خوب شما که میدونی از راه قانونی به جایی نمیرسی پس از جر و بحث چیه راه انداختی ؟
تنها یک راه داره ، طرف رو که مورد داری پیداش می کنی ، با دو تل قل چماق میری در خونش :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شما که میدونی از راه قانونی به جایی نمیرسی پس از جر و بحث چیه راه انداختی ؟
تنها یک راه داره ، طرف رو که مورد داری پیداش می کنی ، با دو تل قل چماق میری در خونش :دی
داداش من با صحبتت موافقم ، میدونی چرا ؟
چون این آفتاب هاستینگ و هلی دیزاین و پار پرشیا اومدن این بحث را راه انداختن و هنوز هم ندیدم از STC Host بیان اینجا چیزی بگن
توی پست های قبلی گفتم که بهشون تیکت زدم ولی فقط گفتند رسیدگی میشه
الان که گفتی شرکت های خارجی خودشون را بالا میدونن فهمیدم چرا این شرکت نیومد چیزی بگه
اصلا به تاریخ تاپیک ایجاد شده در پی سی ول در مورد قالب اس تی سی هاست دقت کردید
کد:http://forum.p30vel.ir/thread3054.html
یعنی نزدیک 4 ماه از ایجاد تاپیک گذشته و در اون زمان این قالب روی سایت اس تی سی هاست بوده و این در حالیه که بیشتر این سایت ها تازگی ها قالب رو تغییر دادن :کد:08-23-2010
تو این قسمت می تونید عکس این چند سایت رو که ذخیره شده هست در چند ماه گذشته رو ببینید
حلی دیزاین هم که از suspend شدنش معلومه چیه .کد:http://www.whoismark.com/aftabhosting.com
متاسفانه همین افراد قالب بنده رو چند ماه پیش ریپ زدن
پی سی جواد فک کنم صاحباش افغانین دی:
شناسنامه دار=سیستمت رو ثبتش کن
چطوری فهمید روی یه سرور دیگه ران شده=با یه کدی که تو همه برنامه هاش هست پکت میفرسته به ایمیل خودش آخرین وضعیت اسکریپت روی سرور از نظر امنیت و ... رو میده بهش
جالبه که وقتی حرف حساب زده میشه کسی دیگه چیزی نمیگه
بابا لااقل بیاین و قبول کنید که کپی کردید ، قرار نیست کسی محاکمه بشه ولی همین که قبول کنید ارزشش زیاده تا اینکه دیگه جواب ندید
بازم جالبه که اسم این تاپیک یه مشت د ز ده
همون کسی هم که این تاپیک را ساخته فرار کرده :d
قصد بی احترامی به کسی نیست ولی همین کارتون باعث شد که کار خودتون لو بره و همه بفهمن که خودتون د ز د بودید
واقعا من همیشه از STC Host راضی بودم (چه طراحی ، چه پشتیبانی و چه هاستینگ)
به کسایی هم که باهاشون کار نکردن پیشنهاد می کنم که اگه می خوان هاست بخرن از این شرکت بگیرن
من خودم هم دارم و راضیم
بازم میگم که بابت این حرفا نه پول بهم میدن و نه پورسانت ، فقط نظرم را گفتم
اسم تاپیک از " یه مشت د ز د " به " تکلیف این قالب چیست !؟ " تغییر کرد ! بعد از معلوم شدن قضیه !
چرا از اشخاصی که قالب دیگران رو ریپ می کنند این همه حمایت میشه ؟ من اطلاع دارم همین اشخاص قالب های بعضی دوستان رو ریپ زدن و دارن استفاده می کنند همین طور قالب بنده رو . قالبی که این همه براش خرج می کنی بعد میایی میبینی تو همچین فرومی ازشون حمایت میشه
سلام خیلی خواستم جواب دوستان رو ندم که بعدا سوتفاهم نشه . آخه یکی نیست بگه این که میگه عکس ذخیره کرده . مال پارسال هست اون عکس و قالب من حدود 5 ماه بیشتر هست که این قالب رو سایتمه پس نیا حرف بزن . خیلی ها این قالب رو رو سایت ما دیدن کپی کردن ما چیزی نگفتیم . stchost هم داره در بحث شرکت می کنه ولی جرعت نداره بگه کیه . =)) 2 تا چیزه دیگه بعضی ها ندارن . =))
ما خودمون رو در این حد نمیدونیم که بخوایم در این بحث مسخره شما شرکت کنیم .
یا علی بای . :53:
آفتا هاستینگ
برادر خودت که شرکت کردی دی:
لااقل نظر نمیدادی که حرف خودت ثابت بشه d:
alirezak = Ali Reza Ketabi
دیدید گفتم 2 تا چیز میخواد . بعد میاد تو تاپیک تبلیغ هم میکنه به این میگم --- . بعد میگه من از stc نیستم .
Domain Name:stchost.com
Domain servers in listed order:
ns1.stchost.com ns2.stchost.com
Administrator:
name: Ali Reza Ketabi
mail: tel: +98.9131887641
org: Ali Reza Ketabi
address:
city:
,province:
,country: IR
postcode: 03150
Technical Contactor:
address:
city:
,province:
Billing Contactor:
address:
city:
,province:
Registration Service Provider:
name: MihanNIC :: Get RealTime Services
tel: +44.5116082858
fax: +44.5116082858
web:MihanNIC ::
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
دوست من وقتی دارم میبینم داره راست راست تو تاپیک از طرف Stc تبلیغ میکنه باید یک اظلاع رسانی میکردم :-w
اگه منظورتون منم که من از خدام بود بهم پول میدادن تا ازشون دفاع کنم.
در مورد قالب هم بگم که شما 12/12/2009 دامنه سایتتون را ثبت کردید و مهرگان پارس 22/8/2009
واسه اطلاعاتون بگم که همیشه یک ماه یا بیشتر ، بعد تصویر سایت روی whois میافته
اگه ببینید
Stchost.com
قالب stchost روی whois دامنشون هست و هنوز شما قالب قبلیتون روی دامنه قرار داره
اگه مطالب قبل را هم بخونید ، نوشتم که شما حتی متن صفحه اصلی اسن شرکت را هم عوض نکردید و دقیقا همون را کپی کردید
نکنه می خواین بگید که متن رو هم اونا از روی شما کپی کردن ؟!!!!!!!!!!
کپی می کنید لااقل قبول کنید !!!!
این همه دلیل کمه بازم ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
دوست عزیز شما انگار صفحات قبلی را نخوندید که من خودم را معرفی کردم
اگه من مدیر این شرکت بودم و نمی خواستم خودم را معرفی کنم که مرض نداشتم اسم خودم را بذارم :))
این همه علیرضا تو دنیا هست حالا چون من اسمم علیرضا ست و کواکبیان اولش با ک شروع میشه حتما منم :))
نموتونی کار خودتو توجیح کنی به این چیزا گیر میدی
قضیه داره جالب میشه :d
جالب بود :d
خط چهارم :دی
نقل قول:
ثبت و پرداخت آنلاین دامنه های ملی و بین المللی
1. تمامی مراحل ثبت و پرداخت دامنه در آفتاب رجیستر به صورت آنلاین انجام خواهد شد.
2. نیازی به ثبت دامنه در ایرنیک و پنل دیگر نیست.
3. دامنه ها در پنل شما ثبت و عملیات ثبت برای شما ایمیل می شود .
4. پس از ثبت/تمدید دامنه در پرشین رجیستر، عملیات مورد نظر در کنترل پنل شما اعمال خواهد شد.
اصلا موضوع تاپیک این نبود که کی زود تر قرار داده مو ضوع تاپیک ادعای بیهوده بعضی از افراد مبنی بر اینکه قالب را طراحی اختصاصی کردند
که
ثابت شد این قالب خارجی بوده و فقط فارسی کردند پس حق ندارند بگند کسی این قالب را استفاده نکنه و یا از توی سایتش برداره
حالا خواستید تاپیک را قفل کنید
نه داداش ثابت شد که این قالب خارجی بوده و مجددا ساختنش
شما اگه این قالب را انگلیسیشو داری بذار واسه دانلود ما هم حرفتو قبول می کنیم
اگه نداری پس ثابت شده که این قالب با تغییر در ظاهر سایت اصلی مجددا برنامه نویسی شده و شما از سایت سازنده کپی برداری کردی
شما کاسه داغ تر از آش شدی برای چی
مگه قالب شماست که سریع توی سایت عضو شدید و کلا 13 تا پست اون هم همه پست ها را توی همین تاپیک زدید
کسانی که باید نتیجه می گرفتند گرفتند و موضوع کاملا مشخص هست با کسانی هم که اعتراض داشته اند صحبت شد و همه گی قبول کردند حالا شما چی میگید را من نمیدونم
آفتاب هاستینگ قبول توی همین تاپیک قبول کرد
حلی دیزاین هم از قالبی که برای دانلود گزاشته معلوم هست که از افتاب هاستینگ کپی کرده اگر دقت کنید می فهمید
مهرگان پارس هم که ایمیل به من زد و گفت که ما اون قالب را برداشتیم و دستکاری کردیم
حالا شما کاسه داغ تر از آش شدی برای چی را من نمی دونم
بیکار هستید؟
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
لینک را دادیم
Reseller Hosting, Shared Hosting, Dedicated Hosting by Surpass Hosting
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
به تاپیک سر نزده بودم چون کسی دیگه مشکلی نداشت
حالا میبینم شما که با چند تا نام کاربری داری پست میدی یکم ناراحتی
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
قضیه معلوم شده بود که قالب فارسی شده علت تغییر نام به خاطر ف ی ل ت ر کلمات د ز د هست
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
شما نمی خواد نظر بدی چند تا پست بالا تر را بخون
پست 53
مشکلی با قضیه تغییر نام دارید ؟
کلا اینجور عنوان نباید استفاده بشه.
بله جالبه یک شرکت با چند تا نام میاد از خودش دفاع می کنه و می گه ما نه پول می گیریم و نه پورسانتی نه هیچی
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
نامه ای که stc فرستاده بود من را به یاد تاپیک انداخت اومدم دیدم بله آقا موشه کار خودش را کرده من اصلا حواسم نبوده: دی
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
دوستان این لحن صحبت کردن من را ببخشند اینجور آدم ها را می بینم یکم عصبی میشم
با سلام
دوستان من يكمكي در جريانم!
1) اين جناب حلي ديزاين نمي دونم كيه حالا به هر روشي اين قالب رو برداشته و حتا تو دموش نگرفته اسم قالب رو عوض كنه! پس اينجا معلومه حلي ديزاين هيچ فارسي سازي،طراحي،تغيير يا هر چيز ديگه اي انجام نداده!
2) بحث aftabhosting و stchost.com هم بايد با استفاده از كش و يكم جستجو بفهميم قالب رو كدوم زودتر نصب كردند يا تغيير دادند يا نوشتن!
دوستان اينم بگم نيما از نظر طراحي قالب whmcs و wp واقعا حرفه اي هست و به نظر من نيما اين قالب رو ريپ كرده از سايت خارجي و تغيير داده و تبديل كرده!(نيما => aftabhosting)
3) قالب محمد فخرايي هم خود محمد هم تو نمايشگاه گفت بهش هم تو همون تايپيك! (محمد آدم لارجيه سر كپي رايت:ي)
در آخر با مدرك صحبت كنيد دعوا كه ندارين! و به نظر من و دوستان ديگه حلي ديزاين اينجا معلوم نيست قالب رو از كجا آورده و حق آفتاب هاستينگ رو پايمال كرده:ي
ببخشيد يكم با كلاس صحبت كردم:ي
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
با سلام
دوستان من يكمكي در جريانم!
1) اين جناب حلي ديزاين نمي دونم كيه حالا به هر روشي اين قالب رو برداشته و حتا تو دموش نگرفته اسم قالب رو عوض كنه! پس اينجا معلومه حلي ديزاين هيچ فارسي سازي،طراحي،تغيير يا هر چيز ديگه اي انجام نداده!
2) بحث aftabhosting و stchost.com هم بايد با استفاده از كش و يكم جستجو بفهميم قالب رو كدوم زودتر نصب كردند يا تغيير دادند يا نوشتن!
دوستان اينم بگم نيما از نظر طراحي قالب whmcs و wp واقعا حرفه اي هست و به نظر من نيما اين قالب رو ريپ كرده از سايت خارجي و تغيير داده و تبديل كرده!(نيما => aftabhosting)
3) قالب محمد فخرايي هم خود محمد هم تو نمايشگاه گفت بهش هم تو همون تايپيك! (محمد آدم لارجيه سر كپي رايت:ي)
در آخر با مدرك صحبت كنيد دعوا كه ندارين! و به نظر من و دوستان ديگه حلي ديزاين اينجا معلوم نيست قالب رو از كجا آورده و حق آفتاب هاستينگ رو پايمال كرده:ي
ببخشيد يكم با كلاس صحبت كردم:ي
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
آقا يادم رفت بگم بحث بچه هاي خودي و رفاقت نيست با مدرك صحبت كنيد تا معلوم شه!
اگر حرفم هم نا مربوطه بگين با دليل!
ممنون فرشاد جان بابت توضیحات .
پ.ن : با این کار دوستان 100 % پایه اون کار که صحبت کردیم هستم و دارم کلی آماده میکنم یه سایت داره میاد بالا سیستم اونیکی هم اوکی کن مثل اینکه با حرف های دوستان باید بیخیال کپی رایت بشیم فرشاد جان.!!!!!!!!
من اصلا نمیدونم حلی دیزاین کیه !؟
این قالبی که برادرمون میگه طراحی کرده رو قبل ازین که بزاره رو سایتش من تو سیستمم داشتم ! که کپی قالب STC host بود ، ممد فخرایی هم در جریانه فکر کنم همه قبولش دارن
ولی اینکه میگی به من مربوط نمیشه ، از اول هم شرکت کردم تو تاپیک چون میدونستم طراح قالب شما نیستی ، بی ادبی هم کردی که البته عجیب نیست حرف حق تلخه
موفق باشید
شما نگرفتید چی شد
من دوست دارم از شرکتی که بهشون مطمئنم طرفداری کنم
حالا می خوای منو اون شرکت حساب کن یا نکن واسم مهم نیست
من قبلا خودمو معرفی کردم ولی ظاهرا فراموشتون میشه و همش باید توضیح بدم
من نگفتم لینک surpasshosting را بده ، گفتم لینک دانلود قالب انگلیسیشو بده که میگی stchost فارسی کرده و نباید بگن استفاده نکنید
شما اگه می تونید برید نمونه هایی مثل طراحی های دیگه این شرکت انجام بدید
دلیل واسه اینکه کی این قالب را طراحی کرده زیاد آوردیم
شما بی ارزه ها ، فقط ادعا دارید و می خواین با تلاش بقیه خودتون را نشون بدید
اگه واقعا این قالب واسه دانلود توی فروم های خارجی هست بده ببینیم
اگه نیست :
طراح این قالب شما نبودید و فقط د ز دی کردید
عزیز من گفتم همه گی قبول کردند همین stc host که می گید به من گفتند در این قالب یه تغییراتی دادند و اگر نه همون قالب هست
stc host هم طراحی نکرده که اینقدر سنگش را به سینه می زنید
د ز د هم stchost هست که یکم خلاقیت را بخرج نداده و رفته قالب خارجی را کپی کرده و طلب کار هم هست
من فقط دانلود و استفاده می کنم در ضمن در نظر دارم
این قالب را در سایت های بزرگ تری منتشر می کنم چون دلم نمی خواد کسی کلاه برداری کنه
بعد هم شما که شاکی نیستید پس حق ادعا کردن را ندارید
اگر هر شخصی اعتراض داره که قالبش کپی شده بیاد بگه با سند و مدرک و دلیل حرفش را بزنه
سند بنده و بقیه بچه ها که دلیل آوردیم را شما قبول نداری
ما سندهای خودمون را آوردیم
شما که میگی این قالب داسه دانلود هست بده ما ببینیم
خداییش اگه باشه من باهات موافق میشم
سنگ کسی را هم به سینه نمیزنم ، فقط اول اومدم اینجا بگم که کپی نکردن ولی وقتی دیدم با این همه دلیل باز هم نمی خواید قبول کنید منم مسمم شدم که جلوتون ایستادگی کنم
شما هم که می گی من فقط دانلود کردم و می ذارم واسه دانلود بگو از کجا دانلود کردی ؟!!!!
قصد جسارت هم نه به شما دارم و نه به کسی دیگه
اگه یک قالب واسه دانلود باشه و یک شرکتی بگه ماله منه بله اون د ز ده ، حالا چه شخص باشه چه همین stchost چه هر کس و هرجای دیگه
ولی اگه قالبی واسه دانلود نباشه و از پایه خودشون نوشته باشن و فقط ظاهر شبیه سایت دیگه ای باشه بازم می گن د ز ده ؟
نه می گن الگو برداری از ظاهر سایت دیگه
ابنکه میگم الگو برداری ، به این دلیله که کاملا شبیه سایت اصلی نیست و توش تغییرات دادن و یک سری چیز اضافه کردن
ولی دوست دارم دوستانه با هم صحبت کنیم نه از روی قصد و قرض یا عصبانیت و می خوام جوایتو بدونم چیه
سرو پا گوشم تا صحبتت را بشنوم
وقتی یه سایت خارجی داره از این قالب استفاده می کنه این شرکت stc host هم توی ایمیلشون می گند که همین قالب را یکم دستکاری کردند دیگه چی می خواید
خوب اینو که منم می گم
اگه ببینی این قالب با قالب surpasshosting کمی فرق داری
در کل یکی هستن ولی یک سری امکان بهش اضافه شده
من می گم که اصل این قالب به زیان انگلیسی ، حتما واسه دانلود نیست ، هست ؟
ظاهرا نیست که دیگه جواب ندادید
با سلام
با عرض پوزش از دوستان و همکاران گرامی بعد از یک سال این تاپیک را آوردیم بالا به دلایلی :
1. شرکت مهرگان پارس در این انجمن هیچ فعالیتی نداشت تا آبها از آسیاب بیوفته و اینک زمان را مناسب دیدیم
2. دوستانی که با برنامه نویسان شرکت مهرگان پارس (STC Host) آشنایی نداشتن و با کپی برداری از قالب این شرکت به هر اسمی همچون هلی دیزاین ، آفتاب هاستینگ و ... قالب طراحی شده اختصاصی این شرکت را ریپ زدن هم اکنون هیچ کدام وب سایتشان قابل دسترس نیست.
3. اینک بهتر دیدیم که بار دیگر هنر برنامه نویسان خود را به نمایش بگذاریم تا دوستانی که این قالب برایشان جای ابهام شده بود ، به اصل این موضوع پی ببرند (برنامه نویسی جدید را مشاهده فرمایید)
این تاپیک نه به دلیل ایجاد حاشیه ، بلکه به دلیل رفع ابهامات پس از یک سال بالا اومده و امیدواریم دلیلی بشه واسه دوستان که از ریپ کردن و کپی کردن ضحمات هموطنانشون دست بردارند تا بتوانیم بیش از پیش در این امر برای کشورمان افتخار ببافرینیم
با تشکر