا همونو ادامه بدیم ملتو از مسلمونی دراریم نظرم چیه ؟
من معلمم اما معلمم مهربون فقط تو مواظب اون يكي معلم هات باش كه خطرين ديدي يه هو :d
يكم برو صفحه هات قبل اين تاپيك، پست هات رو بخون بعد برو تلگرام يه پست رو از اونجا بخون يكدفعه بيا اينجا جواب بده :d خود به خود مردم مستقيم ميرن به آغوش اسلام.:105: اصلا وجودت اينجا بركته :63:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
من معلمم اما معلمم مهربون فقط تو مواظب اون يكي معلم هات باش كه خطرين ديدي يه هو :d
يكم برو صفحه هات قبل اين تاپيك، پست هات رو بخون بعد برو تلگرام يه پست رو از اونجا بخون يكدفعه بيا اينجا جواب بده :d خود به خود مردم مستقيم ميرن به آغوش اسلام.:105: اصلا وجودت اينجا بركته :63:
بی تریبیت ، نکنه تجربه داری ؟
آقا من رفتم اونور کسی نمیاد ؟
اینجا شده چت روم :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
بی تریبیت ، نکنه تجربه داری ؟
آقا من رفتم اونور کسی نمیاد ؟
اینجا شده چت روم :|
الهي بميرم، دلت رو شكستم. :-<
-
[QUOTE=rfm;1739410]الهي بميرم، دلت رو شكستم. :-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
- - - Updated - - -
واقعا ؟ شما از یک پست بنده متوجه شدید ؟
تی تاپ ساندیس چند میشه به پول ایران هر مارکی بگی بگو هزینتو بدم فقط اف شو باشه؟:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
تی تاپ ساندیس چند میشه به پول ایران هر مارکی بگی بگو هزینتو بدم فقط اف شو باشه؟:)
بازم مالتی یوزراتو رو کردیا :103:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
بازم مالتی یوزراتو رو کردیا :103:
با اجازه اغات همین یه دونه رو دارم اجباریم نمی بینم عین دوره بریات توجیهت کنم و افترا بزنم لاقل نسخ کردنت نسخه نشو و نسختو به کسی نزن :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
با اجازه اغات همین یه دونه رو دارم اجباریم نمی بینم عین دوره بریات توجیهت کنم و افترا بزنم لاقل نسخ کردنت نسخه نشو و نسختو به کسی نزن :)
آقا ، بزرگ ، سرور ، گنده لات ، قد بلند ، هیکلی ، مایه دار ، دهه هفتادی ، لاکچری ، ای جونم این جونم ای جونم ، حق با شماست ، شما درست میگی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
آقا ، بزرگ ، سرور ، گنده لات ، قد بلند ، هیکلی ، مایه دار ، دهه هفتادی ، لاکچری ، ای جونم این جونم ای جونم ، حق با شماست ، شما درست میگی
لاکشری نه لاکچری همتون اینقدر سواد دارین؟:)لاقل تز کلاستو میخوای بدی درست بده باسواد بودی که تو صفحات قبل :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
لاکشری نه لاکچری همتون اینقدر سواد دارین؟:)لاقل تز کلاستو میخوای بدی درست بده باسواد بودی که تو صفحات قبل :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
خوب دیگه دستت رو شد ، فعلا دوتا مالتی یوزر اینجارو سوتی دادی دیگه خخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
بعد از اين پست گرانبها فقط سكوت ميكنم :-w:-w از اينكه سر به سر يه بچه شدم از خودم متنفرم :109::))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
حالت داره انگا حاد میشه برو مودمو اف کن یه گوشه ساندیستو بزن خنک شی تا سست نشدی :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
بعد از اين پست گرانبها فقط سكوت ميكنم :-w:-w از اينكه سر به سر يه بچه شدم از خودم متنفرم :109::))
عزیزم اگه دوست داشتی بیا دانشگاه انفورماتیک حدفاصل کالج با نجات اللهی طبقه پنجم دفتر آفاج من اونجام بیا با هم سو تفاهم هارو بر طرف کنیم
اینقدر مالتی یوزراتو نیار وسط خخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
الان با كدوم يكي از ما هستي من يا gdfire :)) امروز بعد از مدت ها كلي خنديدم. تو راحت باش خودتم ناراحت نكن >:D<