-
پاسخ : از دسترس خارج شدن ovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
چیکار کردن حالا
بیشتر مشکل پیمنت بود + یکمقدار چغولی هم کردن دی:
-
متأسفانه یا خوشبختانه بنده اهل حاشیه یا ... نیستم و از دوستان تقاضا دارم که این تاپیک را به حاشیه نکشند و اگر اخبار یا اطلاعاتی دارند با دیگر دوستان / همکاران در میان بزارن
دیگر موارد فکر میکنم ربطی به این موضوع نداشته باشه اما جوابی به صورت کلی خدمت دوستان عرض میکنم:
در طی چندین سال با این دیتاسنتر این اولین موردی است که دچار مشکل شدیم که بدون شک از سمت دیتاسنتر در حال پیگیریش هستند پس نیازی به جو زدگی یا ... واقعاً نیست ، فقط آرامش خودمون رو حفظ کنیم فکر کنم کافی باشه
مواردی مثل تحریم ایران و ... که در این دیتاسنتر اتفاق افتاد هم پیشنهاد میکنم دوستان ابتدا تحقیق کنند و ببینند که این دیتاسنتر چندین هزار یورو از سمت ایرانی ها ضرر کرد فقط به خاطر یوروهای هکی و ... که ایرانیان عزیز به این دیتاسنتر دادن در غیر این صورت اگر این اتفاق رخ نمیداد الان نیازی نبود ایرانی ها با هویت غیر ایرانی در این دیتاسنتر کار کنند یا دیتاسنتر ایران را تحریم کنه
مواردی هم مثل افزایش هزینه یا ... که در این دیتاسنتر رخ داده و میده با توجه به سیاست دیتاسنتر هست که اگر کسی با این سیاست ها مشکل داشت میتونه سرورها را کنسل کنه یا خرید نکنه ، مسلماً و بدون شک همه قبول داریم که کسی را نمیشه اجبار به خرید از جایی کرد و همه در این زمینه خودمختار هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.e
متأسفانه یا خوشبختانه بنده اهل حاشیه یا ... نیستم و از دوستان تقاضا دارم که این تاپیک را به حاشیه نکشند و اگر اخبار یا اطلاعاتی دارند با دیگر دوستان / همکاران در میان بزارن
دیگر موارد فکر میکنم ربطی به این موضوع نداشته باشه اما جوابی به صورت کلی خدمت دوستان عرض میکنم:
در طی چندین سال با این دیتاسنتر این اولین موردی است که دچار مشکل شدیم که بدون شک از سمت دیتاسنتر در حال پیگیریش هستند پس نیازی به جو زدگی یا ... واقعاً نیست ، فقط آرامش خودمون رو حفظ کنیم فکر کنم کافی باشه
مواردی مثل تحریم ایران و ... که در این دیتاسنتر اتفاق افتاد هم پیشنهاد میکنم دوستان ابتدا تحقیق کنند و ببینند که این دیتاسنتر چندین هزار یورو از سمت ایرانی ها ضرر کرد فقط به خاطر یوروهای هکی و ... که ایرانیان عزیز به این دیتاسنتر دادن در غیر این صورت اگر این اتفاق رخ نمیداد الان نیازی نبود ایرانی ها با هویت غیر ایرانی در این دیتاسنتر کار کنند یا دیتاسنتر ایران را تحریم کنه
مواردی هم مثل افزایش هزینه یا ... که در این دیتاسنتر رخ داده و میده با توجه به سیاست دیتاسنتر هست که اگر کسی با این سیاست ها مشکل داشت میتونه سرورها را کنسل کنه یا خرید نکنه ، مسلماً و بدون شک همه قبول داریم که کسی را نمیشه اجبار به خرید از جایی کرد و همه در این زمینه خودمختار هستند.
اگر منظور شما اینه از این بخش که پیام من باعث جو هست پیشنهاد میکنم دوباره بخونید دوست عزیز من گفتم افزایش قیمت و افزایش کیفیت سرویس و ... که خودشون گفتند باعث تحریک رقبا برای حمله شده تا این تبلیغات رو خراب کنند
الان من کجا جو دادم یا تخریب کردم؟
-
نت افراز هم از دسترس خارج شده. همچنین وبسایت من
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.e
دوست عزیز ما هم اهل حاشیه نیستیم
+ شما هم مالک ovh نیستید انجمن هست و نظرات شخصیمون هم میگیم تاپیک آموزشی نیست که بحث به حاشیه بره
بحث در مورد ovh هست و از دسترس خارج شدنش و فکر نکنم مدیران اون دیتاسنتر هم از این تاپیک مشکلات رو پیگیر بشند که ما با بحث حاشیه ای جلو خدماتشون رو بگیریم..!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
اگر منظور شما اینه از این بخش که پیام من باعث جو هست پیشنهاد میکنم دوباره بخونید دوست عزیز من گفتم افزایش قیمت و افزایش کیفیت سرویس و ... که خودشون گفتند باعث تحریک رقبا برای حمله شده تا این تبلیغات رو خراب کنند
الان من کجا جو دادم یا تخریب کردم؟
سلام و عرض ادب
باور بفرمایید ، زمانی که بنده متن پیام را مینوشتم ، شما هنوز در این تاپیک پیامی ارسال نکرده بودید و متن بنده به صورت کلی است و منظور بنده با هیچ شخصی نیست.
در صورتی ایجاد سوءتفاهم بنده از شما عذرخواهی میکنم.
-
مثل اینکه درست شد ، سرورها وصل شدن.
-
سرورهای ما در دسترس قرار گرفتند
همین الان !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
دوست عزیز ما هم اهل حاشیه نیستیم
+ شما هم مالک ovh نیستید انجمن هست و نظرات شخصیمون هم میگیم تاپیک آموزشی نیست که بحث به حاشیه بره
بحث در مورد ovh هست و از دسترس خارج شدنش و فکر نکنم مدیران اون دیتاسنتر هم از این تاپیک مشکلات رو پیگیر بشند که ما با بحث حاشیه ای جلو خدماتشون رو بگیریم..!
سلام و عرض ادب
دوست عزیز، بنده هیچگونه منظوری نسبت به اشخاص شرکت کننده در این تاپیک نداشته و نداشته ام و با توجه به قوانین انجمن که در صورت به حاشیه کشیده شدن تاپیک، تاپیک از سوی مدیران بسته میشود؛ بنده متن را نوشتم تا از حاشیه جلوگیری شود و یک راه ارتباطی برای درمیان گذاشتن اخبار با دوستان وجود داشته باشد.
-
ظاهرا فقط در rbx مشکل حل شده
-
دوستان مشکل حل شد الحمدالله
-
سرورهای ما که از rbx بود بالا اومد" حالا بعیدم نیست باز قطع بشه یا قطعی وصلی پی در پی داشته باشه یا خیر
-
-
اگه یه دیتاسنتر ایرانی بود به باد ناسزابرخی از همکاران گرفته بودندشون !
همچنان دان هستیم !
-
مجموعه وب سایت های دیتاسنتر نیز در دسترس قرار گرفتند
https://www.ovh.ie/
-
-
تعدادی بالا اومدن و تعدادی خیر ، باز جای امیدی هست که تعدادی بالا اومده . خدا رو شکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
اگه یه دیتاسنتر ایرانی بود به باد ناسزابرخی از همکاران گرفته بودندشون !
همچنان دان هستیم !
سرورهای شما در کدوم دیتاسنترشون هست ؟
-
مشکل آپ لینک سرورهای دیتاسنتر SoyouStart و Kimsufi برطرف شده و در حال حاضر در دسترس هستند (اگر توجه کنید آپتایم سرورهای SoyouStart و Kimsufi بدون مشکل و ریست است)
متأسفانه همچنان مشکل برای سرورهای برند اصلی OVH وجود دارد و سرورهای OVH از دسترس خارج هستند.
-
نوشتن ۲ تا ۲۰ دقیقه درست میشه ولی به دلیل مشکلات ممکنه ۱ تا ۴ ساعت دیگه به طور کامل برطرف بشه
اصلاح کردن تا ۲ ساعت دیگه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BAMPA
جالبه تابحال با این دیتاسنتر کار نکردم بخاطر سیاست های مزخرفش !
حالا هی بیان به بهانه اپگرید فایروال و آنتی دیداس روی قیمت بکشن :-)
دقیقا منم تا حالا سمت فرانسویا نرفتم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.e
مشکل آپ لینک سرورهای دیتاسنتر SoyouStart و Kimsufi برطرف شده و در حال حاضر در دسترس هستند (اگر توجه کنید آپتایم سرورهای SoyouStart و Kimsufi بدون مشکل و ریست است)
متأسفانه همچنان مشکل برای سرورهای برند اصلی OVH وجود دارد و سرورهای OVH از دسترس خارج هستند.
آپتایم سرورهای ovh هم پا برجاست ( تعدادی هنوز دان هستند )
-
دوستان به نظر مشکل برق نمیومده. سرورهای خاموش نشده بوده.
بیشتر حمله شبیه بوده تا مشکلات برقی
-
در دیتاسنتر ovh مشکل برق هست اما برای برخی و بخشی از دیتاسنترهای مجموعه ovh بوده، برخی سرورها آپتایم 0 شده
------------------------------------------------------
همچنان پنل دیتاسنترها از دسترس خارج است.
-
سرور در دیتاسنتر rbx فعال شد اما جالبه اگه مشکل برق بوده چرا اپتایم سرور ها سرجاشونه !
حتما حمله بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin karimi
سرور در دیتاسنتر rbx فعال شد اما جالبه اگه مشکل برق بوده چرا اپتایم سرور ها سرجاشونه !
حتما حمله بوده
در دیتاسنتر ovh مشکل برق هست اما برای برخی و بخشی از دیتاسنترهای مجموعه ovh بوده، برخی سرورها آپتایم 0 شده
منظور سرورهای برند اصلی است.
-
دوستان یک سوال
آیا روشی هست که بشه همزمان اطلاعات رو روی دو سرور همزمان حفظ کرد؟ منظور بک آپ نیستا. مثل هارد رید، بشه در دو لوکیشن مختلف مثلا یکی ایران، یکی فرانسه اطلاعات ذخیره بشن که در صورت قطعی بلافاصله سرور دوم بصورت خودکار در دسترس قرار بگیره... هست همچین امکانی یا نیست؟ و اگه هست چجوریاست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azad Web
دوستان یک سوال
آیا روشی هست که بشه همزمان اطلاعات رو روی دو سرور همزمان حفظ کرد؟ منظور بک آپ نیستا. مثل هارد رید، بشه در دو لوکیشن مختلف مثلا یکی ایران، یکی فرانسه اطلاعات ذخیره بشن که در صورت قطعی بلافاصله سرور دوم بصورت خودکار در دسترس قرار بگیره... هست همچین امکانی یا نیست؟ و اگه هست چجوریاست؟
اگر منظورتون Load balancing هست این تاپیک مناسب این صحبت نیست و باید در سایر تاپیک ها بحثشو باز کنید.
دوستان ما همچنان سرور اصلیمون در دسترس نیست ولی چند تایی سرور مجازی خرید مستقیم داشتیم اونا یکی در میون آپ شدن! ظاهرا اول سرور مجازی ها رو دارن آپ میکنن بعد سرور اختصاصی ها رو! ولی خداروشکر مشکل خیلی حاد نیست و حل میشه
-
سرورهای اختصاصی برند اصلی OVH نیز در دسترس قرار گرفتند.
سرویس های cloud نیز در دسترس قرار گرفتند.
برخی سرورها آپتایم 0 شده و برخی بدون ریست
-
http://status.ovh.com
نقل قول:
SBG: ERDF repared 1 line 20KV. the second is still down. All Gens are UP. 2 routing rooms coming UP. SBG2 will be UP in 15-20min (boot time). SBG1/SBG4: 1h-2h
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.e
منظور سرورهای برند اصلی است.
خب قربان ماهم برند اصلی هستیم
-
بنظرم بیشتر این خرابیها سر همین بالا بردن قیمت های اخیر بود که به بهانه ی انتی دیداس یه مانور قیمتی دادن !!!
شاید ما ایرانیها زیاد کینه ای نباشیم ولی خوب هستن مشتریانی که به خاطر یه یورو بالا پایین دیگه نمیتونن فعالیت کنن و در صدد حمله و ... بر میان !
-
سرور های اختصاصی ما هم ساعت 1.6 دقیقه به وقت ایران وصل شد
سرور ها خاموش نشده بودن و مشکل برقی که میگن درست نبوده
-
متأسفانه برای برخی از سرورهای ما آپتایم 0 شده و برای برخی از سرورها با وجود پینگ دادن اما سرور هیچگونه دسترسی نمیدهد. (سرورهای برند اصلی)
پنل هر 3 دیتاسنتر همچنان دچار مشکل است و هیچگونه اطلاعاتی لود نمیشه
-
باید همچنان منتظر باشیم مشکلاتشون کامل برطرف نشده ....
-
خداروشکر مال ما قطع نشد توی هر دو مرکز (:|
-
با سلام
اگر درست برداشت کرده باشم، مشکل مشکل برق بوده در مرکز strasbourg
برای همین سرورها این مرکز همه اپتایم0 شدند
اما دلیل اینکه roubaix از دسترس خارج شد، این بود که لینکش از استراسبورگ میگذره. برای همین فقط شبکه قطع شده و اپتایم این سرورها 0 نشده.
اینطوری میشه همه چیز رو توضیح داد
الانم ژنراتور های روتر و ایناشونو اوکی کردن، rbx اوکی و وصل شده و 1-4sbg رو گفتن تا یکی دوساعت دیگه فیکس میشه.. Sbg2-3 وصل هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadecohost
با سلام
اگر درست برداشت کرده باشم، مشکل مشکل برق بوده در مرکز strasbourg
برای همین سرورها این مرکز همه اپتایم0 شدند
اما دلیل اینکه roubaix از دسترس خارج شد، این بود که لینکش از استراسبورگ میگذره. برای همین فقط شبکه قطع شده و اپتایم این سرورها 0 نشده.
اینطوری میشه همه چیز رو توضیح داد
الانم ژنراتور های روتر و ایناشونو اوکی کردن، rbx اوکی و وصل شده و 1-4sbg رو گفتن تا یکی دوساعت دیگه فیکس میشه.. Sbg2-3 وصل هست
سلام
کاملا درست برداشت کردید
دقیقا همینطور بوده .
-
الان مشکل بر طرف شده یا نه؟؟؟