پاسخ : آفر ویژه از دیتاسنتر worldstream
سلام.
باز هم اگر بیشتر دقت کنید، بحث کردن بی فایده هست و موضوع مشخص!!
کاربر samanenic می بایست در تاپیک مربوطه پاسخگو باشند و اگر پاسخ درستی با کاربر شکایت کننده نمی دند پس دلیل بر بی مسولیتی شما خواهد بود و نه چیز دیگر.
کاربر شاکی mdf092 هم می بایست در همان تاپیک از ایشان بخواهند که پاسخ گو باشند و یا از طریق مراجع قانونی اقدام کنند چون شما در حال حاظر لینک تاپیک رو در امضا خودتون قرار دادید و تا زمانی که کاربر samanenic پاسخگوی شما نباشند، اجازه دارید این لینک رو در امضا خودتون نگاه دارید ولی بحث باز کردن در تاپیک های دیگر ایشان کار درستی نیست و خلاف قوانین هست.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanenic
دوست عزیز شما که مشتری به غیر از خودت رو سرورت کسی نبود به اونا شما میگید اعتبار -- آقای رضایی همین الان یک سرور دیگه از کانادا گرفته داره کاراشو انجام میده چرا فقط شما مشکل داشتیند اگه کار ما و پشتیبانی ما خوب و حرفه ای نبود آیا دوباره تمدید میکردند یا نه تمدید که کردند هیچ یک سرور از کانادا هم آماده کردیم دارند با خیال راحت استفاده میکنند . من یک نمونه از مشتری هام رو که خودتون میشناسید را گفتم .
شما نه حرفه ای هستید نه سظح سوادتون به حدی نیست که نظر بدید پس بیخیال نظر دادن باش شما به 2 تا دستور که از همین انجمن یاد گرفته اید می گید ساعت ها روی سرور کار کردم عجب شما که این همه حرفه ای هستید چرا بیلگتس نشدید #-o
عصبانی نشو
ببین من تا الان توهینی نکردم
اما تو دیگه داری توهین میکنی
اما وقتی نمیتونی دفاع کنی خودتو پشت الفاظ و توهین مخفی نکن
اون بنده خدا هم که ازت ناراضی بود (آخرین دفعه)
اما الان بهش زنگ زدم گفت اولا یه سرور دیگه ازت نگرفته و همون رو براش انتقال دادی پس بیخودی جَو نده
بعدش هم وقتی تو از اعتبار و مشتری مداری چیزی نمیدونی سعی نکن اعتبار دیگران رو خراب کنی
وقتی هنوز ماه اول نشده میزنی اطلاعات رو پاک میکنی انتظار داری که من مشتریانم رو بیارم روی سرور درب و داغون؟
ای IQ، تو که ادعات میشه چرا هر روز دیتاسنتر عوض میکنی و حرف میزنی و پاش وای نمیایستی و تعهدی میدی که نمیتونی برآوردهاش و نمیتونی یه وی.پی.اس رو از جایی به جای دیگه منتقل کنی میزنی اطلاعات رو پاک میکنی
و از پس یه وی.پی.اس برنمیای و میخوای کار حرفهای هم بکنی
وقتی با افراد با سواد ما مثل تو باشن بیشتر از این نمیشه انتظار داشت
اما برای این که بدونی (همونطوری که بارها بهت گفتم) نیت بدی ندارم میگم که:
دوستان این آقا جدیدا پس تست چندین دیتاستر ظاهرا به مدینه فاضلهاشون رسیدن و به صورت co-location دارن کار میکنن
فعلا من که توی 2 ماه اخیر داون تایمی ندیدم و فکر کنم میخواد مراحل موفقیت رو طی کنه
امیدوارم موفق باشه و هم خودش راضی بشه و هم مشتریانش
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
----------------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
باز هم اگر بیشتر دقت کنید، بحث کردن بی فایده هست و موضوع مشخص!!
کاربر samanenic می بایست در تاپیک مربوطه پاسخگو باشند و اگر پاسخ درستی با کاربر شکایت کننده نمی دند پس دلیل بر بی مسولیتی شما خواهد بود و نه چیز دیگر.
کاربر شاکی mdf092 هم می بایست در همان تاپیک از ایشان بخواهند که پاسخ گو باشند و یا از طریق مراجع قانونی اقدام کنند چون شما در حال حاظر لینک تاپیک رو در امضا خودتون قرار دادید و تا زمانی که کاربر samanenic پاسخگوی شما نباشند، اجازه دارید این لینک رو در امضا خودتون نگاه دارید ولی بحث باز کردن در تاپیک های دیگر ایشان کار درستی نیست و خلاف قوانین هست.
با تشکر.
حق با شماست
اگر آقای علیزاده مایل باشن من حاضر تاپیک رو در همون پست شکایت ادامه بدم
اما میدونید که دیگه خیلی برام فایده ای نداره چون ایشون اطلاعات رو تیرماه بود پاک کردم و مشتریان اطلاعات قبلبشون رو بروی سایت سرور نصب کردن و
فقط شاید بتونم چندماه پول بیزبون رو زنده کنم همین
:78: چقدر شما شیرین هستید من عصبانی نیستم دوست من من به شما به غیر از احترام چیزی گفتم . شما دراز میکنید . شما خیلی حرفه ای هستید
دیدید آقای رضایی سرور جدید خریداری کردند . ازشون بپورسین کی از ما ناراضی بودند ما قبول داریم
خیلی منتظر موندم تا بیای و از خودت دفاع کنی
ادامه ماجرا در محل تاپیک اصلی
http://www.webhostingtalk.ir/f129/15215/
ازاینکه دخالت میکنم معذرت می خوام
پایگاه اطلاع رسانی شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور
شاید این ابهامات رو برطرف کنه
اما آقایان به جای ادعا های بی مورد بشینید به قول آقای mdf092 مثل دوتا حرفه ای مشکلتونو حل کنید
اینجا بخش فروش هست نه بخش دعوا و کلنجار سر حرفه ای بودنو حرفه ای کار کردن و ...
آقای کلانتر عزیز هرروز پست های منو پاک میکنن که چرا تو بخش مثلا آموزش یه حرف دیگه می زنی
حالا کجان ایشون ؟؟؟
به پایگاه اطلاع رسانی شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور خوش آمدید.
شناسه ملی : 10200080840 شماره ثبت : 1994 نوع شخصیت حقوقی : با مسئوليت محدود تاریخ تاسیس : 1386/07/09 عنوان شخصیت : طراحان وب سامانه سهند استان ثبتی : آذربایجان شرقی واحد ثبتی : مراغه آدرس دفتر مرکزی : مراغه خ شیخ تاج جنب فروشگاه کیش س رمضانپور ط 3 کد پستی دفتر مرکزی : 0
TOP Deal: Intel Core i7 920, 12GB DDR3, 1TB HDD, 10.000TB Traffic
قیمت : 256 هزار تومان ماهانه