من سرورمو وصل کردم . ولی آخرین آپدیت واسم 01/07/2012 میاره :106:
نمایش نسخه قابل چاپ
پس چرا آخرین آپدیت منو 2012 میزنه
لطفا کمک کنید!
با سلام
کامپیوتر بنده ویندوز سون هست و الان دسترسی به اپدیت یا ارتقا ان را ندارم...
میشود با قطع کردن اینترنت این مشکل حل شود؟
دوستان با اپدیت مشکل فایلها هم رفع میشه یا نه ؟
سلام
۲ سرور مجازی روی آلمان
۱ سرور اختصاصی روی آلمان
فعلا این تلفات رو ما دادیم
سیستم عامل 2008r2
باتشکر
دوستان عزیز ، همانطور که اشاره شد ، بهترین کار ممکن در این زمان این هست که سیستم عامل های سروراتون رو روی حالت آپدیت خودکار قرار بدید تا به صورت خودکار به آخرین نسخه آپدیت بشه .
1 ) دوستانی که برای آپدیت با تاریخ ارائه آپدیت توسط مایکروسافت مشکل دارن ، دو حالت داره : یا اینکه باید صبر کنید تا آپدیت جدید نمایان بشه براتون یا اینکه اگر خیلی نسخه قدیمی باشه ممکنه نیاز باشه اول به ورژن جدیدتر آپدیت کنید و بعد عملیات نصب پچ امنیتی ارائه شده توسط مایکروسافت روی سیستم عامل اجرا بشه .
2 ) در صورت فعال بودن " ویندوز بک آپ " ، احتمالا بتونید سیستم عامل سرورهاتون رو به یک نسخه قبل برگردونید ( شخصا امتحان نکردم پس از بابت جواب دادنش ممطمئن نیستم! )
دوستان لینک دانلود ویندوز سرور های نسخه 2008 ، 2012 و 2016 رو براتون قرار میدم ، میتونید از سایت های مرجع دانلود نرم افزار دانلود کنید :
لینک دانلود ویندوز سرور نسخه 2008
لینک دانلود ویندوز سرور نسخه 2012
لینک دانلود ویندوز سرور نسخه 2016
تمامی دوستان بعد از نصب سیستم عامل های فوق روی سرورهاشون ، آخرین آپدیت رو دریافت و پچ امنیتی ارائه شده رو روی سرور خودشون نصب کنن . ضمنا در کنار این موارد از یک آنتی ویروس ( حداقل رایگان ) هم استفاده کنید تا اگر مشکلی در سرور رخ داد ، اونو شناسایی و برطرف کنه .
همچنان در حال بررسی معضل پیش اومده هستیم ، امیدواریم هر چه زودتر مشکل حل بشه ...
سلام
خیر
باید منتظر باشید
دوستان یک مورد برسیکردیم شما هم تست کنید
برخی از فایل ها را رینیم کردیم به فایل اولیه همراه با فرمت ، برخی از فایل ها درست شدن بدون هیچ گونه تغییر خاصی یا انتی ویروسی یا اپدیت ویندوز
لطفا همگی این مورد تست کنید و نتیجه را قرار بدهید
با تشکر از همکاران
من میخوام یک ویندوزم به این ویروس آلوده بشه آیا فایل ویروس دارید ؟
خوشبختانه فعلا به سرور های ما آسیبی نرسیده
تنها راه فعلی آپدیت ویندوز به آخرین ورژن بود قبل از آلوده شدن
سلام
روش کار این exploit چطوره ؟! دسترسی به سرور پیدا میکنه ؟ به صورت پابلیک انتشار پیدا کرده یا فقط از طریق یک سیستم خاص در حال برسی شبکه ها هست ؟
از طریق پورت خاصی شبکه رو برسی میکنه ؟ اطلاعی در مورد این اکسپلویت دارید ؟
سلام مجدد
پیرو هک سرورهای 2008R2
خدمت شما بگم ما 3 سرور مجازی ادمین داشتیم با سیستم عامل 2008R2 روی آلمان و هلند و آمریکا
آلمان آنتی ویروس نداشت و از دست رفت
آمریکا و هلند آنتی ویروس سبک peerblock داشتند که تا حالا آسیبی خوشبختانه ندیدند
امیدواریم همچنان مشکلی براشون پیش نیاد
شما هم می توانید این آنتی سبک رو تست کنید
البته در حال بک آپ گیری هم هستیم
یا حق
توی این مقاله تقریبا به صورت کامل توضیح داده
http://www.infoworld.com/article/319...ws-server.html
ولی روشی برای رفع نه هنوز
دوستان به موردی برخورد کردم ، گفتم با شما هم در میون بزارم :
همین الان داشتم به دنبال یک نرم افزار میگشتم که از طریق Pop-Up تبلیغاتی به یک صفحه ناشناس منتقل شدم . همین که وارد صفحه شد ، آنتی ویروس سیستمم ( ESET Smart Security ) شروع به ارسال حدود 40 نوتیفیکشن اخطار و ویروس کرد . سریعا صفحه رو بستم . خدا رو شکر سیستم با مشکلی رو به رو نشده . جالب اینه که متن نام بعضی ارور ها شبیه به نام همین بد افزار بود!!
در کل سیستم من ویندوز 7 هست . به تمامی دوستان شدیدا پیشنهاد میشه که از آنتی ویروس ها روی سیستم هاشون ( چه سرور و چه خانگی ) استفاده کنن تا اسیر اینجور مشکلات نشن ...
به این مقاله بر خوردم
http://www.infoworld.com/article/319...tml#tk.drr_mlt
ماکروسافت این پچ ها رو ارائه داده
https://technet.microsoft.com/en-us/.../ms17-010.aspx
و اعلام کرده که مشکل برطرف شده
دوستان برسی کنند
سلام
خوشبختانه با اعلام سریع جناب حسینی سرور رو آپدیت کردیم و موارد امنیتی رو اعمال کردیم .
فقط برای سرور چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنید ؟ سبک و قابل شناسایی اینجور ویروس ها باشه
و فعلا که سرور هک نشده :-|:-ss
این پچ کارو راه میندازه ؟ فایلهای خراب شده رو درست میکنه ؟
این شاهکار NSA بود که این باگ را عمومی کرد تا مایکروسافت را له کند و بار دیگر حمایت پنهان خودش را از appel به نمایش بگذارد.
به هر حال موضوع فقط یک گروه هکر یا فقط ویندوز 2008 نیست. موضوع این هست که الان این اولین حرکت بوده چون گسترده ترین طیف و آسیب پذیرترین کاربران را شامل میشده است. بنده تردید ندارم در ادامه این روند شاهد حملات به سرورهای 2012 و ورژن های دیگه هم خواهیم بود. بنابراین هر ورژنی هستید حتما آپدیت کیند و تصور نکیند فقط بحث 2008 هست.
اسم این کار گروه هکر رو هر چی که بذاریم ، همین الان هم هر دو نسخه 2008 و 2012 آلوده شدن . اما خب با شما موفق هستم که باید در هر شرایطی سیستم رو به روز نگه داشت تا از رخ دادن این جور اتفاقات تا حد زیادی جلوگیری بشه . شاید هیچوقت نشه امنیت رو به طور 100 درصد تضمین کرد اما حداقل میشه با بروزرسانی های مرتب سیستم عامل و نصب پچ و نرم افزار های امنیتی و همچنین تهیه فضای بک آپ ، تا حد بسیار زیادی جلوی ضرر و زیان آینده رو گرفت ...
ممنون از اطلاع رسانی دوستان
ممنون از دوستان فقط این مورد که ایپی های زیر 100 الوده نشدن درسته ؟ یعنی رنج ایپی های بالای 100 مورد هدف بوده ؟
انتشار و به فروش گذاشتن تمامی exploits های NSA توسط Shadow Brokers :
نقل قول:
KEK...last week theshadowbrokers be trying to help peoples. This week theshadowbrokers be thinking **** peoples. Any other peoples be having same problem? So this week is being about money. TheShadowBrokers showing you cards theshadowbrokers wanting you to be seeing. Sometime peoples not being target audience. Follow the links for new dumps. Windows. Swift. Oddjob. Oh you thought that was it? Some of you peoples is needing reading comprehension.
https://yadi.sk/d/NJqzpqo_3GxZA4
Password = Reeeeeeeeeeeeeee
theshadowbrokers not wanting going there. Is being too bad nobody deciding to be paying theshadowbrokers for just to shutup and going away. TheShadowBrokers rather being getting drunk with McAfee on desert island with hot babes. Maybe if all suviving WWIII theshadowbrokers be seeing you next week. Who knows what we having next time?
موقتا برای کاربرهای معمولی بنده این راهکار و پیشنهاد میکنم
1. تغییر پورت و رمز قوی
2. نصب آنتی ویروس مناسب + آپدیت ویندوز
3.یک Desktop Locker مناسب
در صورت امکان جایگزین کردن روشی بجای Remote Desktop مناسب خواهد بود
این رو فعلا نصب کنید
30 روز تریال میتونید استفاده کنید
http://files.avast.com/iavs5x/setup_av_srvfile.exe
موقتا میتونید از آنتی ویروس زیر استفاده بفرمایید
http://www.immunet.com
در صورتی که منابع کافی دارید درکنارش malwarebytes هم نصب بفرمایید
http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_pro
البته همچنان آپدیت و تغییر پورت و Desktop Locker خیلی تاثیرگذار خواهد بود
موفق باشید
اگه ماکروسافت اینقدر باگ نداشته باشه چیزی هم واسه عمومی کردن وجود نخواهد داشت. فکر کردید ماکروسافت نمیتونه بیاد ازاپل باگ بگیره پخش کنه؟ ولی نمیکنه چون باگی نیست که بخواد بگیره. اصلا ناف مایکروسافتو با باگ بریدن ...
درسته آپدیت و پچ میده و برطرف میکنه ولی چه فایده نوش دارو پس از مرگ سهراب.
درود
malwarebyteیک برنامه رایگان بتا منتشر کرده که بنظرم نصبش روی سیستم هایی که الوده نشدن ضروریه
https://forums.malwarebytes.com/topi...nsomware-beta/
سلام
دوستان من دیروز با این مشکل مواجه شدم و همون اول کار به شرکتی که ازش گرفتم تیکت زدم و انتی ویروس نصب شد ولی بعد از نصب انتی ویروس همه فایل هام که از سرور برای هاست دانلود سایتم استفاده می کنم پسوندشون به aes_ni_0day اغییر پیدا کرد .. یعنی که فایل فیلم پسوندش mkv هست بعدش این .aes_ni_0day اضافه شده .. فایل هام نزدیک به 1000 تا هست و ففعلا 5 0 تاشون رو رینیم کردم و حداقل با فرمت خودشون دانلود می شوند .. این فایل ها هم الان سالمند یا الوده ؟!
خیر اینا آسیب دیدند باید کلا حذفشون کنید.
برای اون مورد باید دنبال فردی بگردید متخصص Decrypt باشه اون سورس براتون بنویسه.
معمولا در انجمن های هک و امنیتی میتونید فرد مورد نظر پیدا کنید البته از هزینه ها اطلاعی ندارم.
چون هزینه اینکار ممکن هست بالا باشه و براتون به صرفه نباشه.
:-?
دوستان
این یک نوع باج گیر هست
توی گوگل سرچ کنید اطلاعات کاملی میاد
هیچ راهی هم نداره حتی قوی ترین انتی ویروس یا خود مایکروسافت هم نمیتونه فایل های شما رو برگردونه چون یک رمزنگاری هست که فقط با داشتن یک key قابل برگشته
فقط اگر فایل هاتون خیلی مهمه اونا رو یکجا نگه دارید چون معمولا بعد از چند ماه یک نرم افزار برای دیکریپت این ها منتشر میشه تا اونموقع هیچکاری نمیتونید بکنید
واقعا نمی دونم چی بگم ؟! اگر مشکل حل نشه مجبورم قید سایت دانلودم رو بزنم ... دیگه خسته شدم دو بار تا الان هاست دانلود داشتم و کلی ارشیو به خاطر مشکل هاستینگ از بین رفته و این میشه دفعه سوم که مشکل جهانی شده شانس ما !!!
یه چیز هم الان اون فایل نوت پد سیستم هک شده داشتم مجددا می خوندم زده بود اگر از نرم افزار های امنیتی استفاده کنید فالی هاتون قفل میشه دوستان هاستینگ توجه نکرده بودند حداقل می شد قبل از استفاده از انتی ویروس فایل ها رو ازشون بک اب گرفت و بعد اعمال کرد ...
راه حلی اومد خبر بدید دوستان