مدل درست : Acer 5750 G هستش .
مدله عالی و خوبی هستش , البته دقت داشته باشید که این دسگاه از نظر مشخصاتی متفاوت هستش .
گارانتی اصلی : شرگت پاژنگ , سازگار , الماس هستش .
فقط تنها عیب این دستگاه نداشتن : USB3 هست .
پیروز باشید .
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من
HP Pro Book 4530S
لپ تاپ بسیار خوب با کارایی و دیزاین خوب هست
دوست عزیز یا sony یا asus (البته اگر apple نمی خوای )
به dell فکر نکن
البته اگر hp هم مدنظرت هست ، می تونی روش به عنوان یه لپ تاپ مرد حساب کنی
دوست عزيز منظورم اون مدلي كه 16گيگ رم و1.5 ترابايت هارد وcpu core i7 2670 روداره ميگم درمورداين ميخوام بدونم باتشكر
تشکر بابت ارسال مطالب خوب
نظر من hp هست
قیمتش متعادله چیپسته گرافکش ATI هست و سخت کاره
پاویلیون بسیار عالیه و خوبیه این مارک اینه که لایسنس آمریکاست. در کل می ارزه
سلام به اساتید عزیز.
من چن روزه که دارم بررسی میکنم که یه لپ تاپ بین یک میلیون تا یک و دویست بگیرم واسه کار گرافیک...تو خیلی از انجمنا گشتم ولی اکثراً تاپیکاشون مال خیلی وقت پیشه.
میخواستم از دوستان بپرسم که الان و با توجه به قیمتای کنونی واسه کار سنگین گرافیکی شما چه مارک و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
چیزی که واسه من خیلی مهمه اینه که واسه کارای گرافیکی سنگین و رندر کردن ویدیو کم نیاره و ضمناً بتونه روزی اقلاً 15 ساعت کار رو راحت جواب بده و به این زودیا از بین نره.
یه جورایی دوس دارم بیشتر جون دار و قوی باشه تا اینکه زیبایی داشته باشه.قیافش برام مهم نیست.
خیلی وقت پیش یه نوت بوک داشتم که هر وقت میرفتم مسافرت وقتی میرسیدم مقصد میدیدم ویندوزش پریده خلاصه سرطانی بود واس خودش ..
الانم چشمم ترسیده از خرید نوت بوک ولی یه جورایی واجبمه چون کار طراحی وب هم انجام میدم و بهتره آرشیوم همرام باشه.
ضمناً میخوام قابلیت آپدیت کردن قطعات رو هم داشته باشه.
dell و HP رو میگن خرابیشون زیاده و سونی هم میگن به قیمتش نمیرزه .. اپل هم که با این پول اصلاً نمیشه بهش فکر کرد...
به من سه تا برند ASUS و همچنین ACER وLENOVO رو پیشنهاد کردن و گفتن که قدرت این برندا واسه کار گرافیکی و فعالیت 15 ساعت در روز مناسبه و عمر مفیدشون هم زیاده.
لطفاً دوستانی که سر رشته دارن در این رابطه ، یا خودشون با همچین سیستمهایی کار کردن منو راهنمایی کنن.... واقعاً بلاتکلیف موندم واسه انتخاب ...
ممنون میشم از جواب هاتون
سلام
در مورد HP و acer تجدید نظر کنید.
به نظر بنده HP برند خوبی هست واقعا !
من و سه تن از همکارانم HP داریم و راضی هستیم.
و برعکس acer چیز ضعیفیه به نظرم...
ولی بین چیزهایی که گفنید asus رو پیشنهاد می کنم.
مرسی از راهنمایی شما ولی اگه ممکنه توی راهنماییهای ارزشمندتون مارک و مدلی که از کارکردش مطمئنید به من معرفی کنید.
بازم ممنون از وقتی که گذاشتید.
خواهش می کنم
این تو عمل خوب در اومده !
HP ProBook 4530s-J - لپ تاپ اچ پی پروبوک 4530 اس
خودم 6080 دارم ولی همکارم این رو داره
صفحه نمایشش مات هست و براق نیست و به همین دلیل اگه بیرون کار کنید و زیر آفتاب، نور نمیوفته اذیت نمی کنه ...
کلا سرعتشم خوبه ...
سلام دوست عزیز
با این قیمت بهترین انتخاب dell xps l502 هست
واقعا لپ تاپ قدرتمندیه
من خودم l502 دارم الان نزدیک 1 ماهه که خاموش نشده اصلا!
خیلی راضی هستم ازش
در جواب به اون دوستی که گفت dell نگیر باید بگم
مدل های l502 و 5110 dell جزو موفق ترین لپ تاپ های بازار هستند
l502 واقعا فوق العادست
رم 8
سی پی یو i7
اسپیکر JBL!
گرافیک 2
بلوری
کیفیت ساخت عالی
و
.....
باور کنید با این قیمت بهترین مشخصات و کارایی رو داره
کافیه شما برید یه سوالی بکنید و مطمئنا بهتون میگن جزو مدل های خیلی موفق هست
لپ تاپ بنده بدون کول پد 1 ماه هست مداوم روشنه
---------------------------------------------------------------------------------------------------
لپ تاپ های asus هم کیفیت ساخت خوبی دارن
اپل عالیه ولی به درد کارای خیلی سنگین نمی خوره
البته ارزون ترین مدل اپل هم بالای 2 میلیون قیمت داره!(مگه اینکه کار کرده بگیرید که توصیه نمیشه)
اچ پی هم 2 مدل خوب تو این رنج قیمت داره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل بگم اگه واقعا لپ تاپی می خواید که در مقایسه با قیمتش بهترین کارایی رو داشته باشه l502 بگیرین
یه جا واسه سیمکارت هم داره که یکی از دوستان میگفت با سیمکارت رایتل هم میشه باش با اینترنت وصل شد هم اس ام اس داد!
والا تا جایی که شنیدیم و دیدیم اکثر کارهای انیمیشنی رو با اپل انجام میدن! منتاژ فیلم! ریمیکس آهنگ! کارهای گرافیکی سنگین و .... :)نقل قول:
موفق باشید
با این هزینه ای که دوستمون میخواد بکنه ایر هم نمیتونه بگیره!cpu i3!!!
دوستمون میخواد تا 1200 هزینه کنه!
وقتی بری 4-5 میلیون پول بهترین مک بوک رو بدی باید هم ازش بیشترین قدرت رو انتظار داشته باشی!
قصد به حاشیه کشیدن ندارم! :) ولی این حرف شما با پست آخر شما کلا مغایرت داره! ;)
یا حرفی رو نزنید یا وقتی میزنید از صحت حرف کاملا مطمئن باشید! که بعدا مثل پست آخر نیایید حرف خودتون رو نقض کنید!! (فقط محض اطلاع اینجا انجمن متفرقه هستش پستها شمارش نمیشه ;) )نقل قول:
موفق باشید
بنده هم متوجه هستم که تعداد پست شمارش نمیشه!
شما تایپیک رو مثل اینکه نخوندید
ایشون میخوان 1 تا 1200 هزینه کنن!
با این میزان پول جز ایر دست دوم می تونن لپ تاپ دیگه ای از اپل بگیرن!
شما برید یه نقد از ایربوک های اپل بخونید تا ببینید که مناسب چه کاری هست!
اتفاقا من واسه این اومدم اینجا پست دادم تا آشکار بشه بنده قصد افزایش پست هامو ندارم!
بنده قصد ادامه دادن و خراب کردن تایپیک این دوستون رو ندارم
کسایی که از اول تایپیک رو خونده باشن حق رو به بنده میدن
بحث سر پیشنهاد لپ تاپ تا قیمت 1200 بود!
به هر حال امیدوارم سوء تفاهم پیش نیاد!
موفق باشید
بنده اگه قصد افزایش پست داشتم ساعت 2-3 شب نمی اومدم تایپیک این دوستمون که 5 صفحه هم داشت رو بشینم از اول بخونم و وقتمو بهش اختصاص بدم!
از مدیران این سایت توقع برخورد بهتری داشتم...
یه فرقی باید بین یک مدیر و یه کاربر عادی باشه
به هر حال من فقط برخورد جناب Amir! رو قبول دارم
ولی میبینید که به همین شکلی دارید ادامه میدید و باز هم حرف خودتون رو نقض میکنید:)نقل قول:
بنده قصد ادامه دادن و خراب کردن تایپیک این دوستون رو ندارم
کسایی که از اول تایپیک رو خونده باشن حق رو به بنده میدن
بحث سر پیشنهاد لپ تاپ تا قیمت 1200 بود!
به هر حال امیدوارم سوء تفاهم پیش نیاد!
موفق باشید
بنده اگه قصد افزایش پست داشتم ساعت 2-3 شب نمی اومدم تایپیک این دوستمون که 5 صفحه هم داشت رو بشینم از اول بخونم و وقتمو بهش اختصاص بدم!
از مدیران این سایت توقع برخورد بهتری داشتم...
یه فرقی باید بین یک مدیر و یه کاربر عادی باشه
به هر حال من فقط برخورد جناب Amir! رو قبول دارم
بله بازدید کنندگان متوجه خواهند شد!
این خیلی خوبه که وقت میزارید و به تاپیک ها رسیدگی میکنید ولی دیگه اسپم نباید ارسال کنید! :)
برخوردی با شما انجام نشده فقط جواب یکی از پستهای شما رو دادم که ظاهرا به شما بَر خورده!
خود ایشون هم میان رسیدگی میکنن به این تاپیک ...
موفق باشید
سلام
Dell سری های بسیار متفاوتی داره .
چند سال پیش یه مدل داد 5010 که نسبت به بقیه مدل هاش خرابی بیشتر داشت اما قیمت کمش جاشو پر میکرد که با دادن مدل جدید اون یعنی 5110 مشکلاتش خیلی کمتر شده !
همچنین اگر شما نیاز به قدرت پردازش گرافیکی برای رندر کردن نیاز دارید اصلا از فکر لپ تاپ بیاید بیرون ! گرافیک هایی که روی لپ تاپ ها بسته میشه برای رندر مناسب نیستند .
در مورد
تایید میشه ... بسیاری از استودیو ها و کسانی که کارشون میکس و گرافیک هست از محصولات اپل استفاده میکنند ...
-----
با این بودجه ای که در نظر گرفتید پیشنهاد من بهتون Asus سری k مدل های UF , SV یا ... هست .
همچنین بازم رو حرف خودم هستم که گرافیک های لپ تاپی بدرد رندر نمیخورند ...
من نظرم رو asusهست . کیفیت خوبی داره و قیمت مناسب خودم asus k53sv دارم عالیه . نزدیک 9 ماهنه دارمش عالی هست
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%A7-p_500-jpg
این هم مشخصاتش از سایت ایسوس :
http://www.asus.com/Notebooks/Versat...formance/K53SV
یه سری k هم قبلا برای یکی از آشنا ها گرفتم اون هم خیلی راضیه .
سلام خدوت دوستان
به نظر من الان بهترین لب تاب بازار از نظر کیفیت و تعادل بین کانفیک و قیمت لب تاب های ایسر هستن
به جرات میتونم بکم لب تاب های acer 5755g جز بهترین لب تاب های بازار هستن
هیج موقع . موقع خرید به حرف فروشنده توجه نکنید که این کیفیت قطعات پایین تری داره و اینحوری هست و این حرفا
خدا رو شاهد می***م کمترین خرابی رو بین لب تاب ها همین لب تاب های ایسر دارن
الان تو بازار این لب تاب با این کانفیک قیمت 1480 تومن هست
cpu : core i7
hdd : 1t
ram 8 gig
nvida 2gig
6cell batry
15.6 led
ممنون از راهنمایی شما.
میخواستم از شما درباره لپ تاپ لنوو هم اطلاعاتی بگیرم اگه ممکنه.شنیدم کارش خوبه و قدرتش زیاده و ضمنآً خرابیش هم کمه.
نظر شما چیه دوستان؟
به نظر من وقتی lenevo خوبه که بخواد صحبت استقامت باشه!
اونم نه هر مدلی...
یه سری مدل lenevo IBN داره که در مقابل ضربه به شدت مقاومت نشون می دن از خودشون ( در حدی که از ارتفاع چند متری بیوفته و حتی خاموش هم نشه و در حین افتادن برای جلوگیری از ورود ضربه به هارد، هارد مکث می کنه و کی بورد ضد آب داره و .... )
به درد کسی که نخواد با لپتاپ کشتی بگیره خیلی نمی خوره چون:
تا جایی که من دیدم کی بورد هاش نام لاک ندارن.
به نسبت کانفیگشون گرونن !
قطعات به نسبت بقیه برند ها سخت ها گیر میاد.
من چند ماه پیش acer 5750 خریدم. تا الان راضی هستم قبلا هم acer داشتم 3 سال بدون مشکل کار کرد. asus هم کیفیت خیلی خوبی داره. اگر هم خواستید dell بخرید سعی کنید از سری XPS انتخاب کنید.
با سلام
من یه مشکلی دارم اگه میشه این سوال منو جواب بدین
من یه لپ تاپ سونی دارم که کارتون وتموم سی دی هاشو تو اسباب کشی
گم کردم حالا میترسم شنیدم که میگن اگه سی دی راهندازشو... نباشه اگه یه وقت نیاز داشته باشم ویندوزشو عوض کنم یا نیاز به تعمیر داشته
باشه بدون سی دی نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی میشه بدون احتیاج به سی دی دوباره برنامه ریزی کرد لپ تاپو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنین که بدونم:106::106:
بدون سی دی کار شما خیلی مشکل میشه.البته ممکنه خود ویندوز به صورت خودکار بعضی قسمتارو نصب کنه ولی خیلیاش نصب میخاد...
اگه سی دی های سیسنم رو گم کردید میتونید از همون مرکز گارانتی که نوت بوک شما رو گارانتی کرده درخواست کنید که از روی سی دی های سیستم شما کپی بهتون بده..
فقط کافیه مارک و مدل نوت بوکتون رو بهشون بدید.
البته اکثر مراکز گارانتی و تعمیر نوت بوک این سی دی هارو دارن.
سلام.
لپ تاپ های سونی مدت هاست که جزو بهترین ها هستند و به دلیل استفاده از بهترین قطعات و ارائه گارانتی معتبر می تواند بهترین گزینه شما باشد.
ما مدت هاست که برای مصارف شخصی و شرکتی از لپ تاپ های سونی استفاده می کنیم و در این مدت، حتی پس از 5 سال استفاده، مشکلی در لپ تاپ مشاهده نشده است.
با تشکر.
با سلام
یک راهنمایی درباره خرید لپ تاپ می خواستم
به نظر شما کدوم مارک ازمارک های زیر بهتر است؟
hp lenovo asus acer :-s
لطفا زود تر کمکم کنید