تولدت مــــــــــبارک :51:
نمایش نسخه قابل چاپ
تولدت مــــــــــبارک :51:
تولدشم مصادف با عزاي عمومي هست ! :dنقل قول:
پ. ن : بسه دیگه هی میاید جشن جشن میکنین شب میخواید برید حسین حسین کنینا هواستون هست؟ : دی
اولا مبارك باشه عزيزم ! :x
دوما يادت باشه يك سال پير تر شدي ! L-)
سوما كيك تولدت كو ؟!!!!
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
تولدشم مصادف با عزاي عمومي هست ! :dنقل قول:
پ. ن : بسه دیگه هی میاید جشن جشن میکنین شب میخواید برید حسین حسین کنینا هواستون هست؟ : دی
اولا مبارك باشه عزيزم ! :x
دوما يادت باشه يك سال پير تر شدي ! L-)
سوما كيك تولدت كو ؟!!!!
نه کنه می خواهی کادو ندی ها ؟؟ زدی زیرش ؟ نا سلامتی تولدت هستا ، کیک و رد کن ، کادو پیشکشت .
لا اقل بیا به احساسات ملت جواب بده .
($@&^$@)
از صبح پیداش نیست!! باز فکر کنم فکرای شیطانی زده سرش!! اینبار بیاد تاپیک میزنه 1 میلیارد بیارید سودش رو بخورید!
Happy Birthday Mamad :D
کادو تولد چی می خوای ؟!! قالب می خوای ؟ :D
مثلا این :
کد:http://www.webhostingtalk.ir/f151/17984/
تا ممد کیک نده بخوریم من نمیرم تکیه شام مفتی بخورم :d
مبارک باشه:53:
از لطف و اظهار محبت تمامی دوستان متشکرم :x
فقط میگم خداتو شکر کن ;)
بعد 2 سال فعالیت یاد نگرفتین به من تیکه نندازین ؟! :دی
افغانی میخواد چیکار ؟!
10 تا افغانی خوب داره که! (لینک اثبات) + خودشم که سر کارگره :))
با عرض معذرت از اساتید :دی مقصر این آریا و وحیدن که نمیدونن به کی تیکه بندازن به کی نندازن :دی
فرجاد جان خواب تشریف داشتم :دی
شما جون بخواه :x
پ.ن: شب بیا تو یاهو اگه کادو ندادی، زوری ازت میگیرم :دی با چیز پی ان بیا مانیتور نشیم :دی
میرود :65:
به زودی :دی
هر چی شما بخواید :)
پ.ن: یکی از افغانیا بیان تاپیکو قفل کن، زیادی خوش به حالم میشه :دی
آقا ما هم با اینکه از کوچک های این انجمن بزرگ هستیم از طرف خودم و بچه های پایین و بالا و وسط و غرب و شرق و مرکز و آفتاب تبریک و تسلیت عرض می کنیم (تسلیت ===> چون 1 سال ...) :دی
پسرم محمد حسین تولد مبارک میدونی جیبام خالی کادویی نمیتونم برات تهیه کنم ولی با این حال حاضر ام شام تولدت تا کرج بیام:">
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت وی پی اس بفروشی و اسپم بزنی
ممد جدی گفتم یه ناهاری شامی بده خیلی وقته دور هم جمع نشدیم حتی شده به حساب من از جیب تو :">
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
پسرم محمد حسین تولد مبارک میدونی جیبام خالی کادویی نمیتونم برات تهیه کنم ولی با این حال حاضر ام شام تولدت تا کرج بیام:">
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت وی پی اس بفروشی و اسپم بزنی
ممد جدی گفتم یه ناهاری شامی بده خیلی وقته دور هم جمع نشدیم حتی شده به حساب من از جیب تو :">
من هم به نوبه خودم به تو و به همه دوستان و دوستدارانت، رفقا، شرکا، کسبه صنف هاستينگ فروشا، دامين فرشان بزرگ دايرکتی، نيم، گوددی، آنلاين نيک، بازار بزرگ vps فروشا و سنديکای سرور فروش ها، ديتاسنتر دارها، پهنای باند دارها، بانک دارها، رئيس محترم بانک مرکزی و ..... تولدت رو تبريک ميگم >:)
مبارک باشه:52:
ممد متولد میشود
ممد به مدرسه می رود
ممد توی کار هاستینگ می رود
ممد به سربازی می رود
ممد به نمایشگاه میرود
ممد کلاهبرداری می کند
ممد فساد اخلاقی پیدا می کند
ممد مونا را بدبخت میکند
ممد اسپم می فرستد
ممد ساسپند می شود
ممد انتقاد کشک می کند
ممد اعتراض می کند
ممد دستگیر می شود
ممد به زندان می رود
ممد مونا را بدبخت می کند
بقیش را ادامه بدید....
مبارک باشه :67:
آقا محمد تولدت مبارک
امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق و سربلند باشی :53::53::53:
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
آقا محمد تولدت مبارک
امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق و سربلند باشی :53::53::53:
منم تبریک بهت می گم ایشا الله همیشه موفق باشی
مـحـمـد جـون تولـدت مبارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ .
امید وارم همیشه شاد و موفق باشیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ... :53:
happy birthday to you
with all the best wishes
yours truly
behrooz
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
علی امیری جان سندیکای اسپمر ها یادت رفتنقل قول:
من هم به نوبه خودم به تو و به همه دوستان و دوستدارانت، رفقا، شرکا، کسبه صنف هاستينگ فروشا، دامين فرشان بزرگ دايرکتی، نيم، گوددی، آنلاين نيک، بازار بزرگ vps فروشا و سنديکای سرور فروش ها، ديتاسنتر دارها، پهنای باند دارها، بانک دارها، رئيس محترم بانک مرکزی و .....
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
علی امیری جان سندیکای اسپمر ها یادت رفتنقل قول:
من هم به نوبه خودم به تو و به همه دوستان و دوستدارانت، رفقا، شرکا، کسبه صنف هاستينگ فروشا، دامين فرشان بزرگ دايرکتی، نيم، گوددی، آنلاين نيک، بازار بزرگ vps فروشا و سنديکای سرور فروش ها، ديتاسنتر دارها، پهنای باند دارها، بانک دارها، رئيس محترم بانک مرکزی و .....
من تبرکات میگم.
ایشالله 107 ساله شد(اون هفت که میدونی چیه؟ به امضام نگاه کن :)))
اگه میخوام شام بدی من از ته ایران میام اونجا(مفت باشه کوفت باشه :d)
ایشالله .............(اینجا نمیشه بگم)
پ ن : تولد من هم 5 روز پیش بوده و اگر کادو میخواین بدین قبول میکنمااا.
ممد من دیر رسیدم
ته دیگ رو هم خوردن :d
به هر حال مبارکه
گر چه خیرت به هیچ کس نمیرسه ( :^O ) :65:
پ.ن : اون کارا به کجا رسید ؟؟؟ :->
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
ممد من دیر رسیدم
ته دیگ رو هم خوردن :d
به هر حال مبارکه
گر چه خیرت به هیچ کس نمیرسه ( :^O ) :65:
پ.ن : اون کارا به کجا رسید ؟؟؟ :->