-
پاسخ : برای اولین بار درایران×سرورابری با پنل کلوداستک×فایروال سخت افزاری رایگان وقابل مدیریت کاربری×پینگ1به گوگل وزیر1به ایرنیک×50%تخفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
آفر بازم هست؟
دایرکت ادمین رایگان هم دارید؟
مشتری هنیشگی بشیم کانفیگ رو هم کامل انجام میدید؟
با سلام
- بله افر موجوده
- با توجه به اختصاصی بودن لایسنس ها ، پایین ترین قیمت برای لایسنس ها در نظر گرفته شده است .
- در صورت تهیه سرویس از ما ، کانفیگ کاملا حرفه ای سیستم ، با پیشنهادی بسیار عالی انجام خواهد شد .
-
پاسخ : برای اولین بار درایران×سرورابری با پنل کلوداستک×فایروال سخت افزاری رایگان وقابل مدیریت کاربری×پینگ1به گوگل وزیر1به ایرنیک×50%تخفی
امکان انکود فیلم رو این سرورها هست؟... منابع سی پی یو بالا احتیاج دارم.... حداقل 5-6 گیگا هرتز ... برای اینقدر سی پی یو هزینه سرور چقدر می شه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oxygenbiz99
امکان انکود فیلم رو این سرورها هست؟... منابع سی پی یو بالا احتیاج دارم.... حداقل 5-6 گیگا هرتز ... برای اینقدر سی پی یو هزینه سرور چقدر می شه؟
با سلام
پلان اخر رو بهتون پیشنهاد میکنم .
8 گیگ رم و 120 گیگ فضای اس اس دی مشخصات سرویس پیشنهادی میباشد .
این پلان دارای 4 هسته سی پی یو میباشد .
با توجه به تکنولوژی ابری منابع کاملا Dedicate برای سرویس شما خواهد بود .
این پلان میزان قدرت درخواستی شما را تامین خواهد کرد .
برای این پلان میتونم 15 هزار تومان تخفیف دائمی برای شما در نظر بگیرم .
میزان پرداختی شما تنها 75 هزار تومان خواهد بود .
در صورت تمایل از طریق تیکت ، چت انلاین و یا اکانت تلگرامی ما اقدام نمایید .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid4u
سلام
آفر دائمی هست؟
با سلام
50 در صد تخفیف اولیه + 30 درصد تخفیف دائمی برای پلان های رک 1 گیگ و 2 گیگ تعبیه شده است .
لازم به ذکر است برای پلان های حجیم و حرفه ای پارس ایرانیک ( رم 4گیگ و 8 گیگ ) افر های ویژه ای داریم .
در صورت نیاز کاربران میتوانند برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشند .
" کیفیت متفاوت را با سرویس های ابری پارس ایرانیک تجربه کنید "
-
سلام .
من کاربر شما هستم .
ممنون بابت سرویس دهی مناسب و پشتیبانی مناسب شما .
ترجیح دادم اینجا سوال کنم شاید برای دیگر کاربران هم این سوال پیش امده باشه .
من دیدم که شما حامی " باشگاه کارافرینی تیوان " هستید .
برای استارتاپ های جوان و نوپا ، تخفیف خاصی دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n0ise
سلام .
من کاربر شما هستم .
ممنون بابت سرویس دهی مناسب و پشتیبانی مناسب شما .
ترجیح دادم اینجا سوال کنم شاید برای دیگر کاربران هم این سوال پیش امده باشه .
من دیدم که شما حامی " باشگاه کارافرینی تیوان " هستید .
برای استارتاپ های جوان و نوپا ، تخفیف خاصی دارید ؟
سلام
بله ما از استارتاپ ها و کسب و کار های جوان نیز استقبال میکنیم و تخفیف های ویژه ای برای این تیم ها داریم .
اگر استارتاپ هستید ، چه سرویسی مد نظر دارید؟
اگر نوع استفاده را بفرمایید ، بهتر میتونم راهنماییتون کنم .
-
من یک مورد سفارش دادم با کانفینگ حرفه ای سی پنل
منتظر تحویل هستم
-
هزينه سي پنل و كانفيگ حرفه اي آن رايگان ميباشد؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad4u
هزينه سي پنل و كانفيگ حرفه اي آن رايگان ميباشد؟؟
با سلام
در صورت تهیه سرویس از ما ، علاوه بر برخورداری از تخفیف ویژه برای سرور مجازی ، از 50 درصد تخفیف کانفیگ دایرکت ادمین و سی پنل برخوردار خواهید شد .
در صورت تمایل و سوالات بیشتر میتونید از راه های زیر با ما در ارتباط باشید .
پل های ارتباطی :
www.parsiranic.com
www.parsiranic.com/crm
شماره تماس :
013-33344689
پشتیبانی تلگرام :
https://t.me/parsiranic_info
-
عرض ادب
من چندین ساله وبمسترم. تاکنون بهترین سرویسی بوده که باهاش برخورد کردم. ولی به خودشون هم گفتم سرویس دهنده های ایرانی اولش خوبن، بعد از یه مدت که مشتری هاشون زیاد شد کیفیت به شدت افت میکنه. اشالا که همیشه با همین قدرت و کیفیت ارایه بدن
-
پینگ از تهران به سرورهاتون (مثلا کانادا) چند میلی ثانیه هست؟ برای وی پی اس ابری ssd؟
-
من ازشون سرور 4گیگ خریدم
خیلی از پشتیبانیشون راضیم
مخصوصا کانفینگ حرفه ای که روی سرور انجام دادن بی نهایت روی کیفیت سرور اثر گذاشته
انشاالله همکاریمون ادامه پیدا میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid-j
پینگ از تهران به سرورهاتون (مثلا کانادا) چند میلی ثانیه هست؟ برای وی پی اس ابری ssd؟
با سلام
تست برای شما پ.خ شد .
-
سلام
چند سوال دارم که البته میتونستم توی تلگرام یا با تلفن بپرسم ولی حدس زدم شاید بعضیاش واسه بقیه هم سوال باشه و کمکی بهشون کنه؛ پس ممنون میشم پاسخ بدید:
۱. لوکیشن ایران دقیقا توی چه دیتاسنتری هست و با چه مشخصات سخت افزاری؟
۲. امکان استفاده از سی پنل در ایران هم وجود داره؟ و اگر بله هزینش چقدر هست؟ و اینکه ایا کانفیگ هم میکنید یا نه؟
۳. امکان جا به جایی به لوکیشن ها در سرویس شما وجود داره؟ (فعلا که ظاهرا فقط ایران و کانادا موجود هست) به عبارتی در صورت تمایل میشه وی پی اس منتقل شه به کلود شما در یک لوکیشن دیگه از شما؟ و اگر بله این کار زمان بر هست یا ساده و سریع؟
۴. لطفا ای پی تست ایران و کانادا ارسال بفرمایید
۵. فضای بکاپ از سرور و لوکیشن مجزا ارائه میشه؟
۶. تخفیف یا آفر خاصی در این لحظه اگه موجود هست لطفا برای من بفرستید.
۷. لطفا مشخصات سخت افزاری که استفاده میکنید توی ابرتون مثل مدل cpu ، ram و SSD رو هم در صورت امکان بفرمایید
۸. چه میزان فرکانس پردازشی از هر هسته در اختیار کاربر قرار میگیره؟
۹. شرکتتون رشت هست یا تهران؟ توی نماد اعتبار ادرس تهران درج شده و توی پست اول این تاپیک آدرس مربوط به رشت هست؟
سپاس
-
سلام
امکان ارائه سرویس با ای پی آمریکا هست ؟
-
بنده هم امروز ازشون سرویس گرفتم. البته دیورز شماره تماسشون جواب نداد که بعد روی تلگرام با اینکه در حال رانندگی بودن سوالاتم رو جواب دادن و مشکل تلفنشون هم به دلیل جابجایی بود. سرور من کانادا و با ssd هست. تا اینجای کار بسیار راضی بودم. هم اطلاعات تخصصیشون خوبه و هم پشتیبانی و قیمت مناسب بوده. امیدوارم همین کیفیت در سرویس و پشتیبانی رو در آینده هم ادامه بدن. موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajvahid
سلام
چند سوال دارم که البته میتونستم توی تلگرام یا با تلفن بپرسم ولی حدس زدم شاید بعضیاش واسه بقیه هم سوال باشه و کمکی بهشون کنه؛ پس ممنون میشم پاسخ بدید:
۱. لوکیشن ایران دقیقا توی چه دیتاسنتری هست و با چه مشخصات سخت افزاری؟
۲. امکان استفاده از سی پنل در ایران هم وجود داره؟ و اگر بله هزینش چقدر هست؟ و اینکه ایا کانفیگ هم میکنید یا نه؟
۳. امکان جا به جایی به لوکیشن ها در سرویس شما وجود داره؟ (فعلا که ظاهرا فقط ایران و کانادا موجود هست) به عبارتی در صورت تمایل میشه وی پی اس منتقل شه به کلود شما در یک لوکیشن دیگه از شما؟ و اگر بله این کار زمان بر هست یا ساده و سریع؟
۴. لطفا ای پی تست ایران و کانادا ارسال بفرمایید
۵. فضای بکاپ از سرور و لوکیشن مجزا ارائه میشه؟
۶. تخفیف یا آفر خاصی در این لحظه اگه موجود هست لطفا برای من بفرستید.
۷. لطفا مشخصات سخت افزاری که استفاده میکنید توی ابرتون مثل مدل cpu ، ram و SSD رو هم در صورت امکان بفرمایید
۸. چه میزان فرکانس پردازشی از هر هسته در اختیار کاربر قرار میگیره؟
۹. شرکتتون رشت هست یا تهران؟ توی نماد اعتبار ادرس تهران درج شده و توی پست اول این تاپیک آدرس مربوط به رشت هست؟
سپاس
با سلام
1- این تاپیک مربوط به سرور های لوکیشن کانادا ما میباشد ، تاپیک سرور های ایران ما نیز به زودی درج خواهد شد .
با این حال بنده پاسخ شمارو میدم .
سرور ها در دیتا سنتر ouriran قرار دارند .
سرویس ها با تکنولوژی ابری ارائه میشوند و چندین سرور عملیات پردازش را انجام میدهند .
در حال حاضر ما بیش از 180 گیگاهزتر سی پی یو و همینطور بیش از 150 گیگ رم در دسترس داریم که ایم مقدار همواره با نصب سخت افزار های جدید در حال افزایش است .
2- سرویس سی پنل برای سرور و کاربران ایرانی محدود میباشد .
ولی راه های مختلفی برای عبور از این محدودیت است که ما پیشنهاد نمیکنیم .
پیشنهاد ما استفاده از دایرکت ادمین است که ما نماینده مستقیم این شرکت هستیم و بیش از 300 لایسنس فعال در پنل خود داریم.
از نظر امکانات دایرکت ادمین کاملا مشابه عمل میکند و مشکلات تحریم هم ندارید .
در صورت نیاز هم کانفیگ تخصصی سی پنل یا دایرکت ادمین با تخفیف مناسب قابل انجام است .
3- در حال حاضر امکان انتقال سرویس به صورت تمپلیت از داخل ایران به خارج و بالعکس ، با توجه به تغییرات ساختاری و معماری شبکه ایران ، قابل انجام نیست .
ولی برای سرویس های خارج ایران این امکان وجود دارد .
4- براتون پ.خ خواهد شد .
5 برای سرویس های مجازی پلان 4 و 5 ، 40 گیگ به ازای هر سرویس و برای پلان های پایین تر 20 گیگ فضای رایگان در اختیار شما بر روی سرور مجزا ، قرار خواهد گرفت .
6- پلان درخواستی را از طریق تلگرام یا سیستم تیکت ، با کارشناسان فروش ما در میان بگذارید تا افر مناسب خدمت شما ارائه شود .
7- پاسخ این سوال در مورد شماره "1" شما داده شد .
8- هر هسته توانی به قدرت 3.2 GHz در اختیار کاربر خواهد گذاشت .
9- دفتر های شرکت هم در رشت و هم در تهران ، فعال هستند .
-
دوست عزیز قیمت ها با تخفیف دائمی هستن؟
پلن 1 رو نیاز دارم.
تنها ۱۲,۵۰۰ ت
1 گیگ رم
1 هسته واقعی سی پی یو
40 گیگ درایو ssd سامسونگ
لوکیشن : کانادا
-
سلام
لطفا هزینه پلن یک با دو هسته واقعی رو بفرمایید.
در مورد پلن دو با هارد 20 گیگ هزینه چقدر میشه؟
-
پارس ایرانیک را به یکی از دوستان یشنهاد دادیم
بابت پشتیبانی و پاسخگویی عالیشون خوشحالیم از این پیشنهاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
دوست عزیز قیمت ها با تخفیف دائمی هستن؟
پلن 1 رو نیاز دارم.
تنها ۱۲,۵۰۰ ت
1 گیگ رم
1 هسته واقعی سی پی یو
40 گیگ درایو ssd سامسونگ
لوکیشن : کانادا
سلام
وقت بخیر
اگر تاپیک رو با دقت مطالعه کرده باشید ، ذکر شده است که این مقدار برای ماه اول میباشد و در صورت تمدید 25 درصد تخفیف دائمی برای شما در نظر گرفته خواهد شد .
با توجه به نوع سخت افزار مورد استفاده ، نوع تکنولوژِی ، مزیت های بیشمار سرویس های ما و ... هزینه ای که برای سرویس ها در نظر گرفتیم ، حداقل میزان تمام شده میباشد تا کاربران با هزینه مناسب ، بهترین کیفیت را تجربه کنند .
شما بابت پلن انتخابی برای ماه اول 12.500 ت و برای ماه های آتی ، تنها 19000 ت پرداخت خواهید داشت .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
سلام
لطفا هزینه پلن یک با دو هسته واقعی رو بفرمایید.
در مورد پلن دو با هارد 20 گیگ هزینه چقدر میشه؟
با سلام
پلان های ما در سرور های ابری تعریف شده هستند و در حال حاضر امکان
Customization
وجود ندارد .
در صورت تمایل امکان سرویس دهی بر روی سرور های وی ام ویر ما با پلان کاستوم وجود دارد .
سرویس درخواستی پلان 1 با دو هسته سی پی یو و 20 گیگ اس اس دی ، 16000 ت و پلان دو با 20 گیگ اس اس دی دی 25000 ت قابل ارائه است .
در مورد سرویس ابری هم پلان دوم برای ماه اول 20.000 هزار تومان و برای ماه های اتی 32.000 ت قابل ارائه است .
-
با سلام
من از ایشون سرور گرفتم پشتیبانی بسیار عالی بود کیفت و سرعت سرور ها هم خوب بوده
-
سلام اگر برای پلن رم ۴ گیگ ssd آفری دارید ممنون میشم بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahab
سلام اگر برای پلن رم ۴ گیگ ssd آفری دارید ممنون میشم بفرمایید
با سلام
به صورت پیغام خصوصی ارسال شد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
X2Maxer
سلام
امکان ارائه سرویس با ای پی آمریکا هست ؟
با سلام
همانطور که در تاپیک نیز ذکر شده است ، سرور ها در لوکیشن کانادا قرار دارند .
متاسفانه امکان ارائه ای پی امریکا فراهم نیست .
-
با سلام
ما یک وبسایت خبری تقریبا پربازدید هستیم.
نیاز به یک سرور مجازی + کانفیگ مطمئن و مدیریت سرور داریم .
پیشنهاد خودتون چیه ؟
من 1-2 هفته ای است که دارم پرس و جو میکنم برای سرویس دهنده مناسب ، اسم شمارو هم خیلی شنیدم .
با این حال گارانتی سرویس هم دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رها-نیوز
با سلام
ما یک وبسایت خبری تقریبا پربازدید هستیم.
نیاز به یک سرور مجازی + کانفیگ مطمئن و مدیریت سرور داریم .
پیشنهاد خودتون چیه ؟
من 1-2 هفته ای است که دارم پرس و جو میکنم برای سرویس دهنده مناسب ، اسم شمارو هم خیلی شنیدم .
با این حال گارانتی سرویس هم دارید ؟
با سلام
پیشنهاد میکنم از پلان فوق حرفه ای ما استفاده کنید .
این پلان دارای 8 گیگ رم
4 هسته سی پی یو
240 گیگ درایو SSD
فایروال سخت افزاری رایگان
قیمت اصلی 90 هزار تومان میباشد که بنده میتونم با هزینه کمتری برای شما محاسبه کنم .
میباشد .
لازم به ذکر است که مدل درایو SSD استفاده شده در سرویس هاب ابری ما ، از نوع Samsung pro میباشد که از گران ترین و بهترین SSD های موجود در بازار است .
بنچمارک این درایو نشان داده که عملکرد بسیار بهتری نسبت به رقبای خود دارد .
ما مالک سخت افزار و شبکه در کانادا هستیم و دسترسی فیزیکی به سرور ها داریم ، از این رو امنیت اطلاعات شما نیز تضمین شده است .
در صورت تمایل امکان کانفیگ 0-100 سرویس شما و مدیریت ان را نیز میتونیم با بهترین قیمت و کیفیت بر عهده بگیریم .
سرویس ها تا 7 روز گارانتی بی قید و شرط عودت وجه دارند و با خیال راحت میتونید خرید کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsIranic
با سلام
پیشنهاد میکنم از پلان فوق حرفه ای ما استفاده کنید .
این پلان دارای 8 گیگ رم
4 هسته سی پی یو
240 گیگ درایو SSD
فایروال سخت افزاری رایگان
قیمت اصلی 90 هزار تومان میباشد که بنده میتونم با هزینه کمتری برای شما محاسبه کنم .
میباشد .
لازم به ذکر است که مدل درایو SSD استفاده شده در سرویس هاب ابری ما ، از نوع Samsung pro میباشد که از گران ترین و بهترین SSD های موجود در بازار است .
بنچمارک این درایو نشان داده که عملکرد بسیار بهتری نسبت به رقبای خود دارد .
ما مالک سخت افزار و شبکه در کانادا هستیم و دسترسی فیزیکی به سرور ها داریم ، از این رو امنیت اطلاعات شما نیز تضمین شده است .
در صورت تمایل امکان کانفیگ 0-100 سرویس شما و مدیریت ان را نیز میتونیم با بهترین قیمت و کیفیت بر عهده بگیریم .
سرویس ها تا 7 روز گارانتی بی قید و شرط عودت وجه دارند و با خیال راحت میتونید خرید کنید .
قدرت هر هسته سی پی یو رو لطفا بگید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رها-نیوز
قدرت هر هسته سی پی یو رو لطفا بگید .
هر هسته سی پی یو قدرتی معادل 3.2 گیگاهرتز به صورت واقعی و Dedicate شده ، در اختیار شما قرار خواهد داد .
-
سرور رو تهیه کردیم و از کانفیگ و کیفیت ان مخصوصا پشتیبانی بسیار راضی هستیم .
با تشکر
یک سوال داشتم گفتم همینجا سوال کنم شاید برای دوستان دیگه سوال پیش امده باشه .
در صورت خرید سالانه تخفیف دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رها-نیوز
سرور رو تهیه کردیم و از کانفیگ و کیفیت ان مخصوصا پشتیبانی بسیار راضی هستیم .
با تشکر
یک سوال داشتم گفتم همینجا سوال کنم شاید برای دوستان دیگه سوال پیش امده باشه .
در صورت خرید سالانه تخفیف دارید ؟
سلام
وقت بخیر
برای خرید های سالانه ما 1 ماه تخفیف داریم .
یعنی کاربر هزینه 11 ماه را پرداخت کرده و برای 12 ماه سرویس دهی میشود .
-
سلام. تخفیف غیرفعال هستش؟
- - - Updated - - -
سلام. تخفیف غیرفعال هستش؟
-