-
پاسخ : سرور مجازی پورت 10Gb/ps فقط 1000 ریال ! تحویل خودکار ! منابع اختصاصی ! کنترل پنل کامل ! تست کنید بعد خرید کنید !50% تخفیف دائم
من سال هاست که تقریبا همه وی پی اس هارو تست کردم و در حال حاضر هم از چند جای مختلف سرور و هاست دارم ، بنا به تجربه ای که تابحال کسب کردم این سریس دهنده رو تایید می کنم . کیفیت سرویس همونی که هست که خودشون میگن / نه خیلی معجزه آسا هست و نه بد
ظاهر و باطن یکیه و پشتیبانی نرمال و معقولی دارن
-
پاسخ : سرور مجازی پورت 10Gb/ps فقط 1000 ریال ! تحویل خودکار ! منابع اختصاصی ! کنترل پنل کامل ! تست کنید بعد خرید کنید !50% تخفیف دائم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan 261
من سال هاست که تقریبا همه وی پی اس هارو تست کردم و در حال حاضر هم از چند جای مختلف سرور و هاست دارم ، بنا به تجربه ای که تابحال کسب کردم این سریس دهنده رو تایید می کنم . کیفیت سرویس همونی که هست که خودشون میگن / نه خیلی معجزه آسا هست و نه بد
ظاهر و باطن یکیه و پشتیبانی نرمال و معقولی دارن
دوستان عزیز و کاربران گرامی یک خواهش از شما و تمامی کاربرانی که سرویس خرید می کنند دارم.
لطفا بعد از اینکه یک سرور تست یا خرید کامل انجام می دهید حتما حتما اگر در یک نقطه خاص ضعفی را در کیفیت سرویس ( هارد / پردازنده / رم / گرافیک / پورت / پنل مدیریت/هزینه/نحوه پشتیبانی ما / سیستم عامل ها/تمپلتهای آماده و...........!) هر چیزی که دیدید مشکل داره و شما راضی نمی کنه در حد عالی حتما حتما به ما تیکت بدید چون سعی من دادن یک سرویس با کیفیت عالی هست و نه نرمال و در حال هزینه کردن برای داشتن یک سرویس با کیفیت و انتخاب اول و آخر کاربر ها هستیم. پس اگر شما این کمک به ما کنید که هر جایی مشکل دیدید در قسمت پشتیبانی تیکت ارسال کنید و اعلام کنید فلان جا ضعف نشون داده به فلان علت و دسترسی به ما بدید برسی کنيم صحت این ضعف رو و آن را رفع خواهیم کرد 100% اگر ضعف از طرف ما باشد و نه منابع کمی که کاربر خرید کرده است.
-
کاش هارد رو Raid 10 کانفیگ میکردین.
مشکلی که من قبلا با OVH داشتم عدم تمدید سرور اصلی از طرف شرکت ارایه دهنده بوده. خیلی تجربیات تلخی بوده. برای ایرانیها خیلی این اتفاقات توی این دیتاسنتر افتاده.
کیفیت شبکه OVH واقعا عالیه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
کاش هارد رو Raid 10 کانفیگ میکردین.
مشکلی که من قبلا با OVH داشتم عدم تمدید سرور اصلی از طرف شرکت ارایه دهنده بوده. خیلی تجربیات تلخی بوده. برای ایرانیها خیلی این اتفاقات توی این دیتاسنتر افتاده.
کیفیت شبکه OVH واقعا عالیه.
با سلام
به دليل محدوديت در هارد در ديتاسنتر و گراني ريد كارت و قيمت تمام شده سرور امكان پذير نبود
از نظر كنسل شدن سرور براي ايراني بودن و ..... ١٠٠٠٪ تضمين مي دهيم و حتي امكان قيد در قرارداد شركتي و قيد سقف خسارت در صورت بسته شدن سرور ما! من فروشنده سرور اختصاصي هستم از اين ديتاسنتر و هنوز سرور هايي كه ٤ سال پيش خريد كرديم فعال هستند. مطمئن كار مي كنيم اين گزينه بسته شدن ها رو روي سرور ما فراموش كنيد.
و نيز امكان بك آپ گيري اتوماتيك هست از سرور در صورت نياز
-
سرویس رو چند وقته خریداری کردم هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر سرعت سرور خیلی خوب هست، دوستان نسبت به جاهای دیگه ی که من استفاده کردم این بدون تعصب کیفیت بهتری داره ، پنلش هم خیلی خوبه راحت سیستم عامل عوض میکونی
-
با عرض ادب و احترام ، آیا امکان تست هست ؟ در صورت مثبت بودن جواب شما ، خواهشمندم این امکان را برای بنده فراهم کنید .
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemon
با عرض ادب و احترام ، آیا امکان تست هست ؟ در صورت مثبت بودن جواب شما ، خواهشمندم این امکان را برای بنده فراهم کنید .
با تشکر
با سلام
طبق صحبت های که با یکی از مدیران انجمن انجام شد . تصمیم جدید گرفته شد برای سرور های تست.
روزانه فقط 1 سرویس تست فعال خواهد شد. و بعد از اتمام تست سرور قبلی و حذف آن بلافاصله اتوماتیک سرور تست جدید در سایت اضافه خواهد شد.
-
سلام، تعداد هسته پردازنده پلن ۲ گیگ رم فرانسه بر خلاف اون چیزی که اینجا زدید، در واقع تک core هست..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redevil6990
سلام، تعداد هسته پردازنده پلن ۲ گیگ رم فرانسه بر خلاف اون چیزی که اینجا زدید، در واقع تک core هست..
سلام
به علت مصرف بالای پردازنده توسط کاربر ها تعداد هسته های آزاد کمتر شد برای پلان 1024mb فقط / و پلان 2048mb همان 2 هسته می باشد.
اگر شما رم 1 سفارش دادید و 1 هسته دارید در سایت تیکت بدید و اعلام کنید برسی می شود در صورت مصرف عادی از پردازنده در لاگ ها پردازنده شما به 2 افزایش خواهد یافت.
1 هسته یا 2 هسته تمام هسته پردازنده کاملا آزاد هستند تا زمانی که از منابع سوء استفاده نشود به محض اینکه مشاهده شود به مدت طولانی ( بیش از 3 ساعت ) پردازنده کامل توسط یک کاربر مشغول شده است ان کاربر محدود به منابع خودش خواهد شد
-
1 فایل پیوست
خیر، پلن ۲ گیگ هم تک هسته ایه
فایل پیوست 30616
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redevil6990
خیر، پلن ۲ گیگ هم تک هسته ایه
اونجا هم به 2 افزایش یافت برای شما :)
اگر باز مشکل خاصی دارید بفرمایید!
اگر یوزر هستید بهتر هست تیکت بدید دوست عزیز به جای پر گردن تابیک.اگر هم همکارید که هیچ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
روش یه دایرکت ادمین یا سی پنل بگیریم چقد در میاد؟(لایسنسش)
با سلام
دوست عزیز روی پلان های دیاکو وب از این به بعد ار پلان 3gb به بالا لایسنس رایگان ارائه می شود.
-
این سرویس رو میخواستم تست کنم
سرور مجازی فرانسه پورت 10gb تحویل خودکار ( 1 دقیقه ) تست 6 ساعت با ویندوز 2012
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar88
به علت تست کاربر دیگر چون هر 6 ساعت فقط یک تست فعال می شود.
برای شما فقط 1 عدد دستی اضافه شد.سریع سفارش دهید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar88
با سلام
این تست فقط هر 6 ساعت 1 مرتبه فعال می شود برای یک یوزر. به صورت اتوماتیک.
یک تست دستی اضافه شد برای شما سریع سفارش بدید و تست کنید. دوست عزیز.
-
سلام ... در صورت امکان نیاز به تست سرور با پورت 10 دارم .(امکان ثبت نیست) ممنون از شما.
-
سلام
خسته نباشید
من یه سرور میخوام که روش ویندوز نصب باشه و بشه برنامه utorrent رو نصب کرد
سرور هم با هارد 2 ترا میخوام و پورت 10 گیک.استفاده هم به صورت 24 ساعته هست.واسه دانلود و اپلود میخوام
تورنتام هم چون خصوصی هست تضمین میدم مشکلی بابت پیغام وارز و این چیزا نداشته باشه
لطفا قیمت پیشنهادیتون رو توی پیام خصوصی بفرستین برام.همچنین اگه 3 ماهه بگیرم چقدر تخفیف داره
همچنین سرعت دانلود و اپلودم حداکثر چقدر هست
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
سلام ... در صورت امکان نیاز به تست سرور با پورت 10 دارم .(امکان ثبت نیست) ممنون از شما.
با سلام
امکان تست فعال شد. روی هر 2 سرور.
-
سرور هایی با کیفیت بالا و پنل بسیار عالی virtualizor .
تحویل آنی بسیار عالی .
ممنون از کیفیت .
-
سلام دوست عزیز. توی یاهو جوابگو هستین؟ شماره تماس هم بدین ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
سلام دوست عزیز. توی یاهو جوابگو هستین؟ شماره تماس هم بدین ممنون میشم.
سلام
در یاهو کمتر آنلاین هستیم سیستم اصلی پاسخ گویی تیکت هست ولی در یاهو هم هستیم.
شماره های تماس در تابیک کامل ذکر شده و 24 ساعته می توانید تماس بگیرید.
-
سلام خسته نباشید
سرور با رم 512 ddr4 با سیستم عامل لینوکس برای تست میخواستم
آدرس ایمیل بنده : navaziamir@mail.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran_hadadi
سلام خسته نباشید
سرور با رم 512 ddr4 با سیستم عامل لینوکس برای تست میخواستم
آدرس ایمیل بنده :
navaziamir@mail.com
با سلام
تست در سایت باز هست دوست عزیز می توانید خرید تست را انجام دهید.
-
سلام
فرانسه با پورت 10 گیگ و رم 2 رو با سیستم عامل ویندوز سرور جهت تست می خوام.تو سایت فعال نیست
کد تخفیف رو هم ایمیل بفرمایید اگر اوکی بود مشتری دائمی هستم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tnt132
سلام
فرانسه با پورت 10 گیگ و رم 2 رو با سیستم عامل ویندوز سرور جهت تست می خوام.تو سایت فعال نیست
کد تخفیف رو هم ایمیل بفرمایید اگر اوکی بود مشتری دائمی هستم
ممنون
با سلام
امکان تست به علت تکمیل ظرفیت سرور فعلا نیست. سرویس ها از نظر کیفیت تضمین شده هستند. می توانید خرید کنید با این تضمین که اگر ضعفی در کیفیت احساس کردید بنده بدون سوال اگر از مدت سفارش شما بیش از 6 ساعت نگذشته باشد هزینه به صورت کامل برگشت خواهم داد.
و در ضمن برای پلان های 6گیگ لایسنس سی پنل رایگان ارائه می شود.
-
رم 2 گیگ پورت 1 اینجا زدید 15 تو سایت 18 هست لطفا بررسی کنید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beyondbest
رم 2 گیگ پورت 1 اینجا زدید 15 تو سایت 18 هست لطفا بررسی کنید!
با سلام
امکان ویرایش پست توسط مدیران محدود شده است و امکان ویرایش تابیک به قیمت های جدید نداریم . قیمت ها به مقدار ناچیزی افزایش پیدا کرده اند. و در حال حاضر پلان های بالا و 6gb دارای لایسنس رایگان سی پنل هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
امکان ویرایش پست توسط مدیران محدود شده است و امکان ویرایش تابیک به قیمت های جدید نداریم . قیمت ها به مقدار ناچیزی افزایش پیدا کرده اند. و در حال حاضر پلان های بالا و 6gb دارای لایسنس رایگان سی پنل هستند.
پورت 1 رم 1 خالی ندارید؟
سفارش بسته هست درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
پورت 1 رم 1 خالی ندارید؟
سفارش بسته هست درسته؟
با سلام
بله دوست عزیز پورت 1 رم 1 بسته هست . در پورت 1 ما به دلیل اینکه مشتری خاص داریم فقط 14 مشتری امکان میزبانی روی یک سرور کامل داریم. یک سرور با پردازنده 1245v2 و 2 عدد هارد فقط این تعداد مشتری برای داشتن بالاترین کفیت برای مشتریان دائم ما.
تا روز 2 شنبه انشالله سرور جدید اضافه خواهد شد.
-
سلام
رم ۳ گیگ و۲ آی پی بیشتر موجود دارین الان؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zeron
سلام
رم ۳ گیگ و۲ آی پی بیشتر موجود دارین الان؟
با سلام
سرور پورت 10gb می توانیم رم 3gb با 2 ای پی تقدیم کنیم به قیمت 45 هزار تومان ماهیانه برای 1 عدد ای پی اضافه.
از طریق سایت سفارش مقدور هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
بله دوست عزیز پورت 1 رم 1 بسته هست . در پورت 1 ما به دلیل اینکه مشتری خاص داریم فقط 14 مشتری امکان میزبانی روی یک سرور کامل داریم. یک سرور با پردازنده 1245v2 و 2 عدد هارد فقط این تعداد مشتری برای داشتن بالاترین کفیت برای مشتریان دائم ما.
تا روز 2 شنبه انشالله سرور جدید اضافه خواهد شد.
سلام
فرمودید 2 شنبه
سرور جدید اضافه نشد؟
-
سلام.خوبید. من یه سرور برا تست میخوام. بار اولم هست میخوام یاد بگیرم.
فقط چون گفتید مهلت تست 6ساعت هست لطفا جوری بهم برسونید که از زمانش نگزره.
بشه قبلش اطلاع رسانی هم کنید خوبه.
جیمیلم:
hadis.shahbazi69@gmail.com
مرسی ازتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
سلام
فرمودید 2 شنبه
سرور جدید اضافه نشد؟
با سلام
سرور سفارش داده شده است اما متاسفانه زمان تحویل سرور در دیتاسنتر 10 روزه اعلام شده و باید منتظر سرور باشیم تحویل سرور 24 ساعته بود که به دلیل آماده نبودن سرور ها بعد زمان بالاتر موکول شده است.
از یک طرف اصلا خوب نیست 10 روز انتظار از یک طرف خوب هست که سرور نو تحویل خواهیم گرفت احتمالا.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadis.shahbazi
سلام.خوبید. من یه سرور برا تست میخوام. بار اولم هست میخوام یاد بگیرم.
فقط چون گفتید مهلت تست 6ساعت هست لطفا جوری بهم برسونید که از زمانش نگزره.
بشه قبلش اطلاع رسانی هم کنید خوبه.
جیمیلم:
hadis.shahbazi69@gmail.com
مرسی ازتون
با سلام
سرور ها تکمیل ظرفیت شده اند و امکان ارائه سرور تست روی سرور ها پر شده وجود ندارد به زودی سرور جدید اضافه می شود و اطلاع رسانی خواهد شد.
و خیلی معذرت میخوام سرور تست جهت تست و خرید مشتریان هست و نه آموزشی که رایگان باشد.
با تشکر
-
سلام
از ایران ارائه نمیکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
سلام
از ایران ارائه نمیکنید؟
با سلام
سرور ایران هم به زودی با یک سخت افزار خوب با قیمت عالی / پشنهادات ویژه / و تغییرات در وضعیت قیمت های بازار سرور مجازی ایران ارائه می شود.
در حال تهیه زیر ساخت های شروع کار هستیم که حداکثر تا 1 ماه آینده شروع شود.
-
سلام و درود
رم 2،دی دی ار 4
هارد 100 هاردش هم معمولس بود بود.فعلا میشه 20 تا هاست رو پشتیبان کرد
با تخفیف ویژه.والا خیلی ضرر خوردمو ویرانم.خهه که حتی دنبال حامی مالی هم هستم..کاسه گدایی.هه.حالا باتخفیف،چقدر محاسبه میکنید
همچنین بگم برای هاستینگ میخوام که کیفیتش خوب باشه.دیتاسنتر کجا و پورت چند؟و کانفیگ دایرکت ادمین راان واسه هاستینگ دارید؟میخوام این سرورم مثل سرورهاس دیگه خوب و بسیار عالی و با پشتیبانی و امنیت بسیار بالای واقعی باشه
کنسول رو هم میخوام.کیفیت و پایداری و کانفیگ و پشتیبانی واسم خیلی مهمه.
اگر بود پ.خ آفر ویژه بگید.چون میخوام هاستی دوم همراه بندازم و نیاز به کمکه
حالا اگر خواستید برای توضیحات و هماهنگی،تماس بگیرید.اگر میتونید پشتیبان باشید.یا اس بدین تماس بگیرم
09215355621
منتظرم.ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irist
سلام و درود
رم 2،دی دی ار 4
هارد 100 هاردش هم معمولس بود بود.فعلا میشه 20 تا هاست رو پشتیبان کرد
منتظرم.ممنون
با سلام
روی سرور جدید با هارد ssd آلمان فروش شروع شده می توانیم به شما ارائه کنیم به صورت اسپانسری .
و نیز امکان تست 48 ساعته روی سرور آلمان برای کاربرانی که مشخصات واقعی وارد کنند می باشد فقط در صورت وارد کردن مشخصات جعلی سرور تست بعد از 2 ساعت حذف می شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
روی سرور جدید با هارد ssd آلمان فروش شروع شده می توانیم به شما ارائه کنیم به صورت اسپانسری .
و نیز امکان تست 48 ساعته روی سرور آلمان برای کاربرانی که مشخصات واقعی وارد کنند می باشد فقط در صورت وارد کردن مشخصات جعلی سرور تست بعد از 2 ساعت حذف می شود.
سلام و درود
تماس گرفته شد و چون من دوره .... میگذرونم دسترسی به کامپیوتر ندارم،فقط خواستم شرایط و قیمت پرسیده شه که کارهارو انجام بدین
و انتقال هم رفیقم انجام بده و تموم شه
اما گفتین شما چون دسترسی به کامپیوتر ندارید نمیتونسم باهم همکاری کنیم.
باز با تشکر.منصرف شدیم.چون واقعا نمیتونم کاری بکنم.فقط دوستانم کار انجام میدن
اما دیگه شرایطه.بازم مرسی وقت گذاشتین و عذرخواهی میکنم ظهر مزاحم شدم.من کلا 24 ساعتهوهستم.ههه
مرسی از پشتیبانیتون.موفق باشید