-
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!
بنده هم مدیریت اعلام کردن اسناد دارید جواب مثبت دادم اعلام کنن براشون ارسال میشه ،بقیه دوستان هم اسنادی دارن لطف کنن اعلام کنند
-
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!
درگاه برای برگشت هزینه؟
من هرطور حساب می کنم وقتی یک فروشنده از خریدار خودش درگاه برای برگشت زدن هزینه بخواد عملا تلاش برای پیچوندن کاربر و پول داره
کاربری که خریدار هست باید درگاه ارائه کنه؟ یعنی چی اصلا؟
خدارو شکر که دفعه قبل به دلیل رفتارتون اصلا به خرید نکشید
-
4 فایل پیوست
سلام دوستان .
ممنون از اطلاع رسانیتون اما انقدر من پیگیری کردم و به نتیجه ای نرسید خسته شد .
آقای آویشن از دوستان بنده سرویس گرفته بودن به مبلغ 46 تومان ، نه سرویس تحویل شد ، نه جوابی ، نه برگشت وجهی .
بعد کلی پیگیری و ... تیکت فرستادن درگاه از فلان واسط داشته باشید تا پول بریزیم .
فکر کنید کاربری معمولی که کلی وقت و هزینه از دست داده و ... بره یه درگاه واسط و سایت بیاره بالا وفروشگاه بزنه تا این آقا پولشو براش واریز کنه . (پیچوندن به معنای واقعی)
دقت کنید :
کاربر 6/2/1396 سرویس هزینش رو داده الان 3/6/1396 هست . 4ماه کاربر الاف کرده و بعد گفته درگاه واسط بگیر .
کاربر حتی برای اینکه مسئله تمام شود درخواست کرده و به صورت محترمانه نوشته (که اگه من بودم یه جور دیگه صحبت میکردم) : درصد مبلغی که از پول کم میشه رو بردارید مابقی را برای من کارت به کارت کنید باتشکر
تصاویر ضمیمه میشود .
فایل پیوست 36601فایل پیوست 36602فایل پیوست 36603فایل پیوست 36604
================================================== ======
هزینه آقای آویشن را در سایت من پرداخت کردند و من برای ایشان همان لحظه واریز کردم .
اُمیدوارم به همین منوال مشکلات فی مابین استارتر و کاربران حل شود .
باتشکر
-
بنده حتی درگاه واسط هم ارسال کردم و وجهی دریافت نشد مدارک موجوده
-
1 فایل پیوست
ایشون فکر کنم تازه 18 سالش شده...
اینم پیام خصوصی که به من فرستاده فایل پیوست 36607
شما اگه واقعا حرفه ای بودید به مشتری خود نمیگفتید درگاه ارسال کن
من فکر میکنم شما مشکل مغزی داری یا کمبودی داری 24 ساعت پشت کامپیوتر نشستی رسما مغزتو از دست دادی انقدر ***ی کردی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
بنده حتی درگاه واسط هم ارسال کردم و وجهی دریافت نشد مدارک موجوده
داداش 100 تا درگاه هم بفرستی ورق یه طرفه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deltamusic
تا گزارش نشه پیگیری نمی کنن.شما هم به آقای رامین یه پیام خصوصی بفرست و شکایت های کاربران و شاکی های این استارتر به ظاهر محترم رو گوش زد کنید
آقا رامین خواهش می کنم یه سر و سامان بدید به انجمن
گزارش شد + پیام خصوصی
-
اینم یه سری مدارک !
از اینها زیاد موجوده ایشون روشش اینه به راه های مختلف بعد که گذارش میشه بگه اره بر میگردونم شاید مبلغ زیر ۲۰تومن برگرده ولی بقیه را نه الکی هم زیاد حرف میزنه انقدر میپیچونتون ووعده تو خالی میده که اصلا خودت یادت بره ۲۰۰تومن ازش میخوایی ،من حتی شماره تلفن بقیه هم دارم که هنوز پولشون را برگشت نداده
مدارک
-
من بیخیال پولم شدم.. ولی دلم سوخت دیدم انقد سره مردم کلاه رفته
ایشالله این پولا خرج دعوا و دکتر بشه برات ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
من بیخیال پولم شدم.. ولی دلم سوخت دیدم انقد سره مردم کلاه رفته
ایشالله این پولا خرج دعوا و دکتر بشه برات ;)
نفرین ؟! عجب
جای این مزخرفات یه مدرک درست و حسابی ارائه کنید ، اونطوری که خوندم درخواست درگاه زیاد عجیب نیست شما هم درگاه داده بدید ختما مشکل حل میشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
ایشون فکر کنم تازه 18 سالش شده...
اینم پیام خصوصی که به من فرستاده
فایل پیوست 36607
وقتی حمایت بشه و مدیر انجمن جا اینکه بیاد بگه مدرک دارید از پرداخت و عدم تحویل؟ تا برخورد کنیم بجاش بیاد بگه ما مسئول نیستیم مشکل دارید برید مراجع مربوطه، بهتر اینم نمیشه.
تو این زمونه که همه سر یه پیج مسئولن و اتفاقی بیفته باید جواب گو باشن و برخورد کنن اینجا از این حرفا نباید زد بزنی میندازنت بیرون پست هاتم پاک میشه!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
نفرین ؟! عجب
جای این مزخرفات یه مدرک درست و حسابی ارائه کنید ، اونطوری که خوندم درخواست درگاه زیاد عجیب نیست شما هم درگاه داده بدید ختما مشکل حل میشد
شما بگو چه مدرکی میخوای تا ارسال کنم من ۳ماه پیش به این اقا درگاه دادم هنوز یه ریالی بهم نداده یسری مدرکم ک فرستادن دوستان دیگ چه حرفی دارین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
genral x2
نفرین ؟! عجب
درخواست درگاه از مشتری برای بازگشت وجه مثل:
شما تشریف ببرید فروشگاه خرید کنید و جنس به هر دلیل مطلوب نباشه یا نظر شما تغییر کرده باشه
فروشنده توافق کنه مبلغ و به شما پس بده / ولی بگه تشریف ببرید با دستگاه pos که اومدید من براتون کارت می کشم
بعد اونجا حتما برای شما عجیب میشه
( پست موقت / چون مشتری بنده بودید پاسخ دادم و این پیغام بزودی حذف میشه)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
وقتی حمایت بشه و مدیر انجمن جا اینکه بیاد بگه مدرک دارید از پرداخت و عدم تحویل؟ تا برخورد کنیم بجاش بیاد بگه ما مسئول نیستیم مشکل دارید برید مراجع مربوطه، بهتر اینم نمیشه.
تو این زمونه که همه سر یه پیج مسئولن و اتفاقی بیفته باید جواب گو باشن و برخورد کنن اینجا از این حرفا نباید زد بزنی میندازنت بیرون پست هاتم پاک میشه!
- - - Updated - - -
شما بگو چه مدرکی میخوای تا ارسال کنم من ۳ماه پیش به این اقا درگاه دادم هنوز یه ریالی بهم نداده یسری مدرکم ک فرستادن دوستان دیگ چه حرفی دارین
شما امکان داره مدرک ارائه کنید ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
شما امکان داره مدرک ارائه کنید ؟!
چه مدرکی مورد نیازتونه ؟ارسال درگاه و عدم پرداخت کافیه؟ البت بنده که قبلا مشاهده کردم شما هرجا از ایشون صدایی در میاد حضور دارین و پست هاتونم دیدم مثلا من یه سرویس میخواستم قسطی بهم داد و.... منم مفتش نیستم اون برعهده مدیریته که تایپیک های شما را برسی کنه ولی شما هرکی که باشید بازم مدرک نیاز باشه ارسال میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
چه مدرکی مورد نیازتونه ؟ارسال درگاه و عدم پرداخت کافیه؟ البت بنده که قبلا مشاهده کردم شما هرجا از ایشون صدایی در میاد حضور دارین و پست هاتونم دیدم مثلا من یه سرویس میخواستم قسطی بهم داد و.... منم مفتش نیستم اون برعهده مدیریته که تایپیک های شما را برسی کنه ولی شما هرکی که باشید بازم مدرک نیاز باشه ارسال میشه
عجب !
خب دوست عزیز شما لطف کنید مدرک بدید این اسکرین شات های که دادید چیزی رو ثابت نمی کنه
در ضمن بنده هم طرف کسی رو نمی گیرم یه نکته بنده هم هر چی مشاهده کردم اصلا چیزی از شما پیدا نکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
عجب !
خب دوست عزیز شما لطف کنید مدرک بدید این اسکرین شات های که دادید چیزی رو ثابت نمی کنه
در ضمن بنده هم طرف کسی رو نمی گیرم
خوب پس بنده هر مدرکی به شما بدم اسکرین شات به حساب میاد!چون کار دیگه ای نمیشه کرد ،حالا من اعلام میکنم مدارکم چون هیچ مشکلی ندارن مدیریت اعلام کنه دسترسی های لازم بهشون داده میشه شخصا خودشون تلگرام پیام ها و همه مدارک را چک کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
خوب پس بنده هر مدرکی به شما بدم اسکرین شات به حساب میاد!چون کار دیگه ای نمیشه کرد ،حالا من اعلام میکنم مدارکم چون هیچ مشکلی ندارن مدیریت اعلام کنه دسترسی های لازم بهشون داده میشه شخصا خودشون تلگرام پیام ها و همه مدارک را چک کنند
نه فاکتور نه نمیدونم ... یه چیزی که اثبات کنه ایشون از شما کلاهبرداری کرده نه بیاید اسکرین از نارضایتی سرویس بدید :| خودتون قضاوت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
نه فاکتور نه نمیدونم ... یه چیزی که اثبات کنه ایشون از شما کلاهبرداری کرده نه بیاید اسکرین از نارضایتی سرویس بدید :| خودتون قضاوت کنید
ایشون اکانت کاربری منو مسدود کرده داخل سایت چون میترسیدن اکانت دست بقیه بیفته البته ایمیل هاشون موجوده و همینطور درخواست وجه که انجام دادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
ایشون اکانت کاربری منو مسدود کرده داخل سایت چون میترسیدن اکانت دست بقیه بیفته البته ایمیل هاشون موجوده و همینطور درخواست وجه که انجام دادن
خب ایمیل تایید پرداخت فاکتور یا چیزی بدید نکنه اسپم شده و یا دیلیت کردید :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
خب ایمیل تایید پرداخت فاکتور یا چیزی بدید نکنه اسپم شده و یا دیلیت کردید :|
ببین عزیز تاریخ روزش وساعتش موجوده حتی داخل اینترنت بانک !یسری موارد هم براتون ارسال شد تا یک هفته دیگ مجدد همین وضعیت بود ارسال میشه والانم مدیریت درخاست بدن مستقیم ارسال میشه براشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
ببین عزیز تاریخ روزش وساعتش موجوده حتی داخل اینترنت بانک !یسری موارد هم براتون ارسال شد تا یک هفته دیگ مجدد همین وضعیت بود ارسال میشه والانم مدیریت درخاست بدن مستقیم ارسال میشه براشون
راست میگن آدم دروغ گو کم حافظست
اونور میگی مدارک برای مدیریت ارسال شده
اینور میگین مدارک بخوان ارسال میکنم براشون!
خوب مگه نمیگی مدارک دارید؟ مگه نمیگید ب ایشون هزنیه پرداخت کردید ، مدرک رو ارائه کنید من و بقیه هم ببینیم و نگیم تهمت الکی زدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
خوب مگه نمیگی مدارک دارید؟ مگه نمیگید ب ایشون هزنیه پرداخت کردید ، مدرک رو ارائه کنید من و بقیه هم ببینیم و نگیم تهمت الکی زدید
همین مونده بود تو بیای طرفداری کنی!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
اول اینکه نگفتم مدارک ارسال شده مدیریت گفتن مدرک دارید گفتم بله ! هنوز درخواست ارسال مدارکی کسی نکرده این از این!
دوما میگم شما ربط دارین به این اقا میگین نه این جمله را یکی که قبلا شاکی بود از همین اقای یوسفی در موردش گفته بود!
سوما شما جا اینکه مارو متهم کنی به تهمت زدن اینو درک کن ادمی که از اول نقشه میچینه برای یکی همه جای قضیه را فکر میکنه مواردیش اینه حساب کاربری من رو بسته یا نوع واریز بنده بسیار احمقانه بوده و یا موارد دیگ که اعلام شد برای شما چرا مطرح فعلا نمیشه وفقط برای مدیریت ارسال میشه !!!
البته تا هفته اینده اوناهم میذارم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
اول اینکه نگفتم مدارک ارسال شده مدیریت گفتن مدرک دارید گفتم بله ! هنوز درخواست ارسال مدارکی کسی نکرده این از این!
دوما میگم شما ربط دارین به این اقا میگین نه این جمله را یکی که قبلا شاکی بود از همین اقای یوسفی در موردش گفته بود!
سوما شما جا اینکه مارو متهم کنی به تهمت زدن اینو درک کن ادمی که از اول نقشه میچینه برای یکی همه جای قضیه را فکر میکنه مواردیش اینه حساب کاربری من رو بسته یا نوع واریز بنده بسیار احمقانه بوده و یا موارد دیگ که اعلام شد برای شما چرا مطرح فعلا نمیشه وفقط برای مدیریت ارسال میشه !!!
البته تا هفته اینده اوناهم میذارم..
سلام داداش/ بنظرم بیخیال شوید. صد تا پست شکایت ازشون تو سایته . توی همین تاپیکم هست/
تاپیک بنده هم که کاملترین تاپیک از کلاه بردای ایشون همراه با مدارک کامل بود که بیشتر دوستان هم در این تاپیک شرکت کردند. ولی هیج کدام از مدیران کاری در این باره نکردند و هنوز داره تاپیک های مختلف فروش میزنه بدون این که به تاپیک های شکایت قبلی رسیدگی بشه
-
سلام
کاربرانی که در خصوص فروشنده فوق شکایتی دارند در درجه اول باید ضمن ارائه مدارک و تنظیم دادخواست به دادسرای جرائم رایانه ای مراجعه نمایند .
در درجه دوم لطفاً ضمن اعلام نام کاربری خود به همراه توضیحات مختصر ، مدارک موجود را نیز ار طریق پیغام خصوصی برای بنده ارسال نمایند . بدیهی است از زمان ارسال این متن ( پست فوق ) ، در صورت مشاهده پستهای شکایت در این تاپیک ، بدون وجود مدارک و مستندات محکم حتما برخورد خواهد شد و اکانت کاربر خاطی مسدود خواهند شد ..
ضمن تشکر از همکاری شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
کاربرانی که در خصوص فروشنده فوق شکایتی دارند در درجه اول باید ضمن ارائه مدارک و تنظیم دادخواست به دادسرای جرائم رایانه ای مراجعه نمایند .
در درجه دوم لطفاً ضمن اعلام نام کاربری خود به همراه توضیحات مختصر ، مدارک موجود را نیز ار طریق پیغام خصوصی برای بنده ارسال نمایند . بدیهی است از زمان ارسال این متن ( پست فوق ) ، در صورت مشاهده پستهای شکایت در این تاپیک ، بدون وجود مدارک و مستندات محکم حتما برخورد خواهد شد و اکانت کاربر خاطی مسدود خواهند شد ..
ضمن تشکر از همکاری شما
ممنون از پیگیری های شما از ابتدا مکاتباتی که داشتیم پاسخ گو فقط شما بودید حتما مدارک براتون ایمیل میکنم + همشم بصورت یک فیلم کوتاه ارسال میشه که شبه ای ایجاد نشه
بقیه دوستانم خواهشی که دارم با ارامش کار را ادامه بدن تا بتونیم نتیجه بگیریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
ممنون از پیگیری های شما از ابتدا مکاتباتی که داشتیم پاسخ گو فقط شما بودید حتما مدارک براتون ایمیل میکنم + همشم بصورت یک فیلم کوتاه ارسال میشه که شبه ای ایجاد نشه
بقیه دوستانم خواهشی که دارم با ارامش کار را ادامه بدن تا بتونیم نتیجه بگیریم
دقیقا
بدترین و عذاب آورترین سرویسی که داشتم
تعجب میکنم به این راحتی میتونند اینجا سرویس دهی کنند
یک ساله سرویس خریدم و سرویسی نداشتم!!!
ممنون که پیگیر هستید، لااقل باعث میشه دیگران فریب نخورند
امیدوارم پیگیریاتون به نتیجه برسه
منتظریم
-
از جناب RaceF1
هم که مثل اینکه ۲۰۰هزارتومنی گرفته بودن و سرویسی تحویل نداده بودند و گفته بودن برید شکایت کنید تقاضا میکنم مدارکی اگه دارید برای جناب رامین بفرستید که زود تر برخورد بشه اگه قراره اتفافی بیفته
ramin@webhostingtalk.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
از جناب RaceF1
هم که مثل اینکه ۲۰۰هزارتومنی گرفته بودن و سرویسی تحویل نداده بودند و گفته بودن برید شکایت کنید تقاضا میکنم مدارکی اگه دارید برای جناب رامین بفرستید که زود تر برخورد بشه اگه قراره اتفافی بیفته
ramin@webhostingtalk.ir
منم به اون جمع 100 نفری که ازش شکایت دارند اضافه کنید بشند 101 نفر ، ایشون هم اینکه خدمات بسیار سطح پایینی دارند فردی از لحاظ اخلاقی هم سطح پایین هستند . جدا از اون تصاویر پروفایلشون ببینید :78:
پشتیبانی » 0
اخلاق » 0
مسئولیت پذیری » -1
کیفیت سرویس هاشون » در حد دیال اپ !
من یک سرویس رم شیش گیگ داشتم که برام مهم نیست ماهی 20 هزار تومن بابتش میپردازم .
مال من سگ خور ، ولی از اونایی که راضی نبودن انشالله در جای دیگر چند برابر پاسخ بده .
@Ramin مدارکم خواستید در حد اسکرین شات از تیکت میدم خدمتتون !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deltamusic
همین مونده بود تو بیای طرفداری کنی!!
بیخیال در اکثر موارد موجبات خنده مارو فقط فراهم میکنه !
خوبه بزار کارشو بکنه :52:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
بیخیال در اکثر موارد موجبات خنده مارو فقط فراهم میکنه !
خوبه بزار کارشو بکنه :52:
حد خودتونو بدونید و توهین نکنید با شما هیچگونه اشنایی و شوخی ندارم پس لطفا سنجیده شده صحبت کنید مث جناب deltamusic که میان وسط و نمک میریزن و میرن نباشید :|
-
مثه اینکه جواب داد شکایات.
هر یوزری دیدید داره سعی میکنه به 100 پست برسه شک کنید بهش>:)
-
اقا چرا این پول منو برگشت نمیزنید نه سرویس تحویل من دادید نه پول منو برگشت میزنید چرا اینطوریه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
اقا چرا این پول منو برگشت نمیزنید نه سرویس تحویل من دادید نه پول منو برگشت میزنید چرا اینطوریه
جناب ایشون کلاه خیلی هارو برداشته شما کی ازشون سرویس گرفتید که الان اعلام میکنین ؟ همونطور که میدونید در انجمنم دیگه پاسخگو نیست دسترسیش قطع و محروم از فعالیت تجاریه .
یک سریا رو هم مامور کردن اگر اظهار نظر شد راجبشون ازشون حمایت کنن :))
به هر حال اگر مشکلی دارید فکر نکنم اینجا به نتیجه برسید اگر مبلغی که سرمایه گذاشتید زیاد هست شکایت کنید
-
ای بابا من از ایشون برای اولین بار تو عمرم سرور خریداری کردم الان رفتم تو اکانت قدیمیم . اون موقع زیاد به این چیزا وارد نبودم واقعا بد ترین اتفاقیه که میتونه سره هر کسی بیفته ! مدام سرورشون خراب میشد یعنی بنده کلی برنامه میریختم یهو خراب میشد ، سیپیو و رمش تمیدیدی بود : | یعنی باید هر دفعه زیاد ازشون استفاده کنی دوباره یه پولی بهشون بدی تا بتونی از قدرت اصلی سیپیو بهره ببری ، اینو به هر کس میگفتم خندش میگرفت . رمز سرورت یادت میرفتم بهت نمیگفتن : | و هزاران بالایای طبیعی دیگه .... کلا اگه دوست دارین انواع و اقسام کلاه برداری ها ازتون بشه یا تازه کارین حتما بهتون Ovh-Web.in
توصیه میشه یه درس بزرگی میگیرین در خرید سرور ها =))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
به نظر من بیخیال پولتون بشید چون ارزش این همه وقت گذاشتن رو نداره و در اخر هم واقعا به جایی خاصی نمیشه رسید.
بیخیال بشید و قبل از خرید از هر کسی اول تحقیقی به عمل بیارید درباره کسب و کارشون که اینطور مشکلات پیش نیاد
موفق باشید
-
من نمیدونم ایشون چرا اخراج شده ولی الان یوزری نداره که از خودش حمایت کنه ، بنده از ایشون سرور داشتم و kvm هم بود ، خیلی هم فروش خوبی داشتن ، نمیدونم چرا این مسائل براشون پیش اومده ، بهتره بهشون تیکت بدید
-
سلام و درود.
Farssub عزیز,مدیر ovh-web اخراج شدن؟الان دیدم :D
الان چند روزه سرویس ها قطع هستن.خط هاشون هم که خاموشه.کسی شماره ای چیزی داره از ایشون؟
میترسم سرویس ها از بین رفته باشه(انشالله نرفته باشه).کلی زحمت کشیدیم خدایی.الان که رو سایت خودشون نوشتن از دیتاسنتر هستش که فردا درست میشه.
منتظرم تماسشون هستم یا اطلاعات تماس اگه کسی داره یا خودشون اگه هستند.
تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
الان چند روزه سرویس ها قطع هستن.خط هاشون هم که خاموشه.کسی شماره ای چیزی داره از ایشون؟
میترسم سرویس ها از بین رفته باشه(انشالله نرفته باشه).کلی زحمت کشیدیم خدایی.الان که رو سایت خودشون نوشتن از دیتاسنتر هستش که فردا درست میشه.
تشکر.
داداش من یک ماه از این یارو سرویس داشتم واسه یک کار خیلی ساده . اصلا واسم مهم نبود محتویاتش که صد در صد میدونستم اورسل هست سرور هاش .
تعجب میکنم هنوز از سرویساش استفاده میکنی . یک ادم کاملا بی مسئولیت و بیتربیت . د.ز.د سر گردنه پول که جهنم ولی اگه اطلاعات مهم داری سریع منتقل کن
یک لحظه هم از سرویس هاش استفاده نکن .
والا از اونجایی که تو این انجمن زیاد سر و صدا انچنانی نمیشه اگر بشه یک جوری جلوشو میگیرن .
افرادی که میان یک مدت هستن بد جم میکنن میرن به ریش ما میخندن رو نمیشناسیم (بازم بر میگردنا خیلی دیگه راحته واسشون ) بد کاربرای جدید که بی اطلاع هستن از سابقه رنگارنگ اینجور افراد
به دامشون میفتن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
تشکر.
درود در ارتباط باشید
تلگرام OmizbanCo
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
داداش من یک ماه از این یارو سرویس داشتم واسه یک کار خیلی ساده . اصلا واسم مهم نبود محتویاتش که صد در صد میدونستم اورسل هست سرور هاش .
تعجب میکنم هنوز از سرویساش استفاده میکنی . یک ادم کاملا بی مسئولیت و بیتربیت . د.ز.د سر گردنه پول که جهنم ولی اگه اطلاعات مهم داری سریع منتقل کن
والا از اونجایی که تو این انجمن زیاد سر و صدا انچنانی نمیشه اگر بشه یک جوری جلوشو میگیرن .
افرادی که میان یک مدت هستن بد جم میکنن میرن به ریش ما میخندن رو نمیشناسیم (بازم بر میگردنا خیلی دیگه راحته واسشون ) بد کاربرای جدید که بی اطلاع هستن از سابقه رنگارنگ اینجور افراد
به دامشون میفتن
:) جناب یوسفی دیگه نیستند پس بهترع کاری نداشته باشیم بیخیالشون پس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cr0w
به دامشون میفتن
سلام داداش گلم.چطوری؟چه عجب اینجا دیدمت :d
سایت تیم رو سرورشونه.خدایی تا یک ماه پیش خوب بود.حداقل برای من.مشکلم رو حل می کردن.اما یهو بعد از تغییر سرور فرانسه به آلمان,همه چی برگشت.حالا سایت رو باز کردن و دنبال یک سرور خوب هستم.
دیگه تیم و سایت های زیرمجموع رو سرورشونه.جایی رو اگه داری بهم معرفی کن برای سرور.
فدات.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
تشکر.
سلام و احترام چی ازشون داشتید شاید بتونم کمک کنم.