-
پاسخ : سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت
به نظر شما ، رم3 گیگ 11 تومان ، اورسل نیست؟ فقط 4 هزار تومان هزینه ای پی هست!!!!!!!این اقا سرور 64 گیگ رم هم داشته باشن با هزینه 58 یورو + 32 ای پی 32 یورو + 360 هزار تومان هزینه سرور و ای پی و بعدش هر سرور رو بددن 11 تومان 3 گیگ رم 32 گیگ ضرب در 3 میشه 96 گیگ ، اورسل نیست؟ منابع بله 100 درصد اختصاصی هست!!!! شک نکنید
-
پاسخ : سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak--host
به نظر شما ، رم3 گیگ 11 تومان ، اورسل نیست؟ فقط 4 هزار تومان هزینه ای پی هست!!!!!!!این اقا سرور 64 گیگ رم هم داشته باشن با هزینه 58 یورو + 32 ای پی 32 یورو + 360 هزار تومان هزینه سرور و ای پی و بعدش هر سرور رو بددن 11 تومان 3 گیگ رم 32 گیگ ضرب در 3 میشه 96 گیگ ، اورسل نیست؟ منابع بله 100 درصد اختصاصی هست!!!! شک نکنید
ما هزینه راه اندازی نداشتیم قربان
هزینه سرور اصلی هم ۵۸ یورو نمیباشد
لطفا بدون اینکه هیچ اطلاعی داشته باشید در کار دیگران دخالت نفرمایید جناب
یکبار دیگر نیز پست ارسال کردید بنده به شما لینک توضیح رو دادم
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1545545
۲۱ ایپی + ۳۹ یورو هزینه سرور
۲۱ عدد سرور مجازی رم ۳ گیگ با هزینه ۱۵ هزار تومان برای ما قابل سود دهی میباشد
موفق باشید
-
پلن با هارد بالا تر ندارید؟
سوال دیگه این که گفتید تورنت خصوصی مشکل نداره متوجه نشدم ( نوشتید برا استفاده شخصی )
مگه حالت دیگه ای هم داره؟شرمنده می پرسم اطلاعات زیاد ندارم در این زمینه تازه قراره شروع کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اشکان
پلن با هارد بالا تر ندارید؟
سوال دیگه این که گفتید تورنت خصوصی مشکل نداره متوجه نشدم ( نوشتید برا استفاده شخصی )
مگه حالت دیگه ای هم داره؟شرمنده می پرسم اطلاعات زیاد ندارم در این زمینه تازه قراره شروع کنم
چه مقدار هارد نیاز دارید جناب
لطفا موضوع تورنت را از داخل سایت پیگیر باشید
موفق باشید
-
سلام
پنل مدیریت سرور مجازی مورد استفادتون اختصاصی هستش ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
چه مقدار هارد نیاز دارید جناب
تورنت فقط دریافت کنید مشکلی نداره اما نباید ارسال داشته باشید
موفق باشید
100 گیگ هارد و 2 گیگ رم
-
سلام.هارد بیشتر مثلا 3 یا 4گیگ رم و 400گیگ هارد چه قدر میشه؟
و اینکه کانفیگ ای ای اس هم میکنید؟
و سوال آخر اینکه من یه رم 3-4 گیگ میخوام اما اگر یه 512 بخوام برای یک روز یا کمتر(با پرداخت هزینه) سیستم عامل مک نصب میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اشکان
100 گیگ هارد و 2 گیگ رم
با هارد ssd میتونم بدم خدمتتون ماهی 17 هزار تومان و ماه اول هم تخفیف 13 هزار تومان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
و سوال آخر اینکه من یه رم 3-4 گیگ میخوام اما اگر یه 512 بخوام برای یک روز یا کمتر(با پرداخت هزینه) سیستم عامل مک نصب میشه؟
متسفانه این مقدار هارد ssd قابل ارائه نیست برامون قربان
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amdeeas
سلام
پنل مدیریت سرور مجازی مورد استفادتون اختصاصی هستش ؟
خیر مراحل آزمایشی میباشد و به زودی منتشر خواهد شد
موفق باشید
-
دوستانی که میگن تمام منابع اشتراکی هست و غیره.اولا وی ام ویر کلا اشتراکیه منابعش.این از این.
یعنی شمایی که میگیرین وی ام ویر میزنین کلا خواستین که اشتراکی بزنین مگه اینکه کا وی ام باشه.
اما اینکه ایشون چرا با این قیمت دارن میدن باید بگم که ایشون با روش های حرفه ایی تو کسب و کار آشناست و دقیقا داره از تکنیک دامپینگ استفاده میکنه و تا دوسه ماه آینده بازار همه رو میخواد قبضه کنه.دوستان اگر ایشون واقعا با این روش خیلی بی رحمانه بتونه ادامه بده بازار همه ی سرور فروش هارو خراب کرده.البته نه همه ها.اونایی که همینطوری اومدن تو اینکار و شروع کردن سرور فروشی اینا بازارشون تعطیل میشه.البته من بعید میدونم ایشون بتونن واقعا این شرایط رو طوری تا سه ماه ادامه بدن که کسی صداش در نیادش.چون ایشون سرور تهیه کردن با منابع رم بالا که سرور بفروشن.ولی چیزی که در نظر نمیگیرن خیلی از مشتری های غیرحرفه ای بحث پورت سرور هستش.راحت میتونم بگم همین سیستم یکماه ادامه پیدا کنه از ماه دوم تمام مشتری ها با مشکل پورت مواجه میشن و دیگه کار از کار میگذره.چون فکر میکردن اره رم بالا دارم پس همه چیز اوکی هستش.در صورتی که پورت ضعیف باشه مثل این میمونه شما خیلی قیافه خوشگلی داشته باشین و خوش تیپ ولی کاملا قطع نخاع باشین.
اگر تو این سیستم نتونن خوب هزینه کنن و سرورای جدید اضافه کنن و تا مدتی از جیب هزینه نکنن تمام کسایی که ازشون سرور دارن همه شون بدلیل اشغال شدن پورت قطع نخاع میشه سروراشون.
البته مدیرسرورایی که از این تکنیک استفاده میکنن همیشه توجیه های خاص خودشون رو دارن.
مدیر نیک آی تی کارت تحصین بر انگیزه.ولی طمع نکن و واقعا تا چندماه از جیب هزینه کن سروراضافه کن بذار مشتری ها واقعا ناراضی نباشن تا بازار رو کامل قبضه کنی . ضمنا یه پیشنهاد عالی در همین باب دامپینگ دارم لطفا اگه تونستی با من در تماس باش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوستانی که میگن تمام منابع اشتراکی هست و غیره.اولا وی ام ویر کلا اشتراکیه منابعش.این از این.
یعنی شمایی که میگیرین وی ام ویر میزنین کلا خواستین که اشتراکی بزنین مگه اینکه کا وی ام باشه.
اما اینکه ایشون چرا با این قیمت دارن میدن باید بگم که ایشون با روش های حرفه ایی تو کسب و کار آشناست و دقیقا داره از تکنیک دامپینگ استفاده میکنه و تا دوسه ماه آینده بازار همه رو میخواد قبضه کنه.دوستان اگر ایشون واقعا با این روش خیلی بی رحمانه بتونه ادامه بده بازار همه ی سرور فروش هارو خراب کرده.البته نه همه ها.اونایی که همینطوری اومدن تو اینکار و شروع کردن سرور فروشی اینا بازارشون تعطیل میشه.البته من بعید میدونم ایشون بتونن واقعا این شرایط رو طوری تا سه ماه ادامه بدن که کسی صداش در نیادش.چون ایشون سرور تهیه کردن با منابع رم بالا که سرور بفروشن.ولی چیزی که در نظر نمیگیرن خیلی از مشتری های غیرحرفه ای بحث پورت سرور هستش.راحت میتونم بگم همین سیستم یکماه ادامه پیدا کنه از ماه دوم تمام مشتری ها با مشکل پورت مواجه میشن و دیگه کار از کار میگذره.چون فکر میکردن اره رم بالا دارم پس همه چیز اوکی هستش.در صورتی که پورت ضعیف باشه مثل این میمونه شما خیلی قیافه خوشگلی داشته باشین و خوش تیپ ولی کاملا قطع نخاع باشین.
اگر تو این سیستم نتونن خوب هزینه کنن و سرورای جدید اضافه کنن و تا مدتی از جیب هزینه نکنن تمام کسایی که ازشون سرور دارن همه شون بدلیل اشغال شدن پورت قطع نخاع میشه سروراشون.
البته مدیرسرورایی که از این تکنیک استفاده میکنن همیشه توجیه های خاص خودشون رو دارن.
مدیر نیک آی تی کارت تحصین بر انگیزه.ولی طمع نکن و واقعا تا چندماه از جیب هزینه کن سروراضافه کن بذار مشتری ها واقعا ناراضی نباشن تا بازار رو کامل قبضه کنی . ضمنا یه پیشنهاد عالی در همین باب دامپینگ دارم لطفا اگه تونستی با من در تماس باش.
دوست گرامی VMware کاملا اشتراکی نیست - این تصور اشتباه شماست
KVM هم میشه با ترفند اولیه منابع اشتراکی ارائه کرد و اصلا نمیشه مجازی ساز و ملاک قرار داد
در مورد نوع فروش هم از نظر بنده و شاید خیلی از همکاران سرور که کمتر از 250 تا 300 تومان سود بده به نوعی در حال افت بازدهی و ضرر زدنه
به توجه به روش فروش ایشون برای یک سرویس دهنده حرفه ای رقیب محسوب نمی شوند چون اون سرویس دهنده با فروش 2 سرور مجازی پول 7 تا 10 سرور مجازی ایشون و در میاره
با کیفیت بالاتر و سرور خلوت تر
البته بنده برای ایشون آرزوی موفقیت می کنم و این روشی که شما فرمودید باب دامپینگ بنده اسمش و یک فروش تابستانی میزارم که یک مورد مرسوم هست متاسفانه
مجدد تاکید میکنم بنده به استاتر مشکلی ندارم و براشون آرزوی موفقیت و به کاربران کم مصرف سرورهای ایشون و پیشنهاد میکنم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
دوست گرامی VMware کاملا اشتراکی نیست - این تصور اشتباه شماست
KVM هم میشه با ترفند اولیه منابع اشتراکی ارائه کرد و اصلا نمیشه مجازی ساز و ملاک قرار داد
در مورد نوع فروش هم از نظر بنده و شاید خیلی از همکاران سرور که کمتر از 250 تا 300 تومان سود بده به نوعی در حال افت بازدهی و ضرر زدنه
به توجه به روش فروش ایشون برای یک سرویس دهنده حرفه ای رقیب محسوب نمی شوند چون اون سرویس دهنده با فروش 2 سرور مجازی پول 7 تا 10 سرور مجازی ایشون و در میاره
با کیفیت بالاتر و سرور خلوت تر
البته بنده برای ایشون آرزوی موفقیت می کنم و این روشی که شما فرمودید باب دامپینگ بنده اسمش و یک فروش تابستانی میزارم که یک مورد مرسوم هست متاسفانه
مجدد تاکید میکنم بنده به استاتر مشکلی ندارم و براشون آرزوی موفقیت و به کاربران کم مصرف سرورهای ایشون و پیشنهاد میکنم
موفق باشید
جناب، از چه زمانی باب شده فروش تابستانه با کنترل پنلی اختصاصی که البته از امکانات آن آشنایی و درکی از هزینه ی صرف شده جهت برنامه نویسی آن ندارید شروع شده که ما دومی باشیم؟ :)
لطفا اعتبار مارا با اسکرین شات قرار داده شده در صفحه نخست تاپیک فروش از سرور اختصاصی مورد نقد قرار ندهید، تنها چند میلیون تومان ما فقط برای کنترل پنل هزینه کرده ایم، هزینه ی سرور اختصاصی خود کنترل پنل + تعداد سرور های تهیه شده هم از ایران، هم از آلمان و هم از امریکا، تنها داخل همین تاپیک فروش که شما فروش تابستانه مینامید ما دو عدد سرور آلمان صرفا برای ارائه سروریس تست برای کاربران تهیه نموده ایم که تا پایان امروز در پست اول قرار داده خواهد شد که خود شامل هزینه ای میباشد که شما فروشنده تابستانه مینامید، ما صرفا برای تست بدون هیچ کسب در امدی هزینه نموده ایم بدون حتی بازگشت مبلغ سرورهای اختصاصی خریداری شده
لطفا کمتر ظاهر بینی بفرمایید و اگر برای شما قابل درک نمیباشد لطف بفرمایید تا معرفی کنترل پنل کمی تامل کنید سپس بفرمایید تاپیک فروش را مورد تحلیل قرار دهید
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
ما بدلیل برنامه ریزی جهت دریافت سود از هر سرور تنها به مبلغ ۶۰-۷۰ هزار تومان به دلیل عدم نیاز به سرمایه گاری و وقت جهت بخش پشتیبانی به دلیل استفاده از کنترل پنل در حال ادامه هستیم، نیازی به پر کردن سرور تا اخرین قطره رم نداریم تا سود دریافتی نیازی نباشد با وقت و هزینه جهت پشتیبانی کاربران مورد قیاس قرار گیرد
-
درود
دیشب تو قسمت تماس با ما سوالی پرسیدم ازتون ؛ هنوز منتظر جوابیم (:|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kawon
درود
دیشب تو قسمت تماس با ما سوالی پرسیدم ازتون ؛ هنوز منتظر جوابیم (:|
تیکتی در کنترل پنل ما بی پاسخ قرار ندارد جناب
شماره تیکت رو بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
تیکتی در کنترل پنل ما بی پاسخ قرار ندارد جناب
شماره تیکت رو بفرمایید
راستش تنها پیغامی که داد بعد از ارسال این بود : " پیام شما ارسال "
من مجدد الان سوالمو پرسیدم ؛ ممنون میشم جواب بدید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kawon
راستش تنها پیغامی که داد بعد از ارسال این بود : "
پیام شما ارسال "
من مجدد الان سوالمو پرسیدم ؛ ممنون میشم جواب بدید .
لطفا از لینک زیر تیکت ارسال بفرمایید
http://nikit.ir/submitticket.php?step=2&deptid=2
یا از طریق پیغام خصوصی داخل انجمن
بابت مشکل پیش امده پوزش میطلبم
-
درود
قربان شرمنده جسارت نباشه بنده خریدارم اما یک سوالی برام پیش اومده که اگه اوکی کنید سفارش میدم
شما تنها راه ارتباطی که دارید تیکت هست نماد و شرکت ثبت شده هم که نیستید دامنه هم که 1 ماهه ثبت شده حداقل شماره ثابت یا همراه میتونید بدید که اعتماد سازی بشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
درود
قربان شرمنده جسارت نباشه بنده خریدارم اما یک سوالی برام پیش اومده که اگه اوکی کنید سفارش میدم
شما تنها راه ارتباطی که دارید تیکت هست نماد و شرکت ثبت شده هم که نیستید دامنه هم که 1 ماهه ثبت شده حداقل شماره ثابت یا همراه میتونید بدید که اعتماد سازی بشه ؟
بله امروز داخل پست اول شماره تماس قرار داده خواهد شد
نماد اعتماد، قالب سایت و سایر موارد نیز در حال پیگیری هستیم
موفق باشید
-
وی پی اس تهیه کردم از ایشون
سرعت خوب و مناسبی داره
-
دیروز یک سرویس ram 2 gb ssd از ایشون خریداری شد و چندین تست سرعت و کیفیت انجام دادم و راضی هستم ، دوستان نسبت قیمت به امکانات فوق العاده است
ان شاءالله که تا آخر همینطوری بمونید
یاعلی
-
چند تا سوال کردم فقط یکیشو جواب دادید!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
با عرض پوزش
- امکان ارائه هارد SSD با این حجم برای ما امکان پذیر نمیباشد
- بله کانفیگ iis انجام میشه
- خیر مک نصب نمیشود
در حال حاظر تنها رم ۱ و ۲ گیگ ارائه میشود تا هفته آینده سرور جدید تهیه شود
موفق باشید قربان
-
با سلام. متاسفانه این سرورهای تست چیزی ندارند که ما تست انجام بدیم!!
بنده قصد خرید یه وی پی اس برای ره اندازی دو تا از سایتهای خودم هستم.
و برای من تست پینگ، لود فایل و دانلود ازشون مهمه.
تو کنترل پنل تستی شما نه میشه سیستم عامل نصب کرد! نه میشه سیستم رو اصلا ران زد و نه میشه ازش پینگ گرفت.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اینکه با این اوضاع کانت تست یک روزه با اتمام مدتش هیچ کارایی رو برای بنده به شخصه نداشته. (البته بسته به تستهای مد نظر خودم.)
ممنون و موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
درود
مثله این افرادی که میان فقط دو یا سه ماه اشتراک میدن بعد یهو ناپدید میشن!
من هم شماره تماسی پیدا نکردم. و نه شرکت ثبت شده ای!
به عنوان یک خریدار چطور می تونم من هم اطمینان کنم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netfa
با سلام. متاسفانه این سرورهای تست چیزی ندارند که ما تست انجام بدیم!!
بنده قصد خرید یه وی پی اس برای ره اندازی دو تا از سایتهای خودم هستم.
و برای من تست پینگ، لود فایل و دانلود ازشون مهمه.
تو کنترل پنل تستی شما نه میشه سیستم عامل نصب کرد! نه میشه سیستم رو اصلا ران زد و نه میشه ازش پینگ گرفت.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اینکه با این اوضاع کانت تست یک روزه با اتمام مدتش هیچ کارایی رو برای بنده به شخصه نداشته. (البته بسته به تستهای مد نظر خودم.)
ممنون و موفق باشید.
دقیقا من هم بخاطر همین دو دل هستم.
مثله این افرادی که میان فقط دو یا سه ماه اشتراک میدن بعد یهو ناپدید میشن!
من هم شماره تماسی پیدا نکردم. و نه شرکت ثبت شده ای!
به عنوان یک خریدار چطور می تونم من هم اطمینان کنم!
سلام
قربان ما امروز بالای ۱۵ عدد فقط سرور تست داده ایم، شما طرز کار با پنل را طبق دستور عمل ارسال شده در ایمیل انجام نداده اید به همین دلیل با مشکل برخورده اید
شما اول داخل سایت یک بار تیکت میزدید و مشکل خودتون رو گذارش میکردید اگر از ما جوابی نگرفتید بفرمایید داخل تاپیک اظهار نظر بفرمایید و اعتبار مارا زیر سوال ببرید
موفق باشید
-
سرور بنده هم تحویلم شده سرعت پورت و کلا وی پی اس خوب هست
کار با پنل هم بسیار راحته
تیکت هم دادم خیلی سریع پاسخگو بودن
On My Phone
-
سلام . من از سری اول 4 گیگ گرفتم . حدود 1 هفته هست . تا حالا حتی نیاز به 1 تیکت هم نداشتم . بدرود .
-
سلام من سرور میکروتیک میخام دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
سلام امکان نصب یه دایرکت ادمین نال شده هست همراه با چنتا از اکستنشنای php مثل
id3
imagick
ffmpeg
اینا امکان نصبشون هست؟
اگه بله یکی اماده کنین من اومدم
ازتون خرید کردم اما تو پنل whmcs تون اینقدر ارور میاد که اصلا نمیشه تیکت داد
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@nikit.punkgeek.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
-
کاربران عزیز سایت دچار مشکل شده در حال پیگیری هستیم
از مشکل ایجاد شده پوزش میطلبیم
-
ماه اول سرور رم 2 ,7500 و برای ماه های بعدی چند تومان؟
ای ای اس رایگان کانفیگ میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
کاربران عزیز سایت دچار مشکل شده در حال پیگیری هستیم
از مشکل ایجاد شده پوزش میطلبیم
لطفا بم ی پیام بدید یا ایدی تلگرامتونو بدید ممنون میشم
@milad99t
-
بنده یک سرویس خریدم ازتون تیکت هم دادم
اما سایت بالا نمیاد کلا
ارور 500 میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireal
سلام من سرور میکروتیک میخام دارید؟
با سلام
بله در خدمت شما هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AMIRsaya2
ماه اول سرور رم 2 ,7500 و برای ماه های بعدی چند تومان؟
ای ای اس رایگان کانفیگ میکنید؟
15 هزار تومان جناب
بله کانفیگ iis انجام میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DarkCreed
بنده یک سرویس خریدم ازتون تیکت هم دادم
اما سایت بالا نمیاد کلا
ارور 500 میده
وبسایت دچار پاره ای از مشکلات شده است لطفا بعدا مراجعه فرمایید
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
با سلام
بله در خدمت شما هستیم
15 هزار تومان جناب
بله کانفیگ iis انجام میشه
مشکل حل شد از لینک زیر استفاده بفرمایید
http://client.nikit.ir
موفق باشی
عزیز به وی پی اس کانکت نمیشه
ریستارت هم کردم از طریق کنترل پنل تحت وب بازم حل نشد ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DarkCreed
عزیز به وی پی اس کانکت نمیشه
ریستارت هم کردم از طریق کنترل پنل تحت وب بازم حل نشد ...
لطفا داخل سایت تیکت ارسال بفرمایید جناب
-
اقا الان خرید کنیم کی تحویل می دید؟
سایت باز نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اشکان
اقا الان خرید کنیم کی تحویل می دید؟
سایت باز نمیشه
تحویل آنی میباشد
موفق باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اشکان
ارور نات فاند می ده
-
جناب تیکت ها نمایش داده نمیشن
با 2 مرورگر تست کردم ...
من هنوز نمیتونم به vps وصل شم ...