سلام
ممنونم، 4 تا دیگه سفارش دارم، امشب تحویل میدید؟
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ممنونم، 4 تا دیگه سفارش دارم، امشب تحویل میدید؟
مرسی
سلام خسته نباشید .
قیمت هایتان واقعا وسوسه برانگیز است.
فقط یه سوالی داشتنم
آیا قیمت هایتان همینطور میمونه یا بعد چند ماه بیشتر میشه ؟
با سلام
منتظر پاسخ شما تو تیکتی که زدم هستم
قیمت ها . امکانات علی هستش.....فقط در مورد ماندگاری کیفیت :دی
البته جسارت نباشه...
در مورد کانفیگ حرفه ای چطور....انجام میدین؟
من هم تاره سرویس گرفتم و راضی هستم .
درود
چرا انقدر قیمت شرکت شما پایینه ؟
دلیل خاصی داره ؟ (من تست هم گرفتم بد نبود ! خوب بود)
سوالام :
میشه ازش به عنوان لیچر عمومی یا فروش تورنت استفاده کرد ؟ (مورد استفاده کمتر از 20 نفر)
یا مثلا رو همین vps هاتون هاست دانلود فروخت ؟!
سلام
قیمت ها مناسب هستند
در مورد لیچر که فرمودید فقط برای استفاده شخصی مجاز است ، تورنت مجاز نیست و برای این کار باید سروری واقعا مناسب برای این کار تهیه نمود . ما فکر میکنیم 20 نفر لیچر تعداد واقعا بالایی است و نیاز به سرور شخصی یا سروری مخصوص این کار دارد و با پلان های ما چنین سرویسی را نمیشود ارئه داد.
استفاده شخصی از تورنت و لیچ که مشکلی نداره ؟
در پلن اولتون منظورمه ! رم و cpu کم نمیاد ؟
برای لیچر خیر برای استفاده شخصی مشکلی ندارد و فکر نمیکنم برای استفاده شخصی رم و سی پی یو کم بیاورد
چون دوستان دیگری هم برای این منظور استفاده میکنند و مشکلی ندارند
سلام. از پنل زیر موجود است؟ + Microtik
رم: 256
هارد: 50 گیگ
سی پی یو: 2 هسته corei7
پهنای باند: نامحدود
پورت: یک گیگابیت
پنل: ریبوت رایگان
قیمت: 12000 تومان
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
البته هارد 10 هم خوبه. جای هارد میشه رم اضافه کرد؟
به منم یه تست بدین لطفاً.
جناب نظری ما هنوز تو صفیم :d
دوستان برای تست فقط تیکت کنید لطفا.
اگه بعضی وقتها تست تحویل داده نمیشه شمارو تو نوبت می زاریم با توجه به اینکه دیگر سرور ها تست ندارند
و ما تست ارائه می دهیم درخواستها زیاد می باشند و بقیه رو تو نوبت می زاریم که به موقع تحویل بدهیم
و چون اکانتها 1 ساعت بعد ارسال تاریخ مصرف دارند ما به کسانی که در آن وقت آنلاین هستند اکانت تست ارسال می کنیم
با سلام
جای هارد رم اضافه نمیشود.
سیستم ها طبق روال خاصی تنظیم و برنامه ریزی شدند که ترجیحا در مقدار آن ها بجز شرایط خاص دست نخواهیم برد.
دوستان شما name server رو توی پنل دامینتون چی وارد کردید ؟؟؟
منظورم او تا جای خالی توی عکسه :
فایل پیوست 1541
آخه فقط I P میزنم میگه باید نام کارگذار هم بزنی !
پهنای باند که نامحدود بود ! چرا تغییر کرد ؟!
با سلام خدمت دوستان عزیز
از اون جایی که به شفاف سازی علاقه زیادی دارم لازم به ذکر دیدم دلیل محدود شدن پهنای باند رو اعلام کنم .
همان طور که میدونید پهنای باند نامحدود کلا وجود خارجی نداره با این شرایط
پس چرا گفتیدنامحدود ؟
ما مصرف میانگینی داشتیم و چندین ترابایت در ماه اضافه داشتیم (bw) به همین دلیل قرار گذاشتیم بابت پهنای اضافه از کاربر وجه دریافت نکنیم و به صورت رایگان ارائه دهیم و چون این مقدار بسیار بیشتر از مصرف عادی ما بود نام ان را نامحدود نهادیم که واقعا هم چنین بود
چرا پس محدود کردید ؟
دلیلش این بود از روزی که اعلام کردیم نامحدود است چندین دوست شروع به نصب اسکریپت کردند و مستقیم وارد بازار لیچر ها و تورنت ها شدند و عمومی این کار را انجام دادند
و باعث شدند پهنای این ماه هر سرور ما از میانگین 25 ترابایت عبور کند و از ان جایی که باید سر قولی که دادیم بمانیم هیچ کدام از این دوستان را بلاک نکردیم و هزینه های سرم سام اور پهنای باند را از جیب دادیم
نتیجه :
از انجایی که دوستانی که از ما اشتراک گرفتند دیدند دنبال تخفیف دادن نیستیم ولی کیفیت کارمان را همیشه حفظ میکنیم پس در راستای حفظ این کیفیت دوباره اکانت ها را به حالت قبل برگرداندیم تا سود حاصله در حدی باشد که هم ما بتوانیم با علاقه به کار خود را ادامه دهیم هم کاربران ما هر ماه مجبور نشوند سرور خود را عوض کنند و کیفیت روز به روز کمتر نشود
من به پهنای بیشتری احتیاج ارم :
البته برای پهنای باند اضافه هم قیمت مناسبی را در نظر میگیریم تا کاربرانی که بیش از مقدار تعیین شده به پهنای باند احتیاج دارند با هزینه کمی به پهنای دلخواه خود دست یابند
وسوسه کنندست قیمتها
من هم از ایشون خریدم
سرویس ها خوبن .. پشتیبانی هم خوبه
سرعت دانلود هم توپه
کاش با پهنای باند نامحدود بازم میدادید. :(
حل شد...................
پس از تست 1024 گرفتم سرویسشون خوب سرعتش مناسب و پشتیبانیش بسیار خوبه ، امیدوارم همچنان کیفیتش حفظ بشه و در اینده بهتر بشه . البته با حذف عنوان نامحدود که اقدام معقولی هم بود سرعت اینترنت سرور بهتر شده ... :)
انتقاد : کاش شارژ انلاین با زرین پال هم داشت :-s
سلام من از اين ديتاسنتر سرور اختصاصي ميخوام تو سايتشون چيزي پيدا نكردم . شما ميتونيد برام خريد كنيد؟
لطفا ليست پلانها شم اينجا قرار بديد
ممنون
سلام
دوست من درخواست سرور اختصاصی با مشخصات کامل که مد نظرتون هستش به ادرس sales@novinvps.com ارسال نمایید
با سلام
در مورد انتقادتون باید عرض کنم بجاست و قبولش دارم
اگر قبول دارید چرا اجرایش نمیکنید ؟
باید عرض کنم ، ما با قوانین وضع شده توسط زرین پال مشکل داریم و ان را بسیار محدود کننده و سختگیرانه تر از عرف بازار (برای شرکت ها) میدانیم
یکی از بزرگترین مشکلات آن دیر واریز کردن پول به حساب ماست و این که مدیریت مالی تا حدی از دست ما خارج خواهد شد
پس قراره کلا کاری نکنید (در این زمینه) ؟
خیر ، برخی از دوستان در جریان هستند که ما با بانک ملی قرار داد بستیم و الان هم این پنل موجود است ولی به دلیل مشکلات معلوم الحال این بانک در بخش درگاه های اینترنتی و کلا خدمات اینترنتی ، عطای این درگاه را به لقایش بخشیدیم.
در حال حاضر سخت در تلاشیم از یکی از بانک های ملت و یا پارسیان درگاه را تحویل بگیریم و مراحل اداری این کار در بانک ملت تا حدودی طی شده است
به زودی سیستم پرداخت اینترنتی را به خدمات داخلی خود برای مشتریان اضافه خواهیم کرد
با تشکر از شما
مسیح نظری
من از ایشون اکانت دارم و بسیار عالی هستش کارشون
امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و یه انتقاد دیگه این که بخاطر تاخیر در پرداخت اکانت رو بندن یا لاقل اعلام کنن ببندن :)
مرسی
حالا که پهنای باند محدود شده پهنای باند مصرفی رو از کجا میشه چک کرد؟
تغییر تعداد هسته های سی پی یو هم همراه با پهنای باند انجام شده؟
چون من 512 دارم ولی وی وی اس من فقط یک هسته سی پی یو داره.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
خیر هیچ تقیری در پکیج ها بجز پهنای باند انجام نشده است .
احتمالا اشتباهی رخ داده است .
تا کنون هیچ اعلامی از سوی شما در باره این مسئله انجام نگرفته است .( یاهو - ایمیل - تلفن - موبایل - اس ام اس سنتر - تیکت )
چنان چه مایل بودید از طریق راه های مربوط به این امر با همکاران ما این مسئله را اعلام کنید تا بررسی و به سرعت برای شما تعداد صحیح تنظیم گردد .
با تشکر از شما
مسیح نظری
قیمت extra bandwidth به پست اول افزوده شد
با سلام خدمت دوستان گرامی
درگاه بانک ملت راه اندازی شد و از امروز میتوانید سفارش های خود را با امنیت بیشتر و دردسر کمتری به صورت اتوماتیک توسط این درگاه اینترنتی پرداخت نمایید
.
با تشکر
مسیح نظری
سیستم هشدار دهنده قبل از سررسید پیام کوتاه راه اندازی شد
دوستانی که از قبل سرویس دارند لطفا در سایت در بخش کاربری خود فیلد Mobile را با فرمت زیر پرکنند .
09XXXXXXXXX
مثال :
09123456789
گزینه های زیر صحیح نیست :
+989123456789
00989123456789
9123456789
در حال حاضر 3 روز قبل از اتمام قرار داد اس ام اس خواهد شد
بعد تایید پرداخت دستی اس ام اس خواهد شد
بعد از پرداخت از طریق بانک ملت ، ارسال سفارش جدید نیز اس ام اس خواهد شد .
با تشکر از انتخاب شما
مسیح نظری