سلام و احترام
برای بنده هم ارسال کنید لطفا.
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و احترام
برای بنده هم ارسال کنید لطفا.
ممنون
سلام ممنون میشم برای من هم لاینسس رو ارسال کنید ممنونم
درود بر اقای طوسی
بهترین برنامه هست لطفا برای من هم یک لایسنس بفرستید
سلام، به علت زیاد بودن درخواست ها و وقت گیر بودن ارسال پ خ برای همه درخواست ها، دوستان میتوانند با لایسنس زیر از نرم افزار دیوار و شیپور استفاده کنند :
در صورت مشاهده فروش نرم افزار های SheypoorG و DivarG توسط سودجویان لطفا به صورت خصوصی به بنده اطلاع بدید.کد:wht
به نظر میاد نرم افزار کار نمیکنه چون فقط id ها رو استخراج میکنه و شماره و آدرس ایمیل ها رو نمیتونه
سلام و عرض ادب .
لطف میکنید لایسنس هم برای ما ارسال کنید .
حتما بایدMicrosoft .NET Framework 4.6 نصب باشد بر روی سیستم ؟
سلام. لطفا یک لایسنس هم برای من ارسال کنید
قسمت ذخیره شماره موبایل ها کار میکنه ولی ذخیره آدرس ایمیل ها کار نمیکنه و وقتی روی ذخیره آدرس ایمیل ها کلیک میشه هیچ واکنشی نشون نمیده .
از کار افتاد ... دیوار آپدیت کرد مثل اینکه کد امنیتی رو فعال کرد *** :-
سلام
ممنون میشم لایسنس را برای بنده نیز ارسال کنید.
سپاس
با سلام
لطفا لایسنس رو برای بنده هم ارسال کنید
باسلام، ورژن دوم DivarG آماده شد و بالاخره موفق شدیم کل دیتابیس شماره و ایمیل های دیوار را کمتر از چند دقیقه گرب کنیم، کسانی که به صورت پ خ لایسنس دریافت کرده اند میتوانند از این نرم افزار استفاده کنند و دوستانی که لایسنس همگانی در 2 صفحه قبل دارند قادر به لاگین و استفاده از نرم افزار نمی باشند که این دوستان باید از داخل سایت فرانویس لایسنس دریافت کنند. این نرم افزار به صورت رایگان در وقت آزاد بنده نوشته شده و در اختیار همگان قرار گرفته است و بنده مسئول پشتیبان، پاسخگویی و تضمین کارکرد این نرم افزار نمی باشم و هر لحظه ممکن است این نرم افزار با آپدیت بعدی شیپور، از کار بی افتد.
تغییرات V2.0.0 :
# نامحدود شدن تعداد Request ها (در ورژن قبلی تعداد درخواست آیدی محصولات 1000 و تعداد درخواست شماره و ایمیل که در 300 تا آیپی بلاک می شد)
# دور زدن کپچا (درصورتی که آیپی شما به کپچا برخورد کند، نرم افزار به راحتی پاسخ کپچا را برای دیوار ارسال خواهد کرد)
# استفاده از پراکسی لیست (پراکسی لیست برای تعداد Request های بیشتر از 2 هزار ضروری می باشد که میتوانید از سایت : free-*****-list.net رایگان دریافت کنید)
# حذف شدن Delay از نرم افزار برای ارسال Request به سرور دیوار، در ورژن قبلی شاهد سرعت کم دریافت شماره ها بودید اما در آپدیت جدید این محدودیت حذف شد
# رفع مشکلات دکمه های ذخیره و باگ های ورژن یک
کد:https://www.faranevis.com/dl.php?type=d&id=14
با سلام.
لطفا در صورت امکان لایسنس رو برای بنده ارسال کنید.
چه خصوصی،چه از طریق ایمیل:
alipoortabasi77@gmail.com
با تشکر.
باسلام، ورژن دوم DivarG آماده شد و بالاخره موفق شدیم کل دیتابیس شماره و ایمیل های دیوار را کمتر از چند دقیقه گرب کنیم، کسانی که به صورت پ خ لایسنس دریافت کرده اند میتوانند از این نرم افزار استفاده کنند و دوستانی که لایسنس همگانی در 2 صفحه قبل دارند قادر به لاگین و استفاده از نرم افزار نمی باشند که این دوستان باید از داخل سایت فرانویس لایسنس دریافت کنند. این نرم افزار به صورت رایگان در وقت آزاد بنده نوشته شده و در اختیار همگان قرار گرفته است و بنده مسئول پشتیبان، پاسخگویی و تضمین کارکرد این نرم افزار نمی باشم و هر لحظه ممکن است این نرم افزار با آپدیت بعدی شیپور، از کار بی افتد.
تغییرات V2.0.0 :
# نامحدود شدن تعداد Request ها (در ورژن قبلی تعداد درخواست آیدی محصولات 1000 و تعداد درخواست شماره و ایمیل که در 300 تا آیپی بلاک می شد)
# دور زدن کپچا (درصورتی که آیپی شما به کپچا برخورد کند، نرم افزار به راحتی پاسخ کپچا را برای دیوار ارسال خواهد کرد)
# استفاده از پراکسی لیست (پراکسی لیست برای تعداد Request های بیشتر از 2 هزار ضروری می باشد که میتوانید از سایت : free-*****-list.net رایگان دریافت کنید)
# حذف شدن Delay از نرم افزار برای ارسال Request به سرور دیوار، در ورژن قبلی شاهد سرعت کم دریافت شماره ها بودید اما در آپدیت جدید این محدودیت حذف شد
# رفع مشکلات دکمه های ذخیره و باگ های ورژن یک
کد:https://www.faranevis.com/dl.php?type=d&id=14
کسی فایل اجرایی Divar Grabber V2.0.0 رو داره ؟ منظورم لاینس نیست خود فایل هست .
در صورت امکان برای بنده نیز ارسال کنید
با تشکر
سلام ممنون واقعا ، اگر میشه برای من هم لایسنس فعال کنید ، باتشکر
ببخشید یه سوالی دارم این همه از دوستان لایسنس می خوان دقیقا با این شماره ها می خوان چی کار کنن ؟
برام سواله
ممنون می شم یکی بگه :)
سلام
نرم افزار دچار مشکل هست
و ایمیل های جمع آوری شده قابل ذخیره سازی نیست
یعنی هر چی روی قسمت دکمه سیو نرم افزار برای ذخیره ایمیل ها کلیک می کنیم هیچ عکس العملی نداره
البته قسمت موبایل ها مشکلی نداره
با تشکر
سلام دوست عزیز
در صورت امکان برای من هم ارسال کنید.
بسیار ممنونم
با تشکر از زحمت شما
سلام ممنون میشم یک نسخه برام ارسال کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=134232
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=104702
اشخاصی چون این دوستان باعث شدن لاینس ها دیگه ارائه نشه . جای تاسف داره
لطفا یه لایسنس هم به من بدین
هر چقدر هم هزینه خواستید تقدیم میکنم
برنامه هنوز کار میکنه؟
قابل توجه دوستانی میگن این شماره ها به چه دردی میخوره !
این شماره ها برای تبلیغات خیلی کاربرد داره !
استارتر خیلی وقته دیگه به این تاپیک سر نمی زنه و ریپلای نمی کنه
استارتر عزیز
نسخه ی تجاری با پشتیبانی دارید ؟ اکانت قبلیم را نتونستم بازیابی کنم ، من نمیتونم پیغام خصوصی بدم . یک راه ارتباطی بگذارید . متشکرم .
دوستانی که قبلا لایسنس گرفتن ، شماره هاو ایمیل های اصفهان را کسی استخراج کرده ؟؟ قیمت مناسب بدید ، خریدارید میکنم ازتون . قیمت و تلگرامتون را پیغام خصوصی کنید . ممنون .
سلام دوستان لینک دانلود ورژن 2 میزارین برای دانلود گویا لینک نیست
با سلام
بنده هم این نرم افزار رو لازم دارم اگه میشه لطف کنید به من هم بدهید
دوستان كسي تمايل داره نسخه دوم اين نرم افزار انتشار بدهد؟ حتي خود نويسنده برنامه هم پاسخگو نيست
سلام . درخواست یک لایسنس دارم . با تشکر
سلام
پیشنهاد میکنم به وبسایت سازنده مراجعه کنید تا زودتر به نتیجه برسید
استارتر محترم مدتی است که به تاپیک مراجعه نکرده
با سلام لطفا برای بنده ارسال کنید با تشکر