-
پاسخ : تبلیغات گوگل ادروز با هر کلیک 200 ریال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHFgroup
دوستانی که استفاده کردن نظر بدن لطفا.
سلام ،
ما استفاده کردیم و راضی بودیم ؛ هم از خودشون و نوع برخودشون با مشتری و هم از تبلیغات
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomix
سلام ،
ما استفاده کردیم و راضی بودیم ؛ هم از خودشون و نوع برخودشون با مشتری و هم از تبلیغات
سپاس
خواهش می کنم
نظر لطفتون هست
راستی مشکل دامنه حل نشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mediumah
سلام . اقا یک سوال برای سایتهای فروش فایل بصرفه هست کار کنیم یا نه ؟
بله
چرا که نه
الان برای یکی از دوستان انجام دادیم
البته سیستم فروشگاه دهی فروش فایل هست
و همکاری در فروش فایل
اگر محصولات پر فروش داشته باشید می ارزه برای کسانی که فقط فروش فایل دارن
---------------------------
14 کمپین جدید طی 1 هفته گذشته تحویل مشتریان جدید گردید
-
ما دومین باره تبلیغ رو پیش ایشون تمدید میکنیم به شخصه خیلی وقتا برای کسب و کارهای زیادی تبلیغ گوگل گرفتم تا حالا کسی مثل ایشون در مورد تبلیغات منو راهنمایی نکرده بود که باعث شد به نتیجه مطلوبی برسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
ما دومین باره تبلیغ رو پیش ایشون تمدید میکنیم به شخصه خیلی وقتا برای کسب و کارهای زیادی تبلیغ گوگل گرفتم تا حالا کسی مثل ایشون در مورد تبلیغات منو راهنمایی نکرده بود که باعث شد به نتیجه مطلوبی برسم
نظر لطف شماست
همیشه به مشتریان هم گفتیم
اگر شما به سود دهی برسید قائدتا ما هم سود می کنیم ولی اگر کم کاری کنیم کارکردن شما فقط 1 بار خواهد شد
سعی می کنیم به بهترین شرایط برای مشتریان کار رو انجام بدیم که از کیفیت راضی باشند
-
سلام چطوری میشه ثبت کرد ؟ باید با کی صحبت کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royka
سلام چطوری میشه ثبت کرد ؟ باید با کی صحبت کرد ؟
چه چیزی می خواید ثبت کنید؟
اگر تبلیغات در گوگل می خواید داشته باشید از طریق اطلاعات زیر با بنده در تماس باشید
تلفن: 33830 - 028
آی دی تلگرام:
https://t.me/mosbate_khodaaa
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aypackco
کلمات مورد نظر باید به شما ارسال بشه تا قیمتشو اعلام کنید؟ در ضمن چند کلمه حداکثر میشه فرستاد
بفرستید قیمت لینک 1 رو بهتون اعلام می کنم
توی کلمه کلیدی هیچ محدودیتی وجود نداره
--------------------------------
10 کمپین جدید طی 4روز گذشته تحویل مشتریان جدید گردید
-
درود
برای فروش محصولات آنتی ویروس چه پیشنهادی دارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
درود
برای فروش محصولات آنتی ویروس چه پیشنهادی دارید
بابت تاخیر در پاسخگویی پوزش می طلبم
برای محصولات آنتی ویروز الان از دوستان با ما کار می کنند ولی مشکلشون دامین بود که حدود فکر کنم 1 ماهی هم هست که تبلیغ از ما دارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
بابت تاخیر در پاسخگویی پوزش می طلبم
برای محصولات آنتی ویروز الان از دوستان با ما کار می کنند ولی مشکلشون دامین بود که حدود فکر کنم 1 ماهی هم هست که تبلیغ از ما دارن
بیشتر توضیح می دهید ( مشکل دامین داشتند یعنی چی ؟)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
بیشتر توضیح می دهید ( مشکل دامین داشتند یعنی چی ؟)
دامنشون ir بود و گوگل این پسوند رو تحریم کرده و باید عوض می کردن که عوض هم کردن و دامنی دیگه به صورت پارک شده دادن
-
دوست عزیز سلام
متاسفم که از عدم آگاهی مردم سواستفاده میکنید و انقدر نیازمند هستید که از هر روشی فقط به جذب مشتری دست میزنید .هرگز اینطور نیست و هر کلمه ای هزینه خودش را داره و گوگل این هزینه رو بر اساس یک سری پارامترها تعیین میکند .از مدیر سایت درخواست دارم اجازه ندهند هر مطلبی درج شود و مخاطب گمراه گردد.
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parina.net
دوست عزیز سلام
متاسفم که از عدم آگاهی مردم سواستفاده میکنید و انقدر نیازمند هستید که از هر روشی فقط به جذب مشتری دست میزنید .هرگز اینطور نیست و هر کلمه ای هزینه خودش را داره و گوگل این هزینه رو بر اساس یک سری پارامترها تعیین میکند .از مدیر سایت درخواست دارم اجازه ندهند هر مطلبی درج شود و مخاطب گمراه گردد.
با سپاس
سلام
دوست عزیز اشتباه نکن! من حدود یکماهی میشه با ایشون کار میکنم ، تا اونجایی که بتونه برات وقت میذاره حتی بین ساعت 12 شب تا 6 صبح... که فکر نکنم کار هرکسی باشه! شرکتی هایی میشناسم که فقط پشتیبانیشون در حد ساعت های کاری هست.
ببین ایشون وقتی میگن هزینه هر کلیک 200 ریال ، بستگی به رقبای شما در اون حیطه کاری داره. یعنی اگه رقبای کمی داشته باشید اون هزینه 200 ریال شدنی هست که حتی ایشون سعی بر این دارند که هزینه کلیک بنده را تا 100 ریال هم کاهش دهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parina.net
دوست عزیز سلام
با سپاس
سلام
نمیدونم به چی دلیلی اینطوری تند بر خورد میکنید اینجور که پیداس شما دارین ملت گمراه میکنید
واقعا شایسته یک همکار یا بهتره بگم یک رقیب نیست که اینجوری بیاد بدون هیچ مدرکی تو تاپیک اسپم بزنه
من ایشونو نزدیک ۵ ماه است میشناسم
و هر هفته بالای یک میلیون برام تبلیغ گوگل انجام میدن خدا رو شکر از لحاظ پشتیبانی و صداقت تا امروز هیچ مشکلی نداشتیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parina.net
دوست عزیز سلام
با سپاس
بنده با اقا مرتضی همکاری خوبی دارم و کاملا ازشون راضیم.. ساعت ها برای سفارشات بنده وقت میذارن و راهنمایی میکنن حتی خیلی بیشتر از وظیفشون هوامونو دارن
در حدی که بدون مزد و منت واسه سایتای شخصی ای که اصلا بهش ربطی نداره دوستانه بهم مشاوره میده
لطفا سعی نکنید بدون دلیل و مدرک به کسی تهمت بزنید چون با اینکار فقط خودتونو کوچیک میکنید کار واقعا زشتی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parina.net
دوست عزیز سلام
با سپاس
سلام , گویا با توجه به نام کاربریتون از رقبای ایشون هستید , خیلی تعجب کردم از فرمایشتون با توجه به اینکه خودتونم تو کار تبلیغات گوگلی هستید .....
هر کلمه ای هزینه ی خودش رو داره ولی این هزینه متغیره , قطعا اگه بخوایم با یه تیم غیرحرفه ای بحث تبلیغات گوگلی رو انجام بدیم هزینه کم نمی شه ولی ما که الان با آقای رسول خانی کار می کنیم برای خیلی از کلماتمون به همون نزدیکای 20 تومن رسوندن و این ناشی از حرفه ای بودن ایشون بوده ....
من بی هیچ تعارفی می گم اگه می خواین کار تبلیغات گوگلی بکنین بی هیچ اغراقی بهتون می گم که طبق تجربه ی موفق بنده که ایشالا تا سالیان سال هم ادامه خواهد یافت ایشون بهترین گزینه ی ممکن هستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
دامنشون ir بود و گوگل این پسوند رو تحریم کرده و باید عوض می کردن که عوض هم کردن و دامنی دیگه به صورت پارک شده دادن
حالا من یک دامنه جدید ثبت می کنم , بقیه شرایط رو بفرمائید که دقیقا کلمه کلیدی چند تا می شه مدنظر گرفت و در کدوم صفحه قرار می گیرد؟
اگر لطفا کنید تلگرام من رو اد کنید تا در ارتباط باشیم ( 399-20-59-0936)
-
بنده هم با ایشون کار کردم و راضی بودم
دلسوزانه کار کردن برای ما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
حالا من یک دامنه جدید ثبت می کنم , بقیه شرایط رو بفرمائید که دقیقا کلمه کلیدی چند تا می شه مدنظر گرفت و در کدوم صفحه قرار می گیرد؟
اگر لطفا کنید تلگرام من رو اد کنید تا در ارتباط باشیم ( 399-20-59-0936)
بابت تاخیر در پاسخگویی عذر خواهی کنم
اگر ممکنه به بنده پیغام ارسال کنید
https://t.me/mosbate_khodaaa
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
شماره من ریپورت نمی تونم پیغام بدم , شما باید اول شماره من رو ذخیره کنید تا بتونم پیغام بدهم
-
آپدیت جدید: 1397/01/04
به علت با رفتن نجومی قیمت دلار، قیمت نهایی پکیج 100 درهمی به 210 هزار تومن تغییر پیدا کرد
20% این هزینه بابت مدیریت اکانت به صورت کامل که به عهده ما می باشد محاسبه می شود و شما نیازی به هیچ گونه کاری روی اکانت ها ندارید
-
با سلام اکانت 100 درهمی چند کلیک میاره ؟ در چه جایگاه هایی ؟؟
پنل اس ام اس
پنل پیامک
خرید پنل پیامک
خرید پنل اس ام اس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jai
با سلام اکانت 100 درهمی چند کلیک میاره ؟ در چه جایگاه هایی ؟؟
پنل اس ام اس
پنل پیامک
خرید پنل پیامک
خرید پنل اس ام اس
سلام
اکانت قبلیتون پایداره
فکر می کنم به نسیت رقابت حدود 2000 کلیک بشه ولی خوب پیامک رقابتی هست و رقیب ها پیشنهاد قیمت بالاتری می دن و تعدادشون هم بالاست
-
آپدیت جدید: 1397/04/26
به علت مشکل خوردن با پرداخت های دلار آمریکا از این پس اکانت های جدید به صورت لیر ساخته و شارژ میشن
هر 100 لیر حدود 235000 تومان می باشد که 20 درصد این مبلغ برای مدیریت اکانت ها استفاده میشه
اگر سوالی داشتید بنده در خدمت شما هستم
-
با سلام
برای سایت موبایل و لوازم جانبی، با کلمات کلیدی دلخواه خودتون (بهینه) چقدر ورودی خواهیم داشت ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djsiamak
با سلام
برای سایت موبایل و لوازم جانبی، با کلمات کلیدی دلخواه خودتون (بهینه) چقدر ورودی خواهیم داشت ؟
سلام
عذر می خوام با تاخیر پاسخ دادم
توی تبلیغات و قیمت گذاری کیورد ها 2 مورد خیلی مهم هست
1- تعداد رقیب های تبلیغاتی که دارید و قیمت گذاری اون ها
2- مقدار سرچی که مردم انجام میدن (این فاکتور خیلی مهمتره - البته نظر شخصی از اینکه تجربه کاری داشتم)
-
سلام الان قیمتتون چقدره (500درهم؟) حضوری هم میتونم بیام برای معامله؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysamamarlou
سلام الان قیمتتون چقدره (500درهم؟) حضوری هم میتونم بیام برای معامله؟
سلام حضوری نیاز نیست چون کارها به صورت آنلاین انجام میشه
الان با درهم کار نمی کنیم با لیر هست که 500 لیر حدود 1.320.000 تومان به همراه مدیریت کامل اکانت توسط ما
-
سورپرایز شگفت انگیز برای تبلیغات گوگل در نمایشگاه الکامپ
آژانس تبلیغاتی فاربیت برای بازدیدکنندگان عزیزی که در نمایشگاه الکامپ حضور پیدا می کنند، دو سورپرایز شگفت انگیز برای آنها در نظر دارد.
سورپرایز اول: تمامی افرادی که، هر کدام از پکیج های تبلیغات کلیکی گوگل را انتخاب کنند 20 الی 25 درصد شارژ مازاد دریافت می کنند.
سورپرایز دوم: به همراه انتخاب هر کدام از پکیج ها (پکیج دوم به بعد) حدود 30 دلار به صورت کوپن تخفیف که معادل 250 هزار تومان می باشد در میانه کار کمپین تبلیغاتی گوگل به موجودی اکانت شما لحاظ می شود.
منتظر دیدار شما در تاریخ 6 الی 9 مرداد 1397 - محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران - سالن 10 - غرفه s519 (آژانس تبلیغاتی فاربیت) می باشیم
پیروز و سربلند باشید
نقشه نمایشگاه:
http://farbit.net/wp-content/uploads...ap-345x244.jpg
-
بعضي از دوستان سوال كرده بودن كه ما شهرستان هستيم نمي تونيم بيام تهران و تخفيف هاتون براي ما چه شكلي هست
ان شاالله بعد از الكامپ جشنواره هاي خوبي رو براي همه در پيش داريم و تخفيف هاي فوق العاده اي رو در نظر گرفتيم
-
سلام هنوز تخفیف ها پابرجاست؟
در حال حاضر برای ایجاد کمپین جدید چقدر باید پرداخت کنیم (من قبلا باهاتون کار کردم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
سلام هنوز تخفیف ها پابرجاست؟
در حال حاضر برای ایجاد کمپین جدید چقدر باید پرداخت کنیم (من قبلا باهاتون کار کردم)
سلام وقتتون بخیر
تخفیف ها که برای نمایشگاه الکامپ بود
تا چند روز دیگه تخفیف های خوبی میدیم
الان برای شروع کمپین ها 270 هزار تومان شروع میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayantl
ما به این سایت هم گوگل ادوردز نیاز داریم
https://blackmoon.ir
موضوع سایت: خدمات دهی به هاستینگ ها و افزایش فروش آنها و فروش سرور های خودمان