-
پاسخ : عدم تسویه حساب سیباپال و عدم پاسخگویی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahan07122
جالبه 20روزه جواب مارو نمیدن قبلا 24ساعته داخل همین انجمن بودن فکردکنم اینا هم کلاهبردار شدن !
جالب تر از اون این حرفشونه :71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
کاربر محترم!
مبلغ بزرگ شما (!) کی ***یده شده است که به همین راحتی تهمت می زنید!
کی موجودی شما ***یده شده است که ۳ سال فعالیت سالم شرکت را نادیده میگیرید و در جهت تخریب گام بر میدارید ؟
تمامی جملات بالا را به " اظهار تاسف" خلاصه میکنیم !
به آسانی به یکدیگر تحمت میزنیم و به راحتی انسانیت را در خود حذف می کنیم
کی ؟ الان این همه کاربر ...
-
درود
از عزیزان کسی خبری از این اقا نداره؟
و همچنین اگر کسی آدرس یا شماره تماسی دارند از این اقا لطفا اعلام کنند.
فکر میکنم دیگه کم کم وقت شکایت رسیده باشه با توجه به گذشت بیش از 20 روز از ماجرا های عدم پرداخت این اقا
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h2o_polo
درود
از عزیزان کسی خبری از این اقا نداره؟
و همچنین اگر کسی آدرس یا شماره تماسی دارند از این اقا لطفا اعلام کنند.
فکر میکنم دیگه کم کم وقت شکایت رسیده باشه با توجه به گذشت بیش از 20 روز از ماجرا های عدم پرداخت این اقا
با تشکر
================================================
20 روزه وج شما رو ندادن؟
-
یعنی مدیریت اون سایت حتی ارزش قائل نیست بیاد یه توضیحی بده؟
-
مشکل دقیقا همینجاست هیچ کس نه به تیکت جواب میدن نه میاد داخل تاپیک جواب بگو باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahan07122
مشکل دقیقا همینجاست هیچ کس نه به تیکت جواب میدن نه میاد داخل تاپیک جواب بگو باشن
هیچ شماره تماسی تو سایتشون نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak--host
هیچ شماره تماسی تو سایتشون نیست؟
گوشی برنمیدارن دوستانی هم که شماره مدیرش دارن همکاری نمیکنند متاسفانه
-
درود ، دوستان عزیز کسی که کسب و کارش مهم هست و واقعاً از اینترنت درآمدزایی میکند ، باید به فکر درگاه پرداخت مستقیم باشد !
پ.ن » درگاه پرداخت های واسط دیگه قابل اعتماد نیستند ، باید خودتون درگاه مستقیم دریافت کنید .
موفق باشید .
-
واقعا سیبا از اول کارشون ضعیف عمل کردن هم سیسیتم تیکت دهی هم سیسیتم اطلاع رسانی اگر واقعا دیگه نمیخواهید اراعه خدمات کنید سریع سیر میتونید حساب کاربران رو تصفیه کنید تا حداقل یک نام نیک ازتون باقی بمونه و لعن نفرینی نباشه چون حق الناس خوردن خیلی عواقب داره میتونستید حداقل در این تایپیک شرکت کنید جهان پی زمانی که بسته شد ولی سریع سیر تسویه حساب زد سایر دوستان که مشکل دارن در این تایپیک میتوانند شرکت کنند تو زندگیم یک ریال از مال کسی نخوردم اگرم از دوستی پول قرض میگرفتم حس میکردم یک بار سنگین رو دوشمه و سریع سیر قرضم رو صاف میکردم چه خوبه انسان وقتی روحش از بدن در میاد با بار سبک سمت معبودش بره نه با بار پر از قرض قوله و حق الناس پولی که با اه ناله نفرین بیاد تو زندگی والا قسم اخر عاقبتی نداره جز خرج دوا درمان چیز دیگه ای نیست انشالا مشکل سایر دوستان عزیزان سریع سیر حل بشه و شاهد باشیم سیبا پال با یک نام نیک و خوب همیشه بین کاربران باقی بمونه
-
اصلا پیگیر نیستن!!! پس معلوم هست کاسه ای زیر نیم کاسه هست که حتی نه تماس نه تیکت پاسخ نمیدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
واقعا سیبا از اول کارشون ضعیف عمل کردن هم سیسیتم تیکت دهی هم سیسیتم اطلاع رسانی اگر واقعا دیگه نمیخواهید اراعه خدمات کنید سریع سیر میتونید حساب کاربران رو تصفیه کنید تا حداقل یک نام نیک ازتون باقی بمونه و لعن نفرینی نباشه چون حق الناس خوردن خیلی عواقب داره میتونستید حداقل در این تایپیک شرکت کنید جهان پی زمانی که بسته شد ولی سریع سیر تسویه حساب زد سایر دوستان که مشکل دارن در این تایپیک میتوانند شرکت کنند تو زندگیم یک ریال از مال کسی نخوردم اگرم از دوستی پول قرض میگرفتم حس میکردم یک بار سنگین رو دوشمه و سریع سیر قرضم رو صاف میکردم چه خوبه انسان وقتی روحش از بدن در میاد با بار سبک سمت معبودش بره نه با بار پر از قرض قوله و حق الناس پولی که با اه ناله نفرین بیاد تو زندگی والا قسم اخر عاقبتی نداره جز خرج دوا درمان چیز دیگه ای نیست انشالا مشکل سایر دوستان عزیزان سریع سیر حل بشه و شاهد باشیم سیبا پال با یک نام نیک و خوب همیشه بین کاربران باقی بمونه
من از <<درگاه پرداخت>> سرویس داشتم خدایی عالی بودن بعد هم که مشکل براشون پیش امد فقط تصفیه حساب کردند و دیگه کار نکرند .
تصفیه حساب هم خیلی زود و به موقع انجام دادن بااینکه فیلتـر شده بودن و مراجع قانونی بهشون گیر داده بودن .
من اول توی پست هام هم میگفتم انشالله مشکلشون برطرف بشه اما :
به نظرم سیباپال دیگه قضیش مشکوکه اصلآ خبری ازشون نیست .
دوستان یک شکایت تنظیم کنیم و حق و حقوقمون رو بگیریم . ( هرچه بیشتر بیخیال شیم امکان اینکه به حقمون نرسیم بیشتره)
در این مورد من اطلاعات لازم ندارم لطفآ دوستانی که اطلاعات کافی دارن بیاید و مراحل رو با هم طی کنیم .
-
دوستان یعنی هیچ کس نیست شماره مدیر مدیر سیبا پال داشته باشه بهمون کمک کنه?
-
نمی دونم چرا دوستان اینقدر دست دست می کنند خوب اگه حقتون خورده شده برید شکایت کنید این آقا هم اگه می خواست جواب بده تا حالا جواب داده بود.
-
سیباپال برای من رو هم واریز کرد مشکلی نداره.
باباجان سیباپال خداییش توی کمتر از سه دقیقه هزینه هارو واریز داره میکنه.یعنی شما درخواست رو میزنی بعد از سه دقیقه پول تو حسابته.اصلا عالیه خدایی.
من نمیدونم چرا این تاپیک رو زدین و میگین که تسویه حساب نمیکنه.شاید واس یکی از کاربراشو واریز میکنه برای بعضیارو واریز نمیکنه.من نمیدونم.
فقط خواستم اطلاع بدم که درخواست واریزی هاش خیلی سریعه.کارمزد کم کردنش بسیار ناچیزه.پشتیبانی شم در حدیه که من حتی برای یکی از بچه ها و حتی خودم درگاهم مشکل داشتش یه آقایی بودش فامیلی شم فراموش کردم حتی گفتش که مشخصات دابلیو اچ ام سی اس رو بدین بررسی کنیم.
کاری که زرین پالو بقیه انجام نمیدن.
هم پشتیبانی و هم سرعت واریزی شون طوری هستش که رقیب ندارن.آرزوی موفقیت میکنم.ضمنا ادرس سایت جدیدشو باید برینا.شاید از قبلیش هنوز دارین استفاده میکنین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
سیباپال برای من رو هم واریز کرد مشکلی نداره.
باباجان سیباپال خداییش توی کمتر از سه دقیقه هزینه هارو واریز داره میکنه.یعنی شما درخواست رو میزنی بعد از سه دقیقه پول تو حسابته.اصلا عالیه خدایی.
من نمیدونم چرا این تاپیک رو زدین و میگین که تسویه حساب نمیکنه.شاید واس یکی از کاربراشو واریز میکنه برای بعضیارو واریز نمیکنه.من نمیدونم.
فقط خواستم اطلاع بدم که درخواست واریزی هاش خیلی سریعه.کارمزد کم کردنش بسیار ناچیزه.پشتیبانی شم در حدیه که من حتی برای یکی از بچه ها و حتی خودم درگاهم مشکل داشتش یه آقایی بودش فامیلی شم فراموش کردم حتی گفتش که مشخصات دابلیو اچ ام سی اس رو بدین بررسی کنیم.
کاری که زرین پالو بقیه انجام نمیدن.
هم پشتیبانی و هم سرعت واریزی شون طوری هستش که رقیب ندارن.آرزوی موفقیت میکنم.ضمنا ادرس سایت جدیدشو باید برینا.شاید از قبلیش هنوز دارین استفاده میکنین.
سلام دوست عزیز کی با شما تسویه کردن ؟!!!
17 /18 روز بیشتر هست درگاهش تعطیله !!!!
اخرین ادرسش هم https://sibapayment.com ؟؟؟!
-
سلام من هم از کاربرای سبیا پال بودم 196 تومن ماه قبل درخواست تسویه دادم اولش تیکت کردم گفتن صبر کنید واریز میکنیم الان نه جواب تلفن میدم نه تیکت جواب میدن فک کنم هاپولی کردن پولارو من که راضی نیستم و حلال نمیکنم چون این ماه کسری آووردم به این پول احتیج داشتم
- - - Updated - - -
mahan07122 شما با چه سندی میگی واریز کردن من براتون از اکانتم اسکرین میگیرم اگه خواستین با سند میام حرف میزنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s0NY
من شماره مدیرش رو دارم
هدف از این پستت واقعآ چی هست داداش ؟
پول باید بهت بدیم تا شماره رو بفرستی ؟
اگه نه پس بفرست پی گیر شیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad.vista
سلام من هم از کاربرای سبیا پال بودم 196 تومن ماه قبل درخواست تسویه دادم اولش تیکت کردم گفتن صبر کنید واریز میکنیم الان نه جواب تلفن میدم نه تیکت جواب میدن فک کنم هاپولی کردن پولارو من که راضی نیستم و حلال نمیکنم چون این ماه کسری آووردم به این پول احتیج داشتم
دوست عزیز حلال نمی کنم یعنی چی؟ چرا از موضع ضعف برخورد می کنید؟ یه نفر حق شما رو خورده و باید قانونی پیگیری کنید درسته پول زیادی نیست ولی اگه این کار رو نکنید فردا این فرد چند نفر دیگه رو خونه خراب می کنه.
-
سلام و احترام
دوستان درسته توی این مملکت اختلاص زیاده ولی این شرکتهای مسئولیت محدود و ... زیاد توانایی خوردن و در رفتن ندارن.
مگر اینکه جمع کنن برن خارج که بعید میدونم اونقدی پول تو حسابشون باشه که ارزش این کارو داشته باشه.
پس هنوز داخل ایران هستن و چون همه چیزشون ثبت شده هست یا مشکلی براشون پیش اومده (مسدود حساب و .... که باید اطلاع رسانی میکردند و نکردند) ، یا اینکه پول توی حسابشون هست و نمیخان بهتون بدن که بازهم از طریق قانونی اقدام کنید میتونید پس بگیرید . گزینه های دیگه ای نمیتونه داشته باشه .
-
والا منم ادرس تازه سایتشو پیدا کردم تو پنلم وارد نمیشه.ایمیل دادم جواب نمیدند...توش پول داشتم :-<
-
دوستان الآن تقریبا سیبا پی داره هر هفته 1-2 تا ایمیل میده نمیدونم خدمات جدید ، اطلاعیه جدید و ...
بعد تسویه نمیکنه!؟
اگه تعطیله قضیه این اطلاعیه ها چیه!؟
اگه تعطیل نیست چرا واریز نمیکنه؟
چرا دیتا بیسش مشکل داره!؟
یکی نیست از سمت سیباپی مسئله رو توضیح بده!؟
-
تسویه ما هم انجام شد
قبلا هم گفتم سیبا پال کارش درسته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
تسویه ما هم انجام شد
جسارتا مبلغتون کم بود یا زیاد ؟؟
و اینکه چه زمانی درخواست برداشت زده بودید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
تسویه ما هم انجام شد
دوست عزیز کی با شما تسویه کردن ?? ما که20روزه منتظر تسویه حسابیم
-
سلام دوستان سایت سیبا پال کاملا قطع شده مثل اینکه خواهشا اگر کسی از مدیر سایت شماره ای داره برام پیغام خصوصی کنه بنده فردا این سایت شکایت میکنم
دقیقا 582 تومان بنده و یک میلیون دویست هزار تومن از دوست بنده خوردن
- - - Updated - - -
اینم شماره ثبتشون
صاحب امتیاز وب سایت سیباپال شرکت میزبان گستر سیبا به شماره ثبت ۴۵۱۱۸۱ و شناسه ملی ۱۴۰۰۳۹۳۶۴۳۹ می باشد
- - - Updated - - -
اینم ادرس شرکتشون کسی امکانشو داره بره
کد پستی : 1569744914
آدرس : تهران - خيابان سهروردي شمالي - انديشه 1 – پلاک 42 – واحد 4
-
ظاهرا که مشکل فنی داره سایتشون ، شما درخواستی دادید در این باره ؟
-
sibapal یکی از مدیران این انجمن است که از تیم مدیریت خارج شده اند یوزرشون : vp_server می باشد
هر کی شماره اش میخواهد پیام خصوصی بدهد به بنده ای دی جیمیل ایشون نشان دهنده مدیر سیباپال و مدیر انجمن است به اسم :
پوریا نصر ابادی
شماره موبایل : ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
بیشتر از 30 تا تیکت زدم قبل اینکه سایتشون بسته بشه دقیقا 20 خورده ای روز هست درخواست تسویه زدم
هیچ جوابی ندادن
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
دوست عزیز امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم لطفا اگه میشه شماره موبایلش برام پیغام خصوصی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahan07122
بیشتر از 30 تا تیکت زدم قبل اینکه سایتشون بسته بشه دقیقا 20 خورده ای روز هست درخواست تسویه زدم
هیچ جوابی ندادن
خب دوست من منتظر چی هستید ؟ اینجا در این تاپیک به نتیجه ای نمیرسید بهترین کار مراجعه حضوری در صورت عدم موفقیت هم دادگاه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s9ny
sibapal یکی از مدیران این انجمن است که از تیم مدیریت خارج شده اند یوزرشون : vp_server می باشد
هر کی شماره اش میخواهد پیام خصوصی بدهد به بنده ای دی جیمیل ایشون نشان دهنده مدیر سیباپال و مدیر انجمن است به اسم :
پوریا نصر ابادی
شماره موبایل : ...
دوست عزیز امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم لطفا اگه میشه شماره موبایلش برام پیغام خصوصی کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
خب دوست من منتظر چی هستید ؟ اینجا در این تاپیک به نتیجه ای نمیرسید بهترین کار مراجعه حضوری در صورت عدم موفقیت هم دادگاه .
راستش تا امروزم به خاطر سابقه ی خوبشون صبر کردم با این درگاه مشکلی نداشتم خیلی وقت بود کار میکردیم باهاشون هیچ موقعه هم برای تسویه دیر نمیکردن گفتم شاید مشکلی پیش اومده باشه واسشون ولی حد اقل باید به کاربر احترام بزارن جواب تیکت یا تو همین وب هاستینگ جواب مردم میدادن که متاسفانه اعتبار خودشون از دست دادن.
-
متاسفانه در حال حاضر قابلیت ارسال پیغام خصوصی برای شما فعال نمی باشد .
این قابلیت پس از مدتی فعالیت مفید ، به صورت خودکار برای حساب کاربری شما فعال خواهد شد.
لطفا قبل از ادامه فعالیت ، قوانین سایت را مطالعه فرمائید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s9ny
متاسفانه در حال حاضر قابلیت ارسال پیغام خصوصی برای شما فعال نمی باشد .
این قابلیت پس از مدتی فعالیت مفید ، به صورت خودکار برای حساب کاربری شما فعال خواهد شد.
لطفا قبل از ادامه فعالیت ، قوانین سایت را مطالعه فرمائید .
اگر امکان داره ای دی تلگرامتون همینجا بدید بهتون زحمت بدم تشکر
-
شماره موبایلی که ثبت شده برای آیدی gmail رو میتونید چک کنید
2 دامنه با این ایمیل ساخته شده :
sibapayment.com
pardakhtsho.com
http://domainbigdata.com/email/pooriansr@gmail.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slashflash
تشکر...
-
موبایل ثبت شده تایید می شود
-
درود
لطفا دوستان عزیز هر اطلاعاتی از ایشون دارند در تاپیک درج کنند .. ایطوری پلیس زودتر میتونه پیداش کنه .
بنده هم میخوام از این آقا شکایت کنم . من از تمامی تراکنش ها و از تمامی تیکت ها عکس گرفتم.
-
کسی اطلاعاتی از ایشون داره درج کنه لطفا
-
سلام دوستان صحبت کردیم گفتن جای نگرانی نیست نهایتا تا 10 روز اینده تسویه ها انجام میشود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parish
دوست عزیز حلال نمی کنم یعنی چی؟ چرا از موضع ضعف برخورد می کنید؟ یه نفر حق شما رو خورده و باید قانونی پیگیری کنید درسته پول زیادی نیست ولی اگه این کار رو نکنید فردا این فرد چند نفر دیگه رو خونه خراب می کنه.
دوست عزیز الان چجوری میتونیم پیگیری کنیم من عصبانی بودم یه چیزی گفتم حالا آخه کی دیگه الان یه ماه میشه من تسویه رو زدم ولی تسویه نمیکنن تیکتم جواب نمیدن
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahan07122
سلام دوستان صحبت کردیم گفتن جای نگرانی نیست نهایتا تا 10 روز اینده تسویه ها انجام میشود
خدا کنه ما که از خدامونه ولی چه فایده این همه دیر
-
بچه ها داستان این درگاه چیه ؟
sibpal.ir
http://www.sibpal.ir
سیبا پال خودمون نباشه