بی کس و تنها چیه من گوشیو لپتاپای خودمو خانوادرو 100 تومن از جاهای دیگه ارزون تر خریدم تو دیجیکالا....... شما با دوستاتون تشریف ببرین ترافیک بکشین و هزینه کنین ولی از خونه با صحت سلامت و گارانتی معتبر و قیمت ارزون تر دیجی کالا خرید نکنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بیش از 40 مورد کالای صنعتی و غیر صنعتی از دی جججججی قیمت گرفتم بدون استثنا همگی گرون تر از بازار بوده
هزینه رفت امد به بازار + هزینه خرید از قیمت کل دی جییییی کمتر بوده ....
3 سال پیش قبل از اسم در اوردن و ... قیمتاش خوب بود از اول 93 همهچیز گرون تر از باز ار میده چیز های که نیاز داشتم و قیمت کردم
خرید از دیجی به ناچار بودن خوبه اما اگر نیاز نیست نباید خرید کرد و باید از محل و شهر خودتون خرید کنید که سودش برود به هم محلی و کاسب شهر خودتون نه این که برود به این سایت در تهران و بعد انتظار داشته باشیم شهر خودمون چرا پیشرفت نمیکنه ....
موفق باشید
چی تا الان نکرده و 100 درصد نمی کنه؟ اینکه جنس بد میده؟ من تا الان ازشون از کتری برقی تا گوشی موبایل و اکسس پوینت خریدم. همش هم یه مشکلی داشته. یه دفعه با دعوا و جنگ با زحمت و کلی منت پس گرفتن. خیلی جالب بود موبایل نو تو بسته جای اثر انگشت و خط روش بود.بعد از اون پشت دستم رو داغ کردم ازشون چیزی نخرم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دیجی کالا سر ملت رو با کلمه گارانتی کلاه میذاره.مثلا میگه گارانتی اصالت کالا. شما بجای گارانتی و خطای دید و بی دقتی خودتون کلک می خورید و می خرید. نمونش huawei watch رو ببینید کاملا مشخصه. بعد هم که مشکل بر بخورید میگن گارانتی نداشته
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دوستان عزیز ، خرید از دیجی کالا هم میتونه خوب باشه و هم بد . شما در وهله اول باید ببینید آیا جنسی که مد نظر دارید رو میتونید در اطراف محل زندگیتون با همون شرایط دیجیکالا پیدا کنید یا خیر ، بعد تصمیم گیری کنید ...
خیلی از دوستان میگن خرید از دیجیکالا حماقت هست اما من شخصا همچین فکری نمیکنم . بالاخره خرید از هر جایی مزایا و معایب خودش رو داراست . اما من شخصا مثل اکثریت دوستان بهتون پیشنهاد میکنم که اول از هر جای دیگه ای در شهر خودتون دنبال کالای مد نظر بگردید . از دوست و آشنا سوال کنید و بعد از تحقیق و بررسی خرید کنید . نه اینکه مثلا سرتون رو به این بهانه که دیجیکالا بهترین فروشگاه آنلاین منطقه هست ، بندازید پایین و ازش خرید کنید و بعدا تازه متوجه بشید که متوجه ضرر هم شدید !!
من یادمه چند سال قبل قصد خرید آیپد داشتم ، وقتی در شهر و محل زندگی خودم پرس و جو کردم ، با اختلاف قیمتی 500 هزار تومان ارزانتر نسبت به دیجی کالا کالای مد نظرم رو پیدا کردم که اتفاقا خیلی هم خوب بود ...
در کل باید با فکر باز خرید کنید تا به مشکل نخورید . هر چند به عنوان نظر پایانی ، خرید نکردن از دیجیکالا رو تا حد امکان به خرید کردن ازش ترجیح میدم و به دوستان هم پیشنهاد میکنم ...
موفق باشید ...
خوشم میاد که اکثر افرادی که از دیجی کالا خرید کردن ناراضی هستن.
من که تجربه آخرم بود . یک میلیون ضرر !!!
برای من که خیلیه بخدا
درود...دوست عزیز...من تا حالا از دیجیکالا خرید نکردم ولی اتفاقاتی برام افتادحالم از زندگی بهم خورد...
درسته که برای بار ممکنه خرید اینترنتی براتون دردسر شه ولی تجربه کردن به این معنی نیست که دیگه خرید اینترنتی نکنیم...این اتفاقات توی آمازون رخ داده و امازون بخواد رضایت خریدار رو جذب کنه یه جنس نو بهش میده و تعویض می کنه و اگه دیجی کالا بتونه شیبه امازون عمل کنه به نفع خودشون خواهد بود...
برای اتفاقی برام گفت همون خرید کامپیوتر از بیرون بود....یه بار گول قیمت پاییت خرید سخت افزار از مغازه دار خوردم که حدود ۱.۸۰۰ با مانیتور بود که قراره سیستم گیمری واسم جمع کنه....بعد از مدتی سیستم گیمری واسم جمع کرده دست دو بهم انداخته البته مانیتور نو بود...حالا همون سیستم دست دو که قراره کار کنه همش درگیر مادربورد بودم که ۵ ماه فروشنده ما رو الاف کرده و دهنم سرویس کرده که مادربورد نو بیاره...توی ۵ ماه انقدر بهش فشار آوردم و تهدید به شکایت کردم بالاخره کوتاه آمده رفت بازار مادربورد نو و سی پی یو بیاره....
حالا فروشنده این جنسی به هم انداخته چی گفت؟ گفت همه قطعات نو هستش و تعهد می دم که سالم کار کنه این تعهد داد بعد از مدتی سیستمم تحویل داد که دیدم جنس دست دو این تعهد نقض کرد...
خب من نمی گم همه مغازه دار کلاهبردارن ولی نمی تونی تشخیص بدید که این مغازه دار آدم شریفی هستش و ذاتت پاک هست ولی به ظاهر...
خب میری دیجی کالا سر می زنی همه محصولات نو هستش و قرار نیست دست دو بهش بندازه و به تمامی اتحادیه وارد کننده قرار داد داره ولی مغازه دارها مشتری بیاد بدون اینکه مانع باشه به راحتی سو استفاده می کنه ...
این دومی خرید تلخ کامپیوتر از مغازه هستش...
با این اوضاع آیا ترجیح می دهید از دیجی کالا خرید کنید یا مغازه؟ البته اگه شک داشته باشید...
دیجیکالا از موقعی که تنوع جنساش بالا رفت کیفیت کارش پایین اومده
خودم چند وقت پیش ریش تراش میخواستم بخرم از توی دیجیکالا نظرات و مشخصات انواع ریش تراش هارو خوندم و یکی رو انتخاب کردم ولی از نمایندگی فیلیپس توی شهر خودمون خریدم که 20 تومن ارزون تر بود + 10 تومن پول پست هم ندادم + نمایندگی یه کیف ریش تراش هم بهم مجانی داد
دیجیکالا باید مثل اولا صادقانه کارکنه تازگیا احساس میکنم زرنگ بازی درمیاره
ولی در کل کارهای خوب هم انجام میده مثل کمپین کالای ایرانی یا مثل کمپین ایرانی بپوشیم توی دیجی استایل
انشالا به روزای خوبش برگرده و جوری بشه که بیشتر به درد کشور و اقتصاد مملکت بخوره