دوستان کسی واسه شیراز جایی سراغ نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی واسه شیراز جایی سراغ نداره
در زمینه دوره های شبکه کهکشان بیشترین تجربه و بهترین استاد ها رو داره.
اگه دارین لطفا شماره تماسم لطف کنید ممنون
نشکر از پخ کردنتون
انشالله موفق باشین
سایبر تک بعدش مجتمع فنی تهران که تو شهر های مختلف شعبه داره.
سلام. والا اگه بتونین دانشگاهی پیدا کنین که خودش درس بده و مدرک هم خود دانشگاه بده خیلی خوب هست! من خودم تو دانشگاه سیسکو رو تدریس می کنم اگه تونستید دانشگاه پیدا کنین خیلی بهتر هست مدرکشم معتبر هستش
من دوره Network+ و MCITP را با مهندس حامد ضرغام که تو موسسه کندو تدریس میکنند گذراندم و خیلی راضی بودم.
البته نمیدونم سیسکو هم تدریس میکنند یا خیر، به هر حال من روش کارشون رو خیلی قبول دارم.
وقت کلاس رو با مطالب غیرمفید و بیان تاریخچه و ... هدر نمیدن - تسلطشون رو مطالب مناسب هست - تو کلاس کار عملی مفصل انجام میدهند و مهمتر از همه اینکه صبر و حوصلشون برای پاسخگویی به سوالات دانشجوها خیلی زیاده.
تو سایت موسسه کندو چک کنید که کلاس سیسکو هم دارند یا نه: http://www.cando.ac
البته اساتید خوب زیاد هستند باید ببینید که خودتون با روش کار کدوم مدرس Match هستید !
کلاسهای سیسکو فقط استاد فرزاد حیدری که توی سماتک درس میدن کلاساشون واقعاً کاربردی است. من با رفتن به کلاس ایشون هم تونستم توی امتحان بین المللی موفق بشم و مدرک بگیرم و هم تونستم توی یک شرکت معتبر استخدام شم. آینده ام رو واقعاً مدیون ایشونم
استاد فرزاد حیدری از صمیم قلب ازتون ممنونم
سلام دوستان
به نظر من عصر شبکه یکی از بهترین آموزشگاه برای آموزش شبکه هست. من خودم دوره ccna رو اونجا با استاد خطیبی گذروندم و یکی از بهترین و شیرین ترین دوره ای بود که داشتم.