-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
my-host.site
سلام دخالت در موضوعتون نباشه ولی کاربری که از هر سرویسی استفاده می کنه موظف به رعایت قوانین سرویس دهنده هست.
حالا گرچه آی پی سرور ف×لتر شده ولی خب این مشکلی نیست که حل نشه ، امیدوارم مشکلتون دوستانه حل بشه
سلام
بابت قضاوت عادلانه شما واقعا سپاسگزارم ، اتفاقا این موردی که برای ما و ایشان پیش امده است در قوانین سرویس دهی ما پیش بینی شده است و ایشون باید پاسخگو باشند.
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
سلام
رم 1 گیگ آمریکا موجوده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi0000
سلام
رم 1 گیگ آمریکا موجوده؟
سلام
چند عدد ظرفیت خالی ایجاد شده است و مجددا این پلان در دسترس قرار گرفت.
-
کد تخفیف رم 1 آمریکا ساییتون میگه منقضی شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi0000
کد تخفیف رم 1 آمریکا ساییتون میگه منقضی شده.
سلام
بله موجودی این پلان تمام شد ، به محض اینکه موجود بشود همین تاپیک رو اپدیت میکنم.
-
سلام
کدوم پلن دارای تخفیفه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moen7000
سلام
کدوم پلن دارای تخفیفه؟
سلام
از المان رم 2 گیگ قابل تقدیم است.
سرور مجازی آلمان
رم 2گیگ DDR4
سی پی یو 2 هسته (استفاده منصفانه)
هارد 40 گیگ یا 20 گیگ ssd
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای پنل ریبوت تحت وب
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 25 هزار تومان | کد تخفیف gr2
سفارش
-
از پلان رم 1 گیگ امریکا مجددا 6 عدد موجود شد.
-
اخرین موجودی پلان ها بصورت زیر است :
رم 1 گیگ آمریکا 6 عدد موجود است. کد تخفیف us1
رم 2 گیگ المان با فضای ssd تعداد 2 عدد موجود است. کد تخفیف gr2
رم 2 گیگ آلمان با هارد معمولی 2 عدد موجود است. کد تخفیف gr2
رم 4 گیگ المان با فضای ssd 2 عددموجود است. کد تخفیف gr4
کدهای تخفیف به تعداد موجودی کار میکنه و اگر سفارش ثبت بشود یعنی موجود است.
-
سلام قیمت هر آی پی چند هست؟
-
کانیفنگ ... ibs و ... رایگان انجام مدید
قیمت همیشه ماهی 15
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h4m3d
سلام قیمت هر آی پی چند هست؟
درود
هر ای پی اضافه 5 هزار تومان فقط روی آمریکا قابل ارائه است.
-
تخفیف همیشگی هستش ؟ فقط برای آپلود دانلود میخوایم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
تخفیف همیشگی هستش ؟ فقط برای آپلود دانلود میخوایم
درود
در حال حاضر این افر تمام شده است ، با توجه به افزایش نرخ ارز از تاریخ ایجاد تاپیک احتمالا در روزهای اینده با کمی افزایش قیمت مجددا فعال میکنیم.
-
سلام
من یه سرور گرفتم ازشون
هم از سرور و هم از پشتیبانی راضی هستم
اگر مجددا تخفیفتون فعال شد لطف بگید یک سرور ویندوزی نیاز دارم
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mparvin
سلام
من یه سرور گرفتم ازشون
هم از سرور و هم از پشتیبانی راضی هستم
اگر مجددا تخفیفتون فعال شد لطف بگید یک سرور ویندوزی نیاز دارم
ممنونم
سلام
باعث افتخار هست ، انشالله طی روزهای اینده مجددا فروش رو ادامه میدیم البته با کمی افزایش قیمت...
از تاریخ ایجاد این تاپیک تقریبا ارز دوبرابر شده است و احتمالا با 5 هزار تومان افزایش قیمت در هر پلان فروش رو ادامه خواهیم داد.
-
تقریبا بعد از دو ماه استفاده تجربه ی شخصیمو به اشتراک میذارم.
اگر سرویس با پشتیبانی لازم دارید جای درستی اومدید.کیفیت سرور هم عالی.فقط روز های اول یه سری مشکلاتی بود که البته با پشتیبانی سریع مرتفع شد.
دیروز به خاطر سهل انگاری بنده برای آی پیشون ابیوز اومد که شرمندشون هم شدیم.
پشیتبانی عالی حتی در نیمه های شب درست موقعی که کارتون گیره و به هیچ چیز دسترسی ندارید.
خلاصه راضیم ازشون.
جناب لطف کنید قیمت هر گیگ رم اضافی رو هم بفرمایید.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
تقریبا بعد از دو ماه استفاده تجربه ی شخصیمو به اشتراک میذارم.
اگر سرویس با پشتیبانی لازم دارید جای درستی اومدید.کیفیت سرور هم عالی.فقط روز های اول یه سری مشکلاتی بود که البته با پشتیبانی سریع مرتفع شد.
دیروز به خاطر سهل انگاری بنده برای آی پیشون ابیوز اومد که شرمندشون هم شدیم.
پشیتبانی عالی حتی در نیمه های شب درست موقعی که کارتون گیره و به هیچ چیز دسترسی ندارید.
خلاصه راضیم ازشون.
جناب لطف کنید قیمت هر گیگ رم اضافی رو هم بفرمایید.
با تشکر
سلام
انجام وظیفه کردیم ، باعث افتخارم هست که مشتری با انصافی مثل شمارو میزبانی میکنم.
قیمت یک گیگ رم اضافه 15 هزار تومان است.
-
سرور موجود دارید؟
شاد باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjzaret
سرور موجود دارید؟
شاد باشید
سلام
رم 1 گیگ از امریکا موجود هست ، ماهیانه 20 هزار تومان
رو 2 گیگ المان ssd هم موجود است ، ماهیانه 30 هزار تومان
-
رم یک گیگ آمریکا نیاز دارم ولی داخل سایتتون زده 33 تومن و کد تخفیف هم کار نمیکنه
یک آیپی اضافه هم میخواهم کجا انتخاب کنم
-
رم یک گیگ آمریکا نیاز دارم ولی داخل سایتتون زده 33 تومن و کد تخفیف هم کار می کنه ولی قیمت 15 هزار تومن نمی شه ؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
andi920
رم یک گیگ آمریکا نیاز دارم ولی داخل سایتتون زده 33 تومن و کد تخفیف هم کار نمیکنه
یک آیپی اضافه هم میخواهم کجا انتخاب کنم
سلام
امروز چندتا سفارش جدید ثبت شده و کد تخفیف هم بدرستی کار میکند.
هر عدد ای پی اضافه 5 هزار تومان است.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cd3
رم یک گیگ آمریکا نیاز دارم ولی داخل سایتتون زده 33 تومن و کد تخفیف هم کار می کنه ولی قیمت 15 هزار تومن نمی شه ؟؟؟؟
درود
به دلیل افزایش نرخ ارز 5 هزار تومان افزایش قیمت داشتیم که رم 1 گیگ 20 هزار تومان است...
-
سلام
سایتتون یک مقدار اذیت میکنه
تا آدم میاد کاری بکنه مبندازه بیرون از اکانت
من پرداخت داشتم تیکت هم زدم پرداخت ثبت شد و از حسابم کم شد ولی وقتی از صفحه ی پرداخت خواست یه حساب برگرده از حساب خارج شد .
فاکتور پرداخت هم براتون ارسال کردم
لطفا بررسی کنید ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanembo
سلام
سایتتون یک مقدار اذیت میکنه
تا آدم میاد کاری بکنه مبندازه بیرون از اکانت
من پرداخت داشتم تیکت هم زدم پرداخت ثبت شد و از حسابم کم شد ولی وقتی از صفحه ی پرداخت خواست یه حساب برگرده از حساب خارج شد .
فاکتور پرداخت هم براتون ارسال کردم
لطفا بررسی کنید ممنون
درود
بله کاملا حق باشماست و سایت با مشکل مواجه شده است و داریم بررسی میکنیم تا مشکل رو پیدا کنیم و رفعش کنیم.
سفارش شما روهم در سایت تیکت میکنم براتون ایمیل میاد.
-
سلام
یک سرور رم 2 گیگ آلمان به سختی سفارش داده شد (چون اوضاع سایتتون جالب نیست همش منو مینداخت بیرون از پنل کاربریم)
فاکتور هم پرداخت شده ولی خوب متاسفانه زده پرداخت نشده.
لطفا پیگیری کنید موارد فوق رو.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esi20
سلام
یک سرور رم 2 گیگ آلمان به سختی سفارش داده شد (چون اوضاع سایتتون جالب نیست همش منو مینداخت بیرون از پنل کاربریم)
فاکتور هم پرداخت شده ولی خوب متاسفانه زده پرداخت نشده.
لطفا پیگیری کنید موارد فوق رو.
سلام
بله حق با شماست و سایت ما امروز مشکل مواجه شده است ولی سفارش شمارو اماده کردم و تیکت کردم.
فاکتورتون روهم پرداخت شده زدم ، چک کنید و اگر مشکلی داشتید بفرمائید.
-
مشکل سایت بصورت کامل حل شد و هیچ مشکلی از بابت ثبت سفارش و درخواست پشتیبانی نداریم.
-
یک سفارش با رم ۱ در سایتتون ثبت و پرداخت شده ولی هنوز اطلاعات سرویس به ایمیل ارسال نشده است.
شماره فاکتور: 321
به نام sama sama
-
سلام
لطف کنید قیمت هارد اضافه 500 گیگ و 1 ترا رو اعلام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shell
یک سفارش با رم ۱ در سایتتون ثبت و پرداخت شده ولی هنوز اطلاعات سرویس به ایمیل ارسال نشده است.
شماره فاکتور: 321
به نام sama sama
سلام
سفارش شما تائید و تیکت شد ، مشکلی با سرویس داشتید در خدمت هستیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام
لطف کنید قیمت هارد اضافه 500 گیگ و 1 ترا رو اعلام کنید
سرور مجازی با این مقدار هارد ارائه نمیدیم.
-
رم 2 گیگ با هارد معمولی 500 قابل ارتقا به 1 ترا چقدر میشه افر؟دائمی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
رم 2 گیگ با هارد معمولی 500 قابل ارتقا به 1 ترا چقدر میشه افر؟دائمی هست؟
سلام
سرور مجازی با این مقدار هارد ارائه نمیدیم.
افرهایی که داده شده است فقط با همین مقدار منابع است.
-
من قبلا از آمریکا و آلمان از ایشون سرویس تهیه کرده بودم
کیفیت هر دو سرورشون واقعا خوبه و اورسل ندارن
ولی سرعت سرور آلمانشون بهتر هست نسبتا
بر خلاف برخی فروشندگان که بهانه میارن و کنسول نمیدن ایشون خودشون دسترسی به کنسول رو برای بنده ارسال کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shmp
من قبلا از آمریکا و آلمان از ایشون سرویس تهیه کرده بودم
کیفیت هر دو سرورشون واقعا خوبه و اورسل ندارن
ولی سرعت سرور آلمانشون بهتر هست نسبتا
بر خلاف برخی فروشندگان که بهانه میارن و کنسول نمیدن ایشون خودشون دسترسی به کنسول رو برای بنده ارسال کردن
درود
خوشحالم راضی بودید.
سرورهای المان بخاطر پینگ پایینتر نسبت به امریکا اینطوری برداشت میشه که کیفیت پورت بالاتری دارد ولی از لحاظ کیفیت سرویس و اپتایم هیچ تفاوتی باهم ندارند.
-
exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'marketingemailsoptin' in 'field list'' in /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php:462
Stack trace:
#0 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(462): PDO->prepare('update `tblclie...')
#1 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(706): Illuminate\Database\Connection->Illuminate\Database\{closure}(Object(Illuminate\D atabase\MySqlConnection), 'update `tblclie...', Array)
#2 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(669): Illuminate\Database\Connection->runQueryCallback('update `tblclie...', Array, Object(Closure))
#3 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(467): Illuminate\Database\Connection->run('update `tblclie...', Array, Object(Closure))
#4 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(410): Illuminate\Database\Connection->affectingStatement('update `tblclie...', Array)
#5 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Query/Builder.php(2072): Illuminate\Database\Connection->update('update `tblclie...', Array)
#6 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Builder.php(531): Illuminate\Database\Query\Builder->update(Array)
#7 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1551): Illuminate\Database\Eloquent\Builder->update(Array)
#8 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1470): Illuminate\Database\Eloquent\Model->performUpdate(Object(Illuminate\Database\Eloquent \Builder), Array)
#9 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/User/Client.php(0): Illuminate\Database\Eloquent\Model->save()
#10 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/includes/clientfunctions.php(0): WHMCS\User\Client->marketingEmailOptOut()
#11 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/cart.php(0): addClient()
#12 {main}
Next exception 'Illuminate\Database\QueryException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'marketingemailsoptin' in 'field list' (SQL: update `tblclients` set `emailoptout` = 1, `updated_at` = 2018-07-17 17:36:52, `marketingemailsoptin` = 0 where `id` = 698)' in /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php:713
Stack trace:
#0 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(669): Illuminate\Database\Connection->runQueryCallback('update `tblclie...', Array, Object(Closure))
#1 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(467): Illuminate\Database\Connection->run('update `tblclie...', Array, Object(Closure))
#2 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(410): Illuminate\Database\Connection->affectingStatement('update `tblclie...', Array)
#3 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Query/Builder.php(2072): Illuminate\Database\Connection->update('update `tblclie...', Array)
#4 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Builder.php(531): Illuminate\Database\Query\Builder->update(Array)
#5 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1551): Illuminate\Database\Eloquent\Builder->update(Array)
#6 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1470): Illuminate\Database\Eloquent\Model->performUpdate(Object(Illuminate\Database\Eloquent \Builder), Array)
#7 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/User/Client.php(0): Illuminate\Database\Eloquent\Model->save()
#8 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/includes/clientfunctions.php(0): WHMCS\User\Client->marketingEmailOptOut()
#9 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/cart.php(0): addClient()
#10 {main}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'marketingemailsoptin' in 'field list'' in /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php:462
Stack trace:
#0 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(462): PDO->prepare('update `tblclie...')
#1 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(706): Illuminate\Database\Connection->Illuminate\Database\{closure}(Object(Illuminate\D atabase\MySqlConnection), 'update `tblclie...', Array)
#2 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(669): Illuminate\Database\Connection->runQueryCallback('update `tblclie...', Array, Object(Closure))
#3 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(467): Illuminate\Database\Connection->run('update `tblclie...', Array, Object(Closure))
#4 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(410): Illuminate\Database\Connection->affectingStatement('update `tblclie...', Array)
#5 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Query/Builder.php(2072): Illuminate\Database\Connection->update('update `tblclie...', Array)
#6 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Builder.php(531): Illuminate\Database\Query\Builder->update(Array)
#7 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1551): Illuminate\Database\Eloquent\Builder->update(Array)
#8 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1470): Illuminate\Database\Eloquent\Model->performUpdate(Object(Illuminate\Database\Eloquent \Builder), Array)
#9 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/User/Client.php(0): Illuminate\Database\Eloquent\Model->save()
#10 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/includes/clientfunctions.php(0): WHMCS\User\Client->marketingEmailOptOut()
#11 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/cart.php(0): addClient()
#12 {main}
Next exception 'Illuminate\Database\QueryException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'marketingemailsoptin' in 'field list' (SQL: update `tblclients` set `emailoptout` = 1, `updated_at` = 2018-07-17 17:36:52, `marketingemailsoptin` = 0 where `id` = 698)' in /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php:713
Stack trace:
#0 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(669): Illuminate\Database\Connection->runQueryCallback('update `tblclie...', Array, Object(Closure))
#1 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(467): Illuminate\Database\Connection->run('update `tblclie...', Array, Object(Closure))
#2 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(410): Illuminate\Database\Connection->affectingStatement('update `tblclie...', Array)
#3 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Query/Builder.php(2072): Illuminate\Database\Connection->update('update `tblclie...', Array)
#4 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Builder.php(531): Illuminate\Database\Query\Builder->update(Array)
#5 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1551): Illuminate\Database\Eloquent\Builder->update(Array)
#6 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1470): Illuminate\Database\Eloquent\Model->performUpdate(Object(Illuminate\Database\Eloquent \Builder), Array)
#7 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/User/Client.php(0): Illuminate\Database\Eloquent\Model->save()
#8 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/includes/clientfunctions.php(0): WHMCS\User\Client->marketingEmailOptOut()
#9 /home/admin/domains/abarserver.net/public_html/client/cart.php(0): addClient()
#10 {main}
دوست گرامی سایت مشکلی ندارد و بدرستی کار میکنه...
-
با سلام.
لطفا پینگ سرور ویندوزی (از هر لوکیشن که بهتر بود) به آیپی های زیر رو قرار بدید ممنونم.
13.32.143.84
104.20.71.70
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
با سلام.
لطفا پینگ سرور ویندوزی (از هر لوکیشن که بهتر بود) به آیپی های زیر رو قرار بدید ممنونم.
13.32.143.84
104.20.71.70
درود
از سرور المان تست گرفتم.
به ای پی اولی 19 میلی ثانیه بود.
به ای پی دومی 5 میلی ثانیه بود.
-
سرور مجازی به ۱ گیگ رم لوکیشن المان
ovf تقدیم میکنم سیستم عامل centos
قیمت چقدر هست ؟
ممنون