-
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
شما باید به خود سایت مربوطه درخواست نوشتن پلاگین رو بدید
انجا هم گفتم
گفتن شما باید اوکی کنید
-
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
انجا هم گفتم
گفتن شما باید اوکی کنید
مستندات ارسال کنید
-
سلام خسته نباشید امکانات خیلی خوبی داره اما قالب هنوز کار داره به نظرم، کاش براش یه قالب زیبا تر هم طراحی کنید - قبلا نسخه 3 خریداری کرده بودیم تخفیف میدید برای خرید یا فرقی نمیکنه برای همه یه قیمت هست ؟ - برای نسخه 3 یک قالب دیگه هم طراحی کرده بودید اونم رایگان میزارید ؟ تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
سلام خسته نباشید امکانات خیلی خوبی داره اما قالب هنوز کار داره به نظرم، کاش براش یه قالب زیبا تر هم طراحی کنید - قبلا نسخه 3 خریداری کرده بودیم تخفیف میدید برای خرید یا فرقی نمیکنه برای همه یه قیمت هست ؟ - برای نسخه 3 یک قالب دیگه هم طراحی کرده بودید اونم رایگان میزارید ؟ تشکر
حتما دوست عزیز بله تخفیف داره - گزینه اخر هم خیر
موفق سر بلند باشید
-
-
این اسکریپت خیلی خوبه
اما یه مشکل خیلی بزرگ داره که افزونه زیادی براش نیست.....
پلاگین درگاه پرداخت واسطه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
دایرکت پی اماده نشد؟
اطلاع رسانی میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b0z0rgmehr
این اسکریپت خیلی خوبه
اما یه مشکل خیلی بزرگ داره که افزونه زیادی براش نیست.....
پلاگین درگاه پرداخت واسطه...
باید درخواست بدید دوست عزیز
-
2 فایل پیوست
سلام دوستان
درگاه بانک پاسارگاد در ورژن 2 نصب میشه من ماژول نصب کردم بعد کد پذیرنده / کد ترمینال / کلید / وارد کردم ولی کلید شناسایی نمی کنه
در یه اسکریپت دیگه ماژول بانک پاسارگاد کلید برای تست حذف کردم همین خطا داد فکر میکنم مشکل از کلید باشه داخل پنل کارت استور درست مسیر داده نشده شناسایی نمی شه
بعد از پرداخت خطا : فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسايي نيست.
فایل پیوست 31817
این خط کسی میتونه ویرایش کنه : $processor = new \RSAProcessor( $module['rsaKey']['value'], \RSAKeyType:: XMLString );
که بجای ['rsaKey']['value'] از اینجا دریافت کنه : /certificate.xml از فایل دریافت کنه
مثال :
$processor = new RSAProcessor("certificate.xml",RSAKeyType::XMLFile );
مستندات درگاه بانک پاسارگاد
فایل پیوست 31859
-
کسی رو کارت استور درگاه پاسارگاد استفاده میکنه ؟
-
دوست عزیز ب دلیل برداشتن کپی رایت پشتیبانی براتون انجام نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز ب دلیل برداشتن کپی رایت پشتیبانی براتون انجام نمیشه
شما مشکل و نقص در ماژول بانک پاسارگاد دارید این مشکل واسه همه است با این پشتیبانی بجای نمیرسد اول پشتیبانی قوی کنید کپی رایت واسه کسی که پشتیبانی قوی داشته باشه یه هفته الان به بهانه کپی رایت اومدید جلو؟ شما پشتیبانی قوی کنید حتی واستون تو سایت تبلیغات میزارم واسه کسی که اینطور پشتیبانی ضعیف داره برای چی ؟
اون سایت قبلی دم از کپی رایت میزنید درحال فروشه card-store.ir
-
jahanstore .net
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
-
سلام
ببخشید در هنگام نصب ورژن 3 این خطا رو می ده
SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'admin_dshcs.cs_user' doesn't exist
مشکل چیه؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
un3.ir
سلام
ببخشید در هنگام نصب ورژن 3 این خطا رو می ده
SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'admin_dshcs.cs_user' doesn't exist
مشکل چیه؟
با تشکر
سلام وقت بخیر
دسترسی ارسال کنید چک میشه
-
تحتت هیچ عنوانی بهتون پیشنهاد نمی کنم این اسکریپت رو خرید کنید.
یک ماه هست که خرید شده اول به بهونه ی آپدیت یک هفته الاف شدیم ، بعدش هم مشکل درگاه بود که اطلاعات هاست و پنل ادمین گرفته شد ولی هیچ کاری هم انجام نشده!!!
با وجود اینکه بعد یک ماه اطلاعات هاست تغییر نکرده ، میگن که اطلاعات نفرستاید.
این موارد برای خریداران بود
به خودشون هم گفته شده که مبلغ رو برگشت بدید میگن لباس نیست :| اینی که خریدیم لباس نیست که پشتیبانی نداشته باشه ، اسکریپته
قبل از خرید پیام سند نشده ، سین میشد ، بعد از خرید حداقل دو روز طول میکشه که جواب داده بشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
red040ne
تحتت هیچ عنوانی بهتون پیشنهاد نمی کنم این اسکریپت رو خرید کنید.
یک ماه هست که خرید شده اول به بهونه ی آپدیت یک هفته الاف شدیم ، بعدش هم مشکل درگاه بود که اطلاعات هاست و پنل ادمین گرفته شد ولی هیچ کاری هم انجام نشده!!!
با وجود اینکه بعد یک ماه اطلاعات هاست تغییر نکرده ، میگن که اطلاعات نفرستاید.
این موارد برای خریداران بود
به خودشون هم گفته شده که مبلغ رو برگشت بدید میگن لباس نیست :| اینی که خریدیم لباس نیست که پشتیبانی نداشته باشه ، اسکریپته
قبل از خرید پیام سند نشده ، سین میشد ، بعد از خرید حداقل دو روز طول میکشه که جواب داده بشه !
دوست عزیز واقعا افرادی مانند شما باید قابل تحسین قرار داد با طرز صحبت کردن تون
تو این ماه که اسکریبت انتشار شده حدود ۵۰ نسخه فروش رفته مشکلی نداشتیم در بابتش شما مشکل بشتیبانی ندارید مشکل جای دیگه است
این فروشگاه ساز در همین انجمن مورد بشتیبانی قرار میگیره شما در اینجا در خواست بشیتبانی داده اید؟؟؟
طبق صحبت های با برنامه نویس اصلی شما امکانات خواسته اید که براتون انجام شده قرار نیست چون شما میخواین تغییر شغل بدید ما چوب کار شما رو بخوریم
مبلغ هم اصلا ارزشی نداره که با شما سرش بحث بشه
هاست و مدیریت بگذارید چند مورد چک بشه در صورت نبود مشکل مبلغ بازگشت میخوره
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز واقعا افرادی مانند شما باید قابل تحسین قرار داد با طرز صحبت کردن تون
تو این ماه که اسکریبت انتشار شده حدود ۵۰ نسخه فروش رفته مشکلی نداشتیم در بابتش شما مشکل بشتیبانی ندارید مشکل جای دیگه است
این فروشگاه ساز در همین انجمن مورد بشتیبانی قرار میگیره شما در اینجا در خواست بشیتبانی داده اید؟؟؟
طبق صحبت های با برنامه نویس اصلی شما امکانات خواسته اید که براتون انجام شده قرار نیست چون شما میخواین تغییر شغل بدید ما چوب کار شما رو بخوریم
مبلغ هم اصلا ارزشی نداره که با شما سرش بحث بشه
هاست و مدیریت بگذارید چند مورد چک بشه در صورت نبود مشکل مبلغ بازگشت میخوره
همون برنامه نویس که خودتونم هستین ، کی گفتید تو انجمن بگو تا مشکلت حل بشه !!!
اگر بحث لحن صحبت کردن هست ، لباس نخریدی رو خودتون گفتید
فایل پیوست 32093
اصلا بحث امکانات نیست ، من مشکلات رو گفتم ، گفتید آپدیت داریم صبر کنید، یک هفته بعد دوباره نصب شد!
- - - Updated - - -
یوزر و پس هاست و ادمین بعد از اینکه به خودتون گفته شد که عوض نشده ، عوض نشد.
ولی شما همچنان یوزر و پس میخواید.
- - - Updated - - -
مبلغ خیلی هم ارزش داره
هزینه شده و علنا هیچ استفاده نکردیم.
شغل ما هم هیچ تغییری نکرده ، با این وضعیت اسکریپت شما ترجیح دادیم دستی کار کنیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
red040ne
همون برنامه نویس که خودتونم هستین ، کی گفتید تو انجمن بگو تا مشکلت حل بشه !!!
اگر بحث لحن صحبت کردن هست ، لباس نخریدی رو خودتون گفتید
فایل پیوست 32093
اصلا بحث امکانات نیست ، من مشکلات رو گفتم ، گفتید آپدیت داریم صبر کنید، یک هفته بعد دوباره نصب شد!
- - - Updated - - -
یوزر و پس هاست و ادمین بعد از اینکه به خودتون گفته شد که عوض نشده ، عوض نشد.
ولی شما همچنان یوزر و پس میخواید.
- - - Updated - - -
مبلغ خیلی هم ارزش داره
هزینه شده و علنا هیچ استفاده نکردیم.
شغل ما هم هیچ تغییری نکرده ، با این وضعیت اسکریپت شما ترجیح دادیم دستی کار کنیم!
دوست عزیز ایشان اصلا وقت پشتیبانی ندارند بنده اینجا پشتیبانی میکنم هر مشکلی باشه ایشان برنامه نویس اسکریپت هستن امکانی باشه اضافه میشه بنده صحبت کردم گفتن انجام شده مشکل ماژل بانک ملت داشته ان که اونم بررسی شده اصلا مشکلی نیست
اصلا هم جای نگرانی نداره هاست بگذارید بررسی کنیم در صورت لزوم مبلغ برگشت داده میشه
موفق و سربلند باشید
-
ماژول ibsng و امکانات که گفتین تو دمو نیست و ایا مختص این ورژن هست یا ورژن های قبلی هم ساپورت میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahan_pepsi
ماژول ibsng و امکانات که گفتین تو دمو نیست و ایا مختص این ورژن هست یا ورژن های قبلی هم ساپورت میکنن
اگر نیاز داشتید بهتون فایلی نصبی این اسکریپت رایگان داده میشه
- - - Updated - - -
همراه با آموزش نصب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
red040ne
اگر نیاز داشتید بهتون فایلی نصبی این اسکریپت رایگان داده میشه
- - - Updated - - -
همراه با آموزش نصب
اگر این لطف رو بکنید ممنون میشم
-
سلام واقعا یه بی انصافی تمام عیارست ما که ورژن 3 رو خرید کردیم هیچ پشتیبانی و بروزرسانی از این اسکریپت ندیدم حالا اون رو به رایگان عرضه شده که ورژن جدید بفروش برسانند . واقعا این حرف صحیح است که تو دنیای مجازی نمیشود به کسی اعتماد داشت.
-
با سلام میخوام محصولی اضافه کنم این اررور رو میده مشکل از کجاست ؟
خطايي رخ داده است
اين صفحه به يکي از دلايل زير نميتواند نمايش داده شود
- صفحه مورد نظر شما وجود نداشته باشد
- خطایی در این صفحه ایجاد شده باشد
- تلاش برای نفوذ به سایت انجام شده باشد
-
عالی بود
ماژول بانک ملت از کجا دانلود کنم براش
ممنون میشم توضیح بدید
-
ماژول های درگاه های مستقیم سامان، ملت، ایران کیش، پارسیان اینا وجود نداره همچکدومشون ؟
اسکریپت بسیاری خوبه واقعا دم نویسنده هاش گرم ولی درگاه پرداخت وجود نداره براش تا بشه استفاده کرد ازش
-
توسعه دهنده عزیز جهان استور در صورت امکان با من در تلگرام برای هماهنگی هایی جهت خرید این محصول تماس بگیرید تشکر
@Adamak95
و یا شماره تماس من ( همچنین تلگرام ) : 09196976418
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan_bazi
ماژول های درگاه های مستقیم سامان، ملت، ایران کیش، پارسیان اینا وجود نداره همچکدومشون ؟
اسکریپت بسیاری خوبه واقعا دم نویسنده هاش گرم ولی درگاه پرداخت وجود نداره براش تا بشه استفاده کرد ازش
سلام وقت بخیر
هر پلاگین پرداختی خواستین بنده میتونم با هزینه براتون آماده کنم
با احترام
-
سلام لینک دانلود ورژن های 1 2 3 نات فاند میده سایتتون هم نات فانده لطفا بررسی کنید اسکریپت های که شما مینوسید عالین ولی متاسفانه از 3سال قبل که دیدم شما کارد استوری ورژن 1 رو دادید پشتیبانی 20روزه اول عالی ولی بعدا حتی سایت خودتون بالا نمیومد مثل الان که ما اسکریپت و دانلود کنیدم سایت های دیگه هم مطمن نیست شل و مشکل امنیتی نداشته باشه که اسکریپت شمارو میذاشتن ....
ممنون میشم اگر اینارو هم لحاظ کنید.
-
سلام درگاه پرداخت پاسارگاد نیاز دارم کارت استور ورژن 2 مشتریان قدیم هستم هزینه اسکریپت قبلا پرداخت کردم .
-
لینک دانلود ورزن 1 و 2 و 3 خرابه چرا؟ مگه رایگان نیست ورژت های قبل؟
-
یه اسکریپت ببدون پشتیبانی...
-
سلام
اطلاعات کارت ارسال نمیشه بعد از خرید
فقط یه ایمل دریافت میشه که محتوی فیلد "نمایش اطلاعات محصول" در هنگام ساخت یه محصول ارسال میشه.
کسی از دوستان همچین مشکلی داشته؟
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisoheili
سلام
اطلاعات کارت ارسال نمیشه بعد از خرید
فقط یه ایمل دریافت میشه که محتوی فیلد "نمایش اطلاعات محصول" در هنگام ساخت یه محصول ارسال میشه.
کسی از دوستان همچین مشکلی داشته؟
باتشکر
داداش خودتو خسته نکن این اسکریپت پشتیبانی نداره که هیچ استاتر فقط به فکر تیغ زدن مردومه فقط پول میگیرم حالا اگر اسکریپت باگ دار باشه اصلا خیالشم نیست
Sent from my Lenovo K50a40
-
به نظر من بهتره مدیران انجمن فکری به حال اینجور تاپیکها بکنن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
داداش خودتو خسته نکن این اسکریپت پشتیبانی نداره که هیچ استاتر فقط به فکر تیغ زدن مردومه فقط پول میگیرم حالا اگر اسکریپت باگ دار باشه اصلا خیالشم نیست
عجب داستانی شده این اسکریپت های فروشگاه های فروش شارژ و اکانت...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HC-Admin
به نظر من بهتره مدیران انجمن فکری به حال اینجور تاپیکها بکنن!
متاسفنه مدیریت انجمن فقط به فکر اینکه بگه انجمن من از همه بهتره :) اگه از طریق انجمن من کلاه برداری چیزی هم بشه به انجمن ربطی نداره
اینجور تاپیک خارو هیچ حذف نمیکنه یا اطلاعیه ای نمیزنه و قفل کنه !!
اگه یه تاپیک بزن که یک کاربر از طریق این انجمن از ما کلاه برداری کرده که حداقل از باقی افراد کلاه برداری نشه
سریع زیر 5 دقیقه میاد میزنه تاپیک و پاک میکنه میگه به ما ربطی نداره :)
بزرگترین عیب این انجمن همین مشکل رسیدگی نکردن به اتفاقات انجمن ه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jai
متاسفنه مدیریت انجمن فقط به فکر اینکه بگه انجمن من از همه بهتره :) اگه از طریق انجمن من کلاه برداری چیزی هم بشه به انجمن ربطی نداره
اینجور تاپیک خارو هیچ حذف نمیکنه یا اطلاعیه ای نمیزنه و قفل کنه !!
اگه یه تاپیک بزن که یک کاربر از طریق این انجمن از ما کلاه برداری کرده که حداقل از باقی افراد کلاه برداری نشه
سریع زیر 5 دقیقه میاد میزنه تاپیک و پاک میکنه میگه به ما ربطی نداره :)
بزرگترین عیب این انجمن همین مشکل رسیدگی نکردن به اتفاقات انجمن ه
دوست عزیز ببخشید جسارتا خواستم چند نکته رو یادآوری کنم که شاید خوب باشه یه یاد داشته باشید
اولا استارتر تاپیک فروشنده هستن و از فروش این اسکریپت سود میکنن نمیشه توقع داشت یکی دیگه سودش رو ببره جر و بحثش رو مدیر انجمن شاید خود شما هم بودید همین جواب رو صراحتا میدادید!
دوما تو قوانین فروش آمده که هر گونه کم و کاستی در به عهده فروشنده هست و مدیران انجمن از این حیث ضرر و زیانی به گردن نمیگیرن و با تیک زدن یعنی قبول کردن قوانین انجمن شما این مورد را خوانده و قبول کردید پس نمی تونید گلایه داشته باشید. شما داداشت ماشین خریده باشه یک میلیون ضرر کرده باشه میای ضررش رو به گردن بگیری یا حتی بری پیش رو بگیری ببینی چی به چی بوده ؟! مطمئنا نه چون وظیفه خودت نمیدونی که تو امورات کسی سرک بکشی پس نتیجتا شما نمیتونی انتظار داشته باشی مدیر انجمن بیاد برات پولت رو پس بگیره یا استارتر رو صدا کنه که فلانی بیا تاپیکت شلوغ شده جواب مشتری رو بده !
سوما ما توقعاتمون از یه اسکریپت با 75 تومان زیاد هست آن هم با این امکانات میخوایم طرف بیاد برامون نصب کنه کانفیگ امنیتی کنه قالب جدید بسازه ماژول اوکی کنه سفارشی کنه و....فکر نکنم هیچ جای کره خاکی همچین سرویس دهی گیرتون بیاد اونم با این پول !!
در پایان ببخشید اگر تند خویی کردم و جسارت این حقیر رو به دل نگیرین ولی خواستم نه در حق مدیران و نه فروشنده اجحاف بشه . موفق باشید :53::53::53:
-
به گفته خود استارتر تاپیک اگر کسی ورژن ۳ خریداری کرده باشه به رایگان میتونه اپگرید کنه والا ما که چیزی ندیدیم تنها چیزی که مطمنن اینکه استارتر یک اسکریپت بی سرو ته داده همین ! نه پشتیبانی نه چیزی؟ وب هاستینگ تالک شده مرجع کلاه بردارا فقط
-
به نظر من استارتر این تاپیک برنامه نویس اصلی این اسکریپت نیست، بلکه به صورت پروژه دادن یک برنامه نویس دیگه ساخته به هر حال مشخصه برنامه نویس حرفه ای داره اما چیزی که هست اصلا نمیشه اعتماد کرد به استاتر اونم به خاطر اینکه تمام حرفایی که میزننو یا کلا انجام نمیدن یا درست حسابی انجام نمیدن خلاصه اینکه وجدان کاری ندارن و فقط میخوان پولو بگیرن یه نسخه از اسکریپت بفروشنو دیگه تمام پشتیبانیو ... هم هیچی
اگه استارتر واقعا وجدان کاری داشتو اهمیت میداد، این اسکریپت به جاهای های خوبی میتونست برسه و در آمدش انقدری باشه که این چندتا 75 تومانا که استاتر میگیره غیبش میزنه جلوش هیچ باشه