domainnameapi.com شرکت خوبی هست و پشتیبانی خیلی خوبی هم دارند
ما در 3 روز گذشته 300 دامنه منتقل کردیم به اینجا و خیلی سریع در عرض نیم ساعت دامنه ها تمدید و منتقل شدند.
نمایش نسخه قابل چاپ
یادتان باشد که ریسلو روز اوّل یک دامنه هم میزبانی نمیکرد به مرحمت حضور ایرانیها جان گرفت. حالا نوبتی هم که باشه، نوبت ترکیهایها هست که از 18000 تا برسند به 180000 تا بعدش هم کات. دوباره اینجا تاپیک میزنید که تحریم ایرانیان توسّط domainnameapi.com و جایگزین و دوباره روز از نو روزی از نو....
الان مدیران این شرکت که تا حالا در حدّ شرکتهای هاستینگ حاضر در این انجمن بوده، در پوست خودشون نمیگنجند.
- - - Updated - - -
حالا که کار به ترکیه رسیده، من هم یکی از امارات معرّفی کنم خدمات دوستان به نام crazydomains که با آدرسهای www.crazydomains.ae و www.crazydomains.co.uk و.... کار میکنه برای کشورهای مختلف.
توی سایت www.internic.net زده امارات واسه crazydomains. روی لینک کلیک کنید. این سایت Registrarها را بر اساس مکان دسته بندی کرده.
از وقتی از Open SRS استفاده میکنیم هر وقت دامین جدیدی ثبت میکنیم در مشخصات هوییز در ایمیل دامنه علاوه بر ایمیل خودمون ایمیل شرکت ریسلر ثبت کننده هم وجود داره !
Registration Service Provider:
یعنی حریم خصوصی کشک ! نمیدونم این تنظیمات از ثبت کننده ایرانیه یا از خود Open SRS !
ولی ظاهرا آماده این حجم انتقال نبودن،
از سه روز پیش دروازه پرداخت با کارت اعتباریشون قطع شد بعد هم از دیروز api برای انتقال دامنه مشکل داره و نتونستن رفعش کنن. فقط سریع تیکت جواب میدن اما در عمل نتونستن مشکلات فنی این حجم انتقال رو رفع کنن.
البته تا زمانی که این تعداد مشتری نداشتن هم در عمل سریع نبودن و ما این رو میدونستیم اما نکته این هست که اون موقع تعداد دامنه هایی داشت اینقدر نبود.
باید دید چی میشه ولی حتما یه جای دیگه زاپاس داشته باشین
- - - Updated - - -
از ثبت کننده ایرانی
دوستان لطفا نظرتون رو در مورد openprovider.com هم اعلام بفرمایید
از نظر تحریم ، قیمت ، پنل ، ماژول whmcs
نه وقتی از دامین هوییز میگیرم ایمیل شرکت ثبت کننده هم کنار ایمیل مالک دامنه موجوده ! والا از 2009 با کلی شرکت کار کردیم اینجوریشو ندیده بودم ! شاید من نخواستم مشخص باشه پنل دامنه هام کجاس !
http://s9.picofile.com/file/8302053142/Untitled.png
http://s8.picofile.com/file/8302053168/Untitled2.png
اگر شما مشتری نهایی هستین و چنین کاری میکنن، که خوب برندینگ دارن میکنن هوییز رو حق دارن بکنن همونطور که رجیسترر هم میکنه
اگر خیر ساب ریسلر هستین کار اون شرکت اشتباه هست و باید بهشون اعتراض کنین تا برش داره.
حتی دایرکت آی هم برندینگ دامنه را به اسم public domain registery انجام میداد و فروش رو از طریق resellerclub تا سورس ریسلر هاش مشخص نشه.
یا real time از طریق ریسلوی مورد بحث یا .....
فکر کنم تکلیف روشن شد و موج عظیمی از کاربران رفت سراغ ترک ها و هگزونت
دقیقاً به همین علت هست که ناپیکهای مرتبط دیگه بروز نمیشوند. البته یک عدّه هم هنوز در تردید هستند و لحظات آخر تصمیم خواهند گرفت.
ولی در این بین ترکها در پوست خود نمیگنجند. چون تصوّر آن هم برایشان سخت بود که از ترکیه بتوانند به چنین موقعیتی دست یابند. ولی فعلاً مطمئن ترین گزینه موجود هستند. البتّه این بانک گارانتی بانک که اینها توش حساب دارند، یکی از بهترین بانکهای ترکیه از لحاظ کیفیت هست ولی به دلیل داشتن سرمایه گذار خارجی، یکی از سخت گیر ترین بانکها در مورد تحریم ایرانیان هست. باید بهشون بگیم توی Turkiye is Bankasi هم یک حسابی باز کنند تا بهتر بشه باهاشون کار کنیم. این بانک سرمایه گذارانش ترک هستند و حتّی برای ایرانیها هم حساب باز میکنه. میشه بروید در شهر وان و یک حساب در این بانک باز کنید و از طریق اینترنت بانک، واسشون لیر بفرستید. البته خوب صرافی هم هست.
خوب راستش من توی این مدت با تاواریش های روس زیاد صحبت کردم و چونه زدم و اونا هم اکثرا شرایطشون به ما نمیخورد، اما در نهایت یک شرکت اکراینی رو بهم معرفی کردن که ظاهرا انعطاف پذیری لازم برای چیزی که ما میخوایم رو داره و مشغول صحبت باهاشون هستم برای تغییراتی که نیاز داریم.
بقیه هم اگر علاقه دارن میتونن از اینجا استارت بزنن که که این فرم رو پر کنن https://www.ukrnames.com/domains/domain_reselling.jsp
این قیمتهای نسبتاً بالایی داره نسبتاً. قیمت 15 دلار داره. خوب این قیمت رو gandi.net فرانسوی هم میده.
ضنمناً احتمالاً این خودش رجیسترر نیست. بلکه صرفاً ریسلری رجیسترر آمریکایی GoDaddy را انجام میدهد. یعنی بدترین جای ممکن برای ثبت دامین. GoDaddy مشهورترین و در عین حال سخت گیرترین رجیسترر امریکایی است. اگر دامینهایتان را توش ثبت کنید، به شش روز نمیکشه که تحریم میکنه. یعنی رجیستررش که GoDaddy هست، اخطار میده بهش. البته در سایت internic.net اسمش به عنوان رجیسترر آورده
ولی عجیبه که دامین خودش هم در GoDaddy ثبت شده. میتوانید WhoIS بگیرید از دامیناش.
مورد اوکراینی دوتای دیگه هم هست:
1-/www.imena.ua
مزیت: زبان انگلیسی، وبمانی
عیب: واحد پولی اوکراین بجای دلار
توضیح: واحد پولی اوکراین با ایجاد کیف پول مخصوص خودش در وبمانی قابل پرداخت است. فقط باید هزینه تبدیل از دلار به UAH رو در وبمانی بپردازید.
2-ukraine.com.ua
مزیت: واحد پولی دلار، وبمانی
عیب: زبان روسی/اوکراینی، قیمت نسبتتاً گران در حد 15 دلار برای دات کام
البته روی اوکراین خیلی حساب گسترده باز نکنید. چون اوکراین یک کشور جنگ زده هست. ضمن اینکه محل تلاقی و کشمکش دو قدرت بزرگ شرق و غرب (آمریکا و روسیه) است. دولت اوکراین غرب گرا است. یعنی خلاصه آینده روشنی نداره. دولت فعلی اش غرب گرا هست. کلا سعی میکنه از نظام مالی روسیه دور بشه. ولی خوب دور شدن از روسیه برای یک جمهوری سابق شوروی آن هم اوکراین ساده نیست. ولی فکر کنم همین اوکراین بود که دفتر شرکت روسی یاندکس رو به اتهام جاسوسی بست. ممکنه در همین راستا، تحریمهای آمریکا بر ضد ایران رو هم اجرا کنه. ولی کلّا شرایط سیاسی به شدّت متزلزلی داره. هر آن ممکن است روسیه بخاطر گوشمالی دادن آمریکا که تحریمش کرده، به اوکراین حمله کنه.
- - - Updated - - -
https://www.alantron.com/english/
کشور: ترکیه
رجیسترر: خودش
زبان انگلیسی: دارد
ارز مبنای نرخ گذاری: دلار، لیر ترکیه
قیمت: مناسب
روشهای پرداخت: کارت، PayPal
http://www.atakteknoloji.com/en-US/alan-adi-tescili.asp
رجیسترر: خودش هست
ارز مبنای نرخ گذاری: دلار، لیر ترکیه
قیمت: بد نیست. دات کام 12 دلار
روشهای پرداخت: کارت، PayPal
https://www.ihs.com.tr/mainMenu.html
زبان انگلیسی: ندارد- فقط ترکی استانبولی
ارز مبنای نرخ گذاری: دلار
قمت: مناسب
روشهای پرداخت: ??
https://www.nic*****.com/en/fiyatlar.asp
روشهای پرداخت: کارت، PayPal، بانک
اینهایی که ستاره شده، کلمه p**r**o**x**y هست در اسم دامین این شرکت. خودتان تایپ کنید در ادامه کلمه nic
http://www.isimtescil.net/
زبان انگلیسی: ندارد - فقط ترکی استانبولی
روشهای پرداخت: ؟؟؟
ولی اتفاقاً اسم domainnameapi رو به عنوان رجیسترر پیدا نکردم. این هم ظاهراً مثل Resello که عمده فروش و ریسلر Real Time Register بود، خودش رجیسترر نیست بلکه ریسلر رجیسترر www.atakteknoloji.com است.
مشخص هست که دوستان صرفاً با دیدن آرم ICANN اعتماد کرده و فکر کردهاند domainnameapi که رجیسترر هست. در حالی که اگر از دامین خودش WhoIs بگیرید، در رحیسترر atakteknoloji.com ثبت شده است.
این موضوع رو خود domainnameapi.com هم پنهان نکرده. پایین صفحه سمت راست، علامت ATAK نام رجیسترر اصلیای هست که اینها ریسلرش هستند. فکر کنم از نام آتاتورک گرفته شده باشه اسمش.
پی نوشت: چرا بریم با domainnameapi کار کنیم وقتی که میشه با خود ATAK کار کرد و سایتش هم انگلیسی داره؟
شاید با این اوضاع تحریم، بهتر باشه که سایت Webhostingtalk یک قسمتی در Subdomain خودش راه بندازه و نام رجیستررها و دیتاسنترهای جهان با مشخّصاتشون را در یک جدول قابل جستجو نمایش بده. ضمناً جلوی هر کدام وضعیت تحریم ایران را هم بنویسد تا دیگه نیازی به این تاپیک و امثال آن نباشد و از تجمیع شرکتهای ایرانی در یک شرکت هم جلوگیری شود. هر کسی با توجه به نیازش مورد خودش را پیدا کند.
هم ریسلو خودش رجیسترر هست هم دامین ای پی آی!
ببینید معمولا اکثر رجیسترر ها یه سایت خرده فروشی دارن یه سایت برای عمده فروشی، مثلا عمده فروشی Atak میشه domain api یا عمده فروشی real time میشه resello یا عمده فروشی directi میشه reseller club و خرده فروشیش public domain. صرفا به حساب whois قضاوت نکنین.
مثلا اینکه دامین یک شرکت خودش جای دیگه باشه هم عجیب نیست مرسوم هست. برای این هست که اگر سرورش دان شد، سایت اصلیش بالا بیاد و بتونه پاسخگو باشه.
بعضی ها ه رجیسترر هستن اما فقط برای بعضی پسوند ها خودشون سرویس میدن و نماینده فروش میگیرن خیلی از ترک ها و روس ها فقط رجیسترر پسوند ملی هستن و برای پسوند های گلوبال ریسلرر هستن
- - - Updated - - -
1API GmbH =hexonet
CSL Computer Service Langenbach GmbH =joker
یعنی امکانش نیست ی سرکت ایرانی خودش رجستری اصلی بگیره و شرکت تازه ای برای
ثبت دامین بین المللی تاسیس کنه؟ اینطوری مشکلی واسه ایرانیا نیست و
پشتیبانی خیلی خوبی هم میشه داشت و سرمایه گذاری خوبیم هست
سه نکته مهم زیر رو بعد از این رعایت کنید، بالای 99 درصد دیگه دچار مشکل نمیشید !
1- اگه نام کاربر و ایمیلش مال خودش باشه برای اثبات مالکیت دامنه کافیه، بقیه موارد، مانند آدرس و تلفن کاربر رو خارجی واقعی ثبت کنید
2- آدرس ریسلر هم خارجی واقعی باشه و از رجیسترار های اروپایی و آسیایی نمایندگی بگیرید، به هیچ عنوان سمت رجیسترارهای آمریکایی نرید.
3-اگه با انجام کارهای فوق در گرفتن اینماد مشکلی بود، می تونند به جای دامنه خارجی روی دامنه .آی آر نماد بگیرند و روی دامنه دات کام پارک کنند
4- از روش های پرداختی که هویت ایرانی شما رو تابلو کنند پرهیز کنید و شارژ پنل نمایندگی رو از طریق حساب پی پال های قدیمی و ارز با سورس بانکی معتبر انجام بدید تا ازتون مدرک برای اثبات صحت پرداخت نخواهند.
موفق باشید
این نکاتی که شما فرمودید را همگان دانند. ولی مشکل این است که همگان به این چیزهایی که شما گفتید دسترسی ندارند. یعنی آدرس و تلفن معتبر خارجی، پی پال معتبر وریفای شده و...
کسانی که اینها رو داشته باشند، معمولاً باید مقیم قانونی یک کشور خارجی باشند. مثل خیلی از هم میهنان مقیم کشورهای خارجی.
البته راه دیگر دسترسی به این موارد، همانطور که قبلاً گفتهام، ایجاد کسب و کار دفتر کار مجازی و آدرس و... توسّط هم میهنانی است که در خارج از کشور حضور دارند.
البته یک چندتا رجیسترر فعلاً در سطح دنیا همچنان با ایرانیها کار میکنند. دوستان فعلاً راه آسانتر یعنی کار کردن با هویت ایرانی با همین رجیستررها رو انتخاب کردهاند. بعد که دیگه اینها هم تحریم کردند، آنوقت به فکر راه حل شما میافتند که سخت تر هست.
اصلولاً اگر دور زدن تحریم به این سادگیها بود، اوّلاً آمریکا هی ایران و جاهای دیگه رو تحریم نمیکرد(چون مورد تمسخر قرار میگرفت). دوماً ایران برجام رو امضا نمیکرد و تحریم میشد همان کاغذ پارهای که رئیس جمهور قبلی فرمودند.
جور کردن آدرس خارجی واقعی چندان سخت نیست، سخت ترین قسمتش پرداخت با پی پال با هویت خارجی و ارز مطمئن هست که برای اینکار سایت هایی مثل پیمنت24 و ... براحتی انجام میدهند.
همون آدرس خارجی هم باید دقیق باشه و کد پستی اش تطبیق بکنه(بعضی سایتها این رو چک میکنند) و با یک چیزی مثل قبض آب و برق وریفای بشه. تازه بعضی از سایتها که پیشرفته هستند، نامه حاوی کد واسه تایید آدرس ارسال میکنند به آدرس شما.
کلا مشکل اصلی در ارائه مدارک است. وگرنه شما الکی بزن John Smith یا اصلاً بزن Hu Xong مهم مدرک تایید است.
سایت Payment24 احتمالاً اشخاصی رو در خارج از کشور داره که باهاش همکاری دارند. ولی حتّی همونها هم کردیت کارت تاجیکستان بهت میدن که بدرد هیچ کاری نمیخوره. چون وقتی میخواهی مثلاً باهاش خرید کنی، اگر سایته گیر باشه، میگه باید کشور صادر کننده کارت و IP شما یکسان باشه. حالا شما بیا برو IP تاجیکستان گیر بیار. این یعنی Payment24 هم قادر نیست کردیت کارت رو از یک جای معتبرتر از تاجیسکتان بگیره که بدست آوردن IP و... آن سخت نباشه.
مثلاً من یک کارت مال کشورهای اروپای شرقی داشتم. وقتی میخواستم باهاش از Spotify شارژ بخرم، بهم گفت کارت شما مال فلان کشوره. یا باید سوییچ کنی روی Spotify اون کشور یا اینکه کارت شما مال همین کشوری باشه که IPاش استفاده میکنی. رفتن روی اسپاتیفای اون کشور هم یعنی فاجعه. چون نه زبونش رو بلدم نه چیزی.
- - - Updated - - -
بهترین راهکار به نظر من فعلاً این هست که با هر سایتی که کار میکنید، بهش بگویید WebMoney و بیت کوین و سیستمهای پرداخت مشابه را اضافه کند و شما از پرداخت وجه از طربق کردیت کارت و PayPal که ممکنه در اثر فهمیدن هویت ایرانی شما، دردسر واسه سایته درست کنند، پرهیز کنید. حتّی اگر با هوپیت خارجی در اون سایت ثبت نام میکنید، پرداخت خود را با WebMoney و... انجام دهید و نه با PayPal و کردیت.
نهایتاً اینکه راهکار شما خوب است ولی آخرین راهکار است. البته نهایتاً حتماً به آن خواهیم رسید.
سلام
مگه atak عمده فروش نیست وdomainnameapi خرده فروش شرکت atak ؟ خرده فروش همون ریسلر میشه درسته؟من نفهمیدم بالاخرهdomainnameapi خوبه یا بد؟
اگه به atak ایمیل بدم و بپرسم که آیا domainnameapi خرده فروش شماست و atak بگه که بله خرده فروش ماست در این صورت مورد تاییده؟
ریسلر به معنی نمایندگی است. به معنی عمده فروش یا خرده فروش نیست. هر شرکتی میتواند ریسلر(نمایندگی) یک رجیسترر را بگیرد(عمده بخره) و بعد اگر دلش خواست، عمده بفروشه یا خرده. یعنی خود نمایندگی دوباره میتواند هم به مشتری عمده بفروشه هم به مشتری خرده.
ولی گاهی اوقات خود رجیسترر اصلی، یک ریسلر(نمایندگی) تأسیس میکنه که مالکش خودش هست و ممکنه برای عمده فروشی(دادن ریسلری خودش به دیگران) ازش استفاده میکنه.
مثلاً TuCows یک عمده فروشی به نام OpenSRS داره که در واقع یک ریسلر با مالکیت خود TuCows هست و شما ریسلری TuCows را از OpenSRS باید بگیرید.
ولی در این مورد، بهتره که از atak بپرسید که آیا domainnameapi در مالکیت شما است یا یک ریسلر شما با مالکیت مستقل است؟ اگر مالیکیتش مال اونها باشه، میشه همون عمده فروشی اونها ولی اگر مالکیتش مال اونها نباشه، میشه یک ریسلر معمولی.
توی سایت REG.com روسی یک دامنه .com انتقال دادم. 16.46 دلار حساب کرد. واسه تمدید هم همینقدر میخواهد. البته وقتی انتقال دادم، دامنه یک سال تمدید شد. رجسیترر هم خودش هست. (این قسمتش تجربه عملی خودم)
واسه ثبت دامنه نوشته که 8 و خردهای دلار حساب میکنه. البته قیمت زده بیست و خردهای ولی 60 درصد تخفیف زده و زده 8 و خردهای.
ضمناً SSL رایگان و سایت ساز رایگان هم روی هر دامین میده.
البته این نرح خرده فروشی بود.
یک سیستمی داره به نام کلوپ مشتریان که بسته به تعداد دامنهای که ثبت کرده باشی یا موجودی، درصدی تخفیف قائل میشه. یک چیزی مثل Level بندی ریسلو. مثلاً واسه 20 تا دامین 10 درصد تخفیف میده.
ضمناً اگر بخواهید یسلرش بشوید، هم پنل داره و هم API ولی مشکلش اینه که خیلی از قسمتهای پنلش فعلاً روسی است. حداقل قیمت واسه ریسلر شدن، 1500 دلار هست که باید بپردازید. هرچی پول بیشتری بدهید، لول ریسلری شما بالاتر و تخفیف محصولات بیشتر میشه. ضمناً وقتی ریسلر شوید، هاست و SSL و... هم میتوانید بفروشید.
من باهاشون قرارداد رسمی نمایندگی فروش امضا کردم، شما هم برای ریسلری باید امضا کنید حتما، علاوه بر وجه نقد، یکسری تعهدات فروش هم در قرارداد هست (صفحه 4 و 5) در ضمن تخففات گفته شده صرفا برای دامین های با سوندهای کشروههای CIS مثل خود .ru هست، و بقیه پسوندها تخفیفشون در این حد نیست.
اگر در گرجستان و کشورهای مشابه هم علاوه بر ایران کار میکنید خوب بد نیست اما اگر نه شرایطشون جالب نیست به نطرم.
بله. متاسفانه ریسلریشون در مورد دامین بیشتر در زمینه دامنههای روسیه و کشورهای CIS است و واسه دامنههای معمولی تخفیفی به ریسلر نمیده. ولی این عیجب است. چون به هر حال اینها رجیسترر دات کام و سایر دامنهها هم هستند. معلوم نیست چطوری دامنههای دات کام و... خودشون رو بازاریابی میکنند و میفروشند و هزینههای رجیسترر بودنشون رو در میاورند؟ چون اگر هدفشون فقط روی دامینهای CIS باشه، کافی هست که مثل خیلی از شرکتهای داحل ایران برای دامنه IR از nic داخل کشور خودشون(روسیه و...) نمایندگی بگیرند و دیگه نیازی به رجیسترر دامنههای عمومی شدن و پول دادن به ICANN ندارند.
آدم اگر بخواهد دامنههای روسیه و سایر کشورهای CIS رو کار کنه، فکر کنم معقولانه تر این هست که از nic این کشورها نمایندگی بگیره تا از reg.com. مثلاً واسه دامنه ru روسیه میشه همون nic.ru یا ru-center. واسه گرجستان هم میشه http://www.nic.net.ge
فقط اشکال نیک کشورهای CIS بجز روسیه این هست که وضعیت سایتشون از سایت از نیک IR خودمون هم به مراتب وخیمتر هست بطوری که آدم فکر میکنه توی این کشورها دامنه ملی واسشون اهمیتی نداره. مثلاً مال گرجستان، اصلاً زبان انگلیسی نداره. مال ارمنستان و آذربایجان و تاجیسکتان هم سایتش در حد صفره مثلا مال ارمنستان آدرس https://www.amnic.net
طبق گفته domainapi یک ایرانی که در پست دیگری اطلاعاتش هست امکان پرداخت ریالی رو هم ایجاد کرده براشون
سلام دوستان
بنده یک end user هستم که نه به کار فروش دامنه مشغول هستم و نه درآمدی از این راه دارم، اما با توجه به تجربه های ناخوشایندی که سال های قبل با ریسلر های ایرانی داشتم 2 سال پیش تصمیم گرفتم به صورت مستقل از resello سرویس بگیرم، حالا با وضعیت پیش آمده و شرایط بنده که هیچ نیازی به امکانات خاصی برای فروش ندارم چه شرکتی را پیش نهاد میکنید؟ اکانت paypal از امریکا هم دارم.
ممنون
سلام دوستان
من 44Eur در پنل قبلی ریسلو مانده دارم.
1) آیا میتونم الان باهاش دامین را تمدید کنم؟
2) اگر تمدید را انجام بدم، از کی می تونم و تا کی فرصت دارم تا دامین را از ریسلو به رجیسترار جدید منتقل کنم ؟
بله امکان تمدید و حتی خرید دامنۀ جدید رو هم دارید.
به شرطی که مشخصات فرد صاحب دامنه رو شخصی به غیر از یک شخص ایرانی بزنید.
اینکه تا کی می تونید دامنه رو توی رسلو نگه دارید هم طبق آخرین ایمیلی که ازشون دریافت شده، به نظر میاد از الان چیزی حدود 10 ماه دیگه می تونید دامنه رو روی رسلو داشته باشید.
ولی دیگه ریسکه که بعدش یکهویی تصمیم جدید نگیرند.
پس سعی کنید بعد از تمدید یا ثبت دامنه، اون رو به یک رجیسترار دیگه منتقل کنید.