-
پاسخ : پی لاین ***** شد !!!!!!
کارگروه قرار شده قانون رو اجرا کنه ولی ....
دامین بنده رو هم با اینکه هیچی روش نبود ***** کردن خواستم از طریف دیوان عدالت اداری شکایت کنم رفتم رای های سابق دیوان رو خوندم دیدم طرف کارگروه و میگیرین و اختیار مطلق میدن بهش
کلا حیف وقت که برای وب ایران بگذاری الان الویتشون شده تلگرام و حمایت رسانه ای از اون ! کل چت روم های ایرانم دارن 100 تا 100 تا باهم ***** می کنند.
کلا به این نتیجه رسیدم قانون در ایران = کشک
-
یه مدت زده بودن به سایت آهنگ و فیلم بعد زدن به سایت های اجتماعی و چت روم حالام زدن به درگاه ها
منتظر ادامش باشید ...
-
آی پی سایت هاشون رو بستن
با https هم نمیشه وارد شد !
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
به غیر سباپال هیچ کدوم برای بنده باز نمیشه
اینترنت شاتل تهران
-
بعضی از دوستان فکر میکنن بخاطر چیز پی ان فروش ها این مشکل پیش اومده اتفاقا اینطور نیست ، چون ساماندهی وجود نداشت این کارو کردن ، یک سال پیش با فتای استان صحبت کردم گفتن میخوان جلوی درگاه های واسط رو بگیرن کارشون غیرقانونیه منبع پول ها مشخص نیست و ...
اتفاق خاصی نیوفتاده ، برید خودتون درگاه مستقیم بگیرید اگر کسب و کاری که دارید براتون مهمه !!!!
-
پس حتما درجریان نیستید دوست عزیز
تعداد زیادی متمرکز کننده کسب و کارهای اینترنتی مجوز رسمی گرفتن که هیچ کدوم از این وبسایت های درگاه واسطه که شما میشناسید توش نیست
چند مورد مجوز درگاه موبایلی ( منظور ussd نیست ) پرداخت درون برنامه ای صادر شده که مطمئن هستم دوستان بی خبر هستند
-
چند وقت دیگه internet.ir هم فـیلتر میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
بازپرداخت چون مجوز نداشت با اردنگی زدن درش
دوست عزیز
درست صحبت کنید
کمی شخصیتتون رو نگه دارید
تمام درگاه ها بسته شدن فقط ما نبودیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrangta
چند وقت دیگه internet.ir هم فـیلتر میشه
البته قبلش همه جا فیل شده
-
میگم این را یادشون رفته ف/یلتر کنند و هنوز کار میکنه (آدرس دوم ) :113:
http://sibapal.ir/
-
به هر حال اینجا ایرانه و هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست ، فکر کنم ***** شدن سایت دوستان ربطی به کارگروه نداشته باشه از جای دیگه دستور اومده
چند وقت پیش اقای اژه ای سخنگوی قوه قضاییه گفتن شورای عالی امنیت ملی یه مصوبه داشته خیلی مبهم درموردش صحبت کردن ، به نظرتون ربطی به این موضوع نداره ؟
اتفاقا از همون وقتم سختگیری ها درمورد درگاها شروع شد !
-
سلام
هیچکدوم از درگاه ها برام ***** نیستش!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
اینو حالا شما یادآوری کردی الان ***** میکنن :d نکن اینکارارو بزار ملت کارشون لنگ نمونده :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadiroohi
اینو حالا شما یادآوری کردی الان ***** میکنن :d نکن اینکارارو بزار ملت کارشون لنگ نمونده :d
وقت نماز ظهر هست و برادران مومن در صف اول نماز هستند و در این تاپیک منحرف کننده تشریف ندارند
ولی جدا اگه کسی درگاه ف/یلتر نشده میشناسه معرفی کنه کار ملت لنگ نمانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
وقت نماز ظهر هست و برادران مومن در صف اول نماز هستند و در این تاپیک منحرف کننده تشریف ندارند
ولی جدا اگه کسی درگاه ف/یلتر نشده میشناسه معرفی کنه کار ملت لنگ نمانه
تقریبا همه درگاههای معتبر ... شدن
-
سلام : متاسفانه تمامی درگاه های بانکی که هیچ اکثر گروه های طراحی شبکه های اجتماعی و سایت هارو هم شروع کردن ***** میکنن.من 90 درصد مشتریانم ***** میشن ولی خب همیشه با آدرس جدید باز شروع به فعالیت میکنن.که دوباره ***** میکنن یکسال هست که این مشکل ***** هست ولی هیچ کسی پاسخگو نیست و دلیل قانع کننده ای ندارن مشتری داریم بالای 50 میلیون برای سایتش هزینه کرده ولی ***** کردن چاره ای نداشته رفته مجوز گرفته امتحان کتبی داده قبول شده مجوز دادن بهش ولی دوباره ***** کردن.معلوم نیست چیکار دارن میکنن هیچ سازمانی هم پاسخ گو نیست و هیچ دلیلی هم برای اینکار ندارن بعد از 20 بار تماس 3 بار موفق شدم با *****ینگ حرف بزنم دوبار اول که گفتن سلام بفرمایید قطع کردن بار سوم هم گفتن شغلتون رو عوض کنید. خدا بداد ما برسه
-
مدیر سایت گلباد دوستمه
http://www.golbad.comنماد گرفته ***** نشده !!
اونا نماد نگرفتن
- - - Updated - - -
اقا دیگه اینترنت رو به کل ببندن خودشون راحت کنن
هم خودشون خیالشون راحت بشه همه خودمون از اینترنتشون راحت بشیم بریم ماهواره ای بگیریم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
مدیر سایت گلباد دوستمه
http://www.golbad.comنماد گرفته ***** نشده !!
اونا نماد نگرفتن
- - - Updated - - -
اقا دیگه اینترنت رو به کل ببندن خودشون راحت کنن
هم خودشون خیالشون راحت بشه همه خودمون از اینترنتشون راحت بشیم بریم ماهواره ای بگیریم !
فعالیت ایشون بصورت رسمی در زمینه پرداخت واسط نیست وگرنه اصلا نماد نمیتونست بگیره...
-
سایت ثامن الحج هم وقتی فـیلتر شده ، درگاه های واسط که جای خود دارد
http://www.samen-alhojaj.ir/
-
از داخل فـیلترینگ
از خارج تحریم
همچنان ایستاده ایم !
-
-
بهترین کار جسارتا انتقال به پارس پال است زیرا
فقط یک درصد پول کم میکنم
من چندین سال باهاش کار میکنم
پشتیبانی قوی دارد
همه سی ام اس ها را ساپورت میکند
و با فتا همکاری نزدیکی دارد و ***** نمیشود.
-
خیلی حرکت ضایعی ه این وسط تبلیغه یه درگاه دیگرو بکنی.
همین پارس پال برا من فـلتره (مخابرات - تهران) بعد اون موقع حرف همکاری با فتـا میزنی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
exoff
فقط یک درصد پول کم میکنم
پشتیبانی قوی دارد
دوست عزیز چه تفاوتی داره؟! اونم ... شده
-
این همه تایپ کردید چی شد .
صبر کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
exoff
فقط یک درصد پول کم میکنم
پشتیبانی قوی دارد
فقط یک درصد پول کم میکنم
یعنی خودت با خودت کار میکنی ؟ اونوقت چه کاری میکنی ؟ :39:
راستی همکار محترم فتا چرا شیلترت کردن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
exoff
فقط یک درصد پول کم میکنم
پشتیبانی قوی دارد
فتا با هیشکی دوست نیست .
پارس پال هم ***** شده است .
http://www.alexa.com/siteinfo/parspal.com
-
parspal.com
jahanpay.com
payline.ir
itpardakht.com
sibapal.com
bazpardakht.com
emkanpay.com
-
ولی خودمونیم اولش می گفتن فتا یخورده به اسمش می خندیدم
الان نه
خوب گرد و خاک کرده
-
ربطی به فتا نداره دوست عزیز ، اگر خود درگاه ها بیان بگن قضیه چیه بهتره ، فکر کنم درجریان کامل باشن تا الان
SibaPay
Jahan Pay Co
در حال مشاهده تایپیک هستید بفرمایید توضیح بدید البته اگر صلاح میدونید ...
-
الان یه سوال به ذهن من رسید
فرض کنیم paypal تحریم رو لغو کنه و به ایرانی ها درگاه بده
بعد لابد از paypal می خوان که طبق قوانین ایران فعالیت کنه؟ به سایت های فیلم سرویس نده؟ به سایت هایی که نماد ندارن سرویس نده؟ و ...؟ بعد اون ها هم قرار هست بگن چشم قربان هرچی شما بفرمایید
بعد لابد اطلاعات مشتری های ایرانی رو هم باید در اختیار دولت قرار بدن؟
چند وقتی هست وزیر هی داره خودشو می کشه که آقا ما می خوایم سرویس های داخلی ایجاد بشن، شبکه های اجتماعی خودمون رو داشته باشیم و ...
بعد من هرطور حساب می کنم می بینم برای این کار باید برای فعالان داخل وب ایران یه شرایطی ایجاد بشه که راحت کار کنن و کارشون تضمین شده باشه و 2 روز دیگه سرمایه و زندگیشون به فنا نره. خوب با این حساب این فیلریتگ و مسخره بازی ها چیه دیگه؟
از یه طرف می گن حمایت از یه طرف همرو فراری میدن ...
اینا یا حالشون خوب نیست یا ...
بعد میگن چرا همه از وب ایران فرار می کنن. نه بیکارن بیان سرمایه و عمر و اعصابشون بزارن رو وب ایران ...
-
هیچ ربطی به فتا و.... نداره ، فتا وظیفه اش حفظ امنیت مجازی هستش
تمامی کار هارو داره internet.ir انجام میده ، مسئول رفع اثر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه دادستانی کل کشور
بنده یکی از بزرگترین سامانه های پیامکی رو دارم که حدود 20 روز ***** شد :) اونم دم عید نزدیک 1 تومن مشتری از دست دادم
دلیل ***** هم بخاطر خدمات تلگرام و..... بود تا مرز گریه انداختن منو تا دیشب پیامک اومد که از ***** در اومد و گفتن باید مجوز رسمی از saramad.ir بگیرم
که نزدیک 5 یا 6 ماه دوندگی داره
هرچه سریع تر میتونین درخواست رفع ***** بدین تا دیر نشده ، آدرس : http://rafefilter.internet.ir/
-
دوستان ی مسئله ای هست ذهن منو به خودش مشغول کرده ،
کار درگاه های واسط غیر مجازه ؟ باشه درست ، چرا از بانک ها اقدام نمیکنن ؟ اینطوری خیلی سریعتر نتیجه میده !
-
ممکنه یه نفر بگه چرا زرین پال رو ***** نکردن ؟!! قضیه مشکوک نیست؟ اگر قانونی باشه چزا واسه همه اجرا نشده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TarhAra
سلام : متاسفانه تمامی درگاه های بانکی که هیچ اکثر گروه های طراحی شبکه های اجتماعی و سایت هارو هم شروع کردن ***** میکنن.من 90 درصد مشتریانم ***** میشن ولی خب همیشه با آدرس جدید باز شروع به فعالیت میکنن.که دوباره ***** میکنن یکسال هست که این مشکل ***** هست ولی هیچ کسی پاسخگو نیست و دلیل قانع کننده ای ندارن مشتری داریم بالای 50 میلیون برای سایتش هزینه کرده ولی ***** کردن چاره ای نداشته رفته مجوز گرفته امتحان کتبی داده قبول شده مجوز دادن بهش ولی دوباره ***** کردن.معلوم نیست چیکار دارن میکنن هیچ سازمانی هم پاسخ گو نیست و هیچ دلیلی هم برای اینکار ندارن بعد از 20 بار تماس 3 بار موفق شدم با *****ینگ حرف بزنم دوبار اول که گفتن سلام بفرمایید قطع کردن بار سوم هم گفتن شغلتون رو عوض کنید. خدا بداد ما برسه
امتحان کتبی ؟
چه امتحانی؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
حتما یه کار هایی رو میخوان تحمیل بکنن برا همین ***** کردن.
البته به نظر من قبل از تذکر ***** نمیکنن - حتما قبلا تذکراتی دادن و الان ***** کردن.
***** سایت ها به یک اسلحه تبدیل شده برای کارگروه تعیین تصدیق محتوای مجرمانه و باید به جای این کار روش های دیگری رو پیدا کنن .
این کار ناعادلانه ترین و بدترین روش موجود در اینترنت هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
امتحان کتبی ؟
چه امتحانی؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
برای مجوز دادن امتحان گرفتن ازشون مثل فنی حرفه ای و مجوز برا سایتشون + فعالیتشون گرفتن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
حتما یه کار هایی رو میخوان تحمیل بکنن برا همین ***** کردن.
البته به نظر من قبل از تذکر ***** نمیکنن - حتما قبلا تذکراتی دادن و الان ***** کردن.
***** سایت ها به یک اسلحه تبدیل شده برای کارگروه تعیین تصدیق محتوای مجرمانه و باید به جای این کار روش های دیگری رو پیدا کنن .
این کار ناعادلانه ترین و بدترین روش موجود در اینترنت هست .
برای برخی از درگاه ها ایمیل فرستاده شده و دلیل خاصی ذکر نشده است
در کل به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک می کنند
-
جهان پی پیانک داد که از آدرس
http://pay.jahanpay.com/
استفاده کنیم ولی جالب بود که بلافاصله بعد از اس ام اس تست کردم درست بود ، پلاگین را تغییر دادم و اومدم تست کنم دیدم اونم شیلتر کردن :102: