-
پاسخ : زرین پال هم ***** کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
با این شواهد انتظار نمی رود حالا حالا مشکل برطرف شود درست هست؟
جناب neo2 مدیر پی لاین نظر شما چیست؟
بنده دیگه مدیر پی لاین نیستم و مدتیه این تیم رو همراهی نمی کنم، اما از دید یک مطلع اگر قرار باشه فعالیت مجدد وجود داشته باشه، مسلما چارچوب و قوانین سخت گیرانه ای اتخاذ میشه و طبیعتا روال رفع ***** هم مدتی طول میکشه. همونطور که میدونید ***** کردن در کمتر از چندساعت انجام میشه ولی رفع ***** چندماه دوندگی، پیگیری میخواد.
-
در اینجاست که میگن چاه مکن بهر کسی اول خودت ..........
-
همه این مشکلات به دنبال وضع و اجرای قوانین مالیاتی اتفاق افتاده
از یک طرف اجرای قوانین مالیاتی برای اقتصاد کشور خوبه
همین تازگی آستانهای مقدس و قرارگاهها و . . رو هم ملزم به پرداخت مالیات کردند (اگر قانون زورش برسه)
و از یک طرف برای کسب و کارهای اینترنتی گران تموم میشه
میتونستند از یک راه بهتر عملی کنند این موضوع رو
مثلا اولتیماتوم دادن به درگاههای واسط برای شفاف سازی اطلاعات مشتریاشون
-
اقایون داداشام
بیاین از درگاه من استفاده کنید
کارمزد 10 درصد
مفته مفت
4 تا درگاه مختلف <:-p
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
#elahe#
همه این مشکلات به دنبال وضع و اجرای قوانین مالیاتی اتفاق افتاده
از یک طرف اجرای قوانین مالیاتی برای اقتصاد کشور خوبه
همین تازگی آستانهای مقدس و قرارگاهها و . . رو هم ملزم به پرداخت مالیات کردند (اگر قانون زورش برسه)
و از یک طرف برای کسب و کارهای اینترنتی گران تموم میشه
میتونستند از یک راه بهتر عملی کنند این موضوع رو
مثلا اولتیماتوم دادن به درگاههای واسط برای شفاف سازی اطلاعات مشتریاشون
بخاطر موارد مالیاتی نیست
موضوع ***** شدن درگاه های واسط با توجه به مدارک غیرقابل انتشاری که به دست اومده همون ضرب المثل " چاه مکن بهر کسی ... " هست
-
سلام.من از كاربران درگاه شارژايرانم.پيشنهاد ميدم از درگاه واسط شارژايران استفاده كنين... www.sharjiran.net
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
اقایون داداشام
بیاین از درگاه من استفاده کنید
کارمزد 10 درصد
مفته مفت
4 تا درگاه مختلف <:-p
آدرس ؟
-
احساس می کنم درگاه های واسط برای این ***** می کنن که درگاه مستقیم بگیریم !
حالا برای درگاه مستقیم نماد اعتماد لازم با دریافت نماد هم مالیات
که کلی سود برای دولت داره:|
-
شوخی بود برادر
درگاه اختصاصی هست
میخواستم جو تغییر کنه
:d
-
برای استفاده از درگاه پرداخت مستقیم، مشکل یا مانع اکثر فعالان حوزه تجارت الکترونیک صرفا مالیات نیست!
نماد اعتماد الکترونیک، هنوز توانایی ساماندهی پرسنل خودش رو نداره! چه بسا اقیانوس پر تنش تجارت الکترونیک!
وضعیت فعلی نماد اعتماد الکترونیک، بیشتر مصداق توهین به شعور و شخصیت عزیزانی هست که بیش از 10 ساله دارن خاک دنیای مجازی رو میخورند.
افراد قطعا و کاملا بی سوادی که هنوز فرق اینترنت Dial-up و ADSL رو نمیدونند، پرسنل نسبتا محترم نماد هستند!!!
قالب های خارجی که بدون اجازه مالک اثر، فارسی سازی و به فروش میرسند، چه از لحاظ عرف و چه از لحاظ قانون، بی اعتنایی مطلق به کپی رایت هست!!!
و جالب تر اینکه؛ وزارت صنعت و معدن کشور جمهوری اسلامی ایران، به راحتی هرچه تمام، به فروشگاه های ناقض قوانین کپی رایت نماد اعتماد و لوگو رنگی تقدیم میکند!!!
ساماندهی نخواستیم! شما جیب مارو نزنید، باقی پیش کش....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
برای استفاده از درگاه پرداخت مستقیم، مشکل یا مانع اکثر فعالان حوزه تجارت الکترونیک صرفا مالیات نیست!
نماد اعتماد الکترونیک، هنوز توانایی ساماندهی پرسنل خودش رو نداره! چه بسا اقیانوس پر تنش تجارت الکترونیک!
وضعیت فعلی نماد اعتماد الکترونیک، بیشتر مصداق توهین به شعور و شخصیت عزیزانی هست که بیش از 10 ساله دارن خاک دنیای مجازی رو میخورند.
افراد قطعا و کاملا بی سوادی که هنوز فرق اینترنت Dial-up و ADSL رو نمیدونند، پرسنل نسبتا محترم نماد هستند!!!
قالب های خارجی که بدون اجازه مالک اثر، فارسی سازی و به فروش میرسند، چه از لحاظ عرف و چه از لحاظ قانون، بی اعتنایی مطلق به کپی رایت هست!!!
و جالب تر اینکه؛ وزارت صنعت و معدن کشور جمهوری اسلامی ایران، به راحتی هرچه تمام، به فروشگاه های ناقض قوانین کپی رایت نماد اعتماد و لوگو رنگی تقدیم میکند!!!
تایید میشه.
-
اگر این درگاه های واسط به صورت کلی جمع بشند شما نگاه کنید و ببینید
چند هزار کانفیگر و چند هزار خدای سرور فروشی و بهترین هاستینگ ایران و ... باهاشون میرن ؟؟
ببینم این بچه های کم سن سال بی فکر و کوتاه فکر با این قیمت هاشون می تونند درگاه مستقیم از بانک بگیرند
هر چند که امیدوارم مشکلات حل بشه چون نون و سرمایه یه بنده خداهایی که کلی هزینه کردن و شرکت زدن و وقت گذاشتن عملا از بین میره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
افراد قطعا و کاملا بی سوادی که هنوز فرق اینترنت dial-up و adsl رو نمیدونند، پرسنل نسبتا محترم نماد هستند!!!
فقط یه جور کسب درآمد واسه خودشون راه انداختن!
ما دقیقا سه روز پیش درخواست دادیم برای نماد فردا نامه بیاد نماد فعال میشه!
در عوضش 35 هزار از ما گرفتن
الان چون من سی و پنج دادم نمیتونم کلاهبرداری کنم؟
با یه اس اس ال نماد من دو ستاره میشه اعتبارم چند برابر؟
نماد اعتماد اعتمادی نمیاره البته برای خیلی از مشتریا اعتماد هستش ولی خوب خیلی اتفاقات رخ داده نماد داشته کلاهبرداری کرده
طرف بدون نماد و لوگو هوشمند کوچکترین کلاهبرداری نداشته
نماد اعتماد و مالیات و درگاه مستقیم کلا سود هستش برا خودشون
چرا سودش بره جیب یه شخص عادی:d بذار دولت بخوره طرز فکر اونا احساس می کنم اونطوریه!
-
دیدن این تاپیک هم شدیدا توصیه میشه.
نوشته های اقای امیری رو با دقت بخونید و بعد قضاوت کنید که چقدر از این حرفا صحت داره، جالبه الان دد انجمن حضور دارن ولی هیچ خبری از ایشون نیست
http://forum.shopkeeper.ir/showthrea...=87502&page=10
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
احساس می کنم درگاه های واسط برای این ***** می کنن که درگاه مستقیم بگیریم !
حالا برای درگاه مستقیم نماد اعتماد لازم با دریافت نماد هم مالیات
که کلی سود برای دولت داره:|
میشه اینطور باشه ولی منطقی به نظر نمیرسه که بخوان با این کار به مالیات برسن.
به قول دوستمون خیلی از کارهای خلاف از این درگاهها استفاده میشد
بعضی از درگاه ها بدون هرگونه مدرکی و تعهدی درگاه در اختیار میزاشتن - هدف از این کار این نوع درگاهها بودن ولی درگاههای دیگه هم سوختند به آتیش اینها
امیدواریم به زودی مشکلاتی که هست رفع بشه و مجددا درگاهها شروع به کار کنن - چون همه امکان دریافت درگاه اختصاصی رو ندارن
-
-
همه ی این کارا برای دریافت مالیات از کسب و کار های اینترنتی هست
و میخوان مشخص کنن که هر شخص چقد در آمد داره و براش مالیات مشخص کنن
-
رفع ***** شد :|
ماشالله به این سرعت عمل:|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
فقط یه جور کسب درآمد واسه خودشون راه انداختن!
ما دقیقا سه روز پیش درخواست دادیم برای نماد فردا نامه بیاد نماد فعال میشه!
در عوضش 35 هزار از ما گرفتن
الان چون من سی و پنج دادم نمیتونم کلاهبرداری کنم؟
با یه اس اس ال نماد من دو ستاره میشه اعتبارم چند برابر؟
نماد اعتماد اعتمادی نمیاره البته برای خیلی از مشتریا اعتماد هستش ولی خوب خیلی اتفاقات رخ داده نماد داشته کلاهبرداری کرده
طرف بدون نماد و لوگو هوشمند کوچکترین کلاهبرداری نداشته
نماد اعتماد و مالیات و درگاه مستقیم کلا سود هستش برا خودشون
چرا سودش بره جیب یه شخص عادی:d بذار دولت بخوره طرز فکر اونا احساس می کنم اونطوریه!
دوست عزیز شاید شما با درگاهی که گرفتید بتونید کلاهبرداری کنید ولی اگر شکایتی از شما بشه میدونید چی میشه؟
مگه الکیه هر 3 ماه کد میفرستن به در خونتون؟؟ صبر کنید نماد رو بگیرید 3 ماه نشده باید مجددا درخواست بزنید تا پست براتون کد بیاره.
مگه با این میشه کلاهبرداری کرد؟؟؟؟
ساماندهی سایت ها و فروشگاهها خیلی خیلی کار خوبی هست ولی نه با ***** کردن سایت های دیگه
ما ایرانیا چون همیشه آزاد بودیم این کارا و قانون ها خیلی بزرگ میاد برامون ولی در حقیقت در دنیا این کارا از چندین سال قبل اجرائی شده و با مالیات های خیلی بالا تر.
الان وقتی به ما میگن مایلت حالمون یه جوری میشه و میخوایم که مالیات ندیم ولی در واقع در دنیا همه به اموالشون هم مالیات میدن چه برسه به درآمدشون
این مالیات برای ما پول زور میاد - این رو کاملا متوجه هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
رفع ***** شد :|
ماشالله به این سرعت عمل:|
درخواست هارو فورس میکنن رو https ، اونم تا فردا ***** میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranwebshop
دوستان با بخش پشتیبانی زرین پال تماس گرفتم اعلام کردند سایت ف ی ل ت ر نشده و یک مشکل از سمت سرور هست و در جال برطرف کردن اون هستند
دوست عزیز صحفه *****ینگ و ریدایرکت به پیوند ها مشکل از سوی سرور هست؟:|
زرین پال کیه اصلا؟
مردم رو چی فرض کردن؟
هر چی بگن باور میکنید؟
واقعا که این بزرگ ترین توهین به شماست
شما و منو چی فرض میکنند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
ما ایرانیا چون همیشه آزاد بودیم این کارا و قانون ها خیلی بزرگ میاد برامون ولی در حقیقت در دنیا این کارا از چندین سال قبل اجرائی شده و با مالیات های خیلی بالا تر.
الان وقتی به ما میگن مایلت حالمون یه جوری میشه و میخوایم که مالیات ندیم ولی در واقع در دنیا همه به اموالشون هم مالیات میدن چه برسه به درآمدشون
واقعا؟ شما چند سال در کشورهای خارجی زندگی کردید؟ اصلا پاسپورت دارید؟!!!
در کشورهای خارجی اگر مالیاتی توسط مردم پرداخت میشه، برای رفاه حال همون مردم دوباره به جامعه برگشت داده میشه.
اما در کشور ما، مالیات به جیب های شخصی، ماشین های وارداتی آن چنانی و... میرسه!!!
در کشور خارجی اگر مالیاتی برای کسب و کارها تعیین میشه، حمایت های چند برابری از کسب و کارها صورت میگیره
البته، ما هنوز به حدی نرسیدیم که در مورد محل بازگشت مالیات ها صحبت کنیم! بودجه مملکت در راه فساد و اختلاس نابود میشه، چه برسه به مالیات!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
دوست عزیز شاید شما با درگاهی که گرفتید بتونید کلاهبرداری کنید ولی اگر شکایتی از شما بشه میدونید چی میشه؟
مگه الکیه هر 3 ماه کد میفرستن به در خونتون؟؟ صبر کنید نماد رو بگیرید 3 ماه نشده باید مجددا درخواست بزنید تا پست براتون کد بیاره.
مگه با این میشه کلاهبرداری کرد؟؟؟؟
ساماندهی سایت ها و فروشگاهها خیلی خیلی کار خوبی هست ولی نه با ***** کردن سایت های دیگه
یعنی من نماد نداشته باشم نمیتونن ازم شکایت کنن؟
من دارم میگم نماد اعتماد اعتماد نمیاره سود میبره :)
من با درگاه مستقیم موافقم ولی شاید بعضیا وقت گرفتن درگاه مستفیم نداشته باشن من قبل از عید درخواست فرستادم هنوز جوابی نیومده
یعنی من باید بخاطر درگاه 4 ماه الاف بانک ملت باشم؟
درگاه مستقیم از یه طرف خوبه از یه طرف خیلی بد
-
سلام
مشخص بود هدف چیه مثل یارانه اینم کم کم تو خورد مردم دادن اول با نماد بعد هم مالیات برای نماد
هدف ف ی لترینگ همه درگاه های واسطه تا کسی نتونه بدون مالیات کار بکنه و فکر نکنم باز بکنن واسط هارو مگر اینکه واسط ها راهی درست کنن تا از مشترک ها بشه مالیات دریافت کرد!
-
یه چیز
زرین پال مگه همونی نبود شعار میداد ؟
مگه همونی نبود میگفت عاقبت ارائه درگاه به سایت های غیر اخلاقی این میشه؟
مگه همونی نبود که اعدا داشت زرین پال ف.ی.ل.ت.ر نمیشه؟؟
مگه همونی نبود که میگفت ما نظارت داریم؟
مگه همونی نبود که دلیل ف.ی.ل.ت.ر پی لاین.جهان پی.سیبا پال.و... درگاه ها دیگر را ارائه خدمات به این سایت های غیر اخلاقی میدونست؟
خوب پس چی شد؟
همونی نبودی که برای تایید ی درگاه 4.5 روز چک میکردید؟
شما هم به سایت های غیر اخلاقی خدمات دادید؟
این همه شعار و اخرش .ف.ی.ل.ت.ر
دقیقا جریان بابک زنجانی
اون همه وکیل گرفت برای دفاع از خودش اخرش حکم اعدام رو بریدن
قضیه زرین پال دقیقا اینه اینه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
درخواست هارو فورس میکنن رو https ، اونم تا فردا ***** میشه.
بله امکان اینکه کلا ***** بشه هست.
البته شما از همه خوشحالترین ها - نگو نه
-
الان دقیقا از روزی که درگاه پارس پال ***** شد سایت بنده هم تقریبا بسته شد!
تقریبا هامون شب کارای نماد رو کردم و تا الان منتظر گیراشون هستم!
گیر های خیلی الکی و اخر سر هم تصمیم گرفتم به یکی از درگاه های واسط برم که حالا تقریبا همشون ***** شدن
نماد اعتماد نمیاره تازه خیلی هم بده از لحاظ ریزش کاربر وقتی سایتی عملا 1.5 ماه غیر فعال باشه اونم زمانی که داره کم کم رشد میکنه یعنی فاجعه!
ای کاش یوزر زرین پال که توی خیلی از تایپک ها حضور دارند اینجا هم حضور داشته باشند و دلیل *****ینگ رو بگن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
واقعا؟ شما چند سال در کشورهای خارجی زندگی کردید؟ اصلا پاسپورت دارید؟!!!
در کشورهای خارجی اگر مالیاتی توسط مردم پرداخت میشه، برای رفاه حال همون مردم دوباره به جامعه برگشت داده میشه.
اما در کشور ما، مالیات به جیب های شخصی، ماشین های وارداتی آن چنانی و... میرسه!!!
در کشور خارجی اگر مالیاتی برای کسب و کارها تعیین میشه، حمایت های چند برابری از کسب و کارها صورت میگیره
البته، ما هنوز به حدی نرسیدیم که در مورد محل بازگشت مالیات ها صحبت کنیم! بودجه مملکت در راه فساد و اختلاس نابود میشه، چه برسه به مالیات!
دوست عزیز هدف بنده طرفداری از دولت و سیاست ها نیست - ربطی هم به شما نداره که پاسپورت دارم یا ندارم ولی منطق این رو قبول میکنه که مالیات از اول بوده و الان هم هست.
من بااین کاری ندارم که در کجا خرج میشه چوناگر بخوام مطلب رو باز کنم سیاسی میشه.
بحث ما این هست که چون تا الان سخت گیری نشده (چون پول نفت بوده و به فکر مالیات نبودن) الان که همه جا بسته شده فشار رو میارن تا از همه جا پولی رو در بیارن
مالیات هم بخشی از این هست.
اول هر چیزی مطمئنا سخت خواهد بود .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
یعنی من نماد نداشته باشم نمیتونن ازم شکایت کنن؟
من دارم میگم نماد اعتماد اعتماد نمیاره سود میبره :)
من با درگاه مستقیم موافقم ولی شاید بعضیا وقت گرفتن درگاه مستفیم نداشته باشن من قبل از عید درخواست فرستادم هنوز جوابی نیومده
یعنی من باید بخاطر درگاه 4 ماه الاف بانک ملت باشم؟
درگاه مستقیم از یه طرف خوبه از یه طرف خیلی بد
دوست عزیز شاید زمان گرفتن نماد اعتماد طولانی باشه ولی درگاه اختصاصی در عرض 3 روز تحویل داده میشه ( البته اگر مستقیما از خود به پرداخت اقدام کنید) ولی اگر از بانک اقدام کنید بله باید چند ماه انتظار بکشید.
کی گفته اعتماد نمیاره دوست عزیز؟؟؟الان ملاک اول خریدار ها و مصرف کننده ها نماد اعتماد هست - شاید برای شما پیش نیامده باشه ولی مطمئنا این هست.
شما به درخواست های کاربران همین اجمن دقت کردید؟؟؟
در همه درخواست ها یکی از شرایط داشتن نماد اعتماد هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
یه چیز
زرین پال مگه همونی نبود شعار میداد ؟
مگه همونی نبود میگفت عاقبت ارائه درگاه به سایت های غیر اخلاقی این میشه؟
مگه همونی نبود که اعدا داشت زرین پال ف.ی.ل.ت.ر نمیشه؟؟
مگه همونی نبود که میگفت ما نظارت داریم؟
مگه همونی نبود که دلیل ف.ی.ل.ت.ر پی لاین.جهان پی.سیبا پال.و... درگاه ها دیگر را ارائه خدمات به این سایت های غیر اخلاقی میدونست؟
خوب پس چی شد؟
همونی نبودی که برای تایید ی درگاه 4.5 روز چک میکردید؟
شما هم به سایت های غیر اخلاقی خدمات دادید؟
این همه شعار و اخرش .ف.ی.ل.ت.ر
دقیقا جریان بابک زنجانی
اون همه وکیل گرفت برای دفاع از خودش اخرش حکم اعدام رو بریدن
قضیه زرین پال دقیقا اینه اینه
به نظر میاد کمی سخت هست نظارت بر کاربران
با شعار نمیشه - عمل میخواد
-
سلام
سایت با چ ی ل ت ر ش ک ن هم بالا نمیاد حالا چطور درخواست دریافت وجه بزنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
سلام
سایت با چ ی ل ت ر ش ک ن هم بالا نمیاد حالا چطور درخواست دریافت وجه بزنیم ؟
تماس بگیرید شاید پاسخگو باشند - البته الان احتمالا تلفن هاشون قفل شده باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
بله امکان اینکه کلا ***** بشه هست.
البته شما از همه خوشحالترین ها - نگو نه
بنده در پی لاین سِمَتی ندارم ولی اگر رئیس مجلس یا چیزی شبیه به این بودم امروز رو در کل کشور بخاطر این اتفاق تعطیل رسمی اعلام میکردم ;)
بله نه تنها من بلکه همه سیستم های پرداخت ***** شده ای که باهاشون امروز صحبت داشتم از اجرای عدالت خوشحال هستن، چون اگر این کار غیرقانونی باشه اینکار باید برای همه غیرقانونی باشه نه اینکه از 22 تا شرکت واسط پرداخت 20 تا همزمان ***** بشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
دوست عزیز هدف بنده طرفداری از دولت و سیاست ها نیست - ربطی هم به شما نداره که پاسپورت دارم یا ندارم ولی منطق این رو قبول میکنه که مالیات از اول بوده و الان هم هست.
من بااین کاری ندارم که در کجا خرج میشه چوناگر بخوام مطلب رو باز کنم سیاسی میشه.
بحث ما این هست که چون تا الان سخت گیری نشده (چون پول نفت بوده و به فکر مالیات نبودن) الان که همه جا بسته شده فشار رو میارن تا از همه جا پولی رو در بیارن
مالیات هم بخشی از این هست.
اول هر چیزی مطمئنا سخت خواهد بود .
- - - Updated - - -
دوست عزیز شاید زمان گرفتن نماد اعتماد طولانی باشه ولی درگاه اختصاصی در عرض 3 روز تحویل داده میشه ( البته اگر مستقیما از خود به پرداخت اقدام کنید) ولی اگر از بانک اقدام کنید بله باید چند ماه انتظار بکشید.
کی گفته اعتماد نمیاره دوست عزیز؟؟؟الان ملاک اول خریدار ها و مصرف کننده ها نماد اعتماد هست - شاید برای شما پیش نیامده باشه ولی مطمئنا این هست.
شما به درخواست های کاربران همین اجمن دقت کردید؟؟؟
در همه درخواست ها یکی از شرایط داشتن نماد اعتماد هست
- - - Updated - - -
به نظر میاد کمی سخت هست نظارت بر کاربران
با شعار نمیشه - عمل میخواد
بنده همیشه از زرین پال جز شعار چیزی ندیدم
تنها چیزی که زرین داره و بقیه ندارن
همون زرین کارت هست و همیشه به این بالیدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
الان دقیقا تکلیف این زرین کارت هایی که این همه براشون هزینه گرفتن و صادر کردن چی میشه؟!
جناب امیری کجایی؟ دقیقا کجایی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
همون زرین کارت هم خیلی وقته به مشکل خورده تازه سری جدیدش شده بود 50 هزار تومان !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
الان دقیقا تکلیف این زرین کارت هایی که این همه براشون هزینه گرفتن و صادر کردن چی میشه؟!
جناب امیری کجایی؟ دقیقا کجایی؟
احتمالا از اگر به خودشون زحمت بدن اطلاع رسانی خواهند کرد.
تلفنی یا پیامکی یا از طریق سایتشون
-
خیلی جالب بود .
اما این وسط یه افرادی انگار خوششون اومده از بسته شدن واسطه ها و میگند بچه مچها میرند و ما بابابزرگیم !
شما که خودتون رو خیلی بزرگ میدونید و ادعا میکنید که * سرور هاستینگ دارید :
مسلما نمایندگی زیاد ارایه کردید ؟ نماینده هاتون درگاه مستقیم دارند ؟ بچه نیستند ؟ با این حساب جمع نمیکنند برن ؟
یا هاست هایی که فروختید : معمولا کسانی که درست هاست میخرند و مرتب تمدید میکنند و .. یک درامدی از سایتشون دارند که اونم اکثرا برمیگرده به درگاه انلاین که اگر این حساب بره جلو اینا هم ول میکنن میرن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
خیلی جالب بود .
اما این وسط یه افرادی انگار خوششون اومده از بسته شدن واسطه ها و میگند بچه مچها میرند و ما بابابزرگیم !
مسلما نمایندگی زیاد ارایه کردید ؟ نماینده هاتون درگاه مستقیم دارند ؟ بچه نیستند ؟ با این حساب جمع نمیکنند برن ؟
یا هاست هایی که فروختید : معمولا کسانی که درست هاست میخرند و مرتب تمدید میکنند و .. یک درامدی از سایتشون دارند که اونم اکثرا برمیگرده به درگاه انلاین که اگر این حساب بره جلو اینا هم ول میکنن میرن !
متاسفانه دوستان عادت دارند فقط یک طرف قضیه رو مشاهده میکنند و به باقی ماجرا دقت ندارند !
اگه سفره ای پهن بشه از بزرگ تا کوچیک به اندازه خودشون سهم پیدا میکنند ، اما اگه سفره ای در کار نباشه سهمی هم در کار نیست ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
خیلی جالب بود .
هیچ کس ادعا نکرده که درگاههای واسط برای همیشه غیر فعال شده اند.
احتمالا شرایطی خواهد بود و در صورت تعهد و قبول قوانین مجددا فعال خواهند شد. مطمئن باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
خیلی جالب بود .
کاملا درست میفرمایین خود منم سایت vip دارم که الان واقعا راهی به ذهنم نمرسه ... فکر کتم سرورم Vip سه ترا رو بعد دو سال باید تحویل بدم و واگذارش کنم! چون درامدی نمیشه بدست اورد..
متاسفم برا خودم...
-
بنده یه هفته انتظار اینا موندم که پلاگینی رو به درگاه خودشون تغییر بدن و به ما تحویل دهند ...
اخرش پلاگین رو زدن خرابش کردن و نتونستند تغییر بدن همین دو روز پیش 120 تومن به یه برنامه نویس دادم که درگاه رو به زرین پال تبدیل کردند ....
دو روز دیگه سایتشون فیل شد حالا هزینه ای که برای درگاه خرج کردیم چی میشه ..؟
خدا ازت نگذره جناب امینی که گفتید بدید به برنامه نویس براتون اوکی کنه اگه ***** میشد چرا ما رو به این هزینه انداختید ...