یاسین جان ما باید همون دست رنج شما رو استفاده کنیم :d
به راحتی کسانی که لایف تایم دارن رو میذارن کنار ... خیلی راحت
نمایش نسخه قابل چاپ
لایسنس لایف تایم + لایسنس لایف تایم جهت نسخه اندروید داریم ولی هنوز ایمیلی نرسیده احتمالا اول اینها که لایسسن داشتن و دامین ای ار بوده شناسایی شدن و براشون ایمیل رسیده
تا این لحضه ایمیلی نرسیده
خخخ چه خنده دار !
همه میگند برنامه نویس های کشور فلان بسار !
اولا برنامه نویس اگر برنامه نویس باشه 100 درصد یه جایی استخدامه داره کار میکنه و وقت نداره یا اینکه آقای خودشه که بازم وقت نداره !
دوما اگر خارج ازین باشه مطمئنا دست و پا شکسته بلده که اونم واسه انجام پروژه سنگین جوابگو نیست !
سوما به قول دوستان زندگی خرج داره باید یه نفر بیاد یه پروژه سفارش بده بنویسن براش یه تیم بعد لایسنس کنه بفروشه :: تنها راه اینه !
بهترین حرف رو زدید!
خیلی ها این راه را رفتند اما وسط راه درجا زدند.
مطمئن باشید حداقل زمان 1 سال باید گذاشته شود تا بتوان یک سیستم جامع و کامل راه اندازی کرد آن هم Beta!
بعد از استفاده های اولیه مشکلات آن مشخص می شود!!! باید تیمی باشد که صبر و حوصله کافی را داشته باشد.
حححححح دلتون خوشه ها برنامه نویس کجا بود قربون *** بشم بعضی برنامه نویس ها که از اونا بدتراندتوی همین انجمن ۵ تا میشناسم ادا خالی فقط ،... به قول معروف whmcs با این همه update همه هزینه برنامه نویس هنوز سیستمش مشکل داره بعد کی میخواد کامل تر از اونا بزنه ؟یا حتی مثل اونا
باید چیکار کنیم حالا؟ نال کنیم؟ یا انتقال بدیم boxbiling یا سیستم های مشابه!
ماهم تحریمشون می کنیم دیگه لایسنس نمی خریم :65:
ما که از اول نال استفاده کردیم و هیچ مشکلی نبوده
اون دوستی که درباره نرم افزار ایرانی فرمودند: "از همه مهتر کسی نمیاد دیتا سایت و یوزرهاش را روی یک برنامه که مشخص نیست چیه بزاره و اطمینان کنه"
دقیقا مشکل همینجاست، اگر ایرانی ها بهترین نرم افزار موجود رو هم بزنن برخی افراد تو خیالشون فکر میکنن سوراخ داره و کنترل میشه و ...
واقعا چه تصمیمی برای لایسنسهای لایف تایم میگیرند ! طی یک هفته چطور میشه این همه دیتای مشتری رو جابجا کرد. نال هم که اصلا به صلاح نیست.
متاسفانه هیچکدوم از برنامهها قدرت و قیمتشون مثل whmcs مناسب نیست...
درسته و همین فکراشون باعث شده به بیگانه اعتماد کنند و آخر هم نتیجه بشه این.
چندبار سرور های آمریکاتون رو بستن و پول الکی گرفتن برای باز کردن و اجازه انتقال دادن ؟
چند بار سی پنل ازیتتون کرد و با اعتبارتون بازی کرد ؟
یکم درست فکر کنید میبینید محصول ایرانی هرچی هم مشکل داشته باشه باز جای پیگیری داره.
الان دستتون به کجا بنده ؟
کی پاسخ میده ؟
تازه تو اخبار داشت نشون میداد که چطوری ایرانی ها از اون افراد که دستگیر شدن داشتن پذیرایی میکردن بعد شبکه های اونا چیا داشتن میگفتن .
با اینطور فکر کردن به هیچجا نمیرسیم .
دوستان boxbilling چطوره مثل اینکه رایگانه برای محصولات کم و پولیش هم ماهی 5 دلاره و زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه ؟
اگر اینجوریه چرا استفاده نمیشه ؟ چرا همه گیر دادن به WHMCS که این همه مشکلات داره ؟
لایسنس دائمی بدون برند با چند افزونه ...
همش پرید ؟ :65:
تا جایی که من متوجه شدم فقط برای کسانی که با آدرس ایران یوزر ساختند فرستاده شده این مطلب و کمی این ایمیلی که ارسال کردند خنده دار هست!
با این طرز فکراست که بیگانه این رفتار رو باهاتون میکنه عزیزم .
مثل داستان اسکریپت فرییر شده ، اولش همه هزارتا حرف و صفحه چیدن پست اون بنده خدایی که منتشرش کرد بعد الان از هر 100 تا سایت 80تاش با فرییر هست و خیلی ها دارن از پلاگین نویسی برای این اسکریپت رایگان نون میخورن ...
کمی سنجیده فکر کنید دوست عزیز .
موفق و پیروز باشید
عزیز دلم
کمادو نهایت اس اس ال دومین ولید میده نهایتش در هر لایسنس بخواد بخوره 10 دلارولی اینجا کلی ادم لایسنس لایف تایم دارن اینا حتی عذر خواهی نکردن به قول دوستمون میلشون واقعا مسخره بود اینجا کلی پول میخورن بعدش اونا امریکایی هستن و اینا انگلیسی موقع دبیرستان یه معلم داشتم اصلا ازش خوشم نمیومد الان ببینمش صورتمو میکنم اون ور اما یه حرف قشنگی که داشت انگلستان رو همیشه انگل استان میخواند و واقعا هم اینطوره عین انگل میمونن
یه کاری کنیم
یه زنگ به کشور های فقر زده هم بزنیم ببینیم اونا چیزی ندارن که در موردش مارو تحریم کنند
این دیگه چه مسخره بازی هستش
لایسنس لایف تایم ما رو هواس
ما روی یکی از دامین ها whmcs نال شده نصب داریم + کانفیگ امنیتی و ... که 4 سال داریم باهاش کار میکنیم و هیچ مشکلی نداشتیم تا الان خدا رو شکر .
برای نماینده ها هم از همین نسخه استفاده میکنیم و براشون نصب میکنیم .
الان دارم یه تغییرات تو دیتابیس میدم که اگه مشکل حل نشد بذارم اینجا دوستان استفاده کنن تا ببینیم چیکار باید بکنیم .
سلام
والا دیگه خسته شدم از دست این شرکت های خارجی
توی شرکت قبلیم که بودم سی پنل مشکل ساز شد - دیتاسنتر آمریکایی یه دفعه ای سرورمونو خورد! - او وی اچ یه دفعه ای سرورمونو خورد - پی پال یهویی اکانتمونو خورد - حالا هم که این سیستم مدیریت هاستینگ !
من که از اول فعالیتم whmcs نال نصب کردم خیلی هم عالی هست نسخه آقا یاسین سنجری هست ولی خداوکیلی خیلی دارن اذیت میکنن
والا برنامه نویسای ایرانی یه کاری بکنید!
خداشاهده اگه برنامه نویس بودم دست به کار میشدم - برای دراومدن پول سرورش هم لایسنس دار میکردم ماهی 10 تومن میدادم که همه حالشو ببرن منم یه چیزی گیرم بیاد
والا هرچی داریم به برداشتن تحریما نزدیک تر میشیم بیشتر داریم تحریم میشیم
البته یه سری مشکلات هم تقصیر نبودن مرجه توی فضای مجازی هست که پیگیر چنین مشکلاتی باشه
آقا یاسین خبر دادن اطلاع بدید . چون ما میخواستیم نسخه لایسنس دارشو بگیریم این صفحه رو که خوندیم یکمی ...!
بروزباشید
فقط میتونم بگم من جای شما باشم روزی اگر خدای نکرده لایسنس های شما ها را بستند باید دست در دست هم دهید سایت این سازنده اسکریپت را یک حالی به نام Hacked By کنید = کیش و مات .خلاصه 1 کاری کرده باشید :) بعد هم عملیات Down by ... time outed انجام بشه دیگه میدونید منظورم چیه 1 لایه 3 /4 حدود 20 30 گیگابیتی یا غیره . البته فعلا جوگیر نشید الان زوده بزارید طرف مهره خود را حرکت بده بعد ایرانی ها عکس العمل . بقل نقی معمولی شون شب بخــــــــــیر :65:
عزیز به این سادگی ها که میگین نیست ، فکر کنم کمی اذییت و دیداس و اتک بس باشه ، اگه هک بشه به اسم ایران بعد اونا شروع میکنن به حمله و دوباره باید مثل قبل 24 ساعته پشت سیستم سایتها رو رفرش کنیم و روزی چند مرتبه بکاپ بگیریم ، باید حرفه ای عمل کنیم و بهترین کار رسانه ای کردن این موضوع هست ، اول همه به پلیس فتا شکایت کنیم که آقا ما وقتی تو کشور خودمون یه محصول میفروشیم 5000 تومان و بخاطر اختلال در سرور یا سیستم مشتری محصولش رو دریافت نمیکنه و میاد شکایت میکنه شما ما رو میکشید اونجا و پرونده تشکیل میدید بخاطر 5000 تومان حالا این موضوع هم رسیدگی کنید ، وقتی همه شکایت کنیم 100 درصد رسانه ای میشه و اونا هم میفهمن ایرانی ها مثل صابق نیستن که هرکار دلشون میخواد بکنن و پولمون رو بخورن آخرش هم بعد چند مدت که یوزراشون کم شد بگن بیاین استفاده کنید موردی نداره و ما هم گذشته رو فراموش کنیم .
بازم میگم باید حرفه ای عمل کرد عزیزان
سلام به نظر من هک اصلا کار جالبی نمیتونه باشه
الان میخاسته ما تو این زمینه کشورای دیگه رو تحریم کنیم
مهندس زیاد هس ولی کسی چیزی جز این که بگه کار نیس بلد نیست
سلام
دوستانی که از طریق شرکت بین المللی خارج از ایران، چه برای خودشون چه کسی براشون ثبت کرده باشه هم ایمیل رفته؟
دوستان بهتره فعلا شلوغش نکنید ... بابا شاید یه کار یا مشکل حقوقی وجود داره و اینا برای اینکه بگن ما هم قوانین رو اجرا کردیم دارن این ایمیل رو میدن....
ممکنه دو سه روز دیگه توافق بشه و همه چیز به حالت اول خودش برگرده ... حداقل بزاید اول اونها حرکت بد رو شروع کنن!
من تیکت دادم این جوابو دادن
Thank you for your email. I understand your concern about our termination of your license. After a thorough analysis, we determined that because certain elements of WHMCS business are provided from the United States, we were prohibited under U.S. law from licensing WHMCS to businesses and individuals in Iran. While WHMCS is chartered in the U.K., we believe that broad U.S. export laws apply to our products because of our operations there. I apologize for any hardship this created for your business, and am here to answer any additional questions you have.
And although the sanctions may change in the future, we must abide by the current sanctions as they are today.
رسما گفت ما کاری نداریم در آینده تحریما چی میشه ما باید تحریم های الان رو اجرا کنیم!!!
بارها از سوی شرکت های خارجی که whmcs میشه گفت در برابر اونها هیچ هست تحریم شدیم؛کسی کاری کرد؟! اصلا طرف نمیخواد به ایران جماعت سرویس بده! حالا چرا عقده بازی در بیاریم و هک کنیم که بیشتر ابرو خودمون رو ببریم؟! قصد جسارت ندارم اما ایا فکرمیکنید اونها منتظرن ما بریم هکشون کنیم؟ هک کنیم که چی بشه؟ اوضاع بدتر بشه مثل ovh که کلا ایرانی رو ادم حساب نمیکنه؟
اکثر ماها فقط به فکر منفعت خودمون هستیم و گرنه بجای اینکه ما نیازمند اونها باشیم برعکس باشه اما هیچوقت چنین اتفاقی نمی افته چون خودمون نمیخوایم.
دقیقا
به هر برنامه نویس هم که بگی بخوای یه تیم تشکیل بدی یه کاری کنی اولش میخنده بعدش میگه چقدر هزینه میکنی بعدشم که سر قیمت باید کلی چونه بزنی و ...
واقعا باید همین باشه تا ملت یکم به فکر بیوفتن که کاری از دستشون بر میاد انجام بدن نه اینکه فقط به فکر منفعت باشیم .
این چه حرفیه که شما میزنید دوست عزیز ؟
طرف نمیخواد به ایرانی جماعت سرویس بده یعنی چه ؟ الان باید بگه ؟ بعد از اینکه کلی ایرانی لایسنس خریداری کرده ؟
اصلا نه ... مشکلی نیست سرویس نده ، پول سرویس هایی که گرفته باید پس بده دیگه درسته ؟
لایسنس های ماهانه هیچی ، ضررش فوق چند روز باشه . اما لایسنس ها دائمی چی ؟ پول دائمی رو بگیرن و بعد براشون وحی بشه نباید به ایرانی ها سرویس بدن و بیان لایسنس ها دائمی + پول ملت رو باطل کنند ؟
- - - Updated - - -
خوب اگه فشاری هم بهشون اومده باشه قطعا بعد از برداشتن تحریم ها فشار از سر اونها هم برداشته میشه دیگه ، طبیعتا که باید اینجوری باشه
اصلا اگه هم فشاری روشون باشه و تحریم ها هم برداشته نشه ، پول کسانی که لایسنس دائمی دارند رو با یک کسر جزئی باید برگردونن ! اگه قانونشون از قبل این بوده باشه که به ایرانی ها سرویس نمیدن بله ... پول ها هم بلوکه میشه . اما این قانون جدیده و ربطی به کسانی که قبل از این قانون خرید کردن نداره !