من آدرسی که از تو گوگل میاد رو رفتم:
Gilan, Rasht, District 1, ساختمان آذر، آرسس شبکه گیل، بلوار معلم
این آدرس صحیح نیست چون یکی از اقوام رفتند و به نتیجه نرسیدند.
اگر باهاشون بزرگ شدید، یه تماس بگیرید ببینید قضیه چیه
نمایش نسخه قابل چاپ
ثبت کننده شخصیت حقوقی : سازمان ثبت اسناد و املاك كشور
شناسه ملی : 10720293454
تاریخ تأسيس : 1390/10/07
نام شخصیت حقوقی : آرسس شبكه گيل
نوع شخصیت حقوقی : بامسئوليت محدود
شماره ثبت : 17342
واحد ثبتی : مرجع ثبت شركت ها و موسسات غيرتجاري رشت
کد پستی : 4153676755
محل اقامت قانونی : رشت ، خ معلم شرقي ، كوچه نيايش ، ساختمان آذر ، واحد 1
دوست عزیز من مثل شما از بچگی با ایشون بزرگ نشدم ولی ایشون همیشه پشتیبان خیلی خوبی بودن و من به شخصه هر وقت مشکلی داشتم ایشون سریعا حل می کردن، بهمین خاطر هست که توقع دارم ایشون که به حسن پاسخگویی شهره هستن بیان یه اطلاعیه بدن و مثل همیشه پاسخگو باشند، بنظر شما این بی مسئولیتی نیست؟ مشکل برای همه وجود داره ولی این همه آدم رو بلاتکلیف گذاشتن قابل گذشت نیست.
به نظر من هم یه اطلاعیه نه چندان کامل و یا ارائه دلیل مشکل هم میتونست دلشوره ما رو کم کنه. این همه آدم رو بلاتکلیف گذاشتن کار سختی نیست مهم اینه که بهشون امید بدی.
دوستان عزیز لطفا توجه کنید ...
منم با این مورد که زود قضاوت کنیم ، کاملا مخالف هستم . اما یه مورد مهم اینجا نمایان هست . اونم اینکه توی دنیای اینترنت امروز اگر کسب و کار شما به مدت 1 ساعت بخوابه ، ممکنه در آینده ضرر چندین ساله رو در مقابل رقبای خودتون محتمل بشید که شاید جبران کردنش بسیاز سخت باشه ...
الان حدودا 24 ساعت از وقوع این اتفاق میگذره . اوضاع برای دوستانی که سایت ها و فایل هاشون روی سرور های یوگیگ هست ، سخت و ناهموار شده . حتی اگر همین الان و در همین لحظه ای که من دارم این پست رو مینویسم ، یوگیگ به حالت اول خودش برگرده ، درست کردن این ضرری که به وجود اومده ، به خصوص برای دوستانی که وقت و سلامتی خودشون رو پای کارشون گذاشتن ، شاید حتی غیر ممکن باشه . هر چند من شخصا دعا میکنم کار به اونجاها نکشه اما متاسفانه چه بخوایم و چه نخوایم بخاطر عدم پاسخگویی و عدم دادن اطلاعیه توسط دوستان و همکاران در شرکت یوگیگ ، این اوضاع به پیچیدگی حال حاضر رسیده ...
مورد بعدی اینکه ، اصلا چرا باید آدرس یک شرکت ثبت شده دارای تناقض باشه ؟ همین مورد متناقض بودن و شک داشتن در آدرس اصلی شرکت یوگیگ ، خودش مسئله ای هست که باعث نگرانی بیشتر دوستان عزیزمون میشه . به وسیله قانون برید جلو و پیگیر باشید . اینکه مدیران اصلی شرکت یوگیگ رو بر فرض مثال کسی میشناسه ، این جای اطلاعات رو برای دوستانی که الان کسب و کار و سایت هاشون روی هواست نخواهد گرفت . اینکه جناب آقای صادق ( اگر اشتباه نکنم ) آدم خوب و مطمئنی هستن ، در حال حاضر نمیتونه اطلاعات دوستانی که به شدت در این ماجرا درگیر شدن رو بر گردونه ...
حتی من حاضرم فقط اطلاعات رو بهم بدن و فعلا تا مشکلشون برطرف بشه از یه هاست دیگه استفاده کنم. خیلی وضعیت برای ما بد شده، خیلی از دوستان به تمسخر گرفتند اما روراست بگم این هاست برای برنامه ای بود که حدود ماهی ۷۰-۸۰ میلیون تومان درآمد داشت و این مشکل میتونه درآمد رو به صفر برسونه.
خواهش میکنم یکی خبر دقیق به ما بده
تو سایت ده بانک که برای ایشون هست و روی سرور اصلی یوگیگ قرار داره اطلاعیه زده سده که تا 7 روز آینده در دست رس نیست! البته این سایت هم بالا نمیاد باید از کش گوگل استفاده کنید! از لینک زیر میتونید ببنید
http://webcache.googleusercontent.co...p://10bank.ir/
این پیغام رو قبل از این اتفاقات نوشتند؟
- - - Updated - - -
این آخرین پیغام کانال تلگرامشون هست @ugig24
ای کاش مینوشتند اطلاعات ما قابل بازگشت هست یا خیر :
یوگیگ:
یه علت مشکلاتی ، یوگیگ موقتا از دسترس خارج شده است.
مشکل در حال بررسی بوده و از طریق این کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
یا ابوالفضل . من یواش یواش داره حالم بد میشه .
آقا کسایی که تو رشت هستند نمیتونند یه ارتباطی بگیرن باهاشون.
تنها دغدغه من سالم موندن اطلاعاتم هست، ای کاش یک نفر این مورد رو به صورت دقیق پیگیری کنه
دوستان توقع نداشته باشید کسی که از دیروز تا الان پاسخگو نبوده بعد از این پاسخگو باشه.
ببینید
یوگیگ قدیمی و درست
اما ایا کار خوبیست حتی کوچک ترین کار هم نکنن و تو همین تابپیک که اومدن یه اطلاعیه ریز بدهن؟
ایا کار خوبیست یکی طرفداری کرد بقیه همینجور پشت سرش طرفداری کنن؟
ایا کار خوبیست ؟
من یوگیگ کار کردم راضی هم بودم منظور بدی هم ندارم .
.
ایا کار خوبیست بعضی عزیزان مشکل این بنده خدا ها رو ول میکنن میان فقط به مسایل بی اهمیت میپردازن؟
الان مشکل اینه که ما نمیدونیم مشکل این بنده خداها چیه. وگرنه مریض نیستیم که میدونیم تو it انواع و اقسام مشکلات هست مخصوصا اونجایی که سرورهاتون دست خودتون نیست و شما فرشنده این. این از این.
اول دوستان یوگیگی بیان و مشکل رو بگن چی بوده که ما هم گمان نبریم که اینا فلنگ رو بستن و این حرفها.
و در ثانی ما بدونیم که واقعا مشکل نرم افزاری و سخت افزاری وهست و نه چجیز دیگه و لا اقل ما به دیتامون میرسیم.
مشکل بنده خدا ها اینه که اطلاعاتشون تو سروری که حالا به دلایلی داونه
همونطور که استارتر گفتن
..تایپیک رو مطالعه کنید بعد نظر بدهید
- - - Updated - - -
مشکل بنده خدا ها اینه که اطلاعاتشون تو سروری که حالا به دلایلی داونه
همونطور که استارتر گفتن
..تایپیک رو مطالعه کنید بعد نظر بدهید
سلام
ما هم حدود 100 گیگ فیلم داریم رو یوگیگ
قبلا کارشون خوب بود
امیدوارم اطلاعاتمون به فنا نره
میگن فردی لپ تاپشون رو ***یده و همه سرورا رو فرمت کرده
و الان فتا هستن
امیدوارم این حرف درست نباشه
من باور نمیکنم یعنی چی آخه؟!
طرف لبتاب رو ***یده اونوقت پسورد هم نداشته؟!
بعد طرف انقدر بیکار بوده که رفته سرور های ایشون رو فرمت کنه؟
انقدر هم کشکی بوده که اونجا هم پسورد امنیتی نخواسته ازشون؟!
حالا غیر از این ما میگیم دشمنی کردن! مگه جنگه؟ به محض کانکت شدن لب تاب به نت ip ثبت میشه کسی هم که میخواد چنین کاری کنه این رو میدونه و میدونه آخرش گیر میوفته!
اصلاً چنین چیزی امکان نداره
باز بگید سرور سوخته یا هاردشون بستکتور شده باشه یک چیزی
Domain Name: mr-ugig.com
Registry Domain ID: 2000836272_DOMAIN_COM-VRSN
Registrar WHOIS Server: whois.yoursrs.com
Registrar URL: http://www.realtimeregister.com
Updated Date: 2016-05-17T10:34:25Z
Creation Date: 2016-02-06T21:43:29Z
Registrar Registration Expiration Date: 2017-02-06T21:43:29Z
Registrar: REALTIME REGISTER B.V.
Registrar IANA ID: 839
Reseller: Hostcontrol
Domain Status: ok http://www.icann.org/epp#ok
Registry Registrant ID: Not Available From Registry
Registrant Name: Iman Saadat khah
Registrant Organization:
Registrant Street: Tehran , navab safavi st , almas , no54
Registrant City: rasht
Registrant State/Province: British Columbia
Registrant Postal Code: 1234567890
Registrant Country: IR
Registrant Phone: +98.9121293832
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax:
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: http://source.domaintools.com/email....;]=transparent
dl.amvaaj.com ماله بنده هستش ، متاسفانه 48-72 ساعته سرور دانلود وبسایت و اپلیکیشن بنده غیر فعال شده !
این باعث شده اپلیکیشن بنده هم ارور بده :) ممکنه خیلی ها اپلیکیشن رو به این خاطر حذف کنن فکر کنن مشکل پیش اومده از اپ هستش
اینجوری بنده ضرر چند میلیون تومانی میخورم !
نزدیک به 300 کامت در وبسایت داشتم در این 72 ساعت که لینک دانلود خرابه !! واقعا هیچ پاسخی ندارم به کاربرام بدم
از سرویس شون راضی بودم اما نمیدونم داستان چیه فقط و فقط نگران اطلاعات هستم
چون زحمت چندین ماه از وقت بنده بود ، انشالله بدون هیچ مشکلی باز سرور ها برگرده
UGIG واقعا از قدیمی های هاستینگ هستش
از بهترین همکاران ما هستند
دوستان صبور باشید
ماهم اطلاعاتمون رو چند وقت پیش روی اشتباه خودمون از دست دادیم و احساستون رو کاملا درک میکنم ولی فکر نکنم پشتیبانی یو گیگ نشسته باشه و داشته باشه به شماها بخنده :|
صبر کنید انشالله طی 24-48 ساعت آینده اوکی میشه
موفق باشید
سرویس دهنده عزیز اطلاع رسانینکرده اند؟
از طریق انجمن در ارتباط نیستند؟
به هر حال هر مشکلی باشه این امکان وجود داره که برای ۳ دقیقه فرایند اطلاع رسانی و تکمیل کنند...
پیروز باشید
با سلام خدمت همه عزیزان ،
اینو چند دقیقه پیش در یکی از کانال های تلگرام مشاهده کردم گفتم شاید بدردتون بخوره
" با سلام خدمت سزارها و مشتریان گرامیبه اطلاع میرسانیم
شخصی با مدیر یوگیگ جناب صادق خانی پور خصومت شخصی داشته و لپتاپ ایشان رو ***یده و با هک کردن رمز ویندوز به سرور اختصاصی ovh فرانسه که اینجانب معین غفوریان به صورت شراکتی با صادق خانی پور به قیمت 8,000,000 تومان خریداری کرده بودیم متصل شده و از روی رقابت تمام هارد سرور رو پاک میکند
لازم به ذکر است پس از پاک شدن هارد سرور تمام هارد را با یک فایل پر میکند و دوباره فرمت داده است تا از ریکاوری شدن اطلاعات جلوگیری کند
به اینصورت تمامی سرورهای موجود بر روی این سرور اختصاصی از جمله سرور اصلی سزار به صورت کلی پاک میشود
بنده به همراه صادق عزیز از صبح علی الطلوع به صورت قانونی پیگیر مورد پیگرد قرار دادن فرد رقیب بودیم تا بالاخره اطلاعات فرد رو بدست اوردیم و در حال حاضر فرد دستگیر شده
دوستان توجه کنید که ۴۰۰۰ سایت بر روی این سرور بوده و خوشبختانه فقط سایت های زیر مجموعه سزار بک اپبر روی سرور دوم سزار دارند
از تمامی عزیزانی که این اطلاعات رو از دست دادند نهایت عذرخواهی رو داریم و خسارت وارده رو به دستور جناب قاضی از متهم پرونده در روز دوشنبه خواستار هستیم!
بنده هم به اندازه شما تحت فشار شدید این اتفاق هستم پس لطفا با سوال کردن بیجا در این مورد نمک بر زخم سزارها نپاشید!
بک اپ هفت روز پیش تمامی وبسایت ها در اختیارشون قرارداده میشود! "
فایل پیوست 32481
بنده مدیر سایت ترجمانو هستم. حدود یک ماه پیش آقای خانیپور چند بار با من تماس گرفتن برای درگاه 10 بانکشون ولی نمیدونم چرا متاسفانه شمارشون رو ذخیره نکردم!
امروز این پیام رو توی کانالشون قرار دادن آقای خانی:
یه علت مشکلاتی ، یوگیگ موقتا از دسترس خارج شده است.
مشکل در حال بررسی بوده و از طریق این کانال اطلاع رسانی خواهد شد
https://telegram.me/ugig24
نکتهای که هست اینه که الان شنبه است و امروز و فردا به علت تعطیلی اروپا بعیده که از دیتاسنتر جوابی بگیره شرکت یوگیگ، اگر اتفاق از سمت دیتاسنتر باشه. ولی فقط نکته اینه که چرا اطلاعرسانی درستی نمیشه و اینکه اگه مشکل از سمت دیتاسنتر باشه، بعیده که 6-7 تا سرور با هم به مشکل برخورده باشند. با توجه به شایعاتی که دوستان فرمودن، واقعاً از آقای خانی تقاضا میکنیم بیان و خیلی صادقانه حقیقت رو بفرمایند تا همه با هم یه فکری بکنیم برای این بحران.
اصلا نمیتونم این اتفاق رو باور کنم، تمام زندگی من نابود میشه. یعنی چی یه نفر اومده پاک کرده؟ به من چه یه نفر خصومت شخصی داشته؟؟ کی جواب ضرر من رو میده؟؟ ای کاش یکی بیاد تکذیب کنه
فکر میکنم با پنل به مشکل خورده اند یا...
معمولا مدیر سرور نباید پسورد و اطلاعات و به صورتلوکال و نزدیک خودش نگهداری کنه
یک فضای ابریکوچیککد شده با هزینه پایین میشه تهیهکرد و...
درهر صورت آرزومیکنمهرچه زودتر مشکلات برطرف بشه به هر ترتیبیکهممکن هست
از دوستانگرامیهم تقاضا میشه نهایت همکاری و به عمل بیاوردن
بهتر بوداگرشکایتی انجام دادن به جهت ثابت شدن موضوع ضمیمه می فرمودند
پیروز باشید
به غیر از سرویس های هاست اشتراکی معمولا سرویس های دیگر نظیر سرور های مجازی و یا هاست های دانلود شامل بک آپ نمیشن. مگر اینکه رو سایتشون زده باشن مثلا از سرور مجازی هم بک آپ میگیریم. اگر اطلاعاتی از بین بره به نظرم در وحله ی اول خود شخص مقصر هست که بک آپگیری نکرده! اینو از این جهت گفتم چون بعضی دوستان دنبال گرفتن ضرر و زیان هستن.
ما از اینا vps خریداری کردیم. این پاک کردن اطلاعات شامل vps ها هم میشه؟
دوستگرامی اگر شکایت ایشون نتیجه بده و حقیقت داشته باشه موضوع
اون فرد فقط بهجرم سرقت لپ تاپ مجرم شناخته خواهد شد
اینکه پسورد و پیدا کرده و.... به بقیه موارد پرداخته نمیشه متاسفانه
و خسارتی شامل حال شما از طرف اون فرد نخواهد شد
بنده یک مورد مشابه و برای یکی از اساتید دانشگاه دیده بودم
اصلا محتویات اطلاعاتی شما و اینکه چه بوده داستان اهمیتی نداره
متاسفانه
موفق باشید
من همین الان به سمت رشت راه افتادم، به هیچ وجه این اتفاق رو نمیتونم قبول کنم. این اطلاعات برای من صد ها میلیون تومن ارزش داشت. اینکه بکاپ نگرفتیم دلیل قانع کننده ای برای بیخیال شدن از این موضوع نیست.
البته این چنین اتفاقات اصلا برای یک میزبان و سرویس گیرنده حال خوبی به همراه نداره و بنده کاملا درک میکنم
اما با کمال احترام به فرمایش شما هم اخلاف نظر دارم و توضیحات خودم و عرض می کنم
شما فرض بفرمایید از یک سرویس دهنده مثل Hostgator یا ovh یک سرور مجازی تهیه بفرمایید شاید تا 3-4 سال نه آی پی تغییر میکنه و نه مشکلی پیش میاد و نه آپ تایم و از دست می دید
دلیل هم داره این مورد - فرقی بین سرور ها نیست - اینطور نیست که دیتاسنتر x ( مثلا Redstation )داره قطعات بدی و ارائه میده و سرور بعد از مدتی به مشکل می خوره
خیر اصلا اینطور نیست و البته یک سرور دهنده حرفه ای هم به راحتی این و درک میکنه که خداروشکر بنده دوستان زیادی و داخل این انجمن دیدم و میشناسم
با این جمله که سرور مجازی بک آپ نداره پس وقتی اطلاعات از بین رفت با که سرویس دهنده هستیم مقصیر نیستم :
این فقط یک جمله برای شانه خالی کردن و فرار از مسئولیت هست
از این جهت عرض میکنم که اگر هارد بسوزه خوب کاری از دست سرویس دهنده بر نمیاد و واقعا هم میزبان و کاربر هر دو در این اتفاق سهیم هستند
اما شما قضاوت کنید:
هارد سالم
سرور سالم
سرویس دهنده به هر دلیل قصد نصب مجدد Vmware یا هر مجازی ساز دیگه و داره
با ذهنیت اینکه سرور مجازی حفظ اطلاعات اون بر عهده کاربر هست بدون هیچ تردید و شکی و با دانش پایین شروع به اعمال تغییرات میکنه
هارد فرمت میشه
هارد سالم
سرور سالم
اطلاعات از بین میره ( حداقل اطلاعات اون هارد)
مجدد مقصر کیست؟ سرویس دهنده بخاطر دانش پایین یا کاربر بخاطر اعتماد بالا؟
در این مورد هم اتفاق کاملا مشابه هست
سرور سالم
هارد سالم
سرور بالا
ولی فرمت شده
واقعا مقصر کی می تونه باشه؟
من روی صحبتم با خودم هست که باید برای من تجربه بشه
همچنان امیدوارم این مشکلات برطرف بشه
موفق باشید
100% تائید میشه
10% مواقع بخاطر سخت افزاره
و 90% بخاطر مشکلات نرم افزاری و انسانی.
بهرحال شرکتی که معتبر هست میدونه با اینکه وظیفه بک آپ گیری نداره اما باید بگیره. ج.ن در چنین مشکلاتی شاید بتونه شونه خالی کنه اما بدون شک مشتریاش میپرند پس حالا طرف بخواد ماهی 100 الی 200 بده برای 6 ترابایت فضا اونم بقولی برای این همه مشترک در مقابل این بی اعتمادی و از بین رفتن اعتبارش مبلغی نیست. حالا این شرکت با میلیون ها هزینه نمیتونه باز کاربران سابقش رو بدست بیاره
- - - Updated - - -
خوب لطفا برید در خصوصی باهاشون صحبت کنید. اینجا انجمن هست و بنده و دیگر دوستان هم حق نظر دادن دارن .
عجیب ترین موضوع که کسی بهش توجه نکرده این هست که در این تایپک شاید 10 نفر شرکت کردند ؛ 9 نفر همگی عضو های جدید هستند :|
پیشنهاد میکنم دست از تخریب بردارید و صبور باشید تا مشکل حل گردد .