پست تکراری ارسال نکنید.
- - - Updated - - -
متاسفانه سرعت مصرف حجم : سرعت نور x ثانیه برای شرکت شاتل شده. :D
بنده 10گیگ تو آفری که گذاشته بودن خریدم 5 روزه بدون هیچ استفاده زیادی خالی شد:) با اینکه حجم ماهانه هم شارژ شد.
بنده که شکایت کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
پست تکراری ارسال نکنید.
- - - Updated - - -
متاسفانه سرعت مصرف حجم : سرعت نور x ثانیه برای شرکت شاتل شده. :D
بنده 10گیگ تو آفری که گذاشته بودن خریدم 5 روزه بدون هیچ استفاده زیادی خالی شد:) با اینکه حجم ماهانه هم شارژ شد.
بنده که شکایت کردم
اگر مایلید به صورت زیر عمل کنید ...
یک عدد نرم افزار مدیریت پهنای باند نصب کنید تا جزعیات ریز و درشت رو ذخیره کنه سپس بعد از مصرف 1 گیگ ترافیک به پنل شاتل برید و ببینید هماهنگی بین شمارش نرم افزار و شمارش شاتل وجود دارد یا خیر ؟!
در صورت عدم همخوانی یک گذارش به سازمان مقررات رادیویی ارسال کنید تا مورد برسی قرار بگیره ... این موارد رو جدیدا خیلی سریع پیگیری میکنن ...
همچنین برسی کنید ترافیک 1 به 3 که باید به مصارف داخل شبکه شما تعلق بگیره بهتون داده میشه یا خیر ؟!
برای مثال اگه از P30Download یک بازی دانلود کنید با حجم 3 گیگ فقط و فقط باید 1 گیگ از ترافیک شما کم بشه در غیر این صورت در حال کلاه برداری هستن ...
از دو برنامه زیر میتونید استفاده کنید
http://soft98.ir/internet/14984-NetBalancer.html
http://soft98.ir/internet/512-networx.html
من NetWorx رو از نظر سادگی بیشتر قبول دارم
آقا من همه اینارو خوندم برداشتی که دارم اینه که اینا می خوان کلاً اینترنت رو حجمی کنن (کلاً همه رو مخابرات و شرکت هم نداره)
بعد اینطوری فیلم در بیارن که داریم ترافیک زیاد میدیدم و ارزون می کنیم.
یه سوال دارم که خیلی برام مهمه : آیا این کارو می کنن به نظر شما یا نه؟؟؟
الان من مخابرات 1 مگ نامحدود دارم (به نداشتنش راضیم) اما باز هم باهاش دارم سر می کنم.سوالی که هست اینا می خوان همه چی رو به صورت یلخی و خیاری بدون قانون و همینطوری کشکی (مثل بقیه کارها)
حجمی کنن؟؟؟؟دوستانی که اطلاع دقیق دارن بگن.
من خودم والا از سرویس های شاتل راضی هستم یک اینترنت 128 نامحدود دارد و یک اینترنت 16 مگ محدود یک ساله دارم ولی خیلی گرون کردند سرویس های محدود رو حتما در زمان تمدید سرویس اینترنت محدود ام رو از شرکت دیگری تهیه خواهم کرد خوشبختانه 10 ماه از سرویس محدود ام مونده
دوستان یک سوال
آیا مبیننت هم که وایمکس هست به حساب میاد؟ چون حتی 1 ریال هم ارزونتر نکردند و حتی به روی خودشون هم نیاوردن ...
16 تقسیم بر 8 میشه 2 طبق 1 به 8
حداکثر 16 و حداقل 2 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود
همچنین برای تفاوت بیت و بایت:
bit => b
Byte => B
در همه جا برای نمایش بیت از حرف b کوچک استفاده می شود و برای نمایس بایت از B بزرگ
معمولا برای انتقال سرعت از واحد بیت بر ثانیه و برای ذخیره سازی از بایت استفاده میشه.
b/s = bps = bit per seccond
Kbps = Kb/s = kilo bit per seccond
B/s = Bps = Byte per seccond
KBps = KB/s = kilo byte per seccond
درصورت خواستن بله میتونن ... اما این کار انجام نمیشه زیرا دلایل زیادی وجود داره ...
سرویس های نامحدود مثل قبل موجود هستن و حذف نمیشن ...
در اصل با این نوع قوانین میخوان سرویس های محدود را از بیین ببرند و مثل تمام دنیا سرویس ها نامحدود شود ... ( نهایی سازی این کار زمان بره و از دولت 7 شروع شد )
اگه دقت کرده باشید بحث سر کیفیت سرویس نیت بحت سر عدم کاهش قیمت و ***ی هایی هست که درحال انجام هست ...
همچنین موضوع به شاتل خلاصه نمیشود تمامی سرویس دهنده ها در حال حاظر دارن 3 برابر پول ترافیک از مشتری میگیرن !! که طبق این مصوبه باید اصلاح میشد که شرکتا دارن مقاومت میکنن...
اگر شما هم با شکایتتون فشار بیارید زود تر به نتیجه میرسیم ...
مبین نت و ایرانسل که از شبکه WImax ارائه میدن هم شامل این قانون هستن و باید ارزان میکردن اما هزینه سرویس دهیشون نصبت به ADSL گرانتر هست ...
لیست قیمت های تمامی خدمات و سرویس ها و قیمت در نظر گرفته شده که باید اعمال میشد ... ( البته اعمال شده ولی همچنان مالیات و غیره از مشترک گرفته میشه )
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...4-f092d36f681f
تشکر از شما که اشتباه بنده رو اصلاح نمودید و همچنین اطلاعات کامل تری در اختیار من قرار دادید ♥
با سلام
های وب از تاریخی که مقرر شده بود تعرفه هارو کاهش داده ،هر گیگ 3000
استارتر عزیز و دوستان دیگه که در این سامانه سازمان مربوطه شکایت کردن نتیجه را تا چند روز اینده که هر چی شد از پیگیره مناسب و غیره در این تاپیک حتما بذارند توضیح بدند من کنجکاو هستم و دوست دارم خلاصه اخرش را بدونم چی میشه تشکر
شاتل از همون ابتدا قیمتاش بالاتر از سایر isp ها بوده
بنده به شخصه معتقدم شاتل داره هزینه پشتیبانی فوق العادش رو میگیره
خودمم سرویس شاتل دارم و واقعا راضی ام تا به حال نشده پشتیبانیشون بپیچونن موضوع رو
درود. بنده رو كه كلا ميپيچوند موضوع رو. پشتيانيش در مشهد هم اگر به ٢٠ تا تماس گيرنده برسه كلا پاسخگو نيستن. واسه پشتيباني فقط پارس انلاين. واقعا پاسخگو هستن و ميدونين كه پشتيباني لايه يك رو فقط پارس انلاين به صورت حرفه اي و درست داره قاعدتا. خواستم نظرم رو عرض كرده باشم
http://up.vbiran.ir/uploads/34218146...-31_180954.png
نتیجه شکایت تا الان.
مخابرات که کاهش داده و مشکلی نداره!
سلام همه اینترنت ها می بایستی کاهش قیمت بدن های وب هم چند روزه کاهش داده مثلا پکیج 50 گیگ 30 تومن گذاشته خیلی خوبه
شهراد هم تغییر تعرفه داده گفتم در جریان باشید
Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk
به صورت تستی اگه هزینش براتون مقدور هست + مدت زمان قطعی میتونید تست کنید ...
اما میدونم های وب 512 حجمی حدودا 300 تا سرعت دانلود میده
- - - Updated - - -
بله تبق مصوبه جدید همه شرکت ها باید حداقل 15 درصد ارزان میکردن تا اول این ماه که گذشت (10 روز پیش ) اما خوب انگاری بعضی ها با کلک هایی قمیت را ثابت نگر داشتن و در بعضی جاها هم افزایش دادن
های وب هم عملا افزایش قیمت داد!
قبلا روی ۲۵۶ حدودا ۳۰۰ دانلود داشتیم الان تعرفه جدید نیز سرعت بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هست اما شبانه حذف شده برخی از تعرفه های فشفشه (مثل ۳ گیگ ۵ روز) که واقعا مناسب بود و اکثرا استفاده میکردند حذف شده قیمت ترافیک هم که از ۳۶۰۰ به ۳۰۰۰ کاهش یافته .
از ان جایی که بنده بیشتر شب کار میکنم عملا هزینه اینترنت برای بنده افزایش یافت!این هم از دست اورد ملی !
همچنین صحبت هایی از جدا سازی حساب پهنای باند خارج و داخل به گوش میرسه که احتمالا مثلا میخوان پهنای خارج رو گیگی ۵۰۰۰ بفروشن و داخل رو ۲۰۰۰ (فکر میکنم برای مهر ماه) که با این حساب باز هم هزینه ها برای بنده چند برابر میشه چون ۹۵ درصد اینترنت مصرفیم(کاملا حساب کردم!) از خارج هست .
ظاهرا شانس ندارم من......
دوستانی که از سرویس های نامحدود شاتل دارن بفرماین روی هر پلن حدودا بعد از مصرف چقدر ترافیک لیمیت میشدید؟
شاتل هم امروز برای پیگیری شکایت تماس گرفت ولی خب اصلا جواب قانع کننده ای ندادن و گفتن بررسی میکنن مجدد تماس میگیرن...!
جالبه که سرویس های art-base جدیدا و دقیقا بعد از جریان تغییر و کاهش قیمت ها به سایت اضافه شده ولی میگن اینا خیلی وقته هست و حذف شده
نمیدونم شاید هم از عمد یجوری گذاشتن که کسی که بهش دقت نداشته نتونه لیست پلن هاش رو ببینه!
درود
قبلا از پارس انلاین سرویس 2 مگ 3 ماهه با ترافیک 4 گیگ برای هر ماه به قیمت حدود 78 میخریدم الان اون سرویس حذف شده و قیمت همونه فقط بجای 4 گیگ در ماه سرویس ها شده 6 گیگ در ماه
نمیدونم چرا سخته براشون قیمت ها رو کاهش بدن شاید من به 6 گیگ در ماه نیاز نداشته باشم !!
خیر دوست عزیز پهنای باند از همان اول جدا شد ... تو پست های دیگه هم تیو هیمن تاپیک گفتم ...
اگه برای مثال شما 1 گیگ ترافیک میخرید اگه توی ایران مصرفش کنید ( به هر صورتی مهم نیست فقط داخل ایران باشه ) تا 3 برابر ترافیکتون مجاز به مصرف هستین یعنی 3 گیگ ! اما اگه از خارج کشور مصرف کنید به اندازه حجمی که دارید امکان مصرف هست که همان 1 گیگ است ...
چیزی که خودشون جلوش نوشتن دقیقا بعد از دانلود اون مقدار سرعتتون یواش یواش کم میشه
دوستان پست های قبلی رو نخوندم (چون صفحات زیاده) ولی خواستم بگم سرعت دانلود شاتل من شده 1.5 mb/s :| قبلا +600 kb بود.... شما هم افزایش سرعت داشتید ؟
فایل پیوست 32816
شما دارید از سرور های داخلی دانلود میکنید که یه موضوع طبیعی هست ...
خود منم از سرور های اروپا 400 تا سرعت میده اما سرور های ایران 1 مگ
- - - Updated - - -
همچنان بعد از گذشت 4 روز شرکت شاتل هیچ پاسخی به شکایت من نداده !
http://up.vbiran.ir/uploads/43960147...59_Capture.PNG
حالا چی ؟
فایل پیوست 32817
- - - Updated - - -
فقط یک مشکلی که دارم وقتی سرعتم خیلی باالا میره مثلا چند تا برنامه همزمان از نت دارن استفاده میکنن مودمم چراغ Adsl ش خاموش میشه چشمک میزنه یا کلا مودمم ریست میشه نمیدونم مشکل از برقه یا مودم خراب شده یا اینکه سرعت بالا رو نمیکشه و باعث میشه Dc شم :|
1- ممکنه رو سرویس شما افزایش سرعت قرار داده باشن ... بعضی وقت ها از این کارا میکنن !
2- مشکل دوم شما مربوط به مودم هست ... مودمتون خراب نشده فقط به دلیل استفاده از مودم های بی کیفیت ارزان قیمت بازار این مشکل وجود داره ( مودم هایی که زیر 200 هزار تومان هستن معمولا بی کیفیت هستن ) دلیل این مشکل شما هم عدم کشش ram مودم هست که باعث هنگ کردن و ریست میشه
سلام
تا 7 روز اپراتور فرصت دارد به شکواییه پاسخ دهد. با گذشت 4 روز 3 روز دیگر نیز فرصت دارند هر چند شاید زودتر پاسخ ارسال شود.
در صورتی که پاسخ ارسال شما برای شما قانع کننده نبود . درخواست بازبینی اول بدهید. بعد از اینکه اپراتور پاسخ اولیه را ارسال کند . دکمه بازبینی اول به مدت سه روز در همین صفحه برای شما فعال خواهد شد
دقایقی پیش از شاتل تماس گرفتن و اطلاعات کاملی در این باره به من دادن که چرا سرویس های آرت تغیر قیمتی نداشتن و اگه تغیر قیمت میدادن چه شرایطی داشت ...
پاسخ هاشون قانع کننده و مورد قبول بود ...
-------------------------
اما دوستانی که سرویس هاشان تغیر قیمت و یای فازایش حجم نداشته و شکایتی دارند در این رابطه میتونن پیگیری کنن ... من در این رابطه که دوستان اعلام کرده بودن هم بهشون گفتم و گفتن برسی میشه ...
این متن رو خود اپراتور هماینک در شکایت زمیمه کرد ...
طبق صحبتی که با شرکت داشتم گفتن که به دلیل اینکه کاهش قیمت زیاد محسوس نبوده و از طرفی کاربران نامحدود بیشتر برای تبادل اطلاعات بالا از سرویس ها استفاده میکنن تصمیم گرفتیم که به جای کاهش قیمت بسته به نوع سرویس حداقل ترافیک تبادلی را از 3 تا 10 گیگ افزایش بدیم ( این بسته به نوع سرویس ART گرفته شده هست ) که نصبت به توضیحاتی که میدادن اگه خوب فردی مثل من که دانلودش زیاده و هر ماه چند درصد احتمال داشت لیمیت سرعت بشم این جوری بهتر شده و میتونم بیشتر از سرور ها دریافتی داشته باشم ...نقل قول:
مشترك گرامي جناب آقاي اميني نژاداصفهاني(شناسه كاربري **************) با سلام و احترام با توجه به شكايت ارسالي از طرف شما در سامانه سازمان تنظيم مقررات مبني بر تعرفه سرويس ها، پيرو مكالمه تلفني انجام شده با كارشناسان شركت شاتل در تاريخ 8 و 12 مرداد ماه در خصوص افزايش حداقل تبادل ترافيك روي سرويس هاي غيرحجمي و مصوبه 237 كميسيون تنظيم مقررات خدمت شما توضيح داده شد. اين توضيح لازم است كه در بند 1 مصوبه شماره 1 جلسه شماره 237 كميسيون تنظيم مقررات صراحتاً به تعرفه خدمات دسترسي به اينترنت به صورت غير حجمي اشاره شده و در جدول زير آن نيز در مورد حداقل سقف حجم ماهانه به GB توضيح داده شده است كه اين مورد مطابق با همان تعريفي است كه شاتل از سرويس هاي ART اعلام كرده است. همان گونه كه مستحضر هستيد تمامي تعرفه هاي اعلام شده از طرف شركت شاتل مورد تائيد سازمان هاي بالادستي است و اين شركت هيچ گاه خلاف قوانين و مقررات عمل نكرده است. درنظر داشته باشيد كه توضيحات كامل نيز براي اطلاع شما مشتركين گرامي علي رغم سايت شاتل، در سايت كاربري ماي شاتل و در پيش فاكتور صادر شده اعلام شده است كه البته در تاريخ 8 مرداد ماه نيز نسبت به تمديد سرويس خود اقدام كرده ايد. اميد است تا هنگامي كه مشترك شاتل هستيد از سرويس هاي اين مجموعه نهايت رضايت را داشته باشيد. شما مي توانيد در صورت وجود هرگونه پيشنهاد و يا انتقادي در مورد سرويس هاي شركت شاتل، از طريق آدرس ايميل VOC@shatel.ir و يا تماس با شماره ي 23099-021 داخلي 4 و 5 يا مراجعه به سايت شاتل؛ با سامانه "صداي مشتري" در شركت شاتل در ارتباط باشيد. با آرزوي موفقيت هاي روزافزون
و یک مورد رو هم که ازشون پرسیدم سرویس های ART base هست که نمایندگان میگن ارائه نمیشه ...
این سرویس به گفته خودشون قابل ارائه هست اما هنوز به صورت عمومی نمیباشد اما کاربران شاتل میتونن از بخش تغیر سرویس من اقدام به تغیر سرویس خود به یکی از سرویس های ART base کنن ...
سرویس های ART base دارای پهنای باند 1به 8 هست ( یه چیزی تو مایه های سرعت نت نامحدود مخابرات اما 10-20 درصد بیشتر و پایدار تر )
عزیز تاپیک از اول مربوط به شاتل بود حتی عنوان هم شاتل هست !
متعصفانه من اینترنت از مخابرات درحال حاظر ندارم که بتونم پیگیری و مشکلات اونو رفع کنم و ممنون میشم شما مستقیم پیگیری کنید تا به یک نتیجه خوب برسید که سایر کاربران مخابرات هم استفاده کنند ...
اما تا جایی که من اطلاع دارم مخابرات کلا همین جوریه ! حتی سرعت سرویس ها در خود منطقه مخابرات برای اتصال به اینترنت هم سرعت جالبی ندارد ( این رو در مخابرات شهرستان نور مازندران تست کردم و سرعت اینترنتشون حتی برای دسترسی به سایت خود مخابرات افتضاح بود )
اگه با هزینه مشکلی ندارید میتونید درخواست یه SMTP بدید که البته اینترنتش گرون تموم یمشه یه اینترانتش رو بگیرید و با استفاده از V*N سرور های ایران اونو تبدیل به اینترنت کنید ... فک کنم هزینه یه SMTP 10Mb در حال حاظر 150 تومان ماهانه باشه که حدود 1 تزابایت هم پهنای باند میدن ...
من یه چنتا آشنا توی مخابرات دارم براتون ازشون سوال میکنم ببینم چیکار میشه کرد ... و نتیجه رو براتون خصوصی میکنم ♥