-
پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - رم 1 فقط 6000 به صورت دائمی - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت و
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
همکار گرامی
شما که بدون سود میخواهید به کاربران سرویس بدید
مگه نه؟
خوب چرا هاست 1 گیگ رو 12 تومن میدید؟
http://cp.mizbannic.com/cart.php?gid=1
این همه سود میکشید روش؟
خوب اینم بدید 2 تومن ب قیمت خودش چرا این گرون تره؟
همگار بزرگوار؟
میشه لطفا یک چواب قانع کننده به اینم بدید؟
ممنون از محبت شما
-
پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - رم 1 فقط 6000 به صورت دائمی - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت و
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
همگار بزرگوار؟
میشه لطفا یک چواب قانع کننده به اینم بدید؟
ممنون از محبت شما
هاستینگ هم به امید خدا ارزان میکنیم
فعلا در حال برنامه ریزی و برای ارائه خدمات فول اتوماتیک هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
هاستینگ هم به امید خدا ارزان میکنیم
فعلا در حال برنامه ریزی و برای ارائه خدمات فول اتوماتیک هستیم
خوب
شما ک نیتتون خیره
مگه نه؟
و میفرمائید بدون سود کار میکنیم
خوب همین الان قیمت های هاستتون هم هزار تومن دو هزار تومن بزنید
الان ی ویرایش کوچیک بزنید قیمتتون چیزی خاصی نیست اگر خسته هستید تم بدید بنده بیام سیستمتون براتون انجام بدم
این کار خیلی وقت گیر نیست در حین برنامه ریزی برای ارائه خدمات فول اتومات این کارو رو هم انجام بدید
بنده حرفی نمیزنما
فقط حرف خودتون رو بهتون میزنم
اخه اون کاربر چه گناهی کرده که باید برای هاست با1 گیگ رم ماهانه 12 تومن پول بده؟
مگه حرف شما این نیست؟؟
خوب کاربران هاست شما بیان ازتون ی سرور رم 1 بخرن ی کنترل پنل رایگان بزنند خیلی هم ارزون تر میفته
منابعشون هم اختصاصی مدیریت هم دستشون ی حالی هم کنند
مگه نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
خوب
شما ک نیتتون خیره
مگه نه؟
و میفرمائید بدون سود کار میکنیم
خوب همین الان قیمت های هاستتون هم هزار تومن دو هزار تومن بزنید
الان ی ویرایش کوچیک بزنید قیمتتون چیزی خاصی نیست اگر خسته هستید تم بدید بنده بیام سیستمتون براتون انجام بدم
این کار خیلی وقت گیر نیست در حین برنامه ریزی برای ارائه خدمات فول اتومات این کارو رو هم انجام بدید
بنده حرفی نمیزنما
فقط حرف خودتون رو بهتون میزنم
اخه اون کاربر چه گناهی کرده که باید برای هاست با1 گیگ رم ماهانه 12 تومن پول بده؟
مگه حرف شما این نیست؟؟
خوب کاربران هاست شما بیان ازتون ی سرور رم 1 بخرن ی کنترل پنل رایگان بزنند خیلی هم ارزون تر میفته
منابعشون هم اختصاصی مدیریت هم دستشون ی حالی هم کنند
مگه نه؟
دوست عزیز ما رو به چالش دعوت نکن
هاستینگ هم ارزان میکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
ببینید سرورها برای همیشه با این قیمت تمدید میشه
ولی برای مدتی خاص با این نرخ ارائه میشه
برای بالا بردن کیفیت کاری میزبان نیک
در نظر داشته باشید تمدید کلیه سرور های میزبان نیک به صورت دائمی با همین نرخ اول حساب میشه و همیشه قیمت ها ثابت خواهد ماند
قصد خرید داشتم ولی حرفاتون قانع کننده نبود
اونطور که گفتید سرور از سری بدون ستاپ هست که سایت سویو فعلا بدون ستاپ ارائه می کنه و این یعنی آیپی های شما برای مجازی سازی 15 عدد خواهد بود و 15 عدد دیگه رو باید ماهیانه 2 یورو بپردازین که ضرر بیشتر از این حرفا میشه .
حرفاتون توجیه اقتصادی و عقلی نداره ! پس یک جای کارتون می لنگه!
موفق باشید در هر صورت.
-
با عرض ارادت خدمت کلیه دوستان و همکاران و مشترکین
دوستان میبینید که چقدر به ما گیر میدهند برای ارئه خدمات ارزان به مشتری
ما میتوانید با این نرخ خدمات بدهیم
ولی چون همکاران ناراضی هستن
چشم با این قیمت خدمات نمیدهیم .
باز هم میگویم چون شاید یکی از همکاران ناراضی باشند ما این کار رو نمیکنیم
- - - Updated - - -
از مدیران خواهش دارم تاپیک رو ببینید و ببندید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
با عرض ارادت خدمت کلیه دوستان و همکاران و مشترکین
دوستان میبینید که چقدر به ما گیر میدهند برای ارئه خدمات ارزان به مشتری
ما میتوانید با این نرخ خدمات بدهیم
ولی چون همکاران ناراضی هستن
چشم با این قیمت خدمات نمیدهیم .
باز هم میگویم چون شاید یکی از همکاران ناراضی باشند ما این کار رو نمیکنیم
نمی خواستم تو این بحث بین شما و همکاران دخالت کنم فقط سوالات خودم رو پرسیدم و نتونستید جواب قانع کننده ای بدید! اما این مظلوم نمایی و تخریب وجه دیگران قابل قبول نیست!
اینجا کسی مخالف قیمت ارزان نیست هر کسی نسبت به پشتیبانی و ارزشی که برای کار خودش قائل هست سرویس دهی می کنه.
ولی بحث شما با همه تفاوت داره شما به دنبال منفعت نیستید به دنبال انتقام هستید و مهم نیست چقدر ضرر بدین در این راه !
اگر فقط 1 ریال شما سود میکردید من حق رو به شما میدادم ولی میبینم سرویس هاتون طوری هست باید هزینه سرور رواز جیب بدید!
در نتیجه حتی همکار ما محسوب نمیشید چون ما برای در آمد کار می کنیم و شما برای مسائل شخصی و کینه های قدیمی!
-
درود ... حلا درسته هجوم اوردن دوستان کار درستی نیست
اما شما صد در صد مقصری
شما ها هستید که بازار هاستینگ رو خراب میکنید
(دوستان به سی و نه روش سامرایی در بالا اثبات کردن که ماهانه ضرر میدی)
حتی اگر ضرر هم نمیدادید این کار خراب کردن کار دیگران هست
....
خدا از خراب کردن کاسبی ملت نمیگذرد.
.........
ایدی تلگرامتون رو برام بفرستین چندتا سرور بگیرم ازتون :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
نمی خواستم تو این بحث بین شما و همکاران دخالت کنم فقط سوالات خودم رو پرسیدم و نتونستید جواب قانع کننده ای بدید! اما این مظلوم نمایی و تخریب وجه دیگران قابل قبول نیست!
اینجا کسی مخالف قیمت ارزان نیست هر کسی نسبت به پشتیبانی و ارزشی که برای کار خودش قائل هست سرویس دهی می کنه.
ولی بحث شما با همه تفاوت داره شما به دنبال منفعت نیستید به دنبال انتقام هستید و مهم نیست چقدر ضرر بدین در این راه !
اگر فقط 1 ریال شما سود میکردید من حق رو به شما میدادم ولی میبینم سرویس هاتون طوری هست باید هزینه سرور رواز جیب بدید!
در نتیجه حتی همکار ما محسوب نمیشید چون ما برای در آمد کار می کنیم و شما برای مسائل شخصی و کینه های قدیمی!
دوست عزیز دل من به حال شماها فروشندگان سوخته و کنسل کردم فروش رو
دیگه کاری نکنید که آغاز کنم
همین دیشب تا الان 21 سفارش در سایت ثبت شده است .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DANG3R
درود ... حلا درسته هجوم اوردن دوستان کار درستی نیست
اما شما صد در صد مقصری
شما ها هستید که بازار هاستینگ رو خراب میکنید
(دوستان به سی و نه روش سامرایی در بالا اثبات کردن که ماهانه ضرر میدی)
حتی اگر ضرر هم نمیدادید این کار خراب کردن کار دیگران هست
....
خدا از خراب کردن کاسبی ملت نمیگذرد.
.........
ایدی تلگرامتون رو برام بفرستین چندتا سرور بگیرم ازتون :))
من فقط به دلیل اینکه فروشندگان دیگه ناراضی بودن و نفرین میکنن این فروش رو کنسل کردم
-
برای اینکه دیگر همکاران از ما به دلیل ارزان فروشی ناراحت نباشند
لیست تعرفه سرورها به قیمت جدید در سایت ارائه شد.
برای مشاهده به اینجا مراجعه کنید : http://mizbannic.com/vps-fr/
-
اگر بحث ارزان فروشی ایشون هست خیلی از کسانی که در این تاپیک شرکت کردند و ایشون رو متهم کردند به ارزان فروشی؛ خودشون هم جزء این دسته از فروشندگان هستند که باعث شدند اینقدر نرخ فروش هاستینگ بخصوص سرورمجازی پایین بیاد...
باید یک فکر اساسی کرد صرفا هجوم به تاپیک یک نفر و در ظاهر متقاعد کردن اون کافی نیست....
-
موضوع ارزان فروشی ایشون نیست
موضوع غیر عقلانی بودن فروش ایشون هست
اگر راست گفته باشند
و بیست عدد رم یک رو سرور بندازند
20*6000 =120000 هزار تومان
و ایشون سرورو 180 تا 200 تومان خریدند
نزدیک صد تومان ضرر در ماه
.....
مگر اینکه ......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DANG3R
موضوع ارزان فروشی ایشون نیست
موضوع غیر عقلانی بودن فروش ایشون هست
اگر راست گفته باشند
و بیست عدد رم یک رو سرور بندازند
20*6000 =120000 هزار تومان
و ایشون سرورو 180 تا 200 تومان خریدند
نزدیک صد تومان ضرر در ماه
.....
مگر اینکه ......
این میزان ضرر که فرمودین در صورتیه که برای آی پی هزینه ندن
15 عدد آی پی دارن 5 آی پی اضافه ماهیانه باید پرداخت بشه
----------------------------------------------------------------------------
قیمت های جدیدی هم که تو سایت گذاشتن به گفته خودشون 2 عدد سرور رم 10 فقط روی سرور قرار میدن
بازم ضرر میشه
دو تا سرور رم 10 با قیمت جدیدشون میشه 150 تومن
-
بنده یک سرور مجازی ویندوز با قابلیت نصب بلو استک می خواهم
bluestacks در اصل همان شبیه ساز اندروید است
ایدی تلگرام بدید صحبت کنیم گه دارید
با این امکانات
وی پی اس 4096 مگابایت -
نوع پردازنده: Intel® Core™ i7-6700
هارد: 20GB
رم: 4096 مگابایت DDR4
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: KVM / virtualizor
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xvz123
بنده یک سرور مجازی ویندوز با قابلیت نصب بلو استک می خواهم
bluestacks در اصل همان شبیه ساز اندروید است
ایدی تلگرام بدید صحبت کنیم گه دارید
با این امکانات
وی پی اس 4096 مگابایت -
نوع پردازنده: Intel® Core™ i7-6700
هارد: 20GB
رم: 4096 مگابایت DDR4
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: KVM / virtualizor
به زودی تاپیک جدید میزنیم.
منتظر افرهای ارزان و ویژه میزبان نیک باشید
-
میخواستم بگیرم :|
بسته شد
همه خودشان تاپیک آفر میزنن یکی میاد میزنه گیر میدن
آفر بزنید حتما 2تا تهیه میکنم یا بیشتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
میخواستم بگیرم :|
بسته شد
همه خودشان تاپیک آفر میزنن یکی میاد میزنه گیر میدن
آفر بزنید حتما 2تا تهیه میکنم یا بیشتر
بخدا نمیدونم به این فروشندگان و دوستانی که سرور میفروشن چی بگم
با حالی که به بنده افترا و همچنین ناسزا میگن من در شان خودم ندیدم چیزی جوابشون بدم.
چشم در حال آماده کردن سری جدید سرور هستیم.
به زودی کانفیگ ها انجام میشه و همین تاپیک اقدام به گذاشتن آفر میکنم .
منتظر باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
بخدا نمیدونم به این فروشندگان و دوستانی که سرور میفروشن چی بگم
با حالی که به بنده افترا و همچنین ناسزا میگن من در شان خودم ندیدم چیزی جوابشون بدم.
چشم در حال آماده کردن سری جدید سرور هستیم.
به زودی کانفیگ ها انجام میشه و همین تاپیک اقدام به گذاشتن آفر میکنم .
منتظر باشید.
دوست عزیز شما آفر بدید به دیگران چیکار دارید بعضیا زورشون نمیرسه اینکارو رو انجام میدن- شما با این چیز های کوچیک که نباید از میدون به در برید - شما دوست دارید آتیش بزنید به مالت به کسی ربط نداره شما ادامه بده همین تاپیک رو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
دوست عزیز شما آفر بدید به دیگران چیکار دارید بعضیا زورشون نمیرسه اینکارو رو انجام میدن- شما با این چیز های کوچیک که نباید از میدون به در برید - شما دوست دارید آتیش بزنید به مالت به کسی ربط نداره شما ادامه بده همین تاپیک رو
درسته اگه ایشون بخواد آتش بزنه به مالش به خودش مربوطه، ولی از اونور به بازار هم ضرر میزنه.
شمت پول رو آتش بزنی چقدر به خزانه کشور ضرر میزنی؟!
-
دوستان عزیز ، تقویم ندارید مگه!؟
این انلاینش:
www.time.ir
۱ مرداد
در دومین فصل سال هستیم.
سال اولیه تو وبهاستینگ تالک عضوید مگه!؟
بیخیال باشید... باشد که رستگار شوید
اون کاربر عزیز و فهیمی که سرویس دهنده به این شدت با خدا و خیر خواه رو انتخاب میکنه ، قطعا به حق خویش خواهد رسید!
بیخیال باشید :-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
درسته اگه ایشون بخواد آتش بزنه به مالش به خودش مربوطه، ولی از اونور به بازار هم ضرر میزنه.
شمت پول رو آتش بزنی چقدر به خزانه کشور ضرر میزنی؟!
دوست عزیز ایشون میتونن آف میزنن تو دنیای اینترنت زدن آف جرمه !!!!؟ - اگر اینجوریه برن جلوی فروش فصلی کل ایران بگیرن
اگر میتونید شما هم بیارید و آف بزنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
دوست عزیز ایشون میتونن آف میزنن تو دنیای اینترنت زدن آف جرمه !!!!؟ - اگر اینجوریه برن جلوی فروش فصلی کل ایران بگیرن
اگر میتونید شما هم بیارید و آف بزنید
من هیچوقت آفر سرور 6 تومنی نمیزنم. ایشون هم اومدن این انجمن اینطوری آفر زدن، صدای همکاران این انجمن در اومده.
این آقا بره هر جایی که میخواد اینطوری آفر بزنه. اما وب هاستینگ تالک جای اینجور آفر ها نیست. چون به بازار ضرر میزنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
من هیچوقت آفر سرور 6 تومنی نمیزنم. ایشون هم اومدن این انجمن اینطوری آفر زدن، صدای همکاران این انجمن در اومده.
این آقا بره هر جایی که میخواد اینطوری آفر بزنه. اما وب هاستینگ تالک جای اینجور آفر ها نیست. چون به بازار ضرر میزنه.
پس زحمت بکش بیا شهر ما به لباس فروشا بگو آفر تابستونشونم جمع کنن پدر من فروشش کم شده به خاطر این آفر ها - چون شما دستور جمع کردنت خوبه
دوست عزیز طبق قوانین انجمن ایشون پستش بالای 100 عدد هست- سرویس رایگان هم نمیدن پس هیچ تخلفی از ایشون سر نزده شما میخواید اخراجشون کنید
لطفا قوانین انجمن رو با دقت بیشتری بخونید http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=1591
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
پس زحمت بکش بیا شهر ما به لباس فروشا بگو آفر تابستونشونم جمع کنن پدر من فروشش کم شده به خاطر این آفر ها - چون شما دستور جمع کردنت خوبه
دوست عزیز طبق قوانین انجمن ایشون پستش بالای 100 عدد هست- سرویس رایگان هم نمیدن پس هیچ تخلفی از ایشون سر نزده شما میخواید اخراجشون کنید
لطفا قوانین انجمن رو با دقت بیشتری بخونید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=1591
شما کلا داری پراکنده حرف میزنی.
لباس فروش محدود به فروختن 20 تا لباس نیست. پس هر چقدر بخواد میفروشه و پول مغازه رو در میاره.
الان مسئله اینجاست این آقا با 6 تومن و ساخت 20 تا سرور چطور میخواد پول تمدید سرور رو بده؟! از جیب خودش میخواد بده؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
لباس فروش محدود به فروختن 20 تا لباس نیست. پس هر چقدر بخواد میفروشه و پول مغازه رو در میاره.
الان مسئله اینجاست این آقا با 6 تومن و ساخت 20 تا سرور چطور میخواد پول تمدید سرور رو بده؟! از جیب خودش میخواد بده؟!
بله - شما الان مشکلتون اینه ایشون چرا پول سرور از جیبشون میدن؟!!!!!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
بله از جیب خودمون میخوایم بدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
بله - شما الان مشکلتون اینه ایشون چرا پول سرور از جیبشون میدن؟!!!!!!!!!!!!!!!
ایشون برادر زادتون هستن؟!
چند وقت دیگه اگه ایشون پول سرور رو نریختن و این انجمن پر از تاپیک شد، شما همینطوری که اینجا داری از ایشون دفاع میکنی، اونجا هم دفاع میکنی؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
چند وقت دیگه اگه ایشون پول سرور رو نریختن و این انجمن پر از تاپیک شد، شما همینطوری که اینجا داری از ایشون دفاع میکنی، اونجا هم دفاع میکنی؟!
طبق قوانین این انجمن هیچ یک تاکید میکنم هیچ یک از سرویس دهنده را معتبر اعلام نمیکنه و مشکل محصول به عهده مشتری و خریداره
زدن تاپیک با موضوع مشکلات و یا تخریب یک شرکت فک کنم ممنوع هستش
پس شما تا به حال 2تا از قوانین زیر پا گذاشتین بازم میگم قوانین رو لطفا بخونید- ایشون سایت دارن -تلفن دارن - آدرس دارن- مشکلی پیش بیاد جوابگو هستن پس لطفا خواهشا برای اینکه مشتری ندارید کسی رو تخریب نکنید دنبال این برید که مشکل شما چیه که مشتری ندارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
طبق قوانین این انجمن هیچ یک تاکید میکنم هیچ یک از سرویس دهنده را معتبر اعلام نمیکنه و مشکل محصول به عهده مشتری و خریداره
زدن تاپیک با موضوع مشکلات و یا تخریب یک شرکت فک کنم ممنوع هستش
پس شما تا به حال 2تا از قوانین زیر پا گذاشتین بازم میگم قوانین رو لطفا بخونید- ایشون سایت دارن -تلفن دارن - آدرس دارن- مشکلی پیش بیاد جوابگو هستن پس لطفا خواهشا برای اینکه مشتری ندارید کسی رو تخریب نکنید دنبال این برید که مشکل شما چیه که مشتری ندارید
تنبیه دیکته از روی قوانین دیگه تموم شده آقا معلم...
و من الله توفیق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
دوست عزیز چرا تهمت و افترا میزنید
میدانید مطابق ماده 697 قانون مدنی اگه دلیلی برای گفته هاتون نداشته باشید و به عنوان افترا زننده شناخته شوید طبق قانون میتونم با شما رفتار کنم ؟
دوست عزیز اخه هر کسی از ما خرید داشته بیاد اینجا بگه ناراضی هستم .
حتی تیکت هم تو سایت نزنه
همینجا بگه من ناراضی هستم تا همه ببینند
مگه هر چیز ارزان دادم یعنی بی کیفیت هست ؟
من نمیخوام زیر قیمت بدم
میخوام بدون سود بدم
-
شماها هنوز زنده هستيد كه
ميزبان نيك عزيزم بفروش قربونت شم هرچقد دوست داري ٦ توماني بفروش ٤ توماني بفروش همينو ادامه بده مه داري خوب ميفروشي
آى پي هم كم آوردى بگو من بهت بدم از سرور خودم
خدايا ميشه اينترنت رو هم به مسلمونا حروم كنى ؟ دسته جمعى استفاده نكنيم
يعني منو برگردونن به سال ٨٧ يا ٨٦ اولين درخواستم از دولت عدم اجازه استفاده از اينترنت قبل از ٢٠ سالگى هست
98mizban.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
تنبیه دیکته از روی قوانین دیگه تموم شده آقا معلم...
و من الله توفیق
من نمیدونم چرا شما عادت کردید هر جا که میخواید وارد بشید دکمه تایید قوانین رو میزنید ولی نمیخونید. دوستان و همکاران عزیر خواهشا در تاپیک فروش دیگران مداخله نکنید - ضمانت خرید با فروشندست نه شما نه انجمن وب هاستینگ ایران -
بنده هم هیچ نسبتی با کسی ندارم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
من نمیدونم چرا شما عادت کردید هر جا که میخواید وارد بشید دکمه تایید قوانین رو میزنید ولی نمیخونید. دوستان و همکاران عزیر خواهشا در تاپیک فروش دیگران مداخله نکنید - ضمانت خرید با فروشندست نه شما نه انجمن وب هاستینگ ایران -
بنده هم هیچ نسبتی با کسی ندارم .
كاسه داغ تر از آش برو بگير بخواب . همسن سالاي تو الان خوابن كه صبح برن كلاس كاراته و كلاس شنا
98mizban.com
-
-
دوست عزیز قیمت دایمی هست؟
و این آفر تا کی هست؟
من یک وی پی اس می خواستم
که هارد دوم 100 گیگ باشه که روش iis نصب باشه رم 2 گیگ win2008
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
دوست عزیز قیمت دایمی هست؟
و این آفر تا کی هست؟
من یک وی پی اس می خواستم
که هارد دوم 100 گیگ باشه که روش iis نصب باشه رم 2 گیگ win2008
با سلام خدمت شما
بله قیمت ها دائمی میباشد .
افر تا اطلاع ثانویی فعال میباشد.
سرور با رم دو در میاد 11 هزار تومان که از لینک روبرو میتوانید سفارش دهید : http://cp.mizbannic.com/cart.php?a=add&pid=9
برای هارد هم 70 گیگابایت خود سرور داره و 30 گیگابایت هم ماهانه 1000 تومان میگیریم
سرور درخواستی شما با ماهانه 12000 تومان قابل سفارش میباشد
برای سفارش از اینجا استارت کنید ( رم 2 ) http://cp.mizbannic.com/cart.php?a=add&pid=9
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
هنوز آفر موجوده ؟
بله موجود میباشد
http://cp.mizbannic.com/cart.php?gid=2
-
من خودم سرور واسه مجازی سازی دارم ولی فرانسه نیاز دارم تمدیدم رو سرور قبلی 14 مرداد هست آیا واسه اون زمان این افر باز هم موجود هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
من خودم سرور واسه مجازی سازی دارم ولی فرانسه نیاز دارم تمدیدم رو سرور قبلی 14 مرداد هست آیا واسه اون زمان این افر باز هم موجود هست
بله موجود هست
-
درود
چه خوب می شد لایسنس دایرکت فری هم می دادید البته رایگان !
اگه شما نماد بگیرید و نصب و کانفینگ رایگان دایرکت ادمین و همون 1 گیگ رو بدون مالیات 6 تومان بدید و قرارداد رسمی هم برای چند سال امضا کنید بنده 20عدد یکجا خریدارم !
قبول هست؟(شما که اهل ارزونی هستید نگید نه!)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
درود
چه خوب می شد لایسنس دایرکت فری هم می دادید البته رایگان !
اگه شما نماد بگیرید و نصب و کانفینگ رایگان دایرکت ادمین و همون 1 گیگ رو بدون مالیات 6 تومان بدید و قرارداد رسمی هم برای چند سال امضا کنید بنده 20عدد یکجا خریدارم !
قبول هست؟(شما که اهل ارزونی هستید نگید نه!)
با سلام خدمت شما دوست عزیز
ببینید ما کلا نال کار نمیکنیم
دایرکت ادمین با لایسنس انجام میشه
اما نصب و کانفیگ رایگان انجام میدیم