دوتا پرداخت پی پال برای من انجام دادن یه 70$ حدود 20 روز پیش و یه 7$ امروز :) تائید میشه انلاین و سریع انجام میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
دوتا پرداخت پی پال برای من انجام دادن یه 70$ حدود 20 روز پیش و یه 7$ امروز :) تائید میشه انلاین و سریع انجام میدن
فقط پرداخت می کنید یا شارژ هم انجام میدهید !
منظور از شارژ ارسال پول به پی پال ماست ...
دوست عزیز بحث چی راه انداختم؟ کسی نیاز به جذب و دور زدن مشتری های شما رو ندارد. اقای تند روز فرمودن با تمام خودخواهی رنگ پاسپورد فلان کشور ندییم و الباقی مسائل که تاپیک های ما رو پاک کردن مدیران
شما در جریان نبودید .
در ضمن که اون قسمت که داخل کوتشین قرار دادیم اهانت و بی ارزش شمردن شخص سوم که من میشوم هست و خلاف قوانین شرع قوانین اسلامی قوانین جهوری اسلامی و قوانین تالار میباشد .
پرداخت های ما میلیونی است نیازی به مشترهای دوست شما نداریم . در ضمن بنده پسر نیستم . طبقات و رنده سنی در ایران اینطوری است
مذکر تا قبل ازدواج پسر
مونث تا قبل ازدواج دختر
موارد خاص محترمانه تر
جناب اقای / سرکار خانم
موفق تر باشید
با دروود
باید به آگاهی برسانم که جناب هادی فیضی(DeltaGostar)از کاربران جدید مانند بعضی ها نیستند و دایای پیشنه ای در همین تالارمی باشند!له آسانی م یتواند همه ارسال های ایشان را تنها با استفاده از 1 دکمه ببینید!!پس لبنابرایان ایشان نه تازه کار هستند و نه جیب بر!
تنها برای بنده چندین بار پرداخت انجام داده اند حتا زمانیکه هنوز هزینه را دریافت نکرده بودند.
به هر روی اینجا مکان درستی برای اینگونه سخنان نیست که بعضی از دوستان انجام می دهند.
از پیشینه هر کس پیدا است که کی است!
یه پرداخت دیگه هم بدون مشکل انجام شد ....
پردخت ها واقعا در عرض کمتر 5 دقیقه انجام میشه ! من که راضی هستم
سلام
من تایید میکنم که ایشون کار خود را به سرعت و عالی انجام میدن
من خودم 25 پوند به حساب یکی از دانشگاههای انگلیس باید میریختم که ایشون برام با سرعت انجام دادن
من تصمیم گرفتم شهریه ام را که حدود 14000 پوند میشه هم از طریق ایشون به دانشگاه ارسال کنم
:)
بابا کارش درسته
من هم 60 دلار خریدم ...
خیلی سریع و خوب و مطمئن ...
به غیر از خرید هایی که تا امروز ایشون واسم انجام دادن که خودش تقریبا 1500-2000 دلار میشه .
دیشب 3000 دلار واسمون به حساب یکی از دوستان انجام دادن
فقط 10 دقیقه ..
راضی بودم و هستم.
"آنچه كه عيان است چه حاجت به بيان است"
دوستان این آقا کارش خیلی درسته ولی نباید هرکسی بیاد ازش تعریف کنه ! اینطوری اینکار لوس میشه ! این که ایشون 50 دلار خرید انجام بدن بعد خریدار بیاد بگه خریدم با موفقیت انجام شد کار جالبی نیست ! مثل این می مونه که بنده هاست 100 مگابایت برای فروش قرار بدم هرکی خرید بیاد بگه خرید من با موفقیت انجام شد! خواهش می کنم یکم درک کنید! من مطمئنم الان این پست حذف می شه ولی گفتم که وظیفم رو انجام داده باشم.
من چند ساله که از اینترنت خرید می کنم همیشه هم با کلی دنگ وفنگ و ریسک
ولی انصافا ایشون یه چیز دیگست کل مراحل کار 1:30 دقیقه طول کشید.
خدا خیرش بده
فکر می کنم این نظر در رابطه با مثالی که زدید فقط جور در بیاد .
ولی واسه کاری که ایشون می کنن وقتی تعدادی میان و میگن که مطمئن هست و کارش درسته , خیلی هم خوبه !
چون باعث میشه بقیه اعتماد کنن و خریداشونو با ایشون انجام بدن.
اما به عنوان مثال شما سایت دارید مشتری دارید آفر دارید دیگه اون نیاز به اعتماد نیست .
با تشکر از جناب guerillamethod،
خوب و سریع انجام دادند....
سپاس.
من عادتی به این جور خریدا ندارم...اما همین الان به یکی از دوستان ایشون رو معرفی کردم.طبق گفته دوستان که تاییدشون کردند ما هم نشناخته معرفیشون کردیم به دوستان خودمون....موفق باشید
کار امیر جان که کاملا درست هست و تایید شده ! .
من و خیلی از دوستان فروم با ایشون کار کردیم و تایید میشن ;)
با تشکر از جناب guerillamethod،
کار ما هم ردیف کردن
آقا ما پیپال نداریم..چه طوری باید تهیه کنیم؟ :)
سلام
خوبه! خیلی ها از شما راضی هستند
بنده برای iweb هر ماه 159 دلار نیاز دارم رابط قبلی 1150 میگرفت پرداخت هم سریع بود اما به دلایلی که بیان آن برای کاربران این انجمن بسیار تعجب انگیز است میخواهم رابط مالی را تغییر بدهم
لطفا قیمت دلار را اعلام کنید و لطفا آی دی یاهو خود را ارسال کنید
سربلند باشید
نرخ من 1200 هست، برای همه
اگر خواستین، در خدمتیم:
na.venus@ymail.com
سلام
من که پرداخت را انجام دادم
امیدوارم زودتر پرداخت کنن!
هنوز که پرداخت نکردن!
حتی جواب پیغام خصوصی هم نمیدهند!
چند روز؟؟؟؟
اینجا قول چند دقیقه می دهند!
بعد شما میگید چند روز؟؟
رابط قدیم من در چند دقیقه پرداخت را انجام میداد ! برای پرداخت سرور نمیشه رو ایشون حساب کرد! وافعا که!
نقل قول:
نکته : خریدها در کمتر از 5 دقیقه انجام خواهد شد، شعار ما سرعت دقت و اطمینان است.
خرید شما انجام شد.
تاخیر به علت حوادث اخیر ایران بود.
من 20 دلار میخوام یعنی 20 دلار از یه سایتی برام خرید کنید پی پال و مستر قبول میکنه اگه مشکلی ندارید پ. خ کنید . مر30
سلام
دوستان بعد از 4 روز هنوز پرداخت انجام نشده
حتی جواب پیغام خصوصی رو هم بسیار دیر به دیر میدن
قابل توجه دوستان
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------
خبرهای جدید از پرداخت
ایشون میگن من پرداخت کردم. اونا سرویس رو نمیدن . میگن شما پول من رو از جایی که خرید کردم پس بگیرین.من خودم به شما vps میدم
مسخرست
پرداخت ما رو هم بدون دردسر انجام دادند
مثل اینکه سرشون خیلی شلوغ شده !
5 روز شده و هنوز هیچ ...
سلام من عجله هم داشتم ولی 3 روزه پاسخ منم نمیده،نمیدونم شاید مشکلی داره
دقیقاً من هم الان همین مشکل رو دارم. 96000 تومان برای این دوستمون واریز کردم، و کارم هم خیلی عجله ایه اما الان 2-3 روزه منتظرم و هنوز انجام نشده.
7 روز شده و هنوز هیچ ...
;)نقل قول:
نکته : خریدها در کمتر از 5 دقیقه انجام خواهد شد، شعار ما سرعت دقت و اطمینان است.
=)) یه ***ه اینترنتی جدید.
بیچاره اینایی که هنوز منتظرشن. هنوز واسشون جا نیفتاده که پولشون رفته. خبر ندارن چقدر از این دله ***ها زیاده. آدم هایی که به ویزای مالزی که همونجا توی فرودگاه صادر میشه افتخار میکنن :)) و واسه چندغاز میان اینجوری زور میزنن. اینم یه جور گداییه دیگه . منتها سبک جدیدش . اینترنتی
حالا بازم بیایید بگید دلتا گستر بده یا حرف بدی زده و برید کامنتش رو پاک کنید. اون تجربه داشت و میدونست که اینا کین . 1 روز میان واسه چند نفر پرداخت میکنن. چند تا اکانت الکی هم میسازن و باهاش پست میکنن و بعد شروع میکنن به تایید خودشون. (کامنت های پایین رو ببینید) آخرشم هم چند دلاری میگیرن و میرن. این که دیگه چیز تازه ای نیست.
خلاصه که این آدم اصلاً واسه من مهم نیست چون از همون روز اول که تاپیک رو دیده بودم میدونستم یکی دیگه از این گداگشنه هاست. منتها بهتره مسئولین سایت اکانت افرادی که این جور ***هایی رو تایید میکنند سریعاً بیندد. نمونه اش:
آقا شمایی که امیر رو چند ساله میشناسی. حالا بیا جواب بده. کارش هم 100% تایید میکردی . خوب حالا کجاست این امیر جونت؟ نکنه خودتی پسر خوب؟ ما که از اولش هم میدونستیم این آقا کیه. منتها بهتره واسه این بیچاره هایی که الان سرشون کلاه رفته و هر روز میان اینجا میگن پول ما چی شد و هیچ خبری از امیر آقا نیست یه جواب درست و حسابی داشته باشی.