من با visa electron پرداخت کردم. ویزا کارت هدیه
نمایش نسخه قابل چاپ
من با visa electron پرداخت کردم. ویزا کارت هدیه
دوستان 199 دلار اول باید به اسم خودمون باشه کارت یا هر اسمی می شه پرداخت کرد !
کارت من که دیروز خریدم بدون نام بود و مشکلی پیش نیومد
اون زمان رو يادتون نره که همين آنلاين نيک شما دامين ها رو روی روبات ياهوش ترانسفر ميکرد و دامين های مردم بر باد رفت :دی
الانم شما ميگی امنيت داره! شايد داشته باشه چون همه کاراش دستی انجام ميشه امنيت داره :دی
مثل اين ميمونه که يک گاری رو قفل و زنجير کنی بعد هم ميگی امنيت داره واقعا هم امنيت داره نسبت به يک بنز مثلا :دی
چون گاری رو بيچاره ميشی بخوای ببری (بايد کول کنی دستی ببری) بنز رو هک ميکنی روشن ميکنی ميبری!
قضيه آنلاين نيک هم همينه! حالا شما چرا اينقدر جوش ميزنی ؟
مشتری خودش امکانات پنل رو ميبيه تصميم ميگيره کی به کيه!
شما از آنلاين نيک ثبت کن ما از دايرکتی :دی اما زيراب رقيب های آنلاين نيک (که شما ازش ثبت ميکنی رو نزن) اين کار شما زد تبليغ هستش :دی
همچين ميگيد از خواب بيدار بشيد اينگار چی شده 8-}
اصطلاحات بزرگ به کار نبريد :دی ما بيداريم و از روی بيداری دايرکتی رو خودمون انتخاب کرديم.
مشتری های ما هم عقل دارند و بين دايرکتی و ساير رجيسترر ها دايرکتی رو انتخاب ميکنن.
کلا هم ما با دايرکتی خيلی مشکل داريم نه ما خيلی ها ولی دايرکتی رو به بقيه ترجيح داديم.
مشکل شما الان چيه ؟ ميگيد دايرکتی با ايميل لاگين ميکنه؟
من به شما ميگم دايرکتی privacy protect رايگان ميده که کسی نه ايميل شما رو ببينه نه چيز ديگه؟
online nic هم ميده ؟ 8-}
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
ضمنا من نه از دايرکتی پولی ميگيرم نه چيزی!
شما عيب هاشم بگيد ما قبول داريم ولی ترجيح ميديم بازم با دايرکتی کار کنيم تا آنلاين نيک!
شما نماينده آنلاين نيک هستيد اينقدر حرص ميخوريد ؟
دوستان ببینید هر شرکتی واسه خودش خوبه !
چون اگه بد بود که بیشتر از یکسال فعالیت نمی کرد و کسی پیش اون شرکت دامین ثبت نمی کرد
حالا بعضی از شرکت ها ساپورت خوبی دارن ، امکانات خوبی در اختیار می گذارند یا اینکه قیمت مناسبی دارن !
ولی گاهی پیش میاد که چندتا مشکل برای کسی پیش میاد و از اون به بعد میگه فلان شرکت بده و به هیچ دردی نمی خوره
-----------------------------
حالا مبحث خوب و خوبتر مطرح میشه
ببنید من 5 یا 6 سال پیش با هر 2 شرکت کار کردم
آنلاین نیک واقعا قیمت هاش پایین بود من دامین 3500 تومان هم ثبت کردم ولی همون موقع دایرکت آی 7 تومان ولی خدایش الان رو نمی دونم ولی اون موقع پنل مدیریت خیلی ضعیفی داشت و خودم شخصا شاهد ***ی یک دامین از طرف خود آنلاین نیک بودم دامین به محض آزاد شدن توسط خود آنلاین نیک ثبت شد !!
------------------------
ولی شکر خدا الان من حدود 200 تا دامین پیش شرکت دایرکت آی ثبت کردم تا الان که دارم این متن رو می نویسم برای هیچ کدام مشکلی پیش نیامده از نظر پنل کاربری و تعریف مشتری یا نماینده یا واحد های تعیین قیمت برای فروش یا ترانسفر مالی داخل پنل و امکانات مدیریت دامین دایرکت آی به نظر شخص من از آنلاین نیک شاید خیلی قوی تر باشه !!
ولی خوب خیلی خوشحال می شوم اگه مشکلات دایرکت آی رو هم مطلع بشیم !!
سرا پا گوشیم !